ECO TANKING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ECO TANKING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.539.716

Publication

27/08/2012
ÿþ Mati 'nard 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE

2 0 -08- 2012 _GISCH STAATSBLAD

NIFF-nCI.7:r ~~~ Q'

~._

2 6" 02, 2012

RECi~Tl~~!K tCv;~1~~HAi~CFL~ rr i~RTFlwli(

" iaiaseoe*

BE

Ondernemingsnr : 0832.539.716

Benaming

(voluit) : "ECO TANKING"

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Pastoor Verrieststraat 66, 8570 Ingooigem

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING- Vergadering van de overgenomen vennootschappen

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door meester RONNY VAN EECKHOUT, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Thérèse Dufaux-Nathalie Desimpel-Elisabeth Desimpel-Ronny Van Eeckhout, geassocieerde: notarissen", met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van twintig juli tweeduizend en twaalf, dat de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ECO TANKING", overgenomene, vennootschap, met zetel te 8570 Ingooigem, Pastoor Verrieststraat 66, ondernemingsnummer 0832.539.716; in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en dat de vergadering met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten heeft genomen:

VASTSTELLING DAT ALLE WETTELIJKE FUSIE - FORMALITEITEN VERVULD ZIJN.

De comparanten hebben verklaard dat

1. Op dertig maart tweeduizend en twaalf een fusievoorstel werd opgemaakt door de bestuursorganen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ENERGIC HOLE", overnemende vennootschap en de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "GREEN LOVER", "ECO TANKING", "EUROTEXPAINT", "OPTIMAL WIND", "PORT CRANES", "ELECTRABRIES", overgenomen vennootschappen.

2. Een uittreksel van deze fusievoorstellen werd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk en te

Brugge neergelegd op acht mei tweeduizend en twaalf;

De neerlegging van de fusievoorstellen werd 'per uittreksel' bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad van tweeëntwintig mei tweeduizend en twaalf voor de vennootschap "EUROTEXPAINT' onder

nummer 0092793 en van éénentwintig mei tweeduizend en twaalf voor de overnemende en de overige

overgenomen vennootschappen, zijnde :

- voor de vennootschap ENERGIC HOLE onder nummer 0091656,

- voor de vennootschap GREEN LOVER onder nummer 0091657

- voor de vennootschap ECO TANKING onder nummer 0091652,

- voor de vennootschap OPTIMAL WIND onder nummer 0091653,

- voor de vennootschap PORT CRÂNES onder nummer 0091654,

- voor de vennootschap ELECTRABRIES onder nummer 0091655.

Hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering.

3. Alle vennoten van de bij huidige fusie betrokken fuserende vennootschappen ermee ingestemd hebben om te verzaken aan het omstandig schriftelijk verslag van het bestuursorgaan van elke bij de fusie betrokken vennootschap, overeenkomstig artikel 694, laatste lid van het Wetboek van Vennootschappen,

4. De Burgerlijke Vennootschap die de rechtsvorm van een CVBA heeft aangenomen Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, met zetel te Kortrijk, President Kennedypark 1 a, daartoe aangesteld door de bestuursorganen van de fuserende vennootschappen, voor elke betrokken vennootschap, op datum van elf juni tweeduizend en twaalf een schriftelijk controleverslag heeft opgesteld voor elke betrokken vennootschap over de voorgenomen fusie overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

VERSLAGEN.

VOORSTELLING VAN DE VERSLAGEN.

C. De besluiten van de verslagen van de Burgerlijke Vennootschap die de rechtsvorm van een CVBA heeft aangenomen Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, met zetel te Kortrijk, President Kennedypark 1a, bedrijfsrevisor, zijn voor elke vennootschap dezelfde en luiden letterlijk als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

s. Luik B - Vervolg

Voorbehouden aan het Beigïsch staatsblad



"7, BESLUIT

De fusie door overneming die wordt voorgesteld van de BVBA GREEN LOVER, de BVBA ECO TANKING, de BVBA EUROTEXPAINT, de BVBA OPTICAL WIND, de BVBA PORT CRAMES en de BVBA ELECTRABRIES door de BVBA ENERGIC HOLE, bestaat uit een overdracht, ten gevolge van een ontbinding zonder vereffening, van het volledige vermogen, zowel actief als passief, van de over te nemen vennootschappen naar de BVBA ENERGIC HOLE op basis van een ruilverhouding van:

' - 300 aandelen van de BVBA GREEN LOVER voor 306 aandelen van de BVBA ENERGIC HOLE;

- 300 aandelen van de BVBA ECO TANKING voor 302 aandelen van de BVBA ENERGIC HOLE;

-300 aandelen van de BVBA EUROTEXPAINT voor 305 aandelen van de BVBA ENERGIC HOLE;

- 300 aandelen van de BVBA OPTICAL WIND voor 304 aandelen van de BVBA ENERGIC HOLE;

- 300 aandelen van de BVBA PORT CRANES voor 302 aandelen van de BVBA ENERGIC HOLE;

- 300 aandelen van de BVBA ELECTRABRIES voor 304 aandelen van de BVBA ENERGIC HOLE.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn we van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat de bestuursorganen van de vennootschappen verantwoordelijk zijn voor de correcte inlichting van de algemene vergadering die moeten beslissen over de voorgestelde fusieverrichting;

- de toegepaste methoden van waardering, namelijk de methode van het boekhoudkundig eigen vermogen gezien de vennootschappen nog in opstartfase zitten, en het betrekkelijk gewicht (100%) dat aan deze methode wordt gegeven, passend zijn in het gegeven geval;

- dat de voorgestelde ruilverhouding op redelijke wijze is vastgesteld, gelet op de aard van de verrichting en de structuur van het aandeelhoudersschap;

- de rechten en plichten van de aandeelhouders van de bij de fusie betrokken vennootschappen werden gerespecteerd;

- dat bij de vaststelling van de waarden geen bijzondere moeilijkheden geweest zijn.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Kortrijk, 11 juni 2012

CVBA VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOREN

Vertegenwoordigd door Nikolas VANDELANOTTE

Bedrijfsrevisor"

D. De vergadering heeft ingestemd en heeft besloten te verzaken aan het omstandig schriftelijk verslag opgesteld door de zaakvoering van elke betrokken vennootschap, overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen.

AANVAARDING VAN DE VERSLAGEN.

Elke vennoot, aanwezig of vertegenwoordigd, .heeft erkend een afschrift van deze verslagen ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben.

De vergadering heeft vastgesteld dat er op de verslagen een opmerking wordt gemaakt door de vennoten na kennisname van artikel 78 §4 van het Koninklijk Besluit van dertig januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen. De vergadering heeft besloten tot afwijking van het fusievoorstel voor wat betreft de ruilverhouding en bijgevolg ook afwijking van voormelde revisorale verslagen die gebaseerd zijn op voormeld fusievoorstel en besluit tot uitreiking van driehonderd (300) nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap "ENERGIC HOLE", aan de vennoten van elke overgenomen vennootschap, voormeld, tegen inlevering van de driehonderd oude aandelen van elke overgenomen vennootschap, naar verhouding één/één, hetzij in totaal uitreiking van duizend achthonderd (1.800) nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap "ENERGIC HOLE" aan de vennoten van de overgenomen vennootschappen.

Voor het overige heeft de vergadering zich aangesloten bij de besluiten in de verslagen vervat.

Alle voormelde verslagen worden ter griffie neergelegd.

BESLUITEN.

Na onderzoek heeft de vergadering de volgende besluiten genomen met éénparigheid van stemmen : EERSTE BESLUIT - VERSLAGEN.

- De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van het fusievoorstel.

De vergadering heeft het haar voorgelegde fusievoorstel goedgekeurd, onder voorbehoud van wat hierna volgt. Na kennisname van artikel 78 §4 van het Koninklijk Besluit van dertig januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen, besluit de vergadering af te wijken van het fusievoorstel en dit te amenderen voor wat betreft de ruilverhouding van de aandelen en het totaàl van uit te reiken nieuwe aandelen, zoals hierna in volgende besluit vermeld.

- De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van de schriftelijke controleverslagen s over de voorgenomen fusie opgesteld overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen voor elke betrokken vennootschap door de Burgerlijke Vennootschap die de rechtsvorm van een CVBA heeft aangenomen Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, met zetel te Kortrijk, President Kennedypark la, bedrijfsrevisor, op datum van elf juni

tweeduizend en twaalf. "

De vergadering heeft de haar voorgelegde controleverslagen goedgekeurd, onder voorbehoud van wat hierna volgt. Na kennisname van artikel 78 §4 van het Koninklijk Besluit van dertig januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen, besluit de vergadering af te wijken van het fusievoorstel en dit te amenderen voor wat betreft de ruilverhouding van de aandelen en het totaal van uit te reiken nieuwe aandelen,















Luik - Vervolg _ - ~.. _..._.... . ....... - -"

en bijgevolg af te wijken van de controleverslagen gezien deze gebaseerd zijn op het fusievoorstel, zoals hierna in volgende besluit vernield.

-De vergadering heeft ingestemd en heeft besloten te verzaken aan

het omstandig schriftelijk verslag opgesteld door de zaakvoering van elke betrokken vennootschap, overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen.

TWEEDE BESLUIT- ONTBINDING ZONDER VEREFFENING

De vergadering heeft besloten aldus tot de ontbinding zonder vereffening van voornoemde besloten vennootschappen niet beperkte aansprakelijkheid "GREEN LOVER", "ECO TANKING", "EUROTEXPA1NT", "OPTIMAL WIND", "PORT CRAMES", "ELECTRABRIES", met het oog op de fusie, door overneming door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ENERGIC HOLE', overnemende vennootschap, met zetel te 8792 Waregem (Desselgem), Nieuwstraat 71, van het gehele vermogen - zowel de rechten als verplichtingen  van voormelde besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "GREEN LOVER", "ECO TANKING", "EUROTEXPAINT", "OPTIMAL WIND", "PORT CRANES", "ELECTRABRIES",

Deze overgang is gebaseerd op een tussentijdse

financiële staat per dertig november tweeduizend en elf.

Aile verrichtingen gedaan door de overgenomen vennootschappen sinds één december tweeduizend en elf zijn voor rekening en risico van de overnemende vennootschap.

Na kennisname van artikel 78 §4 van het Koninklijk Besluit van dertig januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen, besluit de vergadering af te wijken van het fusievoorstel en dit te amenderen en besluit zij dat driehonderd (300) nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap "ENERGIC HOLE", worden uitgereikt aan de vennoten van elke overgenomen vennootschap, voormeld, tegen inlevering van de driehonderd oude aandelen van elke overgenomen vemnootschappen, naar verhouding eénléén. De overgang wordt dus vergoed door de uitreiking aan de vennoten van de overgenomen vennootschap van in totaal duizend achthonderd (1.800) nieuwe volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap "ENERGIC HOLE", tegen inlevering van de oude aandelen van de voornoemde overgenomen vernnootschappen, zoals hierna bepaald in besluit 4.

DERDE BESLUIT. .

De vergadering heeft kennis genomen van het feit dat de overnemende vennootschap 'ENERGIC HOLE' geen aandelen bezit in voormelde over te nemen vennootschappen.

De vergadering heeft bevestigd dat er overeenkomstig artikel 703 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen geen omwisseling plaats vindt van aandelen van de overnemende vennootschap tegen aandelen van de overgenomen vennootschap die worden gehouden door de overnemende vennootschap zelf of door een persoon die in eigen naam, maar voor rekening van de vennootschap handelt, of door de overgenomen vennootschap zelf of door een persoon die in eigen naam, maar voor rekening van de vennootschap handelt.

VIERDE BESLUIT : VERDELING (RUIL) VAN DE AANDELEN.

ingevolge de fusie door overneming door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ENERGIC HOLE" van voornoemde besloten vennootschappen met beperkte aansprakeiijklietd "GREEN LOVER", "ECO TANKING", "EUROTEXPAINT', "OPTIMAL WIND", "PORT CRAMES", "ELECTRABRIES", zal het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ENERGIC HOLE verhoogd worden met honderd en elfduizend zeshonderd (111.600) euro, om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd (18.600) euro op honderddertigduizend tweehonderd (130.200) euro.

VIJFDE BESLUIT: OVERGANG VAN HET VERMOGEN.

fle vergadering heeft de ondergetekende notaris verzocht te notuleren dat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschappen overgaat TE ALGEMENEN TITEL naar de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ENERGIC HOLE".

ZESDE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist tot goedkeuring van volgende statutenwijzigingen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ENERGIC HOLE"

1. dat als gevolg van de fusie door overneming, het kapitaal verhoogd wordt met honderd en elfduizend zeshonderd (111.600) euro, om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd (18.600) euro op honderddertigduizend tweehonderd (130.200) euro, mits uitgifte van duizend achthonderd (1.800) nieuwe aandelen in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ENERGIC HOLE", zonder enige opleg in geld.

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen; zij zullen in de winst delen vanaf één december tweeduizend en elf.

2. Aanpassing van artikel 5 van de statuten aan de genomen beslissingen, als volgt "Het gehele kapitaal van de vennootschap bedraagt honderddertigduizend tweehonderd euro (¬ 130.200,00) en is volledig geplaatst. Het is verdeeld in tweeduizend honderd (2.100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk eenftweeduizend honderdste (1f2.100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZEVENDE BESLUIT.

De vergadering heeft alle bevoegdheden verleen aan de zaakvoering van de betrokken overgenomen vennootschappen om de voorgaande besluiten uit te voeren overeenkomstig artikel 703 van het Wetboek van Vennootschappen.

ACHTSTE BESLUIT. ' "

De vergadering heeft besloten dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de vennoten van de ,_..__...` overnemende vennootschap "ENERGIC HOLE" van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de

verwezenlijking van de fusie zal gelden ais kwijting voor de zaakvoerders van elke overgenomen vennootschap,





voor de opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen de laatste jaarvergadering in tweeduizend en ëif tot de dag van de verwezenlijking van de fusie,

NEGENDE BESLUIT.

De vergadering heeft besloten dat de genomen besluiten genomen zijn onder de opschortende voorwaarde van de goedkeuring van het voorstel tot fusie behoudens de afwijking hierboven vermeld betreffende het aantal uit te reiken nieuwe aandelen en de ruilverhouding, zoals voormeld, en de verdere statutenwijzigingen door de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ENERGIC HOLE".

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Ronny Van Eeckhout.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte akte buitengewone algemene vergadering d.d. 2010712012.

- Verslag van de bedrijfsrevisor dd. 11/06/2012.

r ~

,

1 Y Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/05/2012
ÿþ Mod Word 11.1

:Luik13 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vc

baht

am

Bel. Staa

NEERGELEGD

-8. 05. 2012

ne~~bPHANDEL s~,...

J 11111 J J JIJ! HIJ! JJJJ 111111111 JIJ 11111111

" iaoviesa"

Ondernemingsnr ; 0832539716 Benaming (voluit)

(verkort) :

Eco Tanking

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pastoor Verrieststraat 66 8570 Ingooigem

(volledig adres)

Onderwerpjikte : Fusievoorstel

Er blijkt uit een fusievoorstel, opgemaakt op datum van 30 maart 2012 overeenkomstig artikel 693 van het

Wetboek van vennootschappen, onder meer hetgeen volgt:

- Bij de fusie betrokken vennootschappen:

1. De BVBA Energie Hole, met zetel te 8792 Desselgem, Nieuwstraat 71, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0832.545.753 (overnemende vennootschap)

2. De BVBA Green Lover, met zetel te 8570 Ingooigem, Pastoor Verrieststraat 66, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0832.653.542 (over te nemen vennootschap)

3. De BVBA Eco Tanking, met zetel te 8570 Ingooigem, Pastoor Verrieststraat 66, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0832.539.716 (over te nemen vennootschap)

4. De BVBA Eurotexpaint, met zetel te 8700 Tielt, Tenhovestraat 18, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0832.686.206 (over te nemen vennootschap)

5. De BVBA Optimal Wind, met zetel te 8792 Desselgem, Gentseweg 249, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0832.851.205 (over te nemen vennootschap)

6. De BVBA Port Cranes, met zetel te 8792 Desselgem, Waalshoekstraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0832.847.047 (over te nemen vennootschap)

7 De BVBA Electrabries, met zetel te 8792 Desselgem, Waalshoekstraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0832.852.490 (over te nemen vennootschap)

- Ruilverhouding:

Per 150 aandelen van de over te nemen BVBA Green Lover zullen 153 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap, de BVBA Energie Hole, worden uitgereikt.

Per 150 aandelen van de over te nemen BVBA Eco Tanking zullen 151 nieuwe aandelen van de overnemende vennoctschap, de BVBA Energie Hate, worden uitgereikt.

Per 60 aandelen van de over te nemen BVBA Eurotexpaint zullen 61 nieuwe aandelen van de ovememende vennootschap, de BVBA Energic Hole, worden uitgereikt.

Per 150 aandelen van de over te nemen BVBA Optimal Wind zullen 152 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap, de BVBA Energie Hale, worden uitgereikt.

Per 150 aandelen van de over te nemen BVBA Port Cranes zullen 151 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap, de BVBA Energie Hole, worden uitgereikt.

Per 150 aandelen van de over te nemen BVBA Electrabries zullen 152 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap, de BVBA Energie Hole, worden uitgereikt.

- De wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap zullen worden uitgereikt:

De aandelen in de overnemende vennootschap zullen worden uitgereikt door inschrijving van deze nieuwe aandelen in het register van aandelen van de ovememende vennootschap. Het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap dient hiervoor het nodige te doen binnen de vier weken na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

- De bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor die belast is met het opstellen van het in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag:

Er wordt geopteerd voor het opmaken van het in artikel 695, §1, van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag. De aangestelde bedrijfsrevisor heeft een raming gemaakt van zijn bezoldiging.

- Datum vanaf welke de nieuwe aandelen recht geven te delen in de winst alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht:

De nieuw uitgegeven aandelen van de BVBA Energie Hole zullen recht geven te delen in de winst vanaf 1 december 2011. Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" --_ "

r

Voor-

,hehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



- Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap:

Vanaf 1 december 2011 worden de handelingen, verricht door de overgenomen vennootschappen, op boekhoudkundig vlak beschouwd als handelingen verricht door de overnemende vennootschap.

- De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen die bijzondere rechten hebben alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen:

In de over te nemen vennootschappen zijn er geen vennoten die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen.

- Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschapppen:

Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Voor analytisch uittreksel van het fusievoorstel.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2012 - Annexes du Moniteur belge Getekend: Kurt Naessens en Véronique Vandendriessche, zaakvoerders van de BVBA Eco Tanking



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/02/2012
ÿþMod Word 71,7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1811111111111111111

*12046096*

NEERGELEGD

13. 02, 2012

telTBANK KOOPHANDEL! KORTRIJK

Ondernemingsnr : 0832.539.716

Benaming

(voluit) : ECO TANKING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Pastoor Verrieststraat 66, 8570 Ingooigem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Voorstel van fusie tussen de BVBA Energie Hole (RPR 0832,545.753) en de BVBA Green Lover (RPR 0832.653.542), de BVBA Eco Tanking, de BVBA Eurotexpaint (RPR 0832.686.206), de BVBA Optimal Wind (RPR 0832.851.205), de BVBA Optimal Serap (RPR 0832.848.730), de BVBA Port Cranes (RPR 0832.847.047) en de BVBA Electrabries (RPR 0832.852.490), gedateerd op 10 januari 2012.

Opgesteld te ingooigem, op 10/01/2012.

Getekend

De heer Kurt Naessens en mevrouw Veronique Vandendriessche

Zaakvoerders

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/01/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ludft

Mai 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NE[..'-;GEL;=:G D

-5. 01. 2011

RECariifié v`}K2017 HANDEL

i

1111

811009176*

Ondernemingsnr : g 32..53e. p6

Benaming

(voluit) : ` Eco Tanking '

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8570 Anzegem (Ingooigem), Pastoor Verrieststraat 66

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Ronny VAN EECKHOUT, geassocieerd notaris, zaakvoerder van

de burgerlijke vennootschap ander de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"Thérèse Dufaux  Nathalie Desimpel  Elisabeth Desimpel - Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen",

met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van negenentwintig december tweeduizend en tien, dat

onder de naam "Eco Tanking" door:

1/ De heer NAESSENS Kurt Medard Ivo,

wonend te 8570 Anzegem (Ingooigem), Pastoor Verrieststraat 66;

2/ Mevrouw VANDENDRIESSCHE Véronique Madeleine,

wonend te 8570 Anzegem (Ingooigem), Pastoor Verrieststraat 66;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht waarvan de zetel gevestigd is te

8570 Anzegem (Ingooigem), Pastoor Verrieststraat 66.

De statuten van de vennootschap werden vastgesteld als volgt en ondermeer:

ARTIKEL ÉÉN  RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en draagt de naam: ` Eco Tanking '

ARTIKEL TWEE  ZETEL

De zetel van de vennootschap zal gevestigd zijn te 8570 Anzegem (Ingooigem), Pastoor Verrieststraat 66.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in het Vlaamse

Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bij enkel besluit van het bestuursorgaan, bekend te maken in

de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en

stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

ARTIKEL DRIE  DOEL

De vennootschap heeft als doel:

I. Algemene activiteiten.

A. Het ter beschikking stellen, uitbaten, produceren en alle andere handelingen inzake tankinfrastructuur op aardgas. Tankinfrastructuur bestemd voor het afleveren van biogas als motorbrandstof voor voortuigen, waarbij minimaal twee afleverpunten binnen de afleverzuil worden gebruikt voor het afleveren van biogas.

Eveneens te combineren met compressor(en), bufferopslag, afleverzuil.

B. Het ter beschikking stellen, uitbaten, produceren en alle andere handelingen inzake tankinfrastructuur

voor CNG (compressed naturel gass = aardgas)

Tankinfrastructuur bestemd voor het afleveren van aardgas als motorbrandstof voor voortuigen, waarbij

minimaal twee afleverpunten binnen de afleverzuil worden gebruikt voor het afleveren van aardgas.

Eveneens te combineren met compressor(en), bufferopslag, afleverzuil.

C. Alle verrichtingen inzake lekvrij vul- en tanksysteem. Uitbaten en concipiëren van een systeem voor het vullen van een voertuig- of vaartuigtank met droge vaste koppeling zodanig dat tijdens het vullen tank en slang zijn verbonden, en waarbij de slang is voorzien van een overvulbeveiliging (uitgezonderd het vullen van tanks met stoffen die een darmspanning hebben van 1 kPa of meer)

Gecombineerd met vulslang met vaste koppeling, in de vulslang geïntegreerde geluidsgestuurde overvulbeveiling, aanpassing van de tankvulopening, dampretourleiding, inpassing n het productieapparaat.

D. Alle sectorverwante activiteiten inzake milieuvriendelijke energie.

E. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

i" Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad Luik.B - Vervolg _ -

F. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, i rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

G. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van ': opdrachten en functies.

IL Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

AI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, :verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in ;verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen ;met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

ARTIKEL VIER DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

ARTIKEL VIJF  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door driehonderd aandelen (300) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Er werd een bedrag van zesduizend tweehonderd euro volstort.

ARTIKEL TWAALF  BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet " ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Niet statutaire zaakvoerder(s)

De benoeming van (een) niet-statutaire zaakvoerder(s) geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

ARTIKEL DERTIEN  BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDERS

Bestuursbevoegdheid ,i-

Zo er meerdere zaakvoerders benoemd werden, dienen zij intern steeds gezamenlijk alle bestuursbevoegdheden uit te oefenen.

Alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, en in het algemeen aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap, moeten steeds door alle zaakvoerders samen verricht worden.



























t:

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - VeNolg

Vertegenwoordigingsbevoegdheid "

Zo er meerder zaakvoerders benoemd werden, dienen zij extern steeds gezamenlijk op te treden.

Enkel door het gezamenlijk optreden van alle zaakvoerders samen kan de vennootschap extern rechtgeldig'

vertegenwoordigd worden, en jegens derden en in rechte als eiser en verweerder optreden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van

de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap-onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd

door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

ARTIKEL VEERTIEN  VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al. dan niet vennoten, van wie de

volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend worden op

de algemene kosten.

ARTIKEL ZEVENTIEN  BIJEENKOMST  BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de tweede

zaterdag van de maand mei om elf uur ; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de

eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende

bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel

hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

ARTIKEL ACHTTIEN  STEMRECHT  VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van

stemrecht.

ARTIKEL EENENTWINTIG  BOEKJAAR

Het boekjaar begint ieder jaar op één december en loopt tot en met dertig november van daaropvolgend

kalenderjaar.

ARTIKEL TWEEENTWINTIG  INVENTARIS  JAARREKENING

Op het einde van elk boekjaar zal het bestuursorgaan een inventaris alsmede een jaarrekening opmaken,

overeenkomstig de wet.

ARTIKEL DRIEENWINTIG  WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met

inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de

vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge vande uitkering zou dalen beneden het bedrag van

het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de

wet of de statuten niet mogen warden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans,

verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening,

het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

ARTIKEL VIERENTWINTIG  ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen

van de in functie zijnde zaakvoerders, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt,

waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank

van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van

stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de

vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden

goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van

stortingen.

4.2. EERSTE BOEKJAAR EN JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op dertig november tweeduizend en twaalf. De

commerciële activiteit van de vennootschap start pas in 2011.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend en dertien.

4.3. OVERNAME VERBINTENISSEN

De verschijners verklaren dat alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane

_ verbintenissen, inclusief deze opgenomen in onderhavige akte en hierna vermeld, worden overgenomen en







































,-, Voorbehouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

bekrachtigd door de vennootschap van zodra deze rechtspersoonlijkheid heeft bekomen als gevolg van de

neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen eveneens,

eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

5.1. NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de verschijners mij, notaris, verzocht te akteren

dat benoemd worden tot niet-statutaire zaakvoerder :

1/ Heer Kurt NAESSENS, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden ;

2/ Mevrouw Véronique VANDENDRIESSCHE, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden ;

De aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerders verklaren het hen toegekende mandaat te aanvaarden en

niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

Zoals hierboven statutair bepaalt dienen de zaakvoerders zowel inter' als extern steeds gezamenlijk te

handelen.

5.2. BEZOLDIGING ZAAKVOERDERS

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd

5.3. OVERGANGSREGELING ZAAKVOERDERS

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat hij vanaf heden tot op de datum van

de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel, zal optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van

de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en

de wet.

5.4. COMMISSARIS

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

VOLMACHT.

Volmacht wordt verleend aan BVBA LUMIDAD, Hoge Voetweg 14 te 8560 Gullegem,

Ondernemingsnummer 0822.321.062, vertegenwoordigd door Mevrouw Sabine Holvoet, evenals haar

medewerkers, aangestelden en lasthebbbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of

noodzakelijke formaliteiten te vervullen aangaande deze vennootschap met betrekking tot KBO, administratie

der belastingen, vergunningen en andere overheidsdiensten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Thérèse Dufaux.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte akte oprichting d.d. 29/12/2010.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ECO TANKING

Adresse
PASTOOR VERRIESTSTRAAT 66 8570 INGOOIGEM

Code postal : 8570
Localité : Ingooigem
Commune : ANZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande