DUYCK BRITT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DUYCK BRITT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 897.181.803

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 16.07.2014 14312-0007-009
17/08/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Hod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grnti.e vr.n s rectztbank vaal kashandel

*12143067*

' Ondernemingsnr: 0897.181.803

Benaming

(voluit) DUYCK BRITT

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Troonstraat 79

(volledig adres)

Onderwerp akte : DOELSUITBRE1DING-KAPITAALVERHOGING

UIT EEN AKTE verleden voor Notaris Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRISTOPHE MOURIAU de MEULENACKER NOTARIS", met zetel te 8820 Torhout, Aartrijkestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473.666,440, te Torhout op twee: augustus tweeduizend en twaalf, houdende het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DUYCK BRITT, met zetel te 8400 Oostende, Troonstraat 79.

BLIJKT DAT met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen

1. De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder de dato drieëntwintig juli tweeduizend en twaalf, opgesteld bij toepassing van artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen, met een staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten per dertig juni tweeduizend en twaalf, waarin deze omstandig de door haar voorgestelde wijziging van het doel verantwoordt, aangezien alle leden van de vergadering erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

2. De vergadering besluit daarop het doel van de vennootschap uit te breiden door artikel 3 van de statuten de volgende tekst toe te voegen

"- De uitbating van een mechanische timmer- en schrijnwerkerij, maken en plaatsen van ramen en deuren in kunststoffen, glaswerken en de handel in materialen en grondstoffen verband houdend met voornoemde activiteiten. De voorgaande opsomming is niet beperkend, De vennootschap mag" in het algemeen alles doen wat in verband staat met de aanneming van timmer- en schrijnwerk, dit alles in de breedste zin genomen en niets uitgezonderd.

- De vervaardiging van timmer- en schrijnwerken, montage/installatie van timmer- en schrijnwerken in gebouwen in hout, kunststof of metaal; de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds enzovoort in hout, kunststof, metaal of gips; vervaardiging van metaalschrijnwerk en de montage eveneens als de vervaardiging van metalen constructies, montage en montage van niet-zelf vervaardigde metalen constructies; de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden en traliewerk, installatie van stores en zonneschermen, binnendeuren en scheidingswanden; plaatsen van afsluitingen en stellingen, leggen van terrassen; het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms, uitvoeren van hijs-. en hefwerkzaamheden; totaal inrichten van woningen en handelsruimten; onderneming voor het plaatsen van vloerbedekking van hout of andere materialen, leggen van chape; voegwerken isolatiewerkzaamheden; de vervaardiging en levering van meubelen (keukens, badkamers, enzovoort) en de installatie ervan; vervaardiging van hang en sluitwerk; glaswerken, plaatsen van ramen in glas of kunststof; spiegels enzovoort; ruimen van bouwterreinen, reinigen en ontsmetten van gebouwen en hun inhoud, lappen van ruiten; invoegen en reinigen van gevels; electrische installaties in de ruimste zin van het woord; sanitaire installaties en overige loodgieterwerken; installeren van koelingelementen en toestellen, werken als frigorist; toezien op de bouwwerkzaamheden; overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen.

- Groot- en kleinhandel In bouwmaterialen (tegels, lijm, voeg, enzovoorts), groot- en kleinhandel in tapijten op rol en op maat; groot- en kleinhandel in sanitaire apparaten en toebehoren; binnenhuis- en winkelinrichting; kleinhandel in rieten meubelen; aankoop en verkoop van onroerende goederen; renovatie van particuliere woningen; algemene aanneming van bouwwerken, metsel en betonwerken, timmer- en schrijnwerken, leveren en plaatsen van wand- en vloerbekleding, behang- en schilderwerken; fabriceren en plaatsen van keukens;' kleinhandel in apparaten en toebehoren voor centrale verwarming; aan- en verkoop van afbraakmaterialen; kleinhandel in meubelen en kantoormeubelen; kleinhandel in electrische huishoudtoestellen; kleinhandel in radioelectrisch materiaal; kleinhandel in verzamel-CD's en CD-singles; uitbating van bar en spijshuis;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

metaalconstructie; kleinhandel in ijzerwaren en gereedschappen; handel in door een motor aangedreven machines, hydraulische en pneumatische onderdelen en machines; groot- en kleinhandel in antikwiteiten.

- Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: vloer- of wandtegels van keramische stoffen, beton of gehouwen steen, vloerbedekking en wandbekleding van terrazzo marmer, graniet of lei; het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van parket en andere houten vloerbedekking, tapijt en vloerbedekking van linoleum, rubber of kunststof; niet gespecialiseerde handelsbemiddeling; de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf; onderneming voor het aanbrengen van chape; onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken; onderneming voor het uitvoeren van voegwerken; onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en" werkplatforms; het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermische isolatiemateriaal, isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen;

- Het uitvoeren van schilder-, behang-, vloerbekledings- en decoratiewerken in de meest ruime zin, alsmede . het kopen en verkopen, import en export, huur en verhuur, produktie en distributie, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden van schilder- en behangprodukten, schildermaterialen en -grondstoffen, alsook vloerbekleding.

- Het fabriceren, vervaardigen of laten vervaardigen, uitbaten, bewerken, verwerken, verhandelen, verhuren  zowel in het groot als in het klein  van goederen in het algemeen onder meer van alle grondstoffen, goederen in bewerking, goederen, produkten, diensten, benodigdheden, machines en materialen bestemd voor de bouwsector en aanverwante sectoren, schoonmaakprodukten en schoonmaakmachines, en alles die verband houdt met haar doel, alsmede de in- en uitvoer van deze goederen en diensten in het algemeen.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2012 - Annexes du Moniteur belge - Tussenpersoon in de handel : tussenpersoon in de binnenlandse en buitenlandse handel. Te dien einde kan zij alle aktiviteiten ondernemen die verband houden met dit doel of die rechtstreeks of onrechtstreeks : kunnen bijdragen tot de realisatie ervan."

3, De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met dertigduizend Euro (30.000,00 ¬ ) om het te brengen van -'achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 ¬ ) op achtenveertigduizend zeshonderd Euro (48.600,00 ¬ ), door inbreng in speciën, zonder creatie van aandelen, doch door verhoging van de fractie waarde van de aandelen.

Deze nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn en dezelfde rechten en voordelen biedep ais de bestaande aandelen, en in de winst delen vanaf het lopende boekjaar pro rata temporis.

4, Onmiddelijk verklaart de heer Janssen DUYCK, zaakvoerder, wonende te 8820 Torhout, Oostendestraat 136, in te schrijven op voorgezegde kapitaalsverhoging.

De inschrijver verklaart en al de leden van de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd , ingeschreven, volledig afbetaald is door een storting in geld, dat zij geplaatst hebben op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de BNP Paribas Fortis Bank te Brussel, zoals blijkt uit een bewijs van deponering afgegeven door de voornoemde instelling, dat mij is overhandigd om door mij bewaard te worden.

Over die rekening kan alleen warden beschikt nadat de ondergetekende notaris aan genoemde bankinstelling het verlijden van onderhavige akte heeft gemeld.

5. De vergadering besluit daarop artikel 5 van de vennootschap te vervangen door de volgende tekst om ze in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand van het kapitaal

"Artikel 5.  KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHT"ENVEERTIG"DUI-'ZEND ZES"HON"DERD EURO (48.600,00 EUR). Het is verdeeld in gelijke aandelen zonder nominale waarde, die een éénlhonderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

6, De vergadering neemt kennis van de tekst van de gecoordineerde statuten en keurt deze goed.





VOOR EENSLUIDENDE VERKLAREND UITTREKSEL

voor registratie

(Get.) Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris te Torhout.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Een afschrift van de buitengewone algemene vergadering, bijzonder verslag van de zaakvoerder, en de

gecoördineerde statuten,











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 02.07.2012 12257-0285-008
14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 12.07.2011 11282-0573-008

Coordonnées
DUYCK BRITT

Adresse
TROONSTRAAT 79 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande