DUYCK PATRICK ADVOCATENKANTOOR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DUYCK PATRICK ADVOCATENKANTOOR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.052.867

Publication

02/01/2014
ÿþLuik B.,

UNI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Onderneniingsnr : 0462052867 Benaming

(voluit) : DUYCK PATRICK ADVOCATENKANTOOR

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Monseigneur De Haemestraat 27 te leper

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING artikel 537WIB92 - VASTKLIKKEN RESERVES - NIEUWE STATUTEN

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris plaatsvervanger Caroline Vanlerberghe te Roeselare (Beveren), Schoolstraat 3 op negen december tweeduizend en dertien, geregistreerd negen bladen een verzendingen op 16 december 2013 te Roeselare Reg 5 Boek 537 Blad 93 Vak 10.. Ontvangen vijftig euro (50 Eur). De e.a. Inspecteur ai (gëtekend). J Deprez

BLIJKT dat de buitengewone algemene vergadering gehouden van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DUYCK PATRICK ADVOCATENKANTOOR", met een maatschappelijk kapitaal van negentienduizend euro (19.000 Eur), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen met een nominale waarde van vijf en twintig euro (25 Eur) afgerond per aandeel, waarvan de maatschappelijk zetel is gevestigd te 8900 leper, Dehaernestraat 27, opgericht bij akte, verleden voor notaris Eric Himpe te leper op 2 december 1997, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 16 december volgende onder nummer 971216475 en waarvan de statuten werden gewijzigd ingevolge beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 5 november 2001, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 27 november volgende onder nummer 20011127-1 en sindsdien niet meer werden gewijzigd, de volgende beslissingen heeft genomen

EERSTE BESLISSING

De vergadering bevestigt met eenparigheid van stemmen tot schrapping van de nominale waarde van de aandelen en aanpassing van artikel 5 van de statuten in dezelfde zin.

TWEERE BESLISSING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot aanpassing van de maatschappelijke zetel aan de beslissing van de gemeenteraad van de stad Ieper van 6 september 2010 zodat de maatschappelijke zetel voortaan luidt als volgt : "Dehaemestraat 27" en aanpassing van de statuten in dezelfde zin.

DERDE BESLISSING

De algemene vergadering bevestigt met eenparigheid van stemmen de beslissing van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 6 november 2013 tot uitkering van een tussentijds dividend ten belope van vijfhonderd vier en tachtig duizend vierhonderd vijf en veertig euro (584.445 Eur).

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de enige aandeelhouder/vennoot een vorderingsrecht heeft op de vennootschap ten belope van dit tussentijdse dividend.

De aandeelhouder verklaart hierbij uitdrukkelijk dit vorderingsrecht overeenkomstig artikel 537 WIB 92 onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijds dividend. Tot dit laatste wordt met eenparigheid van stemmen machtiging gegeven aan het bestuursorgaan.

VIERDE BESLISSING

De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de voorgenomen kapitaalverhoging, bevattende een beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, overeenkomstig artikel 313 §1 Wetboek van Vennootschappen samen met het verslag van het bestuursorgaan.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van voormelde verslagen opgesteld door de bedrijfsrevisor en het bestuursorgaan.

De aandeelhouder/vennoot, alhier aanwezig zoals voormeld, verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag van de bedrijfsrevisor te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verklaart er geen opmerkingen op te wensen formuleren. Hij verklaart ondergetekende notaris ervan te ontslaan de tekst van dit verslag volledig voor te lezen en alhier in extenso over te nemen.

De conclusie van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor de dato 19 november 2013 opgesteld door de Cooperatieve Vennootsohap met Beperkte Aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door

Op de laatste blz, vanIj vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

d

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

de heer Bruno Pouseele, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 15315 luidt als volgt :

5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA DUYCK PATRICK ADVOCATENKANTOOR, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de enige vennoot van de Burg, BVBA DUYCK PATRICK ADVOCATENKANTOOR verkregen heeft, naar aanleiding van de beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een tussentijds dividend van netto 526.000,00 EUR, voor een Inbrengwaarde van 526,000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende

voorwaarde van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op

naam van iedere aandeelhouder, van oordeel "

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte

bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze

methcden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met de verhoging van de

fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet

overgewaardeerd is.

Alhoewel het Wetboek van Vennootschappen voorziet dat een vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid sowieso geacht wordt om nieuwe aandelen uit te geven wanneer zij haar

kapitaal wil verhogen door middel van een inbreng in natura, wordt een uitgifte van nieuwe

aandelen achterwege gelaten, omdat de enige vennoot intekent op de kapitaalverhoging.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen ïn het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA

DUYCK PATRICK ADVOCATENKANTOOR en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Roeselare, 19 november 2013

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA"

Voormeld verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van dit proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

VIJFDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB 92, tot een kapitaalverhoging ten belope van vijfhonderd zes en twintig duizend euro (526.000 Eur) om het te brengen van negentienduizend euro (19.000 Eur) op vijfhonderd vijf en veertig duizend euro (545.000 Eur), door inbreng in natura van de vorderingsrechten (niet geldelijke inbreng) ten belope van vijfhonderd zes en twintig duizend euro (526.000 Eur) voortvloeiend uit voormeld eerder uitgekeerd brutodividend van vijfhonderd vier en tachtig duizend vierhonderd vijf en veertig euro (584.445 Eur), onder aftrek van tien procent (10%) roerende voorheffing, en dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Inschrijving en storting

Is vervolgens tussengekomen, de enige aandeelhouder, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat hij een zeker, vaststaand en opeisbaar vcrderingsrecht heeft ten faste van de vennootschap, welk vorderingsrecht uitvoerig staat beschreven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige aandeelhouders negentig procent (90%) van zijn respectievelijke vorderingsrecht in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) ais roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de enige aandeelhouders geen nieuwe aandelen toegekend,

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 W1B 92 en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf (5) voorgaande boekjaren.

De aandeelhouder is ercp gewezen door de instrumenterende notaris dat het eigendomsrecht van zelfde aandelen hem overeenkomstig artikel 1401 5e van het BW als eigen toebehoort daar waar de vermogenswaarde van zelfde aandelen toebehoort aan de huwgemeenschap die bestaat tussen hemzelf en zijn echtgenote.

Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van vijfhonderd zes en twintig duizend euro (526.000 Eur) daadwerkelijke werd verwezenlijkt en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht van negentien duizend euro (19.000 Eur) op vijfhonderd vijf en veertig duizend euro (545.000 Eur), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/zevenhonderd vijftigste (1/750ste) van het kapitaal.

ZESDE BESLISSING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen die voorafgaan beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen tot wijziging van de tekst van artikel 5 van de statuten, hetwelk artikel voortaan zal luiden als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd vijf en veertig duizend euro (545.000 Eur). Het is verdeeld in (750) gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénlzevenhonderd vijftigste (1 f750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,"

ZEVENDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen gelet op de recente wijzigingen van het Wetboek van Vennootschappen en voorgaande beslissingen om volledig nieuwe statuten aan te nemen. Het uittreksel hiervan luidt als volgt ;

Rechtsvorm  naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "DUYCK PATRICK ADVOCATENKANTOOR".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8900 leper, Dehaernestraat 27,

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Doel

De vennootschap heeft tot doel

-De uitoefening van het beroep van advocaat, scheidsrechter, jurisconsult, gerechtelijk mandataris, alsmede alle activiteiten die deontologisch verenigbaar zijn met het beroep van advocaat;

-De uitoefening van alle functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen;

-De uitoefening van het beheer, de instandhouding en valorisatie van haar onroerend patrimonium met inbegrip van onderhoud, de verbouwing, de bebouwing en verhuring ervan, alsmede het beheer van roerend patrimonium;

-De vennootschap mag alleen of met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks voor eigen rekening of voor rekening van derden aile roerende, onroerende en of financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd vijf en veertig duizend euro (545.000 Eur). Het is verdeeld in (750) gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénfzevenhonderd vijftigste (11750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Jaarvergadering -- buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal jaarlijks gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand mei om 15 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerstvolgende voorafgaandelijke werkdag plaats. De zaterdag wordt in het kader van dit artikel niet als een werkdag beschouwd.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 20 van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vaar de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Oproepingen

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vaar de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordig en, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voermelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief. Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer alle vennoten aanwezig zijn en met eenparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en besluiten. De vervulling van deze formaliteit is evenmin vereist in geval van vertegenwoordiging

Samen met de oproepingsbrief vcor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

etF

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 20 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Stemrecht  vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. De volmachten dienen een handtekening te dragen (eventueel een digitale handtekening

zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek). . .

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neerge-'legd minstens drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden «aanvaard» of «verworpen», gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene aandeelhoudersvergadering voor de tijdsduur docr hen vast te stellend

De algemene vergadering mag de zaakvoerders vaste of veranderlijke vergoedingen toekennen, zowel voor de door hen verrichte prestaties als voor hun reis-, verplaatsingskosten en representatiekosten, welke onder de algemene kosten in rekening zullen gebracht worden.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd het bestaan van voormelde vergoedingen, eveneens een wedde worden toegekend waarvan het bedrag jaarlijks door de algemene vergadering zal worden vastgesteld. Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger,

Boekjaar jaarrekening  jaarverslag

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen, Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst,

Ontbinding en benoeming vereffenaars.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien In de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen,

liet bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vernield. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 223 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Onverminderd de mogelijkheid van vereffening en ontbinding in 1 akte worden bij ontbinding met vereffening één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden -- niet vennoten, maar ook ten overstaan van de vennoten.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Zolang wettelijk vereist, dient de aanstelling van de vereffenaars gehomologeerd te worden door de bevoegde rechtbank.

Verdeling.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist, Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de aandeelhouders verdeeld worden in verhouding tot hun

respectievelijk aandelenbezit, met dien verstande evenwel dat alle aandelen dezelfde rechten moeten hebben. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT Algemene bepaling

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt In zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid

Algemene vergadering

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen, Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden, Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard,

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft,

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris en de medewerkers van haar notariskantoor alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te tekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

NEGENDE BESLISSING

De vergadering beslist volmacht te verlenen aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Kantoor I]esmet", Capucienenstraat 99 te 8900 laper evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk op te treden en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, inzake de inschrijving en wijziging van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de fisoale administraties.

VOOR BEREDENEERD UITREKSEL afgeleverd op ongezegeld papier ter inlassing in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad

4

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van de akte houdende wijziging van de statuten;

- verslag van het bestuursorgaan betreffende kapitaalverhoging;

- verslag van de bedrijfsrevisor betreffende kapitaalverhoging;

aanwezigheidslijst

- gecoordineerde tekst van de statuten.

















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge









~



Op de laatste blz. vare Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/06/2011 : IET000130
02/07/2010 : IET000130
27/08/2009 : IET000130
28/08/2008 : IET000130
28/06/2007 : IET000130
13/06/2005 : IET000130
15/06/2004 : IET000130
12/09/2003 : IET000130
08/10/2002 : IET000130
27/11/2001 : IET000130
06/10/2001 : IET000130
01/10/1999 : IET000130

Coordonnées
DUYCK PATRICK ADVOCATENKANTOOR

Adresse
MONSEIGNEUR DE HAERNESTRAAT 27 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande