ECS CORPORATE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ECS CORPORATE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 832.890.302

Publication

24/04/2014
ÿþ, mod 11.1

1 -,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I 1 1 11111J111M0*

111

E

11

li bel'

aE'

Be Sta;

MONITEUR BELGE

16 -04-G1SCH STA RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

GENT AFDELING BOUGRE

2011i NEERGELEGD OP:

0 8 APR, 2014

AisDi Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

-

i! Ondememingsnr : 0832.890.302

i;

!! Benaming (voluit) : DE DIJK i:

ilRechtsvorm: naamloze vennootschap 11

Il Zetel: Karveelstraat 5

8380 Brugge (Zeebrugge)

;!

!: Onderwerp akte : Kapitaalvermindering - naamwijziging - statutenwijziging .

,

,

i Uit een proces-verbaal opgesteld door meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris .te !! Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Darnme - Notaris Christian Van 1! Damme - Notaris Sophie Delaere», geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)! iE op achtentwintig maart tweeduizend veertien, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor! :! registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er! I! een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap « DE! !! DI3K », te 8380 Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat 5, waarbij volgende beslissingen werden!

!i genomen met eenparigheid van stemmen:

' i! 1.. De vergadering besloot tot de wijziging van de maatschappelijke benaming in SECS corporate'. i

De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 1 van de statuten in die zin aan te'

passen.

;! 2. De vergadering besloot het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van tien

!: miljoen euro (C10.000.000, 00) teneinde het te brengen van honderd en acht miljoen .:

1: vierhonderdéénnendertigduizend driehonderd euro (C 108.431.300,00) op achtennegentig !! miljoen vierhonderdéénendertigduizend driehonderd euro (C 98.431.300, 00).

E: De vergadering besloot dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk Ei gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te !! brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

!i De vergadering besloot vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit

!! De vergadering stelde vast en verzocht mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de

voormelde kapitaalvermindering van tien miljoen euro (C 10.000.000,00) daadwerkelijk

..

;: verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achtennegentig

E! miljoen vierhonderdéénendertigduizend driehonderd euro (C 98.431.300, 00). E TOELICHTING VAN DE INSTRUMENTERENDE NOTARIS

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud

i: van de artikelen 613/614 van het Wetboek van vennootschappen, dat inzake reële! .

I! kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de ,

I bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde

ii bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die! !! bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de ii schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de; !aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste i! kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde!

termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen. ! !! 3. De vergadering besloot het artikel 5 (kapitaal) van de statuten aan te passen en vanaf ii heden te laten luiden zoals verder vermeld.

!i 4. De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 6 (voorkeurrecht bij' !: kapitaalverhoging door inbreng in speciën) van de statuten te vervangen door volgende tekst:

(verkort) :

'I

I 1 1 I I I i 1 I I / I I I I i I , i I I I

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

5. De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 7 van de statuten (kapitaalverhoging door inbreng in nature) te vervangen.

6. De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 9 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 9. AARD VAN DE AANDELEN.

De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

De volgestorte aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd, binnen de beperkingen voorzien door de wet.

De eigendom van de aandelen op naam blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden en waarvan de effecthouders kennis mogen nemen. Naar aanleiding van de inschrijving in dit register wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Elke overdracht zal slechts gevolg hebben na de inschrijving in het register van de verklaring van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdragen en de overnemer of hun vertegenwoordigers. De algemene vergadering van aandeelhouders is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm. Na iedere wijziging zal een nieuwe afdruk worden gemaakt. Deze afdrukken zullen bewaard blijven op de zetel van de vennootschap.

Het godematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling. Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, geschorst. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Van zodra de vennootschap op de hoogte werd gebracht van het bestaan van een recht van vruchtgebruik op door haar uitgegeven aandelen, hebben zowel de vruchtgebruiker als de blote eigenaar het recht om van de vennootschap aile informatie te ontvangen die zij aan haar aandeelhouders verstrekt. De vruchtgebruiker en de blote eigenaar hebben elk, voor zover zij aan de daartoe gestelde voorwaarden voldoen, het recht om de bijeenroeping van een algemene vergadering te eisen. De vruchtgebruiker en de blote eigenaar hebben het recht om op alle algemene vergaderingen aanwezig te zijn. Zij kunnen er beide het vraagrecht uitoefenen. In alle gevallen, zowel voor wat betreft alle gewone, alle bijzondere en alle buitengewone algemene vergaderingen, wordt het stemrecht uitgeoefend door de blote eigenaar behoudens wanneer tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar anders werd overeengekomen. De vruchtgebruiker en blote eigenaar hebben immers het recht om met betrekking tot het hierboven genoemde stemrecht een andersluidende overeenkomst te sluiten. Deze andersluidende overeenkomst zal tegenwerpelijk zijn aan de vennootschap op de vijfde werkdag na ontvangst van een kopie van betreffende overeenkomst."

7. De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 12 (aandelen zonder stemrecht) van de statuten te vervangen door volgende tekst:

8. De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 13 van de statuten (obligaties, warrants en certificaten) te vervangen.

9. De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 15 (bijeenkomsten  beraadslaging en besluitvorming raad van bestuur) te vervangen,

1.0. De algemene vergadering besluit om de tekst van artikel 16 (bestuursbevoegdheid) van de statuten te vervangen door de tekst zoals verder vermeld.

11. De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 17 (vertegenwoordigingsbevoegdheid) van de statuten te vervangen zoals verder vermeld,

2.2. De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 21 van de statuten (oproeping) te vervangen door de tekst zoals verder vermeld.

13. De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 23 van de statuten (deponering van effecten) te vervangen door de tekst zoals verder vermeld.

14. De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 31 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Behalve in de bij wet bepaalde gevallen warden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding, blanco of ongeldige stem op de gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering wordt niet meegerekend bij het tellen van de stemmen."

15. De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 32 (buitengewone algemene

vergadering) van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Wanneer de algemene aandeelhoudersvergadering moet beslissen over:

- een wijziging der statuten ;

fusie of splitsing van de vennootschap;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod11.1

- een verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal ;

- de uitgifte van aandelen beneden de fractiewaarde ;

- de afschaffing of beperking van het voorkeurrecht tot inschrijving ;

- de uitgifte van converteerbare obligaties of warrants;

- de ontbinding van de vennootschap,

moet het voorwerp van de te nemen beslissing speciaal vermeld zijn in de oproepingen voor de vergadering en moet tenminste de helft van de aandelen die het gehele kapitaal vertegenwoordigen op de vergadering vertegenwoordigd zijn. Is deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan moet een nieuwe vergadering warden bijeengeroepen, die op geldige wijze beslist, ongeacht het aantal van de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

De beslissingen over hogergenoemde onderwerpen worden slechts geldig genomen met een meerderheid van drie vierden van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd. Dit alles zonder afbreuk te doen aan de andere meerderheidsvereisten voorzien door het Wetboek van vennootschappen, met betrekking tot de wijziging van het maatschappelijk doel, het verwerven, in pand nemen of vervreemden van eigen aandelen door de vennootschappen, de omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere juridische vorm, en de ontbinding van de vennootschap in geval van verlies van drie kwart van het maatschappelijk kapitaal."

16. De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 37 (uitkering van dividenden) van de statuten te vervangen door de tekst zoals verder vermeid.

17. De algemene vergadering besluit om de tekst van artikel 41 (ontbinding en vereffening) van de statuten te vervangen door de tekst zoals verder vermeld.

18. De vergadering besloot de statuten aan te passen in overeenstemming met de voorgaande besluiten.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt, met volgende te publiceren ken merken :

Naam De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap; zij draagt de benaming "ECS corporate".

Zetel De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8380 Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat 5.

Duel I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN, MET UITZONDERING VAN DE ACTIVITEITEN EN VERRICHTINGEN, DIE WETTELIJK VOORGEHOUDEN ZIJN AAN DEPOSITOBANKEN, HOUDERS VAN DEPOSITO'S OP KORTE TERMIJN,

SPAARKASSEN, HYPOTHEEKMAATSCHAPPIJEN, KAPITALISATIEONDERNEMINGEN,

ONDERNEMINGEN VOOR VERMOGENSBEHEER EN BELEGGINGSADVIES:

a. het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen ;

b. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of Investering ;

c. het uitoefenen van management, consulting en beheersactiviteiten. Deze activiteiten

omvatten ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is, het uitoefenen van consultingfuncties op onafhankelijke wijze en het verlenen van advies, bijstand en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, administratie, marketing, human ressources, informaticatoepassingen, technische analyses, producten en eveneens hun ontwikkeling, processing en bestuur;

d. het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke

overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur en beleggingen van allerlei aa rd ;

e. het deelnemen in en het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen ;

f. het verhuren of huren al of niet onder het stelsel van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen en rechten, alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing ;

g, het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow,

nnengselontwerpen en andere productiesamenstellingsformules en aanverwante immateriële duurzame activa ;

h. het afsluiten van lieenteovereenkomsten, alsmede het doen van periodieke uitkeringen en

uitvoeren van pensioenregelingen ;

I. het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair

verband, het verstrekken van zekerheden ook voor schulden van derden, waaronder

Op de laatste blz. van Loik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

begrepen hypothecaire zekerheid op haar toebehorende goederen, alsmede het zich hoofdelijk of als borg mede verbinden of het verlenen van aval voor die schulden.

De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen), met het oog op het verlonen van haar zaakvoerder(s) in geld en/of in nature.

j. De uitbating van een onderneming voor land-, zee- en luchtvervoer, alsmede het optreden

als tussenpersoon en commissionair voor vervoer, transit, grensexpeditiekantoor, goederenbehandeling, groupage- en degroupagedienst, laden en lossen van schepen, het stockeren en de opslag van goederen, het in bewaring nemen van schepen, vertegenwoordiger in toerusting van schepen, alsmede aile bevrachting, het verhuren van vrachtwagens en alle andere transportvoertuigen, en aile neven- en aanverwante activiteiten betreffende dit doel.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

k. Het verhandelen, kopen, verkopen, stokkeren, fabriceren, concessioneren van allerlei goederen die in verband staan met het goederentransport over de weg; zoals trekkers, opleggers, onderdelen van vrachtwagens, garagemateriaal, banden, zonder dat deze opsomming beperkend is.

I. Kleinhandel in computer en standaardprogrammatuur, verlenen van advies over soorten computers en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur, activiteiten van systeemintegrator.

m. Kleinhandel in kantoormateriaal en meubelen.

n. Het organiseren van trainingen in het kader van transport en logistiek

o. Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken,

laten uitrusten, ombouwen, zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden

De vennootschap mag bovendien alle verrichtingen doen zowel op handels- als op nijverheidsgebied, zowel roerend als onroerend, van financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het doel, en die de uitbreidingen het bestaan van de vennootschap kunnen bevorderen.

De vennootschap kan ook belangen nemen, hetzij door inbreng, samensmelting, inschrijving of op andere wijze in alle ondernemingen.

II. VOOR EIGEN REKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan ln het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ln dit kader kan de vennootschap onroerend goederen of onroerende zakelijke rechten verwerven, onroerende goederen in huur nemen en deze onroerende goederen uitbreiden, verbouwen, afwerken, inrichten, ...; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan aile kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staats blad

mod 11.1

" Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Duur De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achtennegentig miljoen

vierhonderdéénendertigduizend driehonderd euro (C 98.431.300, 00) vertegenwoordigd door twee miljoen honderdachtenzestigduizend zeshonderdzesentwintig (2.168.626) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder ééri/tweemiljoenhonderdachtenzestigduizend zeshonderdzesentwintigste (1/2.168.6268te) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Boekjaar Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Reserves : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur.

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

Aile dividenden die worden toegekend voor periodes waarin een recht van vruchtgebruik bestond of bestaat komen in voile eigendom toe aan de vruchtgebruiker.

De raad van bestuur Is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen. Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de wet dient door de aandeelhouder die haar heeft ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering te zijner gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

De vereffenaars beschikken over aile machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Aile activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te aile tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het rekening van de rechtspersoon.

Belgisch Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden

Staatsblad dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De bestuurders zijn herbenoembaar.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de bestuurder aangeduid door de aanwezige bestuurders.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt, zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders.

Alle handelingen die dag aan dag moeten verricht worden om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren, worden tot de daden van dagelijks bestuur gerekend.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Iedere gedelegeerde bestuurder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de bovengemelde.

Commissaris

Nihil

Jaarvergadering

De jaarvergadering zal plaatsvinden op de derde vrijdag van de maand mei om zestien uur (16.00u) op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag (exclusief zaterdag) plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door elle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering. Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die

-één/vijfde van het maatschappelijk, kapitaal vertegenwoordigen_ De.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod til

aandeelhoudersvergaderingen vinden plaats op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten.

De personen die krachtens het Wetboek van vennootschapen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na de bijeenkomst van een algemene vergadering, welke zij niet bijwoonden verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping, of enige onregelmatigheid in de oproeping.

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking warden gesteld.

Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degenen, die uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

De personen aan wie krachtens het Wetboek van vennootschappen ter gelegenheid van enige algemene vergadering stukken dienen ter beschikking gesteld te worden, kunnen voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, verzaken aan deze terbeschikkingstelling.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dan zal de raad van bestuur, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voorvermeld artikel, aan de houders van aandelen op naam en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Iedere obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, op de zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)men en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Ieder aandeel heeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit. Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld

_doar__de_raaci__Yan._bestuurr_.dat__cle...valgende_zerrneldingen....inhaudL__n_identificatte..van...cle.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoudén aan het Belgisch Staatsblad

è

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

aandeelhouder, (il) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig het agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.

18. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent de gedelegeerde bestuurders aile bevoegdheden om de hierboven geakteerde besluiten uit te voeren, inzonderheid de bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, na afloop van de wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden te verrichten, alsook om de statuten te coördineren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan VGD Accountants &. Belastingconsulenten te 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai 43A, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van aile administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte statutenwijziging Gecoördineerde statuten

Meester Sophie Delaere, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme - Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries).

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 12.06.2014 14168-0493-039
30/06/2014
ÿþ mcd Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON ITEU ELGE11\IEE

21 _06 2 Gole Ructlqtareeeoepmecte

.

14 YJ

ELGiscH sTAA c,D1

%) LML/ _ Grifeugge

Geel Attiew.

 "' "De-grftile

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm:

Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp akte

: ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS + HERBENOEMING COMMISSARIS

0832.890.302

ECS CORPORATE

Naamloze Vennootschap

Karveelstraat 5, 8380 Zeebrugge

Uit de notulen van de algemene vergadering van aandeelhouders van NV ECS corporate, gehouden op de zetel van de vennootschap op 10 juni 2014 blijkt;

- Het ontslag van volgende bestuurder en dit met ingang van 10 juni 2014:

Ragnarok BVBA, gevestigd te 9000 Gent, Gravin Johannastraat 35, vast vertegenwoordigd door de heer Tom Motmans, wonende te 9000 Gent, Gravin Johannastraat 35,

- De benoeming van 10 juni 2014 tot aan de algemene vergadering gehouden in mei 2016 van volgende; bestuurders;

-Kuneigos Comm,V., met zetel te 1780 Wemmel, Andreas Vesaliuslaan 5, vast vertegenwoordigd door de , heer Patrick De Schutter, wonende te 1780 Wemmel, Andreas Vesaliuslaan 5;

-Unicomio BVBA, met zetel te 3570 Alken, Zevenboomkensstraat 8, vast vertegenwoordigd door de heer' Motmans Tom, wonende te 9000 Gent, Gravin Johannastraat 35

' Wordt tenslotte herbenoemd als commissaris voor een periode van drie jaar, tot aan de algemene

, vergadering gehouden in mei 2017:

- VGD Bedrijfsrevisoren CVBA, met zetel te 1090 Brussel, Burg, E. Demunterlaan 5 bus 4, vast vertegenwoordigd door de heer Jean-Michel Dalle.

Christine De Dijcker

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam an hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

II

Vo. beho aan Belg Steel

03/07/2014 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 27.06.2014 14235-0427-037
15/01/2014
ÿþ M4d Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0832.890.302

Benaming

(voluit) : DE DIJK

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Karveelstraat 5, 8380 Zeebrugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDERS

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van NV De Dijk, gehouden op de zetel van de vennootschap op 16 december 2013:

"Met eenparigheid van stemmen beslist de bijzondere algemene vergadering het ontslag van volgende vennootschappen te aanvaarden, en dit met ingang van vandaag:

Wielingendijk BVBA, gevestigd te 8380 Brugge, Karveelstraat 5, vast vertegenwoordigd door mevrouw Christine De Dijcker, wonende te 8380 Brugge (Lissewege), Scharphoutstraat 106;

- Chrimarc BVBA, gevestigd te 8380 Zeebrugge, Karveelstraat 5, vast vertegenwoordigd door mevrouw Kelly De Dijoker, wonende te 8000 Brugge, Buiten Boeverievest 1."

Christine De Dijcker

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BELGEVEERGELEGD TER GRIFFIE VAN DE

nil, RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

2014 BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

°p; 2 4 DEC. 2013

AATSBLAD De griffer,

Griffie

M4NiTEU

00 -01 LGISCH Si

Il *19015 9

VI behr aai Bel Stag iii

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/07/2013 : ME. - VERBETERDE GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 04.07.2013 13264-0479-035
03/07/2013 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 25.06.2013 13239-0116-035
24/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 14.06.2013 13190-0172-039
06/02/2015
ÿþRechtsvorm : Naamloze Venootschap

Zetel : Karveelstraat 5, 8380 Zeebrugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG/BENOEMING BESTUURDER

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere AV dd. 5 januari 2015:

"Na beraadslaging, beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen:

11 Het ontslag als bestuurder van de mevrouw Christine De Dijcker voornoemd en dit vanaf heden. Zij verklaart dit ontslag te aanvaarden.

De benoeming van de BVBA Chrimarc, met zetel te 8380 Zeebrugge, Karveelstraat 5, vast

vertegenwoordigd door Christine De Dijcker voornoemd.

Zij verklaart deze benoeming te aanvaarden. "

Uittreksel uit het verslag van de notulen van de raad van bestuur dd. 5 januari 2015: "Na beraadslaging, beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen:

11 De benoeming van de BVBA Chrimarc voornoemd ais gedelegeerd bestuurder. Zij verklaart deze benoeming te aanvaarden."

Chrimarc BVBA

w Christine De Dijcker

Gedelegeerd bestuurder

Mod Wort111.1.

19 -01- 2015 19 JAN 2015

BELGISCH STATS t 3AfGrlffig Brugge

ff Be rrfmr

Ondernemingsnr : 0832.890.302

Benaming

(voluit) : ECS CORPORATE

(verkort) :

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van dei e

T

iii Il 11,11E1111111 1111







MONITEUR

NEERGE s

Rechtbank Koophandel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/07/2012 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2011, GGK 06.06.2012, NGL 05.07.2012 12265-0237-034
26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.06.2012, NGL 21.06.2012 12198-0183-035
30/01/2012
ÿþ4 Mutl 2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar 0832.890.302

Benaming

(voluit) : De Dijk

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Karveelstraat 5, 8380 Zeebrugge

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

De raad van bestuur van de naamloze vennootschap De Dijk heeft op 15 december 2011 beslist om als; bestuurder aan te stellen, met ingang van heden:

"Ragnarok BVBA" met maatschappelijke zetel te Gravin Johannastraat 35, 9000 Gent, BTW BE`

0834.574.043, RPR Gent, vast vertegenwoordigd door de heer Tom Motmans.

Het mandaat loopt tot de algemene vergadering 2016.

Christine De Dijcker

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verscc : Naam en handtekening.

Griffie

SP~_n,-)

,~,.~

1J11111111j1[11111p11

oNITEUR B

19"01'2 ISCH Sraa

M

E St

u

ELC

3ECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

0 4 JAN, 2012

fl. ri riffiPr.

LGE

12

Bijlagen-bij-het-Belgisch-Staatsblad- 30101/2012 ÿÿ Annex-es-du-Moniteu-r-belge

26/10/2011
ÿþ" Y 1 ~ ,' `~ Me 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad









" iiieasoa





NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: gg OKT. 20U

Grifft g riffier,

Ondernemingsnr : 0832.890.302

Benaming

(voluit) : De Dijk

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Karveelstraat 5, 8380 Zeebrugge

Onderwerp akte : benoeming - ontslag bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 1 september 2011:

"Benoeming als bestuurder tot en met de algemene vergadering gehouden in 2016:

- Wielingendijk BVBA, vertegenwoordigd door Christine De Dijcker, gevestigd te 8380 Zeebrugge,. Karveelstraat 5;

Ontslag als bestuurder ingevolge haar stopzetting:

- De Dijk NV (0809.374.631), vertegenwoordigd door Christine De Dijcker, gevestigd te 8380 Zeebrugge, Karveelstraat 3;

" Christine De Dijcker

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het l ëlgisclï Stáütslilüd = 2WfIÜ/26 1- Annexes dü Moniteur béTgë

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/09/2011
ÿþ

n

mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11,1111111

*11146935*

be

az Be Sta;

II 11

II

NEERGELEGD ter GRIFFte der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdaling Brugge)

op: 9 SER 2011

GriRieriffier,

Ondernemingsnr : 0832.890.302

Benaming: DE DIJK

(voluit)

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel : Karveelstraat 5

8380 Brugge (Zeebrugge)

Onderwerp akte :Aanpassing statuten - aanneming nieuwe statuten

Uit een proces-verbaal opgesteld door meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme Notaris Christian Van:: Damme », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op vijf september!: tweeduizend en elf , waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het:: oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone:: algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap .« DE DIX », te 8380:: Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat 5, waarbij volgende beslissingen werden genomen met:;

1: eenparigheid van stemmen :

1. De vergadering besloot tot schrapping van de artikelen 9, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 21, 23, 31,: 32 en 41, van de statuten, en deze te vervangen door nieuwe artikelen 9, 11, 13, 14, 15, 16, 17,!: 21, 23, 31, 32 en 41.

2. De vergadering besloot volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met:: de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst.

!: Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de:: statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt, met volgende te publiceren: kenmerken :

Naam De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap; zij draagt dej benaming "DE DIJK".

.;

Zetel De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8380 Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat

Doel : I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET:1 !: DERDEN, MET UITZONDERING VAN DE ACTIVITEITEN EN VERRICHTINGEN, DIE WETTELIJK:

VOORBEHOUDEN ZIJN AAN DEPOSITOBANKEN, HOUDERS VAN DEPOSITO'S OP KORTE TERMIJN,::

SPAARKASSEN, HYPOTHEEKMAATSCHAPPIJEN, KAPITALISATIEONDERNEMINGEN,::

ONDERNEMINGEN VOOR VERMOGENSBEHEER EN BELEGGINGSADVIES

a. het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen,

kasbons of andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen ;

;: b. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of:: investering ;

c. het uitoefenen van management, consulting en beheersactiviteiten. Deze activiteiten1: omvatten ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is, het uitoefenen van:: consultingfuncties op onafhankelijke wijze en het verlenen van advies, bijstand en leiding aan!: bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van:: management, administratie, marketing, human ressources, informaticatoepassingen,:i technische analyses, producten en eveneens hun ontwikkeling, processing en bestuur;

d. het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke:: overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan:: emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening,:: waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om net': even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur en beleggingen van allerlei!: aard ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 2.1



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e. het deelnemen in en het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen ;

f. het verhuren of huren al of niet onder het stelsel van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen en rechten, alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing ;

g. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow, mengselontwerpen en andere productiesamenstellingsformules en aanverwante immateriële duurzame activa ;

h. het afsluiten van lijfrenteovereenkomsten, alsmede het doen van periodieke uitkeringen en uitvoeren van pensioenregelingen ;

het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, het verstrekken van zekerheden ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheid op haar toebehorende goederen, alsmede het zich hoofdelijk of als borg mede verbinden of het verlenen van aval voor die schulden.

De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen), met het oog op het verlonen van haar zaakvoerder(s) in geld en/of in natura.

De uitbating van een onderneming voor land-, zee- en luchtvervoer, alsmede het optreden als tussenpersoon en commissionair voor vervoer, transit, grensexpeditiekantoor, goederenbehandeling, groupage- en degroupagedienst, laden en lossen van schepen, het stockeren en de opslag van goederen, het in bewaring nemen van schepen, vertegenwoordiger in toerusting van schepen, alsmede alle bevrachting, het verhuren van vrachtwagens en alle andere transportvoertuigen, en alle neven- en aanverwante activiteiten betreffende dit doel.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

k. Het verhandelen, kopen, verkopen, stokkeren, fabriceren, concessioneren van allerlei goederen die in verband staan met het goederentransport over de weg; zoals trekkers, opleggers, onderdelen van vrachtwagens, garagemateriaal, banden, zonder dat deze opsomming beperkend is.

I, Kleinhandel in computer en standaardprogrammatuur, verlenen van advies over soorten computers en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur, activiteiten van systeemintegrator.

m. Kleinhandel in kantoormateriaal en meubelen.

n. Het organiseren van trainingen in het kader van transport en logistiek

o. Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken,

laten uitrusten, ombouwen, zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden

De vennootschap mag bovendien alle verrichtingen doen zowel op handels- als op nijverheidsgebied, zowel roerend als onroerend, van financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het doel, en die de uitbreidingen het bestaan van de vennootschap kunnen bevorderen.

De vennootschap kan ook belangen nemen, hetzij door inbreng, samensmelting, inschrijving of op andere wijze in alle ondernemingen.

II. VOOR EIGEN REKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; in dit kader kan de vennootschap onroerend goederen of onroerende zakelijke rechten verwerven, onroerende goederen in huur nemen en deze onroerende goederen uitbreiden, verbouwen, afwerken, inrichten, ...; ze kan leningen of schulden

3.

Voor--béhouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voor-béhoüde'n aan het Belgisch Staatsblad

aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle' kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdenacht miljoen

vierhonderdeenendertigduizend driehonderd euro (¬ 108.431.300,00).

Het wordt vertegenwoordigd door twee miljoen honderdachtenzestigduizend zeshonderdzesentwintig (2.168.626) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/twee miljoen honderdachtenzestigduizend zeshonderdzesentwintigste (1/2.168.626ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Boekjaar : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Reserves : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijk reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur.

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen. Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de wet dient door de aandeelhouder die haar heeft ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering te zijner gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

De vereffenaars beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.9

de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te alle tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De bestuurders zijn herbenoembaar.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de bestuurder aangeduid door de aanwezige bestuurders.

1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

2. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende

comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

3. Dagelijks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders.

Alle handelingen die dag aan dag moeten verricht worden om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren, worden tot de daden van dagelijks bestuur gerekend.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Iedere bestuurder of gedelegeerde bestuurder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

In afwijking van het Wetboek van vennootschappen, zal de vennootschap pas geldig verbonden zijn door het gezamenlijk optreden van 1 bestuurder en 1 gedelegeerd bestuurder of 2 gedelegeerde bestuurders bij

- de aanwerving van kaderleden,

- de investeringen waarvan het bedrag hoger is dan vijfentwintigduizend euro (C 25,000,00),

- het verstrekken van zekerheden voor een bedrag hoger dan vijfentwintigduizend euro (C

25.000,00),

- bankleningen, waarvan het bedrag hoger is dan vijfentwintigduizend euro (C 25.000,00), andere dan van zaakvoerders of aandeelhouders van de vennootschap,

- de aan- en verkoop van onroerende goederen,

- de aan- en verkoop van participaties aan andere vennootschappen.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet tegengeworpen worden aan derden, zelfs niet nadat

ze openbaar zijn gemaakt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere

volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon

uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de bovengemelde.

Commissaris

VGD revisoren, 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai 43A, vertegenwoordigd door de heer DALLE Jean

_Michel,-bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2011- Annexes du Moniteur belge

- Voor-behoudén aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Jaarvergadering

De jaarvergadering zal plaatsvinden op de derde vrijdag van de maand mei om zestien uur (16.00u) op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag (exclusief zaterdag) plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die

één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De

aandeelhoudersvergaderingen vinden plaats op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan door middel van een aankondiging die wordt geplaatst;

a) ten minste vijftien dagen voor de vergadering, in het Belgisch Staatsblad;

b) behalve voor de vergaderingen die plaatsvinden in de gemeente, op de plaats, de dag en het uur aangeduid in de oprichtingsakte met een agenda die zich beperkt tot de behandeling van de jaarrekening, het jaarverslag en, in voorkomend geval, het verslag van de commissarissen en de stemming over de kwijting te verlenen aan de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, in een nationaal verspreid blad. Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld bij gewone brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere communicatiemiddel te ontvangen; van de vervulling van deze formaliteit behoeft evenwel geen bewijs te worden overgelegd.

Wanneer alle aandelen, obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, op naam zijn, kan met mededeling van de oproepingen worden volstaan; dergelijke mededeling geschiedt met aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere communicatiemiddel te ontvangen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten.

De personen die krachtens het Wetboek van vennootschapen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na de bijeenkomst van een algemene vergadering, welke zij niet bijwoonden verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping, of enige onregelmatigheid in de oproeping.

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degenen, die uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

De personen aan wie krachtens het Wetboek van vennootschappen ter gelegenheid van enige algemene vergadering stukken dienen ter beschikking gesteld te worden, kunnen voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, verzaken aan deze terbeschikkingstelling.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dan zal de raad van bestuur, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voorvermeld artikel, aan de houders van aandelen op naam en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het

Wetboek-van.vennootschappen..moeten-ter-.beschikking .worden-gesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-behoudén aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1



Iedere obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, op de zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens vijf volle werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn effecten aan toonder of zijn certificaten van aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)men en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Ieder aandeel heeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit. Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig het agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.

3. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de bestuurder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan kantoor VGD Accountants & Belastingconsulenten te 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai 43A, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Gecoördineerde statuten

Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries).

" ,V,00r behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/02/2011
ÿþ mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffue van de akte

Ondememingsnr:O8D2.BSD.3O2

BensnnAng: DE DIJK

~ (voluit)

!

|

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel : Karveeistraat 5

8300 Brugge (Zeebrugge)

: Onderwerp akte Aanstelling van voorzitter raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder(s) -

notulen van de raad van bestuur .

Uit de notulen van de raad van bestuur van de naamloze vennootschap« DE DIJK » gehouden dd

! i

14 januari 2011 op de zetel van de vennootschap te 8380 Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat 5, blijkt dat het volgende werd beslist :

1/ AANSTELLING VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR i

Oe gewone commanditaire vennootschap "ÓV8^, met zetel te 9860 Oosterzele (Scheldewindeke),

Dreef 41 8TVV BE 0897.410.148 RPR vast vertegenwoordigd door de Heer Oos*s Hubert

'' 'Gent, Hector Gerard Marie, geboren te Ieper op eenentwintig september negentienhonderd:

i zesenveertig, Oosterzele,wonend teQ86O Dreef 41

2/ AANSTELLING GEDELEGEERD BESTUURDERS !

De raad van bestuur besloot om als gedelegeerd bestuurder aan te stellen, met ingang van! heden, voor de duurtijd van hun mandaten:

" 1/ Mevrouw DE Oocxcn Christine Esther, geboren te Zottegem op twaalf maart

negentienhonderd drieënzestig, wonend te 8380 Brugge (Lissewege), Scharphoutstraat 106. !

°2/ De naamloze vennootschap Kportfolio, met zetel te 8000 Brugge, Buiten Boeverievest 1.

B.T.W.nummer GE 0874.051.855 RP~ Vast vertegenwoordigd door Mevrouw DE Doc~sn!

B.T.W.Brugge. Kelly Mariette, geboren te Wetteren op acht juni negentienhonderd zevenenzeventig, wonend te

8000 Brugge, Buiten Boeverievest 1. !

Die aanvaarden, en verklaren dat niets zich tegen deze benoeming verzet. !

vertegenwoordigen zoals bepaald in artikel 17 van de statuten.

Stemming: Deze beslissingen zijn aanvaard met een meerderheid van stemmen.

Voor ontledend uittreksel.

.

De D~cker[hhsóne, bestuurder

"

!

Op de laatste biz. van B vermelden :Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Griffie

ELEGD ter GRIFFIE der

DIREC TION RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

RUGGE (Afdeling Brugge)

P: -0 FEB. 2011

De griffier,

~ ~ -02- 78~~

-~=,,

BELGISCH S1AATSOLAD BESTLILJR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

27/01/2011
ÿþHI HII irai ii idi uui11111

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na - -v` riffie y

I UR BELG DIRECTIO

01- 2011

BELGISCH STAATCIBLA

BESTUUR

r.

Griffie

EERGELEGO TER GHII^Irfk VAN D

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

0 5 JAN. 2011.

De griffi

Ondernemingsnr : ~ 8 3 2 8 9,0

3 0 12

Benaming : DE DIJK

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Karveelstraat 5

8380 Brugge (Zeebrugge)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te: Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Michel Van Damme - Christian Van Damm », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op dertig december tweeduizend en' tien, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, BLIJKT dat er een naamloze vennootschap werd; opgericht, genaamd « DE DIJK » met een maatschappelijk kapitaal van honderdenacht miljoen; vierhonderdeenendertigduizend driehonderd euro (C 108,431.300,00) door inbreng in natura,; volledig geplaatst en verdeeld in twee miljoen honderdachtenzestigduizend: zeshonderdzesentwintig (2.168.626) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

1° Identificatie van de verschijners :

1/ De Heer DE DYCKER Gustavus Josephus, geboren te Oordegem op vijfentwintig juli' negentienhonderd vijfendertig, echtgenoot van Mevrouw BRAEKMAN Maria, wonend te 9340 Lede, Grote Steenweg 108/A,

2/ De Heer LANCKRIET Marc Leo Peter Jan, geboren te Knokke op vijf april negentienhonderd: tweeënzestig, echtgenoot van Mevrouw DE DIICKER- Christine, samenwonend te 8380 Brugge: (Lissewege), Scharphoutstraat 106, 3/ Mevrouw DE DI]CKER Christine Esther, geboren te Zottegem op twaalf maart negentienhonderd: drieënzestig, echtgenote van de Heer LANCKRIET Marc, geboren te Knokke op vijf april; negentienhonderd tweeënzestig, samenwonend te 8380 Brugge (Lissewege), Scharphoutstraat; 106,

4/ De Heer BALCAEN Pieter Rafaël Maria, geboren te Gent op één maart negentienhonderd: vijfenzeventig, echtgenoot van Mevrouw DE DIJCKER Kelly, samenwonend te 8000 Brugge, Buiten' Boeverievest 1,

5/ Mevrouw DE DIJCKER Kelly Mariette, geboren te Wetteren op acht juni negentienhonderd' zevenenzeventig,echtgenote van de Heer BALCAEN Pieter, geboren te Gent op één maart negentienhonderd vijfenzeventig, samenwonend te 8000 Brugge, Buiten Boeverievest 1, Oprichtersaansprakelijkheid

De oprichters voornoemd sub 2/ tot en met 5/ verklaren hierbij de volledige' oprchtersaansprakelijkheid te hunnen laste te nemen, dit overeenkomstig artikel 450,2° van het Wetboek van vennootschappen.

De andere verschijner, zijnde de oprichter voornoemd sub 1/ is bijgevolg enkel te beschouwen als: eenvoudige inschrijver.

INBRENG IN NATURA VAN AANDELEN

1/ Aan de verschijner sub 1 (DE DYCKER Gustavus) worden zevenhonderdennegenduizend vierhonderdtweeënzestig (709.462) volledig volgestorte aandelen van deze vennootschap ira; vruchtgebruik toebedeeld.

2/ Aan de verschijner sub 2 (LANCKRIET Marc) worden tweeënzeventigduizend vierenzestig; (72.064) volledig volgestorte aandelen in voile eigendom van deze vennootschap toebedeeld. 3/ Aan de verschijner sub 3 (DE DLJCKER Christine) worden zeshonderdzevenenvijftigduizend; vijfhonderdachttien (657.518) volledig volgestorte aandelen in volle eigendom van deze: vennootschap toebedeeld en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

-driehonderdvierenvijftigduizend zevenhonderdeenendertig (354.731) volledig volgestorte aandelen in blote eigendom; van deze vennootschap toebedeeld.

4/ Aan de verschijner sub 4 (BALCAEN Pieter) worden tweeënzeventigduizend vierenzestig (72.064) volledig volgestorte aandelen in volle eigendom van deze vennootschap toebedeeld. 5/ Aan de verschijner sub 5 (DE DICKER Kelly) worden zeshonderdzevenenvijftigduizend vijfhonderdachttien (657.518) volledig volgestorte aandelen in volle eigendom en -driehonderdvierenvijftigduizend zevenhonderdeenendertig (354.731) volledig volgestorte aandelen in blote eigendom van deze vennootschap toebedeeld.

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR

De inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor Thierry

VERBEURGT, bedrijfsrevisor met kantooradres te 9830 Sint-Martens-Latem, Eikeldreef 14, in datum

van achtentwintig december tweeduizend en tien.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

BESLUITEN

De inbreng in natura betreft de volgende aandelen :

" 18.280 aandelen van de Naamloze Vennootschap E.C.S. European Containers;

" 60.000 aandelen van de Naamloze Vennootschap C2C Shipping Unes;

" 98 aandelen van de Naamloze Vennootschap De Dijk;

" 6.486 aandelen van de Naamloze Vennootschap D.D.-Trans;

" 400 aandelen van de Besloten Vennootschap DD trans Venlo B.V.;

" 900 aandelen van de Besloten Vennootschap DD trans Vlissingen B.V.;

" 100 aandelen van de z.o.o. Baltic Trans Sp.;

" 100 aandelen van de z.o.o. Baltic Services Sp.;

" 100 aandelen van de Besloten Vennootschap E. C.S. European Containers Limited;

Bovenstaande aandelen behoren tot op heden tot het privé-vermogen van de heer en mevrouw Marc Lanckriet - Christine De Dijcker, de heer en mevrouw Pieter Balcaen - Kelly De Dijcker en de heer Gustavus De Dijcker.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, nl. EUR 108.431.300,00, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, d.i. 2.168.626 aandelen zonder nominale waarde, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

In de mate dat rekening gehouden wordt met historische resultaten is de waardering niet overgewaardeerd indien de gerealiseerde resultaten representatief zijn voor de toekomst. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat enkel en alleen in het huidig verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 444 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van De Dijk, bijgevolg kan het huidig verslag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Opgesteld te Sint-Martens-Latem op 28 december 2010

(getekend)

Thierry Verbeurgt Bedrijfsrevisor"

VERSLAG OPRICHTERS

Overeenkomstig de wet hebben de zij uiteenzetten waarom de inbreng Een exemplaar van het verslag van verslag van de oprichters zullen ter samen met een expeditie van de ak

Naarn: De vennootschap heeft de benaming "DE DIJK".

"7.

oprichters eveneens een bijzonder verslag opgesteld waarin in natura van belang is voor de vennootschap.

de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden kte.

rechtsvorm van een naamloze vennootschap; zij draagt de

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

moa 2.1

Zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8380 Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat 5.

Doel : I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN, MET UITZONDERING VAN DE ACTIVITEITEN EN VERRICHTINGEN, DIE WETTELIJK VOORBEHOUDEN ZIJN AAN DEPOSITOBANKEN, HOUDERS VAN DEPOSITO'S OP KORTE TERMIJN,

SPAARKASSEN, HYPOTHEEKMAATSCHAPPIJEN, KAPITALISATIEONDERNEMINGEN, ,

ONDERNEMINGEN VOOR VERMOGENSBEHEER EN BELEGGINGSADVIES :

a. het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties,

kasbons of andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen ;

b. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering ;

c. het uitoefenen van management, consulting en beheersactiviteiten. Deze activiteiten omvatten ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is, het uitoefenen van consultingfuncties op onafhankelijke wijze en het verlenen van advies, bijstand en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, administratie, marketing, human ressources, informaticatoepassingen, technische analyses, producten en eveneens hun ontwikkeling, processing en bestuur ;

d. het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur en beleggingen van allerlei aard ;

e. het deelnemen in en het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen ;

f. het verhuren of huren al of niet onder het stelsel van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen en rechten, alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing ;

g. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow, mengselontwerpen en andere productiesamenstellingsformules en aanverwante immateriële duurzame activa ;

h. het afsluiten van lijfrenteovereenkomsten, alsmede het doen van periodieke uitkeringen en uitvoeren van pensioenregelingen ;

i. het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, het verstrekken van zekerheden ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheid op haar toebehorende goederen, alsmede het zich hoofdelijk of als borg mede verbinden of het verlenen van aval voor die schulden;

De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen), met het oog op het verloven van haar zaakvoerder(s) in geld en/of in natura.

j. De uitbating van een onderneming voor land-, zee- en luchtvervoer, alsmede het optreden als tussenpersoon en commissionair voor vervoer, transit, grensexpeditiekantoor, goederenbehandeling, groupage- en degroupagedienst, laden en lossen van schepen, het stockeren en de opslag van goederen, het in bewaring nemen van schepen, vertegenwoordiger in toerusting van schepen, alsmede alle bevrachting, het verhuren van vrachtwagens en aile andere transportvoertuigen, en alle neven- en aanverwante activiteiten betreffende dit doel.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

k. Het verhandelen, kopen, verkopen, stokkeren, fabriceren, concessioneren van allerlei goederen die in verband staan met het goederentransport over de weg; zoals trekkers, opleggers, onderdelen van vrachtwagens, garagemateriaal, banden, zonder dat deze opsomming beperkend is.

I. Kleinhandel in computer en standaardprogrammatuur, verlenen van advies over soorten computers en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur, activiteiten van systeemintegrator.

m. Kleinhandel in kantoormateriaal en meubelen.

n. Het organiseren van trainingen in het kader van transport en logistiek

o. Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden

De vennootschap mag bovendien alle verrichtingen doen zowel op handels- als op nijverheidsgebied, zowel roerend als onroerend, van financiële aard, welke rechtstreeks of

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

onrechtstreeks in verband staan met het doel, en die de uitbreidingen het bestaan van de vennootschap kunnen bevorderen.

De vennootschap kan ook belangen nemen, hetzij door inbreng, samensmelting, inschrijving of op andere wijze in alle ondernemingen.

II. VOOR EIGEN REKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten,

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; in dit kader kan de vennootschap onroerend goederen of onroerende zakelijke rechten verwerven, onroerende goederen in huur nemen en deze onroerende goederen uitbreiden, verbouwen, afwerken, inrichten, ...; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in-pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

Kapitaal Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdenacht miljoen vierhonderdeenendertigduizend driehonderd euro (C 108.431.300,00).

Het wordt vertegenwoordigd door twee miljoen honderdachtenzestigduizend zeshonderdzesentwintig (2.168.626) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/twee miljoen honderdachtenzestigduizend zeshonderdzesentwintigste (1/2.168.626ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Boekjaar : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op de datum van neerlegging van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en elf.

Reserves :.Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijk reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur.

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen. Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de wet dient door de aandeelhouder die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

haar heeft ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de ' aandeelhouder wist dat de uitkering te zijner gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de' vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te alle tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders en vaste vertegenwoordigers van bestuurders.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of... meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders.

Alle handelingen die dag aan dag moeten verricht worden om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren, worden tot de daden van dagelijks bestuur gerekend.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus' toekennen.

Overeenkomstig artikel 524 bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur. zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn

-voorbehouden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

"

mod 2.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité warden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524 ter van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen. De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door drie bestuurders samen optredend, hetzij door het., afzonderlijk optreden van een aedeleaeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van ; bestuur.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Commissaris

De oprichters beslissen tot commissaris te benoemen de burgerlijke vennootschap die de vorm van een CVBA heeft aangenomen, VGD BEDRIJFSREVISOREN BV CVBA, gevestigd te 1090 Brussel, Burgemeester Etienne Demunterlaan 5, die overeenkomstig artikel 132 van het Wetboek van vennootschappen als vertegenwoordiger de Heer DALLE Jean Michel, revisor, aanduidt en dit voor drie jaar vanaf heden.

Zijn bezoldiging bedraagt vijfduizend euro (C 5.000,00) per jaar, gekoppeld aan de index der consumptieprijzen.

Jaarvergadering

De jaarvergadering zal plaatsvinden op de derde vrijdag van de maand mei om veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend .en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering. Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die

één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De

aandeelhoudersvergaderingen vinden plaats op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

De eerste jaarvergadering vindt plaats in tweeduizend en twaalf.

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld; deze mededeling geschiedt door middel van een gewone brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere communicatiemiddel te ontvangen; van de vervulling van deze formaliteit behoeft geen bewijs te worden overgelegd

De brief (of in voorkomend geval het andere communicatiemiddel) vermeldt de agenda

De personen die krachtens het Wetboek van vennootschapen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na de bijeenkomst van een algemene vergadering, welke zij niet bijwoonden verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping, of enige onregelmatigheid in de oproeping.

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen

_krachtens het _Wetboek _van_ ven nootschappen_moeten.ter_ beschikking.worden.gesteld

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

~" ..

mod 2.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degenen, die uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een' afschrift van deze stukken verkrijgen.

De personen aan wie krachtens het Wetboek van vennootschappen ter gelegenheid van enige algemene vergadering stukken dienen ter beschikking gesteld te worden, kunnen voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, verzaken aan deze terbeschikkingstelling.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dan zal de raad van bestuur, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voorvermeld artikel, aan de houders van aandelen op naam en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Iedere obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, op de zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld. Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Elke aandeelhouder mag zich op de- algemene -aandeelhoudersvergadering -doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)men en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Ieder aandeel heeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit. Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die; overeenkomstig het agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.

Bekrachtiging







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

De comparanten-oprichters bekrachtigen uitdrukkelijk, onder de opschortende voorwaarde vang het bekomen van rechtspersoonlijkheid overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van vennootschappen, alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen.

BENOEMING EERSTE BESTUURDERS

Overeenkomstig artikel 518 § 2 van het Wetboek van vennootschappen worden door de oprichters tot eerste bestuurders benoemd:

1/ De Heer LANCKRIEr Marc Leo Peter Jan, geboren te Knokke op vijf april negentienhonderd tweeënzestig, wonend te 8380 Brugge (Lissewege), Scharphoutstraat 106.

2/ Mevrouw DE DIJCKER Christine Esther, geboren te Zottegem op twaalf maart negentienhonderd drieënzestig, wonend te 8380 Brugge (Lissewege), Scharphoutstraat 106.

3/ De naamloze vennootschap "IMMOPORTFOLIO", met zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Hoveniersstraat 68. B.T.W. nummer BE 0431.964.160 RPR Gent, vast vertegenwoordigd door de Heer BALCAEN Pieter Rafaël Maria, geboren te Gent op één maart negentienhonderd vijfenzeventig, wonend te 8000 Brugge, Buiten Boeverievest 1.

4/ De naamloze vennootschap "KPORTFOUO", met zetel te 8000 Brugge, Buiten Boeverievest 1, B.T.W. nummer BE 0874.051.855 RPR Brugge. Vast vertegenwoordigd door Mevrouw DE DrJCKER Kelly Mariette, geboren te Wetteren op acht juni negentienhonderd zevenenzeventig, wonend te 8000 Brugge, Buiten Boeverievest 1.

5/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid."CHRIMARc", met zetel te 8380 Brugge (Zeebrugge), Kraakstraat 8, 0465.939.401. RPR Brugge, vast vertegenwoordigd door Mevrouw DE DIaCKER Kelly, voornoemd.

6/ De naamloze vennootschap "DE DIJK", met zetel met maatschappelijke zetel te 8380 Brugge (Zeebrugge), Transportzone, Karveelstraat 3,B.T.W, BE 0809.374.631 RPR Brugge, vast vertegenwoordigd door Mevrouw DE DI CKER Christine, voornoemd.

7/ De gewone commanditaire vennootschap "TRAINING & COACHING SERVICES", met zetel te 3012 Wilsele, Vierhuizenstraat 6, B.T.W. BE 0454.146.476 RPR Leuven, vast vertegenwoordigd door de Heer ANTHOON Georges Pierre Elisabeth, geboren te Leuven op vierentwintig juni negentienhonderd vijfenvijftig, wonende te 3012 Leuven (Wilsele), Vierhuizenstraat 6.

8/ De gewone commanditaire vennootschap "OVS", met zetel te 9860 Oosterzele (Scheldewindeke), Dreef 41, B.TW. BE 0897.410.148 RPR Gent, vast vertegenwoordigd door de Heer OOGHE Hubert Hector Gerard Marie, geboren te Ieper op eenentwintig september negentienhonderd zesenveertig, wonend te 9860 Oosterzele, Dreef 41.

De hier aanwezige bestuurders aanvaarden en bevestigen niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van''. het jaar tweeduizend en zestien.

De algemene vergadering stelt vast dat de mandaten van de bestuurders bezoldigd zijn, waarvan het bedrag zal worden vastgesteld dóor de algemene vergadering.

Volmacht

De oprichters verlenen volmacht voor onbepaalde tijd aan de hierna vermelde (rechts)personen met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden:

Mevrouw INGELBRECHT Liesbeth, te 8480 Eernegem, Moerdijkstraat 274.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de oprichtingsakte

Verslag van de oprichters

Verslag van de bedrijfsrevisor

Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap , "Michel Van Damme-Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

b "

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

17/06/2015
ÿþ mod 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*15085776



NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

0 4 JUN 2015

Griffie

Gent Afd_e1¬ ncr Rrtrmc

g"rïff;Or

~------.....

Ondernemingsar : 0832.890.302

::

Benaming (voluit) : ECS Corporate

r (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

:1 Zetel : Karveelstraat 5

::

8380 Brugge (Zeebrugge) !: Onderwerp akte :Wijziging datum jaarvergadering

:1

Uit een proces-verbaal opgesteld door meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van! .1 Damme  Notaris Sophie Delaere», geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)! :; op 22 mei 2015, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog! op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene: vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap « ECS CORPORATE », te 8380 Brugge. ;l (Zeebrugge), Karveelstraat 5, waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid!

van stemmen : :

1. Re vergadering besloot dat de jaarvergadering voortaan zal doorgaan op de tweede dinsdag; van de maand juni om 16.00 uur en artikel 20 overeenkomstig aan te passen zodat dit artikel! :; voortaan zal luiden zoals verder vermeld. i 2. De vergadering besloot volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met! het voorgaande besluit, na actualisering van de tekst.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de! ,: statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt, met volgende te publiceren! kenmerken

Naam De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap; zij draagt de! benaming "ECS corporate".

H Zetel De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8380 Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat 5.

H Doel : I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET! DERDEN, MET UITZONDERING VAN DE ACTIVITEITEN EN VERRICHTINGEN, DIE WETTELIJK; VOORI3EHOUDEN ZIJN AAN DEPOSITOBANKEN, HOUDERS VAN DEPOSITO'S OP KORTE TERMIJN,;

SPAARKASSEN, HYPOTHEEKMAATSCHAPPIJEN, KAPITALISATIEONDERNEMINGEN,!

ONDERNEMINGEN VOOR VERMOGENSBEHEER EN BELEGGINGSADVIES : .

;, a. het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, 'obligaties,;

kasbons of andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen ;

b. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of!

investering ;

.; c. het uitoefenen van management, consulting en beheersactivitelten. Deze activiteiten!

omvatten ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is, het uitoefenen van; consultingfuncties op onafhankelijke wijze en het verlenen van advies, bijstand en leiding aan; bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van; management, administratie, marketing, human ressources, informaticatoepassingen,!

:; technische analyses, producten en eveneens hun ontwikkeling, processing en bestuur ;

; d. het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke;

;1 overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan!

?; emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening

waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het! even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur en beleggingen van allerlei.

1 aard ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

e. het deelnemen in en het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van' mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen ;

f. het verhuren of huren al of niet onder het stelsel van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen en rechten, alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing ;

g. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow, mengselontwerpen en andere productiesamenstellingsformules en aanverwante immateriële duurzame activa ;

h, het afsluiten van lijfrenteovereenkomsten, alsmede het doen van periodieke uitkeringen en uitvoeren van pensioenregelingen ;

i. het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, het verstrekken van zekerheden ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheid op haar toebehorende goederen, alsmede het zich hoofdelijk of als borg mede verbinden of het verlenen van aval voor die schulden.

De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen), met het oog op het vertonen van haar zaakvoerder(s) in geld en/of in natura.

j. De uitbating van een onderneming voor land-, zee- en luchtvervoer, alsmede het optreden als tussenpersoon en commissionair voor vervoer, transit, grensexpeditiekantoor, goederenbehandeling, groupage- en degroupagedienst, laden en lossen van schepen, het stockeren en de opslag van goederen, het in bewaring nemen van schepen, vertegenwoordiger in toerusting van schepen, alsmede alle bevrachting, het verhuren van vrachtwagens en alle andere transportvoertuigen, en alle neven- en aanverwante activiteiten betreffende dit doel.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

k. Het verhandelen, kopen, verkopen, stokkeren, fabriceren, concessioneren van allerlei goederen die in verband staan met het goederentransport over de weg; zoals trekkers, opleggers, onderdelen van vrachtwagens, garagemateriaal, banden, zonder dat deze opsomming beperkend is.

I. Kleinhandel in computer en standaardprogrammatuur, verlenen van advies over soorten computers en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur, activiteiten van systeemintegrator.

m. Kleinhandel in kantoormateriaal en meubelen.

n. Het organiseren van trainingen in het kader van transport en logistiek

o. Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden

De vennootschap mag bovendien alle verrichtingen doen zowel op handels- als op nijverheidsgebied, zowel roerend als onroerend, van financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het doel, en die de uitbreidingen het bestaan van de vennootschap kunnen bevorderen.

De vennootschap kan ook belangen nemen, hetzij door inbreng, samensmelting, inschrijving of op andere wijze in alle ondernemingen.

H. VOOR EIGEN REKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; aile handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; in dit kader kan de vennootschap onroerend goederen of onroerende zakelijke rechten verwerven, onroerende goederen in huur nemen en deze onroerende goederen uitbreiden, verbouwen, afwerken, inrichten, ...; ze kan leningen of schulden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Y

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achtennegentig miljoen vierhonderdéénendertigduizend driehonderd euro (¬ 98.431.300, 00) vertegenwoordigd door twee miljoen honderdachtenzestigduizend zeshonderdzesentwintig (2.168.626) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/tweemiljoenhonderdachtenzestigduizend zeshonderdzesentwintigste (1/2.168.626ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Boekjaar : Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Reserves : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijk reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur.

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen. Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de wet dient door de aandeelhouder die haar heeft ontvangen te warden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering te zijner gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

De vereffenaars beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te alle tijde kan worden .herraspen.__Wanneer__evenes.ei..op._een__aigemene._mergadering_ Stan_.de__aandeelhouders,_v..an..de.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mad 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De bestuurders zijn herbenoembaar.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenls van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de bestuurder aangeduid door de aanwezige bestuurders.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt, zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders.

Alle handelingen die dag aan dag moeten verricht worden om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren, worden tot de daden van dagelijks bestuur gerekend.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Iedere gedelegeerde bestuurder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de bovengemelde.

Commissaris

De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VGD BEDRIJFSREVISOREN te 1090 Brussel (Jette), Burgemeester Etienne Demunterlaan 5, vertegenwoordigd door de heer Jean-Michel Dalle, bedrijfsrevisor, met kantoor te Kortrijk, Spinnerijkaai 43A.

Jaarvergadering

_De. jaarvergadering-zal.plaatsvinden..op_de_tweecie_dinsdag_varL-de_maand_junï_om_1â..Op_uur_.op

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag (exclusief zaterdag) plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die

één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, De

aandeelhoudersvergaderingen vinden plaats op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten.

De personen die krachtens het Wetboek van vennootschapen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na de bijeenkomst van een algemene vergadering, welke zij niet bijwoonden verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping, of enige onregelmatigheid in de oproeping.

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degenen, die uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

De personen aan wie krachtens het Wetboek van vennootschappen ter gelegenheid van enige algemene vergadering stukken dienen ter beschikking gesteld te worden, kunnen voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, verzaken aan deze terbeschikkingstelling.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dan zal de raad van bestuur, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voorvermeld artikel, aan de houders van aandelen op naam en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Iedere obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, op de zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld. De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek),

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het

b r ml_a_an_de_vecgader_ing,_PAaxenbnvenineg.s1? ra13d.3can_bestvuc.elsRn le _4_z_ de. Qs2r.hern

Op de laatste blz. van Le BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet ais werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)men en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Ieder aandeel heeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit. Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (I) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig het agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.

3, De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de bestuurder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan kantoor VGD Accountants & Belastingconsulenten te 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai 43A, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte statutenwijziging met aangehechte volmachten

Gecoördineerde statuten

Meester Sophie Delaere, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme -- Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2014, GGK 09.06.2015, NGL 19.06.2015 15189-0527-035
07/07/2015
ÿþ----~- ~

lV~~I1I~IWV~~WIIMW

*150967

lii

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGE EGD

Griffie Rechtbank Koophandel

2 4 JUN 2015

Gent AfeliffrW Brugge

Mad Word 11.1

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte 0832.890.302

ECS Corporate

Naamloze vennootschap Karveelstraat 5, 8380 Zeebrugge

HERBENOEMING COMMISSARIS

À

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering dd. 9 juni 2015:

"De algemene vergadering neemt kennis van de mededeling dat de commissaris VGD Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA vanaf 1 juli 2015 niet langer vertegenwoordigd kan worden door de heer Jean-Michel Dalle. Ze neemt in dit kader ook kennis van het voorstel van de raad van bestuur en gaat aldus akkoord met de herbenoeming van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA VGD Bedrijfsrevisoren als commissaris voor een nieuwe periode van 3 jaar tot aan de algemene vergadering te houden in 2018.

Voormelde revisorenvennootschap duidde de heer Tony Moreels, kantoorhoudende te Kwadestraat 149A bus 3.1, 8800 Roeselare, aan als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van voormeld mandaat tot en met 15 augustus 2015, en de heer Peter Vandewalie, kantoorhoudende te Kwadestraat 149A bus 3.1, 8800 Roeselare vanaf 16 augustus 2015 voor de resterende termijn van het mandaat. "

Chrimare BVBA

vv. Christine De Dijcker

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ECS CORPORATE

Adresse
KARVEELSTRAAT 5 8380 ZEEBRUGGE

Code postal : 8380
Localité : Zeebrugge
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande