E.A.V.O.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : E.A.V.O.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.357.520

Publication

29/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 22.08.2014 14463-0255-013
27/10/2011
ÿþMod 2.1

ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

M,71-ONITEUR

DtRECTIONLGE

ol

9 -IO-

-.___._ _

E-U,t;: . t~,.~ ,y., T 7- --

 . ~ ~f: ; s " _' , . -3i . ` RECH p1pHANDEL

_~ ___ 1

+':1n4 4 a;9

NEEs`?G cLEG 7

~.~..---....._.

111111

*11163355*

N

11

111111

1111

111

V beh aa Be Stai

Ondernemingsnr: (giro, 39, 5,20

Benaming

(voluit) : E.A.V.O.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bergstraat 25 - 8720 Dentergem (Wakken)

Onderwerp akte : Oprichting  statuten - benoeming

Er blijkt uit een akte verleden op 20 september 2011 voor notaris Marc Boeykens, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dael-Boeykens, geassocieerde notarissen", met zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Ledebergplein 16, 0479.734.581 RPR Gent, geregistreerd te GENT 2, de 28 SEP 2011, boek 229, blad 56, vak 19, vijf rollen. Ontvangen: VIJFENTWINTIG euro (¬ 25,00) De Eerstaanwezend Inspecteur, (getekend) S. HAEGEMAN, dat de heer VAN OVERFELT Dirk Gérard Ivonne, geboren te Gent op 11 juli 1965, (identiteitskaart nummer 591.2544963.76,), echtgenoot van mevrouw FROYMAN Natalie Germaine, beiden wonende te 8720 Dentergem (Wakken), Bergstraat 25, gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract tot op heden niet gewijzigd, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht hebben waarvan de statuten onder meer volgende beschikkingen bevatten:

Rechtsvorm, naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zij draagt de naam «E.A.V.O.». Zetel: 8720 Dentergem (Wakken), Bergstraat 25.

Doel: De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

aan- en verkoop, groot- en kleinhandel van elektrisch materiaal en ventilatiesystemen

plaatsen, renoveren, herstellen en onderhouden van elektrische installaties in bouw, industrie en

scheepvaart. Installatie alsook bedrading van elektrische toestellen of installaties,

hulpvoedingssystemen, antennes en bliksemafleiders, lichtreclames en uithangborden,

bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstallen. Bedrading voor telefooninstallaties, computersystemen, domotica, enzoverder.

aanleg van leidingen voor het vervoer en distributie van elektrische energie en voor telecommunicatielijnen en -netten.

plaatsen, renoveren, herstellen en onderhouden van ventilatiesystemen in bouw en industrie.

het aankopen en verkopen in groot en in klein, invoeren, uitvoeren, verhuren, huren, leveren, plaatsen, onderhouden, herstellen, promoten, verdelen, ter beschikking stellen, bouwen en verbouwen en onderhouden van alle roerende of onroerende goederen die verband houden met het doel.

- de aankoop, commissiehandel, vertegenwoordiging, in- en uitvoer, distributie en verkoop van alle mechanische, elektronische, pneumatische en hydraulische industriële en huishoudelijke machines in het algemeen, van wisselstukken, nevenproducten en onderdelen voor dergelijke machines alsook het herstellen, huren, verhuren, leasen of in leasing geven en onderhouden van deze machines.

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitali satieondememingen.

- het waarnemen van bestuursopdrachten in andere vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in andere ondernemingen.

het beheer, het verwerven, de instandhouding en vatorisatie van een onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goed verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge

kunnen bevorderen.

Bij de verwezenlijkingen van haar doel mag de vennootschap alle roerende en onroerende transacties en beleggingen doen die nuttig zijn voor de oprichting en het vermogensbeheer van de vennootschap. Dit alles in de meest ruime zin.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven , ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Duur: de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

MaatschapDeliik kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is volstort in speciën tot beloop van twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen werd in geld ingeschreven door de heer Dirk Van Overfeit, voornoemd, ten belope van honderd (100) aandelen.

Ieder aandeel waarop door hem werd ingeschreven, is evenredig volgestort en dit ten belope van twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00), zoals blijkt uit een bewijs van deponering, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, afgeleverd door KBC Bank, agentschap Wakken, welk attest door ondergetekende notaris in het dossier zal worden bewaard, waarbij vastgesteld is dat het bedrag van ¬ 12.500,00 op een bijzondere rekening ten name van de onderhavige vennootschap gedeponeerd werd

Bestuursorgaan, omvang van bevoegdheid, wijze van uitoefening en controle:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen. De zaakvoerder wordt benoemd door de statuten of de algemene vergadering, die aantal en duur van het mandaat bepaalt. De heer Dirk Van Overfelt is benoemd als statutair zaakvoerder voor onbepaalde tijd. Zijn mandaat is onbezoldigd, tenzij anders bepaald door de algemene vergadering.

De benoemingen zijn ten allen tijde herroepbaar door de algemene vergadering. De zaakvoerder is herbenoembaar.

Het mandaat van de aftredende zaakvoerder is beëindigd onmiddellijk na de algemene vergadering die overgegaan is tot de herverkiezing.

De zaakvoerder heeft de meest ruime bevoegdheden tot het stellen of toelaten van elke handeling die nodig of dienstig is voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, behoudens deze die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder kan volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, alleen of gezamenlijk optredend.

In voorkomend geval bepaalt het bestuur de bijzondere bevoegdheden en bezoldigingen ten laste van de algemene kosten, die zijn verbonden aan deze functies.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd. De algemene vergadering kan echter het bedrag der vaste of evenredige vergoedingen of zitpenningen vastleggen die zullen worden toegewezen aan de zaakvoerder en die in voorkomend geval dienen te worden ingebracht in de algemene kosten onafhankelijk van alle eventuele vertegenwoordigings-, reis- en verplaatsingskosten.

Bepalingen van toepassing in geval de vennootschap slechts een vennoot telt:

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden. Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot, tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd, bestaat geen controle in de vennootschap.

Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op 30 juni van elk jaar, om 20.00 uur. Voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering: Het recht tot deelname aan de algemene vergadering hangt af van de inschrijving van de houder van aandelen in het register der aandelen van de vennootschap, ten laatste drie dagen voor de bijeenkomst van de algemene vergadering.

Alle stemgerechtigde vennoten kunnen zelf of per volmacht, al dan niet gegeven aan een vennoot, stemmen.

De zaakvoerder kan de vorm van de volmachten vastleggen en eisen dat ze worden neergelegd, op de door haar bepaalde plaats, en dit drie dagen voor de algemene vergadering.

Elke vennoot kan stemmen per brief door middel van een formulier met volgende vermeldingen: de voornamen en naam of de maatschappelijke benaming van de vennoot, zijn woonplaats of zijn maatschappelijke zetel, het aantal aandelen waarvoor hij per brief deelneemt aan de stemming, de agenda van de algemene vergadering, de stem zelf (voor of tegen elk van de besluiten) of de onthouding bij elk van de punten ervan en eventueel de geldigheidstermijn van het formulier. De handtekening onderaan dit formulier dient voorafgegaan te worden door de vermelding "gelezen en goedgekeurd".

Bepalingen van toepassing in geval de vennootschap slechts een vennoot telt:

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene

vergadering te worden nageleefd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Stemrecht: elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar: het boekjaar begint op 1 januari eindigt op 31 december van elk jaar.

Winstverdeling: De netto-winst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Op deze winst wordt jaarlijks minstens één twintigste afgehouden dat is bestemd voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds.

Deze heffing is niet meer verplicht indien het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal uitmaakt; ze dient te worden hernomen indien de wettelijke reserve wordt aangetast.

De algemene vergadering die bij meerderheid van stemmen beslist, op voorstel van de zaakvoerder(s), zal een bestemming geven aan het saldo.

Verdeling na vereffening: Na het vereffenen van alle schulden, lasten en vereffenings- of inbewaringgevingskosten die te dien einde werden gemaakt, zal het batig saldo in de eerste plaats dienen om het bedrag van het gestorte kapitaal terug te betalen.

Indien de aandelen niet allemaal in dezelfde mate werden gestort, houdt de vereffenaar, vooraleer ze tot de verdeling overgaan, rekening met deze verscheidenheid aan situaties en herstelt het evenwicht door alle aandelen terug op voet van gelijkheid te stellen, hetzij door het vragen van bijkomende stortingen ten laste van aandelen die niet voldoende gestort werden, hetzij door voorafgaande contante terugbetalingen, ten gunste van de aandelen die in een hogere mate werden volstort.

Het saldo wordt eveneens verdeeld onder alle maatschapelijke aandelen.

Slot- en overgangsbepalingen

Overname verbintenissen

Er werd door de oprichter verklaard dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 juli 2011.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van 27 september 2011 en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 30 juni 2013.

Volmacht

Bijzondere volmacht werd gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountancy Service", te 9000 Gent, Coupure Rechts 712, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve oprichtingsformaliteiten te verzekeren, zo onder meer voor de inschrijving in de KBO, aanvraag van het BTW-nummer en bekendmaking ervan in het Belgisch Staatsblad.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) notaris Marc Boeykens

Tegeliik hiermee neergelegd: expeditie akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Ualgisch

' Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 19.08.2015 15444-0325-013

Coordonnées
E.A.V.O.

Adresse
BERGSTRAAT 25 8720 DENTERGEM

Code postal : 8720
Localité : DENTERGEM
Commune : DENTERGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande