DYAD CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DYAD CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.518.804

Publication

21/01/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14300669*

Neergelegd

17-01-2014



Griffie

Ondernemingsnr : 0544518804

Benaming (voluit): DYAD CONSULTING

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8930 Menen, Gustaaf Delafontainestraat 13

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 8 januari 2014, ter registratie aangeboden, dat:

1. De Heer BERTELOOT, Wim, Marcel, geboren te Menen, op 30 oktober 1971, echtgenoot van Mevrouw Sanny VAN DEN DRIESSCHE, wonende te 8930 Menen, Gustaaf Delafontainestraat 13;

2. Mevrouw VAN DEN DRIESSCHE, Sanny, Germaine, geboren te Menen, op 18 mei 1974, echtgenote van de Heer Wim Berteloot, wonende te 8930 Menen, Gustaaf Delafontainestraat 13.

Een vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming "DYAD CONSULTING .

Naam en rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam  DYAD CONSULTING .

Zetel : te 8930 Menen, Gustaaf Delafontainestraat 13. Duur : De duur van de vennootschap is onbepaald.

Doel : De vennootschap heeft als doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of als tussenpersoon:

ª% Assistentie op het gebied van management en het voeren van

consultingactiviteiten. Het verlenen van diensten, adviezen, de uitvoering, studie en organisatie van en aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het administratief, financieel, informatica, wetenschappelijk en managementadvies, het doorlichten van de administratieve organisatie, de beheerscontrole en het financieel beheer, opportuniteitsonderzoek, marketing-, acquisitieonderzoek en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

ª% Alle handelingen in verband met het beheer van vennootschappen en natuurlijke personen, het advies en de opleiding van vennootschappen en natuurlijke personen op het vlak van marketing, management, verkoopspolitiek, administratie en secretariaat. Het verlenen van secretariaatsdiensten, het verstrekken van allerhande diensten met uitzondering van de gereglementeerde diensten.

ª% Adviesverstrekking, ontwikkelen, productie, implementatie en onderhouden van software en websites, alsook het beheren van domeinnamen. Het geven van management- en bedrijfsgerichte softwaretrainingen, voordrachten en advies. De begeleiding, adviesverstrekking en uitvoeren van automatiseringsopdrachten, informatica en onderhoudsactiviteiten, alsmede het ter beschikking stellen van soft-en hardware.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

ª% De aan- & verkoop en ondersteuning van producten, diensten en projecten ter integratie van diverse hardware, communicatienetwerken, beveiligingsnetwerken, randapparatuur en elektronische apparatuur in de ruimste zin in kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Deze producten en diensten omvatten: studie, advies, heroriëntatie, hardware en software, ontwikkelen, productie, implementatie, organisatie en het onderhouden ervan.

ª% Het geven van management- en bedrijfsgerichte softwaretrainingen, voordrachten en advies. De begeleiding, adviesverstrekking en uitvoeren van automatiseringsopdrachten, informatica en onderhoudsactiviteiten, alsmede het ter beschikking stellen van soft- en hardware.

ª% Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, managementadvies, opportuniteitsonderzoek, marketing, acquisitieonderzoek en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

ª% Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend of onroerend patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en de opbrengst,; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

ª% De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële , commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

ª% De groot-en kleinhandel, de import en export, de aan- en verkoop, de vertegenwoordiging, kortom de handel in de meest ruime zin van alle roerende goederen, materialen en gereedschappen.

ª% Alle commissieverhandelingen.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen; zij kan tevens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, zaakvoerders als loutere derden, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken , zowel in het binnen- als in

het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten. Kapitaal : Het

maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Afzonderlijk optredend kan elke zaakvoerder alle handelingen stellen voor het dagelijks bestuur van de vennootschap.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Controle: Voor zover de wet het vereist, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich hiertoe laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te hare laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing.

Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand mei, om negentien uur in de Gemeente waar de maatschappelijke zetel gevestigd is.

Boekjaar : Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Ontbinding - vereffening :

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

Onderschrijving :

Het kapitaal is in speciën onderschreven en afbetaald als volgt :

- door de Heer Wim Berteloot, voornoemd, ten belope van honderd vijftig (150) aandelen tegen de prijs van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00); volstort ten belope van één/derde.

- door Mevrouw Sanny Van Den Driessche, voornoemd, ten belope van honderd vijftig (150) aandelen tegen de prijs van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00); volstort ten belope van één/derde.

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2015.

2. De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op de laatste zaterdag van de maand mei van het jaar 2016.

3. De oprichters benoemen volgende twee personen als gewone zaakvoerders:

- De Heer Wim Berteloot, voornoemd, die aanvaardt.

Zijn mandaat is van onbepaalde duur en bezoldigd, behoudens andersluidende

beslissing van de jaarvergadering.

- Mevrouw Sanny Van Den Driessche, voornoemd, die aanvaardt.

Haar mandaat is van onbepaalde duur en onbezoldigd, behoudens

andersluidende beslissing van de jaarvergadering.

4. De oprichters geven bij deze volmacht aan:

- De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Luminad, te

8560 Wevelgem (Gullegem), Hoge Voetweg 14, of haar afgevaardigde;

Luik B - Vervolg

- De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Accofisc Kortrijk, te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 24 bus 2, of haar afgevaardigde;

Met de macht afzonderlijk op te treden.

Om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten zoals ondernemingsloketten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de directe belastingen, evenals andere formaliteiten zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle latere wijzigingen.

5. In overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werd verklaard dat de rechten en de verbintenissen die voortvloeien in het algemeen uit alle rechtshandelingen die in haar naam zijn aangegaan sinds 2 januari 2014 door (1) de Heer Wim Berteloot en (2) Mevrouw Sanny Van Den Driessche, beiden voornoemd, overgenomen worden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DYAD CONSULTING", onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie bij de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte, te Kortrijk.

Tegelijk met deze neergelegd:

- afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 26.07.2016 16349-0271-010

Coordonnées
DYAD CONSULTING

Adresse
GUSTAAF DELAFONTAINESTRAAT 13 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande