DVD E-CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DVD E-CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.521.619

Publication

11/04/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14303608*

Neergelegd

09-04-2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0550521619

Benaming (voluit): DvD E-Consult

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8553 Zwevegem, Zolderstraat(O) 25

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Declercq met standplaats te Zwevegem op negen april tweeduizend en veertien, neergelegd ter registratie, en waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt :

Dat navermelde personen, volgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht :

1) De heer VANDOORNE Dirk, geboren te Kortrijk op twintig december negentienhonderd achtenvijftig, echtgenoot van mevrouw Damman Katrien, wonende te 8553 Zwevegem (Otegem), Zolderstraat 25.

2) Mevrouw DAMMAN Katrien, geboren te Waregem op elf oktober negentienhonderd negenenvijftig, echtgenote van de heer Vandoorne Dirk, wonende te 8553 Zwevegem (Otegem), Zolderstraat 25.

Naam : De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "DvD E-Consult".

Zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8553 Zwevegem (Otegem), Zolderstraat

25.

Doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- Het verlenen van allerlei advies in verband met energie, zowel aan particulieren als aan bedrijven, als aan de overheid.

- Het uitvoeren van wettelijk geregelde en andere energie-audits in de meest ruime zin.

- Het uitvoeren van wetenschappelijke en technische activiteiten in verband met energie en aanverwanten.

- De aan- en verkoop van energie en energieproducten.

- De aan- en verkoop van edelmetalen.

- De aan- en verkoop, het leveren en plaatsen, de fabricatie en de uitbating van alle technische, elektrische en sanitaire apparatuur, leidingen en onderdelen, alsook het onderhoud ervan, alsmede alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen van onroerende of financiële aard die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

- De uitvoering van algemene technologie en economische studies als studie- of engineeringsbureau, inzake industrialisering en investering, productdiversificatie, nieuwe producten of technologieën en hun toepassingen.

- Het verbeteren van industriële processen met het oog op een rationeler energie- of grondstoffengebruik of een verbeterde bescherming van het leefmilieu.

- Het bevorderen van de ontwikkeling van technologische innovaties tot aan hun industrialisering en commercialisering, opsporen van geschikte partners voor realisaties.

- Het verstrekken van recreatieve diensten. Dit omvat het inrichten van studiedagen, cursussen en lezingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het verstrekken van diensten aan personen. Dit omvat onder meer het inrichten van banketten, recepties en feesten, de verkoop van bereide schotels en dergelijke meer.

- De vennootschap zal alle onroerende handelingen in de meest brede betekenis van deze term mogen verrichten, dit wil zeggen : de aankoop, verkoop, het verhuren en huren, het onderverhuren en het bouwen of verbouwen, verkavelen, het uitrusten, valoriseren en het uitbaten onder alle vormen van alle roerende en onroerende goederen.

- Zij zal tevens zowel door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op het even welke andere wijze vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel mogen samenwerken. In het algemeen zal de vennootschap alle handels- industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die geheel of gedeeltelijk haar doel aanbelangen of die de verwezenlijking ervan zou doen vergemakkelijken.

- De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

- Zij mag haar patrimonium in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden. Dit alles in de meest ruime zin.

- Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken.

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal - Samenstelling van het kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen op naam zonder nominale waarde, die ieder één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal werd bij de oprichting volgestort, ten belope van achttienduizend zeshonderd euro.

De ondergetekende notaris bevestigt dat het kapitaal werd volgestort ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op een bijzondere rekening onder nummer BE27 0688 9965 0573 bij de Belfius Bank te Brussel geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DvD E-Consult .

Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Werd benoemd tot statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur :

De heer VANDOORNE Dirk, geboren te Kortrijk op twintig december negentienhonderd achtenvijftig, echtgenoot van mevrouw Damman Katrien, wonende te 8553 Zwevegem (Otegem), Zolderstraat 25.

Ingeval de heer Dirk Vandoorne wegens overmacht, bestendige onbekwaamheid of overlijden zijn opdracht niet meer kan uitoefenen, zal mevrouw Katrien Damman, wonende te 8553 Zwevegem (Otegem), Zolderstraat 25, ambtshalve de opdracht van zaakvoerder overnemen en bekleed worden met de zelfde machten als deze bij onderhavige statuten verleend aan de heer Dirk Vandoorne, die zij in dit geval zal vervangen zonder dat daartoe een benoemings- of machtigingsbesluit van de algemene vergadering nodig is.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er verschillende zaakvoerders zijn, moeten alle akten die de vennootschap verbinden, minstens door twee zaakvoerders ondertekend worden.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid :

De vennootschap wordt jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, vertegenwoordigd

door één zaakvoerder.

Winstverdeling-reserves-vereffening :

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van

het saldo van de nettowinst.

Luik B - Vervolg

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Boekjaar : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het hetzelfde jaar.

Jaarvergadering :

De jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden de eerste vrijdag van de maand juni om

twintig uur.

Beraadslagingen :

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten.

Overgangsbepalingen :

1/ Het eerste maatschappelijk boekjaar van de vennootschap vangt aan vanaf de neerlegging

van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, om

te eindigen op éénendertig december tweeduizend en vijftien.

2/ De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en zestien.

3/ Er wordt thans geen commissaris benoemd.

4/ De vennootschap neemt de verbintenissen op zich die in haar naam en voor haar rekening

werden aangegaan vanaf één oktober tweeduizend en dertien.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

VOOR DE VENNOOTSCHAP

NOTARIS DIRK DECLERCQ MET STANDPLAATS TE ZWEVEGEM

Tegelijk hiermee neergelegde stukken :

- afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 21.06.2016 16209-0481-009

Coordonnées
DVD E-CONSULT

Adresse
ZOLDERSTRAAT 25 8553 OTEGEM

Code postal : 8553
Localité : Otegem
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande