EAGLE FISH UNLIMITED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EAGLE FISH UNLIMITED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 897.710.749

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 03.07.2014 14266-0225-009
12/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 30.08.2013 13575-0096-009
13/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 07.08.2012 12394-0338-008
13/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 04.07.2012 12276-0303-008
29/06/2012
ÿþMod POF 11.1

eg`

i.(ÇtÎ d In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

EPGPi ,-c,n ter GRIFFIE dei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (Afdaling Bruq )

2 0 JUN1 2812

ee tkegeer Griffie

Voor I@ 1.11 1111111911110 i

behou6 aan he Belgisc 211@950*

Staatsbl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr

0897.710.749

Benaming (voluit) : Eagle Fish Unlimited

(verkort): besloten vennootschap met beperkte

Rechtsvorm : aansprakelijkheid

Zoutelaan 13 / 12

Zetel: 8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp{en.) akte : statutenwij ziging

Er blijkt uit een proces verbaal verleden voor Meester François BLONTROCK, notaris tel standplaats Brugge op 7 juni 2012, geboekt te Brugge Registratie IV bevoegd voor registratie op 11 juni 2012 vijf bladen één verzendingen boek 226 blad 37 vak 14. Ontvangen vijfentwintig euro (25,00 EUR) (getekend). De eerstaanwezend inspecteur a.i. Kurt Van Loo. dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Eagle Fish Unlimited onder meer beslist heeft:

1) de naam van de vennootschap te wijzigen in AB TRADING & CONSULTING en 'artikel 1 van de statuten dienovereenkomstig aan te passen.

'2) de zetel te verplaatsen naar volgend adres: 8200 Brugge (Sint-Andries), Lange Molenstraat 114 bus A.

De algemene vergadering beslist volgende tekst aan artikel 2 van de statuten toe te voegen:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Andries), ,Lange Molenstraat 114 bus A."

'3) het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van de volgende zin aan artikel 3 van de statuten:

"De import, export, groot- en kleinhandel in allerhande voedingsmiddelen." :De algemene vergadering stelt vast dat de volgende tekst tweemaal in de 'statuten staat:

:"Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen ;handelszaak."

,De algemene vergadering beslist de herhaling van voormelde tekst te schrappen.

.De algemene vergadering beslist de volgende tekst aan artikel 3 van de statuten toe te voegen:

"De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies."

'De algemene vergadering beslist dat artikel 3 van de statuten voortaan als 'volgt zal luiden:

"De vennootschap heeft tot doel zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van derden, zowel in het binnen- als in het ;buitenland:

Het optreden als tussenpersoon bij de handel in allerhande producten in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

de meest ruime betekenis;

- De import, export, groot- en kleinhandel in vis, zee- en schaalvruchten;

- De import, export, groot- en kleinhandel in allerhande voedingsmiddelen.

- Alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van marketing, consultancy, het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven in het algemeen en in de ruimste zin van het woord;

- Het leveren van alle mogelijke diensten in het kader van het maatschappelijk doel, waaronder het patrimoniumbeheer van roerende en onroerende goederen;

- Bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling in het algemeen van ondernemingen en inzonderheid:

- a) het verwerven, door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening of voor rekening van derden, van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen; de aankoop en verkoop, de

invoer en uitvoer en trading in alle producten en goederen en voornamelijk vis, zee- en schaalvruchten.

- b) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

- c) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan de depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

- d) het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen beheer;

- e) optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille of kapitaalbeheer;

- f) het op punt stellen van syndicaatovereenkomsten tussen aandeelhouders;

-- g) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

- h) het verhuren of huren, aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen alsook de promotieverrichtingen met betrekking tot de verwezenlijking van warenhuizen;

- i) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband net haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies."

4) de laatste alinea van artikel 7 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

" Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, dan komt de uitoefening aan de aan dit aandeel verbonden rechten toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidend akkoord tussen de vruchtgebruiker en de blote eigenaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zoals hierna bepaald komt de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker, het stemrecht heeft."

5) artikel 8 van de statuten aan te vullen met volgende tekst:

"Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, tenzij tussen de blote eigenaar en de vruchtgebruiker anders is overeengekomen. De nieuwe aandelen die deze met eigen middelen verkrijgt, zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Bij het einde van het vruchtgebruik is de vruchtgebruiker evenwel ertoe gehouden de blote eigenaar te vergoeden voor de waarde van het vruchtgebruik van de aandelen.

Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De nieuwe aandelen die deze met eigen middelen verkrijgt behoren hem in volle eigendom toe. Evenwel is hij ertoe gehouden de blote eigenaar te vergoeden voor de waarde van de blote eigendom van het voorkeurrecht."

6) de huidige tekst van artikel 20 van de statuten te vervangen door volgende tekst

" De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk en strafrechtelijk aansprakelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen."

7) De algemene vergadering heeft kennis genomen van het ontslag van de Heer Cirock Steve Frank Antoni, geboren te Knokke-Heist op negentien september negentienhonderd eenenzeventig, wonende te 6300 Knokke-Heist, Zoutelaan 13 bus 12. Zijn ontslag is ingegaan op 7 juni 2012.

8) De algemene vergadering beslist heeft voor onbepaalde duur tot

zaakvoerder te benoemen: de Heer Van Eenoo, Jan Karel Jozef, geboren te Varsenare op twaalf oktober negentienhonderd achtenvijftig, wonende te 8200 Brugge, Lange Molenstraat 114 bus A. Zijn mandaat van zaakvoerder is ingegaan op 7 juni 2012 en is onbezoldigd.

Voor beredeneerd uittreksel

Getekend Notaris François Blontrock

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van de algemene vergadering;

- verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief; -- gecoördineerde statuten.

07/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 31.10.2011 11595-0595-009
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 18.07.2016 16333-0054-009

Coordonnées
EAGLE FISH UNLIMITED

Adresse
ZOUTELAAN 13, BUS 12 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande