E2GRID

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : E2GRID
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.857.116

Publication

24/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.04.2014, NGL 18.04.2014 14093-0345-009
03/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.03.2013, NGL 29.03.2013 13075-0084-009
28/03/2013
ÿþVoor Mod Word 11,1

hehoádén-

aan'het

Belgisch

._.Staatsblad

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*13049685*

V' behc aar Be!i Staa

i

NEERGELEGD

19.03. 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

GiÉRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0835.857.116

Benaming

(voluit) : E2Grid

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kleine Heerweg 132 8791 Waregem (Beveren-Leie)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Bij toepassing van artikel 2 van de statuten beslissen de zaakvoerders om de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 8791 Waregem (Beveren-Leie) Kleine Heerweg 132 naar 8791 Waregem (Beveren-Leie) Kleine Heerweg 154, en dit met ingang van heden 15 maart 2013.

(Get.) Hendrik Vandendriessche

zaakvoerder

~}D~[:: letfd71g" afiilL4i{ikifiVe4ftteete:-ikkese: fRlitem *ilRwstitgettsilliVne.Peilib`iirmi>títtreerlütte«,I#iejimát9geseArei!) ffieste de rrëü7#tegesie ttn egeem )Mitiletile4 tt9 WettejsmSlitrderii

erres' :: ItearPD 1im[teisáill fits

02/05/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11302960*

Neergelegd

28-04-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): E2Grid

0835857116

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8791 Waregem, Kleine Heerweg 132

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Frederic MAELFAIT, notaris met standplaats te Harelbeke, op 28 maart

2011,

BLIJKT DAT:

1. De heer VAN DER VELDE David Lucien Jean, geboren te Ostende op 15 juni 1970, echtgenoot van mevrouw Goedele Blancquaert, wonend te 9160 Lokeren, Martelarenlaan 2.

2. De heer VANDENDRIESSCHE Hendrik Wim, geboren te Waregem op 6 mei 1975, echtgenoot van

mevrouw Annemie De Rous, wonend te 8540 Deerlijk, Pikkelstraat 37.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de naam: "E2Grid".

Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt:

 De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland alle hierna vermelde en daarmee

rechtstreeks of onrechtstreeks samenhangende activiteiten uit te oefenen, dit zowel voor eigen rekening als

voor rekening van derden, en zowel voor particulieren, als private en openbare instellingen :

- De uitwerking, en de realisatie alsook, de financiering,en de uitbating zowel op lange als korte termijn, van projecten en systemen op het gebied van de elektriciteit en elektronica, mijnbouw, chemie, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, en dergelijke, en in het bijzonder projecten op het gebied van energiebesparing en alternatieve, duurzame, hernieuwbare en milieuvriendelijke energiewinning in al zijn vormen, zoals onder meer het vervaardigen, het verhandelen, het plaatsen, het huren, het verhuren, het financieren van systemen op basis van zonne-energie, windenergie, waterkrachtenergie, biologische energietoepassingen en dergelijke meer. Het ontwikkelen, het vervaardigen, het verhandelen, het plaatsen, het beheren, het huren en verhuren, het financieren van autonome energiesystemen, gebruik makende van batterijtechnologieën of andere manieren van tijdelijke energieopslag.

- De uitwerking en realisatie van projecten en systemen op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek, en zuivering of voorkomen van pollutie en dergelijke meer.

- Het ontwikkelen, ontwerpen, verfijnen, verbeteren en produceren van hoger vermelde systemen of één of meerdere van zijn onderdelen alsook het onderzoek naar en de ontwikkeling van nieuwe methodes en technieken, en de verbetering van bestaande methodes en technieken met betrekking tot energiebesparing en de aanwending van alternatieve, duurzame, hernieuwbare en milieuvriendelijke energiewinning in al zijn vormen, op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek, zuivering of voorkomen van pollutie, en dergelijke meer.

- Het opvolgen, het beheren en uitbaten van hoger vermelde systemen of onderdelen ervan gedurende de hele levenscyclus, alsook het beheersen en toepassen van alle technieken en hulpmiddelen die daartoe kunnen bijdragen, evenals alle aspecten van de dienst na levering, zoals het opzetten en uitvoeren van onderhoudsprogramma s, herstellingen, uitbreidingen en verbeteringen.

- De ontmanteling en recyclage van de hoger vermelde systemen of onderdelen ervan.

- De studie, ontwikkeling, verbetering en toepassing van uitvoeringstechnieken om hoger vermelde systemen te integreren in gebouwen of in landschappen op een zo efficiënt mogelijke wijze, al dan niet gebruik makende van bestaande methoden, zoals alle technieken uit de bouwkunde, elektrotechniek, metaalconstructie, glasconstructie, dakdekking, houtconstructie en dergelijke meer om dat te realiseren.

- De handel en productie van alle mogelijke alternatieve, duurzame, hernieuwbare en milieuvriendelijke brandstoffen zoals bijvoorbeeld pellets, biogas, waterstof en dergelijke meer, met inbegrip van de productie en of teelt van de grondstoffen nodig voor het vervaardigen van voornoemde brandstoffen.

- De productie, opslag, transport, handel, levering en meting van energie en alle daaraan verbonden diensten en leveringen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

- De bouw, exploitatie, huur, verhuur en financiering van energieverwerkende installaties en energiecentrales in de ruimste zin van het woord.

- Het uitvoeren van energie audits, alsook het implementeren van de daaruit voortvloeiende conclusies.

- De groot- en kleinhandel, import en export, aan- en verkoop, huur en verhuur, commissiehandel, agenturen, makelaarschap en vertegenwoordiging in systemen, producten, onderdelen en toebehoren met betrekking tot alternatieve, duurzame, hernieuwbare en milieuvriendelijke energiewinning in al zijn vormen, klimaatbeheersing, koeltechniek, zuivering en voorkomen van pollutie, schakel- en verdeelinrichtingen voor elektrische stroom, zowel nieuwe als tweedehandse.

- Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, huren en verhuren, doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen in het algemeen, en in het bijzonder van onroerende goederen of delen ervan die nuttig en of dienstig zijn voor het plaatsen van installaties en systemen met betrekking tot energiebesparende producten en systemen en tot alternatieve, duurzame, hernieuwbare en milieuvriendelijke energiewinning in al zijn vormen, klimaatbeheersing, koeltechniek, zuivering of voorkomen van pollutie.

- Het sluiten van overeenkomsten tot verwerving van zakelijke rechten op onroerende goederen, zoals onder meer het recht van opstal, het sluiten van overeenkomsten tot het verlenen van zakelijke rechten op onroerende goederen ; de huurfinanciering van onroerende goederen van derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan, en die de opbrengst of het rendement van het onroerend goed bevorderen.

- De vervaardiging en plaatsing van schakel- en verdeelinrichtingen voor elektrische stroom, alsmede de aanleg van leidingen voor het vervoer en de distributie van elektrische energie.

- Het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom, het instaleren van warmtekrachtkoppelingen, het installeren in gebouwen en andere bouwwerken van apparatuur en leidingen voor verwarming, ventilatie, koeling en klimaatregeling ; van waterleidingen artikelen en apparaten voor sanitair gebruik en het plaatsen van keukens.

- Het uitvoeren en plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen, blikseminrichtingen, waterdicht maken van daken en dakterrassen en bedekken van gebouwen met asfalt en teer, lood- en zinkwerken of andere dakbedekkingen

- Het uitvoeren en plaatsen van alle elektrische en elektronische installaties, zowel voor verlichting, verwarming, telefonie, brand- en diefstalbeveiliging, zonder dat deze opsomming beperkend is.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how, merknamen en alle aanverwante materiële en immateriële activa.

- Het verlenen van allerlei diensten met betrekking tot organisatie, management, marketing, verkoopstechnieken, bijstand en adviesverschaffing, en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere, eender op welk vlak, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen.

- Het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, de praktische toepassing van systemen van gegevensverwerking en alle technieken met betrekking tot de technische, administratieve economische en algemene leiding van bedrijven.

- Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen, vormingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties omtrent alle bovenvermelde activiteiten.

- Het ontwikkelen en implementeren van financiële methoden om hoger vermelde activiteiten te kunnen realiseren, zoals het verlenen van kredieten, het financieel structureren van energie- en andere projecten en het afdekken van operationele en financiële risico s.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, met inbegrip van vereffenaar van andere vennootschappen, en dit ongeacht het doel van deze vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

- Het ter beschikking stellen van eigen personeel tegen vergoeding dit zowel aan private personen als aan rechtspersonen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan dit in eender welke vorm en dit zowel aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, dit voor zover de voormelde verrichtingen wettelijk zijn toegestaan. De vennootschap kan zich voor derden  met inbegrip van zaakvoerders en vennoten  borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De zetel is gevestigd te 8791 Waregem, Kleine Heerweg 132 (gerechtelijk arrondissement Kortrijk).

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt: tweehonderdduizend euro (200.000 EUR), samengesteld door inbreng in geld, volledig volgestort.

De instrumenterende notaris heeft bevestigd dat een bedrag van 200.000,00 ¬ voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer * bij *, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op * april 2011 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Als niet-statutaire zaakvoerders zijn aangesteld voor onbepaalde duur:

De heer David Van der Velde en de heer Hendrik Vandendriessche, beiden voornoemd, die hun opdracht hebben aanvaard.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerder(s), natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte. Zullen echter door twee zaakvoerders dienen ondertekend te worden voor geval de vennootschap verschillende zaakvoerders telt :

- alle verrichtingen die het bedrag van tweeduizendvijfhonderd euro (2.500,00) overschrijden;

- en alle akten betreffende uitleningen, ontleningen en borgstellingen, alle verrichtingen betreffende onroerende goederen en handelsfondsen en in het algemeen alle akten waarbij een ministerieel ambtenaar zijn ambt verleent. (artikel 7.2. van de statuten) .

Het boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van het volgende jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december 2012.

De jaarvergadering zal gehouden worden de laatste zaterdag van de maand april om 19.00 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangewezen in de oproeping. Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering: Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Voorwaarden voor de uitoefening van het stemrecht: Ieder aandeel heeft recht op één stem in de vergaderingen, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen voortvloeiend uit de aandelen zonder stemrecht. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst. Elke vennoot kan schriftelijk volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten bestaat.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of, indien dit hoger is, het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

Volmacht werd verleend, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de heer Robert Vandendriessche, erkend boekhouder-fiscalist gevestigd te 8540 Deerlijk, Pikkelstraat 37, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de  Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

Frederic Maelfait, notaris

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/02/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.02.2016, NGL 17.02.2016 16044-0490-009

Coordonnées
E2GRID

Adresse
KLEINE HEERWEG 154 8791 BEVEREN-LEIE

Code postal : 8791
Localité : Beveren
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande