ECOLOGY-CULTURE, AFGEKORT : ECO-CULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ECOLOGY-CULTURE, AFGEKORT : ECO-CULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 425.284.523

Publication

11/07/2014
ÿþ\.> " -';

11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

elgisch Staatsblad

Nou Wazi

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Onderneirir pfir 1 0425.284.523

ui ECOLOGY-CULTURE

(,?-,iort) atOCPUIL

Rechsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zet& Oostnieuwkerksesteenweg 176, 8800 Roeselare

(»otle,Olg Mes)

Eete KAPITAALVERHOGING AANPASSING EN COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ellen VANSLAMBROUCK te Langemark-Poelkapelle op TWAALF JUNI TWEEDUIZEND EN VEERTIEN, nog ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid " ECOLOGY-CULTURE ", afgekort " ECO-CULT 11, met zetel te 8800 Roeselare, Oostnieuwkerksesteenweg 176. RPR Kortrijk. B.T.W.-nummer: BE 0426.284.523. Ondernemingsnummer : 0425.284.523, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING - KAPITAALVERHOGING

1/ Voorafgaandelijk deze kapitaalverhoging wordt besloten wat volgt:

a) De vergadering beslist om de nominale waarde van de 4.000 aandelen van de vennootschap af te schaffen, zodat aldus het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap VIER MILJOEN FRANK (4.000.000 BEF) bedraagt, verdeeld in 4.000 gelijke aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/4.000ste van het kapitaal.

b) De vergadering besluit de EURO, de enheidsmunt van de Europese Unie, als uitdruk-ikingsmunt van het maatschappelijk kapitaal te gebruiken, zodat het kapitaal ad VIER MILJOEN FRANK (4.000.000 BEF) voortaan NEGENENNEGENTIGDUIZEND HONDERDZEVENENVIJFTIG KOMMA EENENVEERTIG EURO (99.157,41 EUR) zal bedragen, verdeeld in 4.000 gelijke aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/4.000ste van het kapitaal.

2/ De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, dat nu vastgesteld is op NEGENENNEGENTIGDUIZEND HONDERDZEVENENVIJFTIG KOMMA EENENVEERTIG EURO (99.157,41 EUR), bij wijze van inbreng in geld, te verhogen met een bedrag van DRIEHONDERDZESTIGDUIZEND EURO (360.000 EUR) om het te brengen van NEGENENNEGENTIGDUIZEND HONDERDZEVENENVIJFTIG KOMMA EENENVEERTIG EURO (99.157,41 EUR) tot VIERHONDERDNEGENENVIJFTIGDUIZEND FIONDERDZEVENENVLIFTIG KOMMA EENENVEERTIG EURO (459.157,41 EUR), zonder nieuwe aandelen te creëren. Het kapitaal blijft verdeeld in 4.000 gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van elk 1/4.000ste van het kapitaal,

3/ Alle aandeelhouders verzaken, elk individueel, wat deze kapitaalsverhoging betreft, aan de uitoefening van elk mogelijk voorkeurrecht.

4/ De heer Jan Geeraert voornoemd verklaart, na de voorlezing te hebben gekregen van al het bovenstaande, volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap, en als volgt in geld in te schrijven op deze kapitaalsverhoging:

- de heer Jan Geeraert voornoemd : voor een bedrag van DRIEHONDERDZEST1GDUIZEND EURO (360.000 EUR).

Deze som vertegenwoordigt het volledige bedrag van huidige kapitaalsverhoging, waarop dus volledig werd ingeschreven.

Er wordt uitdrukkelijk verklaard dat dit bedrag van DRIEHONDERDZESTIGDUIZEND EURO (360.000 EUR) afkomstig is van de onderhandse beslissing van de algemene vergadering van 6 juni 2014 om dividenden uit te keren in toepassing van artikel 537, 10 lid W1B92.

Overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van Vennootschappen, werd dit bedrag van DRIEHONDERDZESTIGDUIZEND EURO (360.000 EUR) gestort op een bijzondere rekening, en wel als volgt: - door de heer Jan Geeraert voornoemd: DRIEHONDERDZESTIGDUIZEND EURO (360.000 EUR).

INEERGELEGD MM

1 d ZU)11

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gentfsi. KORTRIJK i

MONITEUR E.

0 4 -07- 2LIM

LGISCH Si

I ve,ne feree huL-Jani-,,jhald ," .10 .t. birmatel.d.?.nlr'i t-.zr clr de soc

zic cc ve., ,;rérti je ue,r1Eg" -p-woc nic,re

Vqe.,.Kb '-b.-.Aen i'51f: itekarolg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De bijzondere rekening wordt uitsluitend ter beschikking van de vennootschap gehouden. Over die rekening kan alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden, en nadat de optredende notaris het bericht heeft gegeven van het verlijden van de onderhavige akte.

Het totale bedrag der stortingen, hetzij DRIEHONDERDZESTIGDUIZEND EURO (360.000 EUR) is van nu af ter beschikking van de vennootschap, zoals comparanten verklaren en erkennen.

5/ De vergadering stelt vast dat op de kapitaalsverhoging volledig ingeschreven werd, en deze volledig volstort is, zodat het maatschappelijk kapitaal gebracht is op VIERHONDERDNEGENENVIJFTIGDUIZEND HONDERDZEVENENVIJFTIG KOMMA EENENVEERTIG EURO (459.157,41 EUR), vertegenwoordigd door 4.000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk 114.000ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

TWEEDE BESLISSING - AANPASSING EN COORDINATIE VAN DE STA-TUTEN

De vergadering besluit tengevolge van de beslissingen hierboven en tengevolge van de aanpassingen onlangs doorgevoerd in het Wetboek van Vennootschappen, de volledige statuten van de vennootschap te coördineren, bij te werken, aan te passen, en taalkundig op punt te stellen, en aldus een nieuwe tekst tot stand te brengen, onder meer op volgende punten:

De vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, Oostnieuwkerksesteenweg 176.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VIERHONDERDNEGENENVIJFTIGDUIZEND HONDERDZEVENENVIJFTIG KOMMA EENENVEERTIG EURO (459.157,41 EUR). Het is verdeeld in 4.000 gelijke aandelen zonder nominale waarde, die leder 1/4.000ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer Jan GEERAERT voornoemd, die verklaart de opdracht te aanvaarden.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Wanneer een zaakvoerder zich in één van de in de artikelen 259, 260 of 261 van het Wetboek van vennootschappen omschreven hypotheses bevindt, dienen de in deze wetsbepalingen voorgeschreven formaliteiten te worden nageleefd.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.- De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingbepaling voorzien bij artikel 141,20 van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten leste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd, of indien deze vergoeding ten haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering worden gehouden In de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Wanneer één of meer aandelen toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven aile aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht toegekend aan de vruchtgebruiker.

4

. 1.

Het batig slot, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uft.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1C het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding

21 behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd, of er een andere bestemming aan geven.

MACHTIGING

De vergadering verleent elke machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Getekend : notaris Ellen Vanslambrouck ter standplaats Langemark-Poelkapelle)

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte buitengewone algemene vergadering

(afgeleverd vc5c5r registratie)

th; Rcrc. r " i.i(,11-4

bc,c,;;" .2c ric 1:11 Ve"--1 de», .f,r q.r t,r d,Qe_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

30/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 10.12.2013, NGL 27.01.2014 14015-0452-013
01/02/2013 : KO132184
20/02/2012 : KO132184
17/02/2011 : KO132184
17/02/2010 : KO132184
10/03/2009 : KO132184
10/03/2008 : KO132184
20/02/2007 : KO132184
24/02/2006 : KO132184
15/12/2004 : KO132184
10/03/2004 : KO132184
19/05/2003 : KO132184
16/02/2000 : KO132184
01/01/1997 : KO132184
01/01/1995 : KO132184
01/01/1995 : KO132184
01/01/1993 : IE30854
27/03/1991 : IE30854
01/01/1989 : IE30854
01/01/1988 : IE30854
17/12/1986 : IE30854
01/01/1986 : IE30854

Coordonnées
ECOLOGY-CULTURE, AFGEKORT : ECO-CULT

Adresse
OOSTNIEUWKERKSESTEENWEG 176 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande