DVERE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DVERE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 419.424.040

Publication

05/09/2014
ÿþMod Word 11.1

etiiteet

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONIT

28

BELG1SC

-UR BELGE

08- 2014 STAATSBLAD

NEERG D

le Rechtbank Koophandel

2 0 AUG 2014

Gent Afdefing Grugge Griffie De griffier

1111MUMI

---------

Ondernemingsnr : 0419424040

Benaming

(voluit) OOSTHOUT

(verkort)

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: 8750 WINGENE, BEERNEMSTEENWEG 77

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTSLAG BESTUURDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 19 juni 2014 blijkt met ingang van 19 juni, 2014 het ontslag als bestuurder van BVBA "0-PROJECTS-S" met zetel te 8760 VVingene, Beememsteenweg 73, Kf.VV.-nummer BE-0463190.242, RPR Gent afdeling Brugge, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder-

vaste vertegenwoordiger Mevrouw Betsy DE CUYPERE, wonende te 8750 Wingene, Rozendalestraat 18. '

Lieven OOSTERLINCK

gedelegeerd bestuurder

Op de lawste blz. van Luik B vermeiden Recto Naam an hoedanigheid van de mstrumenterende notaris. hetztj van de perso(o)n(en)

bevoegd de reCtsPersoon ter, Retirer van derden te %iertegenwoordzgen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

09/08/2013
ÿþOndernemingsnr: 0419.424.040

Benaming (voluit) : OOSTHOUT

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel ; Beememsteenweg 77

:;

8750 Wingene

Onderwerp akte :NV: zeteiverpiaatsing - aanpassing doel - uitdrukking kapitaal in euro -

kapitaalvermindering - herleiding wettelijke reserves - omzetting aandelen

aan toonder in aandelen op naam - wijziging boekjaar - varia - nieuwe

statuten - coördinatie

Uit het proces-verbaal verleden voor notaris Wouter BOSSUYT, te Brugge, op 26 juli 2013, blijkt dat de;

;; buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "OOSTHOUT"i

met vennootschapszetel te 8750 Wingene, Beememsteenweg 77 navolgende beslissingen heeft genomen met;

eenparigheid van stemmen: ;

1. De vergadering besluit tot bevestiging van de beslissing van de raad van bestuur van vier november; tweeduizend en acht (bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vier december daarna! ;; onder nummer 08188044) om met ingang van achtentwintig november tweeduizend en acht de zetel van de!

:; vennootschap te verplaatsen naar huidig adres te 8750 Wingene, Beememsteenweg 77. .

2. De vergadering besluit het doel van de vennootschap te wijzigen, uit te breiden en te herformuleren;

zodat het doel voortaan luidt als volgt:

"De vennootschap heeft als doel:

I. Specifieke activiteiten

A/ De groot- en kleinhandel, de commissiehandel, de in- en uitvoer, de aan- en verkoop en de bewerking; !: van allerhande houtsoorten, plastiekwaren, allerhande vezelplaten, plaasterplaten, polytheenplaten,; asbestproducten, lijm- en hechtstoffen, houtbeschermings-produkten, alle produkten voor vloer-, zolder- en! wandbekleding en hun toebehoren, en in het algemeen alles wat hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks in; verband staat.

B/ De groot- en kleinhandel, de commissiehandel, de in- en uitvoer, de aan- en verkoop, fabricatie e!

n

;; verwerking van deuren, lijsten, bouwmaterialen, dakbedekkingsmaterialen, en in het algemeen alles watt

hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat. .

C/ De groot- en kleinhandel, de commissiehandel, de in- en uitvoer, de aan- en verkoop, de fabricatie van! ;; alle meubelen, in hout en andere grondstoffen en de garnering ervan, alsmede van benodigdheden, artikelen en: ; produkten met betrekking tot de meubelsector.

:: D/ Beheer van een eigen roerend en eigen onroerend vermogen. ;

D/1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen; alle; :; verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de;

huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen,;

onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en; ;; verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks; !! met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te; :! bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen;

aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

D/2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen roerend patrimonium, alle; ;; verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door;

inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van; i! welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en; : ondernemingen.

II. Algemene activiteiten

AI Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen

en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in;

rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NLbliGELEOD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL T

BRUGGE (AfiAling Brugge) op:

2 9 JULI 2013

Griffïe" ee

Luik B

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

"

"

mod 11.1

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren,' onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan Kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

DI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

GI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen,

III. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen,

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of Samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

3. De vergadering besluit het kapitaal in de statuten ad vijfendertig miljoen Belgische frank (35.000.000,-BEF) uit te drukken in achthonderd zevenenzestigduizend zeshonderd zevenentwintig euro vierendertig cent (¬ 867,627,34).

4. De vergadering besluit het kapitaal te verminderen met zevenduizend zeshonderd zevenentwintig euro vierendertig cent (7,627,34) om het kapitaal te brengen van achthonderd zevenenzestigduizend zeshonderd zevenentwintig euro vierendertig cent (¬ 867.627,34) op achthonderd zestigduizend euro (¬ 860.000,00) en dit ter aanzuivering van geleden verliezen ten belope van het overeenkomstig bedrag, bij voorrang aan te rekenen op het werkelijk volgestort kapitaal.

5. De vergadering besluit de wettelijke reserves te herleiden tot het door de wet vereiste minimum door overboeking naar de beschikbare reserves.

6. De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten ingevolge omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam blijkens beslissing van de raad van bestuur de dato veertien december tweeduizend en elf.

7. De vergadering besluit dat het boeklaar voortaan zal beginnen op eenendertig augustus om te eindigen op dertig augustus van het daarop volgende jaar.

Bij wijze van overgangsmaatregel besluit de vergadering het lopende boekjaar begonnen op één septembertweeduizend en twaalf te verlengen tot dertig augustus tweeduizend en veertien.

8. De vergadering besluit de modaliteiten van: uitoefening van voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld, aflossing van het kapitaal, ondeelbaarheid, volstorting en uitgifte van effecten, bijeenkomst, samenstelling, bevoegdheid en werking van de raad van bestuur, bevoegdheid commissaris(sen), benoeming en bezoldiging van bestuurders en commissaris(sen), bijeenkomst, werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering, winstverdeling, ontbinding, vereffening en omzetting te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het negende besluit hierna.

9. De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen en na verwijdering van alle verwijzingen naar (de artikelen van) de Vennootschappenwet.

10. coördinatie van de statuten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Wouter BOSSUYT

Tegelijk hiermede neergelegd:

- Afschrift van het proces-verbaal van statutenwijziging.

- Coördinatie van de statuten,

- verslag raad van bestuur.

- staat actief en passief.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Inr

?«Joor-

behouden aar het Belgisch Staatsblad

05/07/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
30/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

Ondememingsnr . 0499A24.040

Benaming

(voluit) : OOSTHOUT

(verkort) "

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : BEERNEMSTEENWEG 77, 8750 WINGENE

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING (GEDELEGEERD) BESTUURDER(S) - VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR - MACHTEN

Uit de notulen van de jaarvergadering en van de daaropvolgende raad van bestuur de dato 28 maart 2013, blijkt de herbenoeming met ingang van 28 maart 2013, eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2019, van;

- de heer Lieven Oosterlinck, wonende te 8750 Wingene, Beernemsteenweg 73, als bestuurder, gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur;

- BVBA O-Projects-S, met zetel te 8750 Wingene, Beernemsteenweg 73, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Betsy De Cuypere, wonende te 8750 Wingene, Rozendalestraat 18, als bestuurder,

In deze hoedanigheid zal de gedelegeerd bestuurder de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen, zoals bepaald in artikel 19 van de statuten.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid eveneens beschikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar bankinstellingen en bedrijven toe, die een openbare nutsvoorziening aanbieden, betekent dit ondermeer dat de gedelegeerd bestuurder alle rekeningen kan openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, ongeacht het bedrag. Hij zal eveneens de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, elektriciteit, water en andere,

De gedelegeerd bestuurder

Lieven Oosterlinck

Op de laatste bfz. van luik 8 vermeiden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

NEEFtULEqD 1,d1 GRIFFIE dat MONiTEUP, BELECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdaiïng Brugge)

2 3 _04" 20130p:

Ei.G1SC~i : ~ ~ 5 APR,

~ _ frirn~..:i,~rr;_

Griffie

1lI11uuiuiu~~~iiisAuw~

~ jasa*

B

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

09/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.08.2012, GGK 28.03.2013, NGL 29.03.2013 13082-0301-018
20/02/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
23/10/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
14/02/2012 : ME. - JAARREKENING 31.08.2011, GGK 14.01.2012, NGL 06.02.2012 12029-0284-018
29/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.08.2010, GGK 26.02.2011, NGL 22.03.2011 11064-0166-018
16/03/2015 : ME. - JAARREKENING 30.08.2014, GGK 27.02.2015, NGL 09.03.2015 15059-0412-018
17/02/2010 : ME. - JAARREKENING 31.08.2009, GGK 09.01.2010, NGL 05.02.2010 10038-0204-018
24/03/2009 : ME. - JAARREKENING 31.08.2008, GGK 14.02.2009, NGL 13.03.2009 09078-0070-018
04/12/2008 : BG052748
19/02/2008 : BG052748
06/04/2007 : BG052748
20/02/2007 : BG052748
03/02/2006 : BG052748
18/04/2005 : BG052748
04/04/2005 : BG052748
12/02/2004 : BG052748
28/04/2003 : BG052748
12/11/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
10/03/2001 : BG052748
08/02/2000 : BG052748
05/02/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
01/01/1989 : BG52748
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 30.08.2015, GGK 04.10.2016, NGL 24.10.2016 16662-0173-018
17/03/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DVERE

Adresse
BEERNEMSTEENWEG 77 8750 WINGENE

Code postal : 8750
Localité : WINGENE
Commune : WINGENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande