DUVIVIER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DUVIVIER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.104.428

Publication

31/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 27.06.2013, NGL 25.10.2013 13641-0328-018
17/12/2012
ÿþmod 11.1

fzi,; (;3-1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL Tt

BRUGGE (Afdfing Brugge)

°p' 0 5 DEL-2012

Griffie  . ,e'

II

i

Voor"

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12202 45*

Ondernemingsnr :0894.104.428

Benaming (voluit) :DUVIVIER

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : G otevl I etstraat 12

8000 BRUGGE

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR DE BVBA DUVIVIER VAN DE BVBA MOTRONIC

Er blijkt uit een akte verleden voor Gert De Kesel, geassocieerd notaris te Brugge Sint Kruis o

28 november 2012 :

VERKLARINGEN :

A. De respectieve bestuursorganen van de beide vennootschappen die bij de fusieverrichting betrokken zijn, hebben in gezamenlijk overleg op 26 september 2012 een fusievoorstel opgemaakt. Dit fusievoorstel werd neergelegd in twee (2) exemplaren, met name één; (1) voor de over te nemen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOTRONIC" en één (1) voor de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DUVIVIER" op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brugge op 2 oktober 2012, bekendgemaakt in de: bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 11 oktober daarna, onder het nummer 12168/08 (voor de

over te nemen vennootschap) en het nummer 12168109 (voor de overnemende vennootschap). "

B. De vennoten van de betrokken vennootschappen verklaren, in toepassing van artikel; 696, laatste lid van het Wetboek van vennootschappen, uitdrukkelijk de bestuursorganen te: ontslaan van de verplichting tot het verstrekken van informatie zoals bedoeld in het eerste lid varij voornoemd artikel.

BERAADSLAGING

Na deze uiteenzetting, die door de beide buitengewone algemene vergaderingen eenparig; wordt goedgekeurd, wordt overgegaan tot de afhandeling van de agenda.

Na beraadslaging, worden door de vergaderingen van beide vennootschappen, telkens met eenparigheid van stemmen, de volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT

1. Fusievoorstel

De vergaderingen van de vennoten van de overnemende en van de over te nemen; vennootschap erkennen kennis te hebben gekregen van het in de agenda vermelde fusievoorstel en verklaren de voorzitter uitdrukkelijk te ontslaan van het voorlezen van dit fusievoorstel,

2. Verslagen

Verslagen bestuursorganen:

De vergadering neemt kennis van artikel 694 in fine van het Wetboek van vennootschappen en besluit, in toepassing daarvan, af te zien  bij unanimiteit van stemmen van de verslaggeving door de bestuursorganen inzake de fusie door overneming.

De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van het in de agenda vermelde verslag; nopens de inbreng in natura, opgesteld in toepassing van artikel 313 § 1 van het Wetboek van, vennootschappen.

Revisorale verslagen:

De vergadering neemt kennis van artikel 695 § 1 in fine van het Wetboek van. vennootschappen en besluit, in toepassing daarvan, - bij unanimiteit van stemmen - af te zien van de revisorale verslaggeving inzake de fusie door overneming.

De vergadering neemt vervolgens kennis van het door de wet vereiste verstag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

beperkte aansprakelijkheid "Vander Donckt - Roobrouck - Christiaens -Bedrijfsrevisoren", afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39a, vertegenwoordigd door de Heer Hedwig Vander Donckt, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151 bus 42, hiertoe aangesteld door de zaakvoerder van de overnemende vennootschap, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura ingevolge fusie, van het volledig vermogen van de over te nemen vennootschap.

De besluiten van dit verslap luiden letterlijk als volgt:

" 7, BESLUIT

Ter gelegenheid van de kapitaalverhoging in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DUVIViER ; door een inbreng in natura bestaande uit de inbreng ingevolge fusie van alle actief en passiefbestanddelen van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOTRONIC" voor een totale waarde van 170.025,69 EUR kan ik besluiten, rekening houdend met het feit dat gezien mijn aanstelling geruime tijd na balansdatum, ik me niet kan uitspreken over de fysische inventarisatie, dat

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering, zijnde de netto-boekwaarde, bedr jfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 318 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `DUVIVIER', zonder vermelding van nominale waarde, vertegenwoordigend een kapitaal ad. 31.800,00 EUR en boeking van het saldo op de overige bestanddelen van het eigen vermogen.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gezien wij de laatste stukken mochten ontvangen op datum van 26 november 2012, konden wij niet voldoen aan de wettelijke termijn inzake het afleveren van ons verslag.

Dit verslag is bestemd om neergelegd te worden samen met de akte van kapifaalverhoging door inbreng in natura ingevolge fusie door overneming van de BVBA "MOTRONIC" door de BVBA "DUVIViER , te BRUGGE en mag voor geen andere doeleinden worden aangewend.

Aldus opgemaakt te Roeselare op 26 november 2012 door "Vander Donckt - Roobrouck - Christiaens Bedrijfsrevisoren , afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren ; burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA, vertegenwoordigd door Hedwig VANDER DONCKT, bedrijfsrevisor.

Hedwig VANDER DONCKT

Bedr jfsrevisor"

TWEEDE BESLUIT - FUSIE

Al Fusieverrichtingen

De algemene vergaderingen van de vennoten van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, keuren het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd door de over te nemen vennootschap en de overnemende vennootschap ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brugge telkens op 2 oktober 2012, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 11 oktober daarna, onder het nummer 12168108 voor de over te nemen vennootschap en het nummer 12168109 voor de overnemende vennootschap.

De algemene vergadering van de over te nemen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOTRONIC" besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DUVIVIER".

De algemene vergadering van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DUVIVIER" besluit over te gaan tot de fusie door overneming van het vermogen van de over te nemen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOTRONIC".

Door deze verrichting gaan alle activa en passiva van de overgenomen vennootschap, met aile rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

De fusie zal plaatsvinden met ingang op heden op basis van de jaarrekening per 30 juni 2012. Kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap  Vergoeding -- Wijze van uitreiking  Bepaling van de rechten van de nieuwe aandelen.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

1. Kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap

Als gevolg van de fusie door overneming, wordt het kapitaal van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DUVIVIER" in toepassing van artikel 78 § 2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen verhoogd met eenendertigduizend achthonderd euro (¬ 31.800,00) om het te brengen van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) op zesenvijftigduizend achthonderd euro (¬ 56.800,00).

In toepassing van artikel 78 § 4 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen wordt, aangezien het bedrag waarmee het kapitaal wordt verhoogd groter is dan het kapitaal van de overgenomen vennootschap, het verschil, zijnde viifentwintigduizend zeshonderd euro (¬ 25.600,00), onttrokken aan de overige eigen vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap.

2. Vergoeding  ruilverhouding  bepaling van de rechten van de nieuwe aandelen

Tengevolge van deze kapitaalverhoging ingevolge de inbreng van het volledig actief en passief vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOTRONIC" worden driehonderd achttien (318) nieuwe volledig volstorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de overnemende vennootschap uitgegeven.

Deze nieuwe aandelen zullen in volle eigendom worden toegekend aan de vennoten van de overgenomen vennootschap, in de verhouding tot hun deelname in het kapitaal van de overgenomen vennootschap, te weten

aan de Heer Filip Duvivier, geboren te Brugge op 7 maart 1965, echtgenoot van mevrouw Gwenny Stevens, wonende te Brugge Assebroek, Beukendreef 13: honderd negenenvijftig (159) aandelen.

- aan Mevrouw Gwenny Stevens, geboren te Brugge op 15 september 1964, echtgenote van de heer Filip Duvivier, wonende te Brugge Assebroek, Beukendreef 13: honderd negenenvijftig (159) aandelen.

Er is geen opleg verschuldigd,

Deze driehonderd achttien (318) nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen, zullen deelnemen in de resultaten en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 juli 2012. De nieuw gecreëerde aandelen bekomen eveneens vanaf nu stemrecht. De begunstigden van de kapitaalverhoging ingevolge fusie, met name de Heer Filip Duvivier en Mevrouw Gwenny Stevens, vennoten van de overgenomen vennootschap, nemen vervolgens deel aan de verdere beraadslaging en besluitvorming in hun hoedanigheid van aandeelhouders van de overnemende vennootschap.

3. Wijze van uitreiking van de nieuwe aandelen

De driehonderd achttien (318) nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap zullen uitgereikt worden als volgt:

Na de fusieverrichting nodigt het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap de vennoten van de overgenomen vennootschap uit het aandelenregister van de aandelen op naam, bevattende de inschrijving van de betrokken aandelen, te ondertekenen.

Het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap vernietigt het aandelenregister van de overgenomen vennootschap door het aanbrengen van de vermelding 'vernietigd".

Verklaringen

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 juli 2012 met betrekking tot de ingebrachte activa en passiva bestanddelen worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Buiten de kapitaalaandelen heeft de overgenomen vennootschap geen effecten uitgegeven.

Aan het bestuursorgaan van de overnemende en overgenomen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend naar aanleiding van de fusie.

BI VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP OP DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De voorzitter van beide algemene vergaderingen verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen, en de wijze waarop het overgaat.

11 Beschrijving van de over te dragen activa en passiva van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOTRONIC"

Het vermogen van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOTRONIC" wordt beschreven in de jaarrekening per 30 juni 2012,

21 Beschrij_vinq van de activa en passiva van de ovememende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DUVIVIER"

Het vermogen van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DUVIVIER" wordt beschreven in de jaarrekening per 31 maart 2012 [met kennisname door de vennoten van de tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen, uiterlijk een maand v66r de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap].

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

~

31 Algemene voorwaarden van overgang

11 De overnemende vennootschap verkrijgt de volle eigendom en het genot van de ingebrachte activa en passivabestanddelen vanaf heden. De hiervoor genoemde activa- en passivabestanddelen van de overgenomen vennootschap gaan boekhoudkundig met alle rechten en plichten per 1 juli 2012 over op de overnemende vennootschap. Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 juli 2012 met betrekking tot de overgenomen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

21 De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap geschiedt onder algemene titel en omvat naast voormelde activa en passiva bestanddelen tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

31 Tenslotte omvat de vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, aile lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan. Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, haar werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

4/ in overeenstemming met de collectieve arbeidsovereenkomst nummer 32bis, bekrachtigd door het Koninklijk Besluit van vijfentwintig juli negentienhonderd vijfentachtig, worden door de overnemende vennootschap de personeelsleden van de overgenomen vennootschap die op datum van de fusie gebonden zijn door een arbeidsovereenkomst met de overgenomen vennootschap of die de overgenomen vennootschap op die datum in gelijkaardige voorwaarden als deze eigen aan de arbeidsovereenkomst tewerkstelt, overgenomen.

Deze overdracht van personeel impliceert derhalve de overdracht van alle bestaande arbeidsovereenkomsten en bijgevolg van rechtswege het behoud van anciënniteit en de arbeidsvoorwaarden in hoofde van de desbetreffende werknemers.

Daarbij zal de overnemende vennootschap de arbeidsovereenkomsten, zoals die op het ogenblik van de effectieve overgang bestaan tussen de voornoemde personeelsleden en de overgenomen vennootschap verder uitvoeren met behoud van alle van toepassing zijnde individuele en collectieve arbeidsvoorwaarden, rechten en plichten.

Met betrekking tot de overeenkomsten door de overgenomen vennootschap gesloten met haar werknemers, is door de bestuurders van deze vennootschap een lijst opgesteld waarin wordt opgegeven: de identiteit van iedere werknemer, zijn bezoldiging, zijn anciënniteit, de omschrijving van zijn taak. De vennoten van de overnemende vennootschap verklaren kennis te hebben van deze lijst.

5/ Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht zijn te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap op haar zetel bewaard.

6/ De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

7/ De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak. Zo ook het bekomen akkoord van KBC Bank - krachtens de volmacht pand op handelszaak- met de voorgenomen fusie.

CI VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De voorzitter verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat de netto-waarde van het hierboven beschreven vermogen van de overgenomen vennootschap dat in zijn geheel overgaat op de overnemende vennootschap, op grond van de jaarrekening per 30 juni 2012 honderd zeventigduizend vijfentwintig euro negenenzestig cent (¬ 170.025,69) bedraagt.

Dit bedrag is samengesteld uit kapitaal en andere eigen vermogensbestanddelen en wordt als volgt geboekt in de boekhouding van de overnemende vennootschap:

Kapitaal

- zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) afkomstig van het kapitaal van de overgenomen vennootschap, wordt toegevoegd aan het kapitaal van de overnemende vennootschap;

- vijfentwintigduizend zeshonderd euro (¬ 25.600,00) afkomstig van de beschikbare reserves van

de overgenomen vennootschap, wordt toegevoegd aan het kapitaal van de overnemende

vennootschap;

Wettelijke reserves

- duizend achthonderd zestig euro (¬ 1.860,00) afkomstig van de wettelijke reserves van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

T mod 11.1

overgenomen vennootschap, wordt toegevoegd aan de wettelijke reserves van de overnemende' vennootschap;

Beschikbare reserves

honderd zesendertigduizend driehonderd vijfenzestig euro negenenzestig cent (¬ 136.365,69) afkomstig van de beschikbare reserves van de overgenomen vennootschap, wordt toegevoegd aan de beschikbare reserves binnen de overnemende vennootschap;

DERDE BESLUIT - VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering van de overnemende vennootschap stelt vast dat ingevolge voormelde beslissingen, de kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap verwezenlijkt werden, zodat het kapitaal van de overnemende vennootschap thans zesenvijftigduizend achthonderd euro (¬ 56.800,00) bedraagt en vertegenwoordigd is door vijfhonderd achtenzestig (568) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De vergadering van de overnemende vennootschap dienovereenkomstig aan te passen door vervanging van de huidige tekst van de eerste zin van artikel 5 van de statuten door volgende tekst:

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zesenvijftigduizend achthonderd euro (¬ 56.800,00) en is verdeeld in vijfhonderd achtenzestig (568) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2012 - Annexes du Moniteur belge VIERDE BESLUIT : ONTSLAG EN KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDERS VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De vergadering stelt, ingevolge de fusie, het ontslag vast van de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap. De goedkeuring door de algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting voor de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap voor hun opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen één juli tweeduizend en twaalf en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

VIJFDE BESLUIT : AANPASSING STATUTEN OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten van de overnemende vennootschap inzake de ontbinding en vereffening ingevolge de gewijzigde wetgeving terzake door vervanging van de huidige tekst van artikel 25 van de statuten door volgende tekst :

ARTIKEL VIJFENTWINTIG  ONTBINDING

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf.

ZESDE BESLUIT: MACHTIGINGEN

De vergadering machtigt het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap om de genomen beslissingen uit te voeren, met name:

- de nieuw uitgegeven aandelen van de overnemende vennootschap toe te kennen aan de rechthebbende vennoot van de overgenomen vennootschap overeenkomstig degenomen besluiten en deze in te schrijven in het aandeelhoudersregister van de overnemende vennootschap;



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

- de nodige vermeldingen aan te brengen in het aandeelhoudersregister van de overgenomen

vennootschap aangaande de omruiling en de vernietiging van de aandelen ingevolge de fusie.

De vergadering machtigt de notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten; inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap en deze neer te leggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

De vergadering benoemt tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de BTW te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8000 Brugge, Blankenbergsesteenweg 161 :

- de Heer Alois Monsieurs.

- Mevrouw Eveline Christiaens.

- Mevrouw Ann Hemeryck

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad,

Gert De Kesel, geassocieerd notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd :

expeditie van de buitengewone algemene vergadering.

- Verslag van de zaakvoerder inzake de kapitaalverhoging door inbreng in natura Verslag van de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura bij kapitaalverhoging in Duvivier ingevolge inbreng van de activa en passiva van de bvba Motronic Gecoördineerde statuten

de bvba

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/10/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NCER©ELEGD ter GRIFFIE eae+

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeiing Brugge)

op: Q~~.~~

Q Z Ü ge,

Griffie



ifft111131



*12168109*

bel a:

BE

Sta

Ondernemingsnr : 0894.104.428

Benaming

(voluit) : DUVIVIER

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 8000 BRUGGE, GOTEVLIETSTRAAT 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL FUSIE DOOR OVERNEMING

UITTREKSEL UIT HET FUSIEVOORSTEL DD. 26/9/2012 OPGEMAAKT DOOR DE BESTUURSORGANEN VAN BVBA "DUVIVIER" EN BVBA "MOTRONIC".

Op 26 september 2012 hebben de bestuursorganen van de BVBA "DUVIVIER" en BVBA "MOTRONIC", nagenoemd, overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen, het voorstel van met fusie door overneming opgesteld.

Overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen luidt de tekst van het fusievoorstel als volgt:

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1. De overnemende vennootschap :

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DUVIVIER", met zetel 8000 Brugge, Gotevlietstraat 10, heeft volgens artikel drie van haar statuten het volgende doel, welk hier letterlijk wordt aangehaald:

"De vennootschap heeft ais doel:

I. Specifieke activiteiten

- Aan- en verkoop, herstellen, herwikkelen en mechanisch herstellen van electrische machines, frequentieregelaars en electronische aansturingsapparatuur voor motoren. Daarenboven levert en verkoopt de vennootschap service zowel in binnen- en buitenland.

- Het verrichten van activiteiten op het vlak van aandrijfsystemen, zijn toebehoren en aanverwante electromechanische toepassingen, dit in de meeste uitgebreide zin van het woord aangaande managment, consultancy, engineering, en de aan-en verkoop ervan, alsook elke niet gespecialiseerde handelsbemiddeling. Il. Algemene activiteiten.

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

I II. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ l-let aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen,

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar deel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

2. De overgenomen vennootschap

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOTRONIC", met zetel te 8000 Brugge, Gotevlietstraat 12, heeft volgens artikel drie van haar statuten het volgende doel, welk hier letterlijk wordt aangehaald:

'De vennootschap heeft als doel:

I. Specifieke activiteiten

Het vervaardigen, monteren, bewerken en herstellen van alle constructies, machines en machineonderdelen, zowel in metaal als in andere grondstoffen,

- Vervaardiging van uitrusting voor koeltechniek, klimaatregeling en ventilatietechniek, voor huishoudelijk en niet huishoudelijk gebruik.

Onderneming voor waterbehandeling,

- Onderneming voor pompenindustrie.

- Onderneming voor elektrische kastenbouw,

- Alle werkzaamheden in verband met algemene automatisatie, domotica, immotica, informatica.

- De aan- en verkoop, herstellen, herwikkelen en mechanisch herstellen van elektrische machines, frequentieregelaars en elektronische aansturingsapparatuur voor motoren. Daarenboven levert en verkoopt de vennootschap service zowel in binnen- en buitenland.

- Het verrichten van activiteiten op het vlak van aandrijfsystemen, zijn toebehoren en aanverwante elektromechanische toepassingen, dit in de meest uitgebreide zin van het woord, aangaande management, consultancy, engineering, en de aan- en verkoop ervan, alsook elke niet gespecialiseerde handelsbemiddeling. Il. Algemene activiteiten.

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vomi; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur,

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van

opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

I I I. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen,

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

Het doet van de overnemende vennootschap is voldoende omvangrijk om het doel en de activiteiten van de over te nemen vennootschap te omvatten.

B. RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

1, Huidige situatie

a. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DUVIVIER" heeft een kapitaal van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/tweehonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Voor de verrichtingen van onderhavige fusie wordt het netto-vermogen gewaardeerd op honderd drieëndertigduizend zevenhonderd en vier euro zevenenvijftig cent (¬ 133.704,57).

b. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOTRONIC" heeft een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die reder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Voor de verrichtingen van onderhavige fusie wordt het netto-vermogen gewaardeerd op honderd zeventigduizend vijfentwintig euro negenenzestig cent (¬ 170.025,69).

2. Ruilverhouding

Ter vergoeding van de inbreng van het volledig actief en passief vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOTRONIC", worden aan de vennoten van deze laatste vennootschap driehonderd achttien (318) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de overnemende vennootschap toegekend.

Er is geen opleg verschuldigd..

c" '

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Gezien het feit dat rekening houdend met voormelde ruilverhouding en de fractiewaarde van de als vergoeding toegekende aandelen, het bedrag waarmee het kapitaal in de overnemende vennootschap wordt verhoogd groter is dan dat het kapitaal van de overgenomen vennootschap, wordt het verschil onttrokken aan de andere bestanddelen van het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap in overeenstemming met artikel 78 § 4 van het Koninklijk Besluit van 30januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen.

C. DE WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

Alle vennoten, zowel van de ovememende als van de overgenomen vennootschap hebben reeds voorafgaandelijk meegedeeld dat zij aanwezig zullen zijn op de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap die over de fusie moet beraadslagen en besluiten.

De nieuw te creëren aandelen van de overnemende vennootschap die bekomen worden ter vergoeding van de overgang van het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, worden aan de vennoten van deze laatste vennootschap toegekend pro rata hun aandelenbezit in de overnemende vennootschap, te weten :

- de Heer Filip DUVIVIER, voornoemd : honderd negenenvijftig (159) aandelen. Mevrouw Gwenny STEVENS, voornoemd : honderd negenenvijftig (159) aandelen.

Na de fusieverrichting nodigt het bestuur van de ovememende vennootschap de vennoten van de overgenomen vennootschap uit het aandelenregister van de aandelen op naam, bevattende de inschrijving van de betrokken aandelen, te ondertekenen.

Het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap vernietigt het aandelenregister van de overgenomen vennootschap door het aanbrengen van de vermelding "vernietigd".

D. DE DATUM VANAF WELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE RESULTATEN

De driehonderd achttien (318) nieuwe aandelen, gecreëerd ter gelegenheid van de fusie, zullen deelnemen in de resultaten vanaf 1 juli 2012.

Deze driehonderd achttien (318) aandelen hebben dezelfde rechten en delen in de resultaten zoals de bestaande aandelen.

E. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen - zowel rechten als verplichtingen - van de overgenomen vennootschap, gaan over naar de overnemende vennootschap op basis van de jaarrekening per 30juni 2012 en alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap worden vanaf 1 juli 2012 geacht te zijn gedaan voor rekening van de ovememende vennootschap.

F. - G. - H. TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE VENNOTEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP -BEZOLDIGINGEN EN VOORDELEN

De vennoten van de overgenomen vennootschap hebben geen bijzondere rechten. ln de overgenomen vennootschap zijn er geen andere effecten uitgegeven dan kapitaalsaandelen. Bijgevolg dienen er geen bijzondere rechten door de overnemende vennootschap toegekend te worden aan de vennoten van de overgenomen vennootschap.

Aangezien er door de vennoten afstand wordt gedaan van het opstellen van het revisoraal verslag naar aanleiding van de fusie zoals bedoeld door artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen, zal er ook geen bijzondere bezoldiging worden toegekend aan de bedrijfsrevisor.

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

I. WIJZIGING STATUTEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

In de overnemende vennootschap zal het artikel in de statuten met betrekking tot het kapitaal en aandelen aangepast worden om het in overeenstemming te brengen met de door de fusie gerealiseerde kapitaalverhoging en uitgifte van nieuwe aandelen en aan te passen aan recente wijzigingen in het Wetboek van vennootschappen.

FISCALE VERKLARINGEN

v S è

De vergadering verklaart dat de fusieverrichting gebeurt bij toepassing van artikel 211 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen, en derhalve een niet belaste verrichting uitmaakt.

SLOTVERKLARINGEN

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze ais voorgeschreven in de vennootschappenwet en de statuten,

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijk karakter mag niet geschonden worden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle in origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen, van cie andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is uiterlijk 31 december 2012.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichtingen gedragen door de aan cie fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de ondergetekenden of andere wettelijke vertegenwoordigers van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen en gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad uiterlijk zes weken voor de algemene vergaderingen die zich over de fusie moeten uitspreken.

Onderhavig document bevat 9 bladzijden.

Opgemaakt en getekend te Brugge, op de zetel van de overnemende vennootschap, op 26 september 2012, in zoveel exemplaren als er partijen met een onderscheiden belang zijn, waarvan iedere partij erkent zijn exemplaar te hebben ontvangen.

Elk bestuursorgaan erkent twee door of namens enerzijds de zaakvoerder van de ovememende vennootschap en anderzijds de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen.

Voor eensluidend uittreksel

Filip Duvivier

zaakvoerder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

,' `-Voor-

' behouden

'aalra het#

Belgisch

Staatsblad

03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 01.09.2012, NGL 28.09.2012 12595-0206-016
29/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 03.09.2011, NGL 23.09.2011 11554-0054-016
22/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 04.09.2010, NGL 14.09.2010 10543-0008-016
13/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 05.09.2009, NGL 02.10.2009 09802-0283-015
21/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 30.09.2015, NGL 09.10.2015 15648-0177-016

Coordonnées
DUVIVIER

Adresse
GOTEVLIETSTRAAT 10 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande