E. SINO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : E. SINO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.512.657

Publication

10/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NdWçevnrie

recteèik v . dei

Griffie

- afeletit.b@ ta 0081

3 1 MAARI 2014

grilner,

Voor

behouc aan hc Belgist.

Staatsb

suppl

Onciernemingsnr : 0836.512.657

Benaming

(voluit) E.SINO

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Kapelstraat 77, 8450 Bredene

(volledig adres)

Onderwerp akte Zetelverplaatsing.

Uit de beslissing van de zaakvoerders, d.d. 28/02/2014, blijkt dat de zaakvoerders hebben besloten om de zetel van de vennootschap met ingang d.d. 28/02/2014 naar het volgend adres te verplaatsen:

Brugsevaart 40 bus 004

8620 Nieuwpoort

Gedaan te Bredene, op 28/02/2014.

Getekend:

De heer Nick Dekeyser

Zaakvoerder

Ifigagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.09.2014, NGL 08.10.2014 14642-0381-018
30/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.10.2013, NGL 28.10.2013 13638-0533-018
07/06/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mud 2.0

4.uirk B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

1J111.1!1!11J1411H11

V beh aa Bel Sta

Neaergeiegd ter griffie var' me

rechtbank var ûphaº%'c:e.f

f3rugîe5 Q>:Sienos

01:

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : D 8,36 e ~%a . g s7 Benaming

(voluit) : E. SINO

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kapelstraat 77 8450 Bredene

Onderwerp akte : Oprichting

Ult een akte, verleden voor ons, Carl Polfiet, notaris te Oostende op 18 mei 2011, geregistreerd Oostende 1 op 23 mei 2011, zes bladen geen verzendingen, boek 751 blad 71 vak 5, ontvangen vijfentwintig euro (25 ¬ ), getekend de e.a. Inspecteur-Ontvanger ai H. Gryson, blijkt dat:

1.De heer FRESCO Joseph, van Nederlandse nationaliteit, geboren. te Rotterdam op negen juli: negentienhonderd negen en veertig, ongehuwd, wettelijk samenwonend, wonende te 8400 Oóstende, Troonstraat 32 bus 73, rijksregis-ternummer 49.07.09 517 97.

2.De heer DEKEYSER Nick, Carl, Ann. geboren te Kortrijk op veertien juni negentienhonderd zes en: 'zeventig, echtgenoot van mevrouw Declercq Evelien wonende te 8600 Diksmuide, Lagaenestraat 5. rijksregisternummer 76.06.14 111-40.

Gehuwd onder het stelsel der wettelijke gemeenschap van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden: voor notaris Paul Dalle te Koksijde Oostduinkerke op twaalf oktober tweeduizend en vier.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakellijkheid hebben opgericht onder de naam E. SINO.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (20.000 Euro) was bij de oprichting; volledig geplaatst en is verdeeld in 200 aandelen met ieder een fractiewaarde van één/tweehonderdste van het; maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal is volledig volstort

De oprichters verklaren inbreng te doen in geld als volgt:

- De heer Fresco Joseph verklaart in te schrijven op honderd aandelen waarop hij bij de oprichting een; inbreng doet van tienduizend euro.

- De heer Dekeyser Nick verklaart in te schrijven op honderd aandelen waarop hij bij de oprichting een inbreng doet van tienduizend euro.

De oprichters verklaren dat alle aandelen volstort zijn.

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van; vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8450 Bredene, Kapelstraat 77.

Hij mag op elke andere plaats van het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad: overgebracht worden door een in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekend te maken beslissing van de ° zaakvoerder(s).

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) administratieve of bedrijfszetels,i filialen, depots, agentschappen, kantoren en vertegenwoordigingen vestigen, zowel in België " of in het:

buitenland. .

De vennootschap heeft als doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met;

derden :

" -de exploitatie van een kansspelinrichting klasse II, waaronder wordt verstaan de exploitatie van aile volgens: de Belgische wet toegestane speelautomaten, kortom de uitbating van. automatische spelen en handigheidsspelen in de ruimste zin.

-de inrichting en exploitatie van al dan niet automatische kansspelen alsmede speelzalen en kansspelinrichtingen (via informatiemaatschappij-instrumenten) en van weddenschappen (via; informatiemaatschappij-instrumenten).

-uitbating van kansspelinrichtingen en andere bestellingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met:' ontspanning te maken hebben, alsmede de verkoop en verhuur ervan. "

Deze opsomming is enkel aanwijzend en geenszins beperkend. "

De vennootschap mag deze verrichtingen verwezenlijken voor eigen rekening als voor rekening van derden alle verrichtingen doen die van aard zouden zijn om het doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Zij zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die

ze goed vindt.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, onder voorbehoud van de vigerende wetten, vanaf

het bekomen van de rechtspersoonlijkheid.

Het batig saldo van de balans vormt na aftrek van de door de zaakvoerder(s) nodig geachte voorzieningen

en afschrijvingen, de nettowinst van de vennootschap.

De nettowinst van het boekjaar wordt als volgt verdeeld:

1. vijf ten honderd wordt bestemd tot het aanleggen van de wettelijke reserve tot op het ogenblik dat deze tien ten honderd van het kapitaal zal bedragen;

2. het overige wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, of " rechtspersonen, vennoten of niet.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden en in rechte door de -zaakvoerder, wanneer er maar één is of door twee zaakvoerders gezamenlijk optredend, zo er meerdere zijn.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) mogen het dagelijks bestuur aan één of meer personen overdragen mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Bijzondere of beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van dé zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder(s) worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen en voor zover de meerhandtekeningsciausule hiervoor vermeld door de zaakvoerder(s) werd gerespecteerd, tenzij zij aantonen dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Na bespreking hebben de zaakvoerders beslist om  in uitvoering van artikel 13 van de statuten van de vennootschap- aan elk van beide zaakvoerders, te weten de heer Joseph Fresco en de heer Nick Dekeyser, beiden voornoemd, de volgende machten toe te kennen die zij elk afzonderlijk zullen kunnen uitoefenen:

-de dagelijkse briefwisseling tekenen;

-het ondertekenen en aanvaarden van alle prijsoffertes, contracten en orders voor de aankoop en verkoop van om het even welke materialen, apparatuur of andere investeringsgoederen, diensten en bevoorradingen die kaderen in de activiteiten van de vennootschap en dit tot een maximumbedrag van vijfduizend euro per transactie.

-alle titels, volmachten, cheques, wisselbrieven, orderbriefjes of overschrijvingen tekenen, verhandelen, rugtekenen of innen, dit tot een maximaal bedrag van vijfduizend euro per handeling, het accepteren en avaliseren van alle brieven en de termijn van vervallen wisselbrieven of soortgelijke stukken verlengen, het doen opstellen en aanvaarden van alle compensaties uitgezonderd deponering van cash gelden op de eigen rekeningen van de vennootschap die voor een onbeperkt bedrag door iedere zaakvoerder kan gebeuren.

-in naam van de vennootschap alle brieven, stukken, colli's, pakken in ontvangst te nemen van de post, de douane, van verzendingskantoren of spoorwegen, zowel aangetekende als niet aangetekende, evenals deze welke een aangegeven geldwaarde inhouden al of niet verzekerd.

-de vertegenwoordiging bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, het register van rechtspersonen, de ondernemingsloketten, de BTW administratie en het Belgisch Staatsblad.

-het opstellen van alle documenten en het ondertekenen van alle papieren nodig om hogervermelde machten te kunnen uitoefenen.

In hun hoedanigheid van gevolmachtigden in de zin van artikel 13 van de statuten, zullen de heer Joseph Fresco en de heer Nick Dekeyser, beiden voornoemd, elk afzonderlijk bovenstaande bevoegdheden kunnen uitoefenen.

De externe vertegenwoordiging van de vennootschap betreffende deze bevoegdheden wordt eveneens aan hen beiden afzonderlijk toegekend en wordt door de vergadering - beschouwd als een bijzondere machtsafvaardiging in de zin van artikel 13 van de statuten van de vennootschap.

Tot statutair zaakvoerder wordt benoemd:

-De heer Joseph Fresco, voormeld, tot dertig juni tweeduizend en vijftien bijgevolg vervalt zijn mandaat als statutair zaakvoerder automatisch op dertig juni tweeduizend vijftien.

Die verklaart zijn benoeming te aanvaarden.

De aanpassing van de statuten zal dan doorgevoerd worden bij de eerste statutenwijziging die doorgevoerd wordt na dertig juni tweeduizend en vijftien.

Elk jaar op de eerste vrijdag van april, om veertien uur, komt de gewone algemene. vergadering van rechtswege bijeen op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats.

Het boekjaar begint elk jaar op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Tot niet statutair bijkomend zaakvoerder wordt benoemd:

-de heer Nick Dekeyser, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de heer Fresco Joseph, voornoemd, tot niet statutair zaakvoerder te benoemen voor onbepaalde duur en dit vanaf één juli tweeduizend vijftien, na verloop van zijn mandaat van statutair zaakvoerder; de heer Fresco verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Er wordt geen commissaris aangesteld.

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat het eerste boekjaar een aanvang neemt op het ogenblik dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid bekomt om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De algemene vergadering beslist tevens dat de eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Cari Polfliet. Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte oprichtingsakte tevens inhoudende aangehecht contract huur met Groep Sleuyter en aangehecht contract samenwerking met GPW.NV

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/03/2015
ÿþti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD TER LiRit-FIE Rechtbank van Koophandel Gent

13 MAART 2015

ArildfftiipVEURNi^



etiils113



u u

*1504472

Ondernemingsnr : 0836.512.657

Benaming

(voluit) : E.SINO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brugsevaart 40 bus 004, 8620 Nieuwpoort

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder.

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, d,d. 12/01/2015, blijkt dat de vergadering kennis heeft genomen van het ontslag als zaakvoerder, aangeboden door de heer Nick Dekeyzer, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Diksmuidse Heerweg 626, en dit met ingang vanaf 12/01/2015.

Uit dezelfde notulen blijkt dat de vergadering heeft beslist om in zijn vervanging te voorzien door te benoemen als nieuwe zaakvoerder, de heer Guido Declercq, wonende te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Generaal Notermanlaan 22, en dit met ingang vanaf 12/0112015.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden en in rechte door de zaakvoerder, wanneer er,

maar één is of door twee zaakvoerders gezamelijk optredend, zo er meerdere zijn.

Gedaan te Nieuwpoort, op 1210112015.

Getekend:

De heer Guido Declerq

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
E. SINO

Adresse
BRUGSEVAART 40, BUS 004 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande