DYNAMIQ

Société en commandite simple


Dénomination : DYNAMIQ
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 843.856.448

Publication

07/03/2012
ÿþ Mod 7.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





MONITEUR BELGE NEERGELEGD

2 7 -02- 2012

BELGISCH STAATSBLAD

11l lllI II1 111t ll ll1 lll lI1l 1ll ll 16. 02. 2012

" 12051645

RECHT~~~I<filblei~KOOIPHANDEL











Ondernemingsnr : g43_ g5" 6: 44 ó

Benaming

(voluit) : Dynamiq

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Grote weg 25, 8930 Menen

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING - VOLMACHT

Tussen ondergetekenden,

1.De heer Miquël Ghislain Vermeulen, met de Belgische nationaliteit, met woonplaats te Grote weg 25, 8930 Menen, en geboren te Menen, op 23 juli 1986, ongehuwd

Beherende vennoot,

2. Mevrouw Ellen Devlies, met de Belgische nationalitiet, met woonplaats Kortewaagstraat 61, 8930 Menen.

Stille vennoot,

Werd overeengekomen hetgeen volgt:

I. OPRICHTING

Rechtsvorm - naam - zetel - vennoten

Overeenkomstig de artikelen 202 tot 209 van het Wetboek van vennootschappen wordt een vennootschap opgericht met de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap met de naam "Dynamiq", de vennootschap.

De zetel van de vennootschap wordt voor het eerst gevestigd te Grote weg 25, 8930 Menen

De heer Miquël Ghislain Vermeulen neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde (beherende) vennoot voor de duur van de vennootschap. Mevrouw Ellen Devlies neemt deel aan de oprichting, als commanditaire (stille) vennoot.

Maatschappelijk vermogen - deelbewijzen  volstorting

Het maatschappelijk vermogen is volledig geplaatst en bedraagt duizend vijfhonderd euro (1.500 EUR). Het maatschappelijk vermogen is vertegenwoordigd door 100 deelbewijzen op naam zonder vermelding van nominale waarde. Het aantal deelbewijzen waarop een vennoot gerechtigd is, staat in verhouding tot zijn inbreng.

De vennoten verrichten de volgende inbreng in geld:

1. De heer Miquël Ghislain Vermeulen: Duizend vierhonderd vijfentachtig (1485,00 EUR). Als vergoeding voor zijn inbreng worden aan de heer Miquël Ghislain Vermeulen 99 deelbewijzen toegekend.

2.Mevrouw Ellen Devlies: vijftien euro (15 EUR). Als vergoeding voor zijn inbreng warden aan mevrouw Ellen Devlies 1 deelbewijs toegekend.

Statuten

De statuten van de vennootschap zullen als volgt luiden:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

HOOFDSTUK I: RECHTSVORM  NAAM

Artikel 1. - VORM  NAAM

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap genaamd Dynamiq.

Artikel 2. - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vennootschap is gevestigd te Grote weg 25, 8930 Menen. De maatschappelijke zetel kan worden

overgebracht naar elke andere plaats in België bij beslissing van de zaakvoerder(s).

Artikel 3.  DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

- Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

o Verlenen van advies op het gebied van bedrijfsvoering en beheer, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

o Het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen, van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- De aankoop en verkoop van zowel groot-als kleinhandel, handelsbemiddeling en onderhoud en reparatie van IT-materiaal;

-alle dienstprestaties met betrekking tot informatica, het ontwikkelen van zaken, consulting in verkoop en marketing, administratie en assistentie in management;

- Promotie en organisatie van Events;

-Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt;

- Het bestuur en beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen onder meer door het verwerven en valoriseren van alle patrimonium bestanddelen, zowel roerende als onroerende, materiële en immateriële;

- De vennootschap kan deelnemen bij wijze van inbreng in geld of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel gelijk, analoog of aanverwant zou zijn aan het hare, of van die aard dat het de ontwikkeling van haar

maatschappelijk doel zal bevorderen. Op algemene wijze kan de vennootschap alle commerciële, industriële of financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks op haar maatschappelijk doel betrekking hebben, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en aile industriële rechten en industriële of commerciële eigendom die daarop betrekking heeft uitoefenen. De vennootschap kan ook waarborgen geven onder alle vormen, zelfs voor verbintenissen van derden indien dit van aard is' om de ontwikkeling van haar maatschappelijk doel te bevorderen;

- De vennootschap kan haar doel verwezelijken, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Artikel 4.  DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

HOOFDSTUK II: MAATSCHAPPELIJK VERMOGEN  DEELBEWIJZEN

Artikel 5. - MAATSCHAPPELIJK VERMOGEN

Het maatschappelijk vermogen van de vennootschap bedraagt 1.500 EUR en is vertegenwoordigd door 100 deelbewijzen op naam, zonder vermelding van nominale waarde. Elke vennoot verwerft een deelneming in het maatschappelijk vermogen van de vennootschap dat in verhouding staat tot zijn inbreng. De zaakvoerdérs zullen een register bijhouden waarin de deelbewijzen van elke vennoot worden vermeld. Bij kapitaalverhoging zullen nieuwe deelbewijzen worden toegekend in verhouding tot de inbreng van elke vennoot bij deze . kapitaalverhoging.

Artikel 6. - OVERDRACHT VAN DEELBEWIJZEN "

Zonder de voorafgaandelijke schriftelijke goedkeuring van alle andere vennoten, kan een vennoot zijn deelbewijzen niet onder levenden overdragen (bijvoorbeeld door middel van verkoop, ruil of schenking), verpanden etc. aan een medevennoot of aan een derde.

1.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zonder de voorafgaandelijke schriftelijke goedkeuring van alle andere vennoten, kan een vennoot onder levenden geen zakelijk recht (bijvoorbeeld een recht ván vruchtgebruik) vestigen of een recht tot verwerving yan deelbewijzen verlenen (om niet of onder bezwarende titel) op zijn deelbewijzen.

Artikel 7. - BEHERENDE VENNOTEN EN STILLE VENNOTEN

A) De beherende vennoten .

De beherende vennoten zijn ieder hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap. De beherende vennoten zijn diegene die in de oprichtingsakte worden aangeduid als beherende vennoten, of deze die in die hoedanigheid tot de vennootschap toetreden.

B) De stille vennoten

§ 1 De aansprakelijkheid van de stille vennoten voor de schulden en verliezen van de vennootschap is

beperkt tot het bedrag van hun inbreng.

§2 De stille vennoten moeten zich onthouden van enige daad van bestuur, hierin begrepen krachtens een volmacht.

§3 Bij niet-naleving van §2 zijn de stille vennoten jegens derden onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Zij zijn ook voor verbintenissen waaraan zij niet hebben meegewerkt onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk jegens derden, indien zij er een gewoonte van hebben gemaakt de zaken van de vennootschap waar te nemen of indien hun naam in de naam van de vennootschap voorkomt.

HOOFDSTUK III. - BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 8. - BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering van vennoten. Een zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen door een besluit van de algemene vergadering, volgens de quorum- en meerderheidsvereisten bepaald in deze statuten. Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd.

Artikel 9. - BEVOEGDHEDEN

De zaakvoerder (en in geval er meerdere zijn, de zaakvoerders in gemeen overleg), is (zijn) bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

Artikel 10. - VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, in en buiten rechte, met inbegrip van deze waarvoor. de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door het afzonderlijk optreden van elke zaakvoerder. De vennootschap is bovendien, binnen de grenzen van de hen verleende volmacht, geldig vertegenwoordigd door bijzondere volmachthouders.

Artikel 11.  CONTROLE

Voor zover de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle over de financiële toestand van de vennootschap, de jaarrekeningen en de regelmatigheid van de verrichtingen van de jaarrekening overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen en onderhavige statuten, toevertrouwd aan een commissaris, benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het instituut van de bedrijfsrevisoren. De commissaris wordt benoemd voor een hernieuwbare periode van drie jaar. Zijn mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Indien de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen, beschikt iedere beherende of stille vennoot over een individuele onderzoeks- en controlebevoegdheid. In dat geval heeft iedere vennoot het recht om kennis te nemen van alle boeken en bescheiden, brieven, verslagen en, in het algemeen, van alle maatschappelijke documenten op de zetel van de vennootschap. Hij kan zich laten vertegenwoordigen en laten bijstaan door een externe accountant, ingeschreven op de lijst van het instituut van de accountants en de belastingconsulenten.

HOOFDSTUK IV. -ALGEMENE VERGADERING

Artikel 12. - ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van vennoten wordt iedere tweede dinsdag van de maand juni om 18 uur bijeengeroepen op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangeduid in de oproeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de volgende werkdag plaats. De

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

" zaakvoerder(s) kan (kunnen) een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkens als zij dit redelijkerwijze noodzakelijk achten.

Artikel 13. - BEVOEGDHEDEN

De algemene vergadering beschikt over volgende exclusieve bevoegdheden:

-de goedkeuring van de jaarrekening van de vennootschap;

-het verlenen van decharge aan de zaakvoerder(s) en aan de commissaris;

-de benoeming en het ontslag van een zaakvoerder;

-de benoeming en het ontslag van een commissaris;

-de wijziging van de statuten, met inbegrip van de verhoging of vermindering van het maatschappelijk

vermogen;

-de ontbinding van de vennootschap; en

-de toetreding van een nieuwe vennoot of de overdracht van deelbewijzen door een vennoot aan een

andere vennoot of aan een derde.

-de vestiging van een zakelijk recht op deelbewijzen;

-het verlenen van een recht tot verwerving van deelbewijzen.

Artikel 14. - STEMRECHT

Elk deelbewijs geeft recht op één stem.

Artikel 15. - AANWEZIGHEIDSQUORUM - MEERDERHEID

De algemene vergadering kan geldig beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

Iedere vennoot kan zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot. Alléen schriftelijke volmachten zijn toegelaten en worden gehecht aan het proces" verbaal -van de algemene vergadering. Onverminderd andersluidende statutaire of wettelijke bepalingen, worden alle beslissingen van de algemene vergadering in beginsel genomen bij gewone meerderheid van stemmen, onthoudingen niet meegerekend.

Artikel 16 -WIJZIGING STATUTEN

Over de wijziging van de statuten (met inbegrip van de verhoging of vermindering van het maatschappelijk vermogen) en de ontbinding van de vennootschap, kan alleen worden beslist indien alle vennoten aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn op de vergadering. De algemene vergadering neemt een beslissing met een meerderheid van 2/3 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde deelbewijzen. Een onthouding geldt als tegenstem. Een wijziging van de statuten welke een wijziging in de (relatieve) financiële rechten van de vennoten tot gevolg heeft, kan niet worden genomen zonder de voorafgaande schriftelijke goedkeuring van aire vennoten

Artikel 17 - TOETREDING NIEUWE VENNOTEN, WIJZIGING BELANG BESTAANDE VENNOTEN

Eert persoon of rechtspersoon kan slechts toetreden en een bestaande vennoot kan zijn belang in de vermootschap slechts wijzigen na voorafgaande -schriftetijke goedkeuring van alle vennoten van de vennootschap.

HOOFDSTUK V. - BOEKJAAR - JAARREKENING - VERDELING

Artikel 18 - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Op het einde van ieder boekjaar maakt (maken) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening van de vennootschap op.

Artikel 19 - WINSTVERDELING

De winst blijkt uit de jaarrekening, na aftrek van kosten en afschrijvingen. De algemene vergadering beslist over de winstverdeling en het desgevallend aanleggen van een reserve. In voorkomend geval wordt de winst verdeeld onder de vennoten in verhouding tot hun respectievelijke deelneming in het maatschappelijk vermogen. In voorkomend geval worden de verliezen gedragen door de vennoten in verhouding tot hun deelname in het maatschappelijk vermogen met dien verstande dat de bijdrage van de stille vennoten in de verliezen hun inbreng niet mag overtreffen.

HOOFDSTUK VI - EINDE VAN DE VENNOOTSCHAP

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 20 - VOORTZETTINGSBEDING

o De vennootschap zal niet ontbonden zijn bij opzegging van de vennootschap door één van de vennoten, noch bij overlijden, faillissement, collectieve schuldenregeling van één van de vennoten.

o De vennootschap zal blijven voortbestaan tussen de andere vennoten voor zover de vennootschap minstens twee vennoten telt, waarvan één beherende en één stille vennoot.

o In geval van overlijden van één van de vennoten zal de vennootschap voortduren met de erfgenaam, of indien er meerdere erfgenamen zijn, met alle erfgenamen van de overleden vennoot, waarbij het begrip erfgenaam/erfgenamen de wettelijke (ab intestato), testamentaire en contractuele erfgenaam/erfgenamen omvat.

o De erfgenamen en rechtsopvolgers van de overleden vennoot kunnen in geen geval de zegellegging of het opstellen van een inventaris vorderen, noch kunnen zij de voortzetting van de activiteiten van de vennootschap verhinderen.

Artikel 21. - UITTREDING DOOR EEN VAN DE VENNOTEN

Een vennoot kan niet uittreden uit de vennootschap, tenzij voorafgaande schriftelijke goedkeuring van alle andere vennoten is verkregen, en, indien de vennootschap slechts twee vennoten telt, mits een andere vennoot met inachtname van het bepaalde in artikel 17 toetreedt tot de vennootschap die de uittredende vennoot vervangt.

Artikel 22 - ONTBINDING - VEREFFENING

De vennootschap kan op elk moment door de algemene vergadering worden ontbonden met toepassing van de bepalingen van artikel 16 van deze statuten. Indien de vennootschap is ontbonden, worden de vereffenaars aangeduid door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie -na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen. Zij beschikken over de machten genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder verdere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle " deelbewijzen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

HOOFDSTUK VII - OVERGANGSBEPALINGEN

Artikel 23  VERBINTENISSEN COMPARANTEN

De verbintenissen die comparanten aangaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting vanaf 1 januari 2012 tot de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft, zijn onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft te worden bekrachtigd.

Artikel 24  BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen vanaf 1 januari 2012 worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

SLOTBEPALINGEN

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder wordt benoemd, vanaf de oprichting en tot het ogenblik van de

herroeping van het mandaat:

De heer Miquël Ghislain Vermeulen, met de Belgische nationaliteit, wonende te Grote weg 25, 8930 Menen.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd.

Afsluiting eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op 1 januari 2012, en eindigt op 31 december 2012.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2013.

Volmacht formaliteiten

Ondergetekenden verlenen bijzondere volmacht aan Walgraeve & Co, evenals aan zijn bedienden,

aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling te verzekeren van

de registratieformaliteiten met betrekking tot deze overeenkomst, evenals de formaliteiten van neerlegging van deze overeenkomst - bij de griffie van de rechtbank van koophandel en de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Opgemaakt te Brussel, op 7 februari 2012, in vier exemplaren. Elke partij verklaart zjjn exemplaar van oprichtingsakte te hebben ontvangen. De overige originele exemplaren zullen indien nodig gebruikt worden voor de vervulling van de nodige administratieve formaliteiten met betrekking tol de oprichting, en zullen desgevallend nadien bewaard worden op de zetel van de vennootschap.

Miquël Ghislain Vermeulen

zaakvoerder

7.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbei uden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden-: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/06/2015
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

óSod 2,0

II(IIl1I111NNGV

BE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ONITEUR

NE77.,77! :r,D

0 3 -06-GISCH STi

2Z.15 2 13 -

Retî~ank vars :<, -;,J7-,HANDEL 1.1! &n¢, afd.

Ondernemingsnr : 0843.856.448 Benaming

(voluit) : DYNAMIQ

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Grote Weg 25 te 8930 Menen

Onderwerp akte ; Wijziging maatschappelijke zetel

De zaakvoerder beslist de maatschappelijke zetel vanaf 02/03/2015 te verplaatsen naar Klaroenstraat 34 te

8540 Deerlijk.

Miquel Vermeulen

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DYNAMIQ

Adresse
GROTE WEG 25 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande