DUVAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DUVAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.921.361

Publication

23/02/2015
ÿþ"

Ondernemingsnr Benaming (voluit): DUVAR

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 8300 Knokke-Heist, Nestor de Tièrestraat 14/22

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING BVBA

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Rita HEYLEN te Heist-op-den-Berg op 6 februari 2015, dat een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

De heer DE BEULE Filin Cyriel Angèle, geboren te Sleidinge op 25 maart 1965, rijksregistemummer 65.03.25

401-41, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonend te

8300 Knokke-Heist, Nestor de Tièrestraat 14/22.

Mevrouw DESMAELE I{n2e Antoinette Gilberte, geboren te Kortrijk op18 juli 1972, rijksregistemummer

72.07.18 190-55, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd,

wonend te 8300 Knokke-Heist, Nestor de Tièrestraat 14/22,

Naam: DUVAR

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

zowel in België aIs in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van

dezen:

De handelsbemiddeling in nieuwe en gebruikte wagens, bestelwagens, vrachtwagens, autobussen, motorhomes,

enz.... evenals de handelsbemiddeling in onderdelen, accessoires, banden, smeer- en koelmiddelen,

motorbrandstoffen, enz....

De aan- en verkoop van tweedehandswagens, -camions.

Het onderhoud en herstelling van wagens, bestelwagens, autobussen, motorhomes, de revisie van automotoren, de installatie van onderdelen en accessoires, inclusief de ombouw- en uitbouwwerkzaamheden, de pechverhelping, het slepen van voertuigen, de activiteiten in verband met mechanische sporten, de uitbating van carwash evenals alle aanverwante werkzaamheden

De verhuur van voertuigen, inclusief personenwagens, al dan niet met chauffeur, de uitbating van een taxibedrijf, de organisatie en exploitatie van personenvervoer met wagens, autobussen, met of zonder dienstregeling. Het goederenvervoer over de weg, bestel- en koerierdiensten inclusief expresleveringen

Het verstrekken van management-, business- en technologische adviesdiensten voor beheertechnische, commerciële, financiële, organisatorische, operationele en administratieve aangelegenheden in de ruimste zin. Voormelde bijstand en diensten kunnen verleend worden aan bedrijven, de overheid en personen, hetzij rechtstreeks of onrechtstreeks, en dit zowel voor nieuw op te richten of bestaande ondernemingen.

Aansturen van een salesteam met het oog op het behalen van de doelstellingen.

Het verlenen van adviesdiensten en praktische hulp aan bedrijven in verband met marketing, communicatie en public relations, Het begeleiden van een salesteam tijdens gesprekken, evaluaties, ontwikkelen van het human potentieel Het geven van verkoopsopleidingen.

Het organiseren van congressen en beurzen.

Marktonderzoeksbureau en publiciteitsagentschap.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere vennootschappen en/of ondernemingen. Het optreden voor eigen rekening en/of voor rekening van derden bij onderhandelingen voor gehele of gedeeltelijke overname van aandelen of participaties, De vennootschap kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen en organisaties eb hieraan leningen verstrekken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod PDF 11.1

"

lad bgt~`~~ifnO~ei~,kopie':'

~itF~#sat~5ci~t~.ial~k F:,?qp,rtqr,¬ ;!

e w

In de bijlagen bij het Belgisch Staats na neerlegging ter griffie van " = :=

"

11 FEe 2b15 1

Gard ~~f.r~~~~n F'n1Mr,y D~°, riffie~

beF

aa

Be Stat

IN

Gflft: ri.

t,?;-

Annexes du Moniteur belge

23/02/2015

Luik B - vervolg

Het verkrijgen , bezitten, vervreemden beheren, ontwikkelen, verhuren, verpachten, hypothekeren of in het algemeen bezwaren van onroerende goederen en/of enig recht of belang in onroerende goederen.

Het beleggen, beheren en uitbaten voor eigen rekening van roerende waarden en bezittingen.

De vennootschap kan daarenboven samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven of van die aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen. De vennootschap kan hiervoor aile verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten aangaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

Aile verrichtingen van burgerlijke, commerciële industriële, onroerende, roerende of fmanciële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant zijn of verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Om haar doel te verwezenlijken kan de vennootschap alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, en zich voor derden borg stellen, hetzij door vestigen van persoonlijke zekerheden , hetzij door vestigen van zakelijke zekerheden, mits inachtnemingen van de wettelijke vereisten inzake erkenning van dergelijke activiteiten, waar dit vereist zou zijn.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

De verhuring van divers materiaal, alle roerende en onroerende goederen. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen en diensten, in het kort tussenpersoon in de handel.

Het beheer van onroerend vermogen, immobiliën, vastgoedontwikkeling, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook, rechtstreeks of onrechtstreeks, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen die zij het best geschikt zou achten, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekeningen van derden.De vennootschap kan eveneens functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, fmanciële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Zetel: 8300 Knokke-Heist, Nestor de Tièrestraat 14/22

Duur: onbepaald

Kapitaal: het kapitaal bedraagt twintigduizend euro (20.000,00 £) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. AIle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven:

a) voornoemde heer De Beule, die stortte ten belope van zestienduizend euro (16.000,00 E), waarvoor hem, 80 volgestorte aandelen worden toegekend;

b) voornoemde mevrouw Desmaele, die stortte ten belope van vierduizend euro (4.000,00 6), waarvoor haar, 20 volgestorte aandelen worden toegekend.

Bestuur en toezicht: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Is er slechts één zaakvoerder benoemd, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders.

Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd, dan vormen zij een college dat geldig besluit wanneer de meerderheid van haar leden tegenwoordig is. De besluiten worden dan genomen met een meerderheid van stemmen.

Iedere zaakvoerder, alleen optredend, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Algemene vergadering: de tweede vrijdag van juni om 18 uur en indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald (de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2016) Vertegenwoordiging op de algemene vergadering: a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen j) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoe&dheden uit die aan de algemene vergadering zijn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voer-

behouden

aan het

r eF~Tgisc í~

Staatsblad

c " É -Voár-behouden aan het

Staatsblad

Luik B - vervolg

toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door alle aanwezige vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door een zaakvoerder.

Boekjaar en eerste boekjaar: het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar (het eerste boekjaar loopt vanaf het bekomen van rechtspersoonlijkheid tot 2015)

Winstverdeling: De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds ééntiende van het kapitaal heeft bereikt,

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Saldo van vereffening: Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten. In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

Artikel 60 W.Venn.: De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen,

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. Benoeming zaakvoerder: Tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur wordt aangesteld:

De heer De Beule Filip Cyriel Angèle voornoemd die verklaart te aanvaarden.

Bijzondere gevolmachtigde: FIDURO BVBA te 9270 Laarne, Heinweg 53, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.



Bijlagen bijj het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Rita HEYLEN.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 22.06.2016 16226-0075-010

Coordonnées
DUVAR

Adresse
NESTOR DE TRIERESTRAAT 14/22 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande