ECS TECHNICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ECS TECHNICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.645.397

Publication

28/04/2014 : Statutenwîjziging - naamswijziging
Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-i

Andries), |id van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme -■ Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op| achtentwintig maart tweeduizend veertîen, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor;

registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, biijkt dat er1

een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « OCS OVERSEAS CONTAINERS » te 8380 Brugge (Zeebrugge)

Karveelstraat 3, waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van;

stemmen ;

1. De vergadering besloot tôt de wijziging van de maatschappelijke benaming in "ECS technics". 2. De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 8 (voorkeurrecht bij;

kapitaalverhoging) van de statuten te vervangen.

3. De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 12 van de statuten (oproepingen) te i vervangen door de tekst zoals verder vermeld.

14. De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 21 van de statuten (meerderheid) te ! vervangen.

5. De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 27 van de statuten i (vertegenvvoordigingsbevoegdheid) te vervangen door de tekst zoals verder vermeld.

16. De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 32 van de statuten {ontbinding en

| vereffening) te vervangen door de tekst zoals deels verder vermeld.

7. De vergadering besloot volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met i de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst.

| Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de

statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt, met volgende te publiceren i kenmerken :

il. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

| aansprakeîijkheid. Zij draagt de benaming "ECS technics".

| 2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8380 Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat 3.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (€ 20.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde

; die ieder één/honderdste (l/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn voorzien van een voignummer.

5. Het boekjaar begint op één december en eindigt op dertîg november van het daaropvolgende

jaar.

| 6. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenmînste vijf ten honderd afgenomen j voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de î wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

! Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van

! het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening.

Op de laatste blz. van LuikB vermelden :

Recto : Naam en hoedanîgheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenîng


Voor-

Behouîtèn

aa'n het

Belgisch

Staatsblad

"ô3

+-•

s T5

mod11.i

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tôt de bevestigïng van hun benoemîng îngevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uîtgebreide bevoegdheden hun toegekend door de

artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdelîng van

de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van

koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodîge gelden om die te voidoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdelîng hebben moeten overhouden. 7. Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in gevai de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen,

al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tôt zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplîcht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uîtvoerîng van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen

rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tôt bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan aile handelïngen verrichten die nodig of dtenstîg zijn tôt verwezeniijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeva! er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een collège, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, 00k wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of aïs verweerder.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet tegengeworpen worden aan derden, zelfs niet nadat ze openbaar zijn gemaakt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. Commissaris : VGD revisoren, 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai 43A, vertegenwoordigd door de heer Dalle Jean Michel, bedrijfsrevisor 9. De vennootschap heeft tôt doel:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

Aile activiteîten in verband met een expeditiebedrijf en een scheepvaartagentschap, organisatie van een binnenvaartrederij en organisatie van aile vervoer te water, te land, zowel in binnen- als buitenland, hetzij in bulk, stukgoederen en/of containers en al wat daarmee rechtstreeks of

onrechtstreeks verband houdt.

Het optreden aïs tussenpersoon în de organisatie, tussenpersoon in het goederenvervoer, aile vervoer van personen en goederen te land, over het water of in de lucht, aile vervoer ondersteunende verrichtingen, vrachtbehandelingen, goederenbehandeling, opslag en distributie, invoer, uitvoer, doorvoer, aankoop en verkoop, groot- en kleinhandel, trading, expeditie, bevrachting, scheepsagentuur, douaneagentschap en vervoerbemiddeling en dit in de ruimste zîn

van het woord.

II. VOOR EIGEN REKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; allé verrichtingen met betrekking tôt roerende goederen en rechten, van welke aard 00k, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties,

kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm 00k, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; aile handelsoperaties en financîële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitaiisatieondernemingen.

Op de (aatste blz. van LiM3. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor-

behoucien

aân het

Belgisch

Staatsblad

"ô3

+-•

O ri

•M

'Eh "â3

■*->

mocM1.1

nï."""B�JZÔN"DÊÏÏÊ"BÉPALÎNŒN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriëie, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking en/an geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; in dit kader kan de vennootschap onroerend goederen of onroerende zakelîjke rechten verwerven, onroerende goederen in huur nemen en deze onroerende goederen uitbreiden, verbouwen, afwerken, inrichten, ...; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan aile

kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen aïs bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de fmanciëte markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan réglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen

voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tôt waarborg van eigen verbintenissen als tôt waarborg van verbîntenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

10. De jaarvergadering zal gehouden worden op derde vrijdag van de maand mei om 20.00 uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procédure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door aile vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden

gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats în de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tôt de algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten.

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certîficaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissarîs(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregeimatigheid van de oproeping."

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procédure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan

sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift

toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter

beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinéa 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor-

fcehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

�F

•M

'ta "â3 M

■t->

mod 11.1

bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem

aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassïng van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezlgheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen, Elk aandeel geeft redit op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

8. De vergadering verieent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoôrdîneerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen,. te ondertekenen en neer te leggen op de

griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter

zake.

De vergadering verieent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

De vergadering verieent bijzondere volmacht aan VGD Accountants & Belastingconsulenten te 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai 43A evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tôt indeplaatsstelling, de vervulling van aile administratieve formaliteiten en, desgevallend, bîj de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het

Ondernemingsioket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor aile beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen

worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Gecoôrdineerde statuten

Meester Sophie Delaere, geassocïeerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme - Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en haedanigheîd van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening
09/05/2014
Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alod word 11.1

4-fsln ln de bijlagen bij het Belgisg kend te maken kopie na neerlegging ter griffie y

11111111111111,11q111111111111

Ondernemingsnr 0835.645.397

Benaming

(voluit) : ECS technics

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Karveelstraat 3, 8380 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel tot partile splitsing (art. 728 W. Venn.)

Uit een voorstel tot partile splitsing opgemaakt op 22 april 2014 door het bestuursorgaan van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ECS technics, blijkt het volgende:

een voorstel tot partile splitsing door overneming, waarbij een deel van het vermogen van de NV 'D.D. Trans', zowel de rechten_ als de verplichtingen, zal afgesplitst worden in de Verkrijgende Vennootschap_'ECS._ technics" BVBA, tegen uitreiking aan de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap 'D.D. Trans'; van aandelen van de Verkrijgende Vennootschap, namelijk de BVBA 'ECS technics'.

Dit voorstel inzake partile splitsing zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergaderingen, van de betrokken vennootschappen.

- identificatie van de betrokken vennootschappen

De Partieel te Splitsen Vennootschap:

t De naamloze vennootschap' D.D. Trans"

De naamloze vennootschap "D.D. Trans" met maatschappelijke zetel te 8380 Zeebrugge, Karveelstraat 5.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder nummer 0425.370.635.

Hierna: de Partieel te Splitsen Vennootschap

De vennootschap heeft In overeenstemming met haar statuten volgende doelomschrijving:

"De vennootschap heeft tot doel, in de hoedanigheid van tussenpersoon, voor eigen rekening of voor rekening van derden of bij wijze van deelneming met derden, in Belgi of in het buitenland

Het uitbaten van een onderneming voor :

-goederenvervoer langs de weg, zowel nationaal als Internationaal;

-goederenbehandeling welke omvat; het laden, het lossen, de controle, het wegen, de bewaking, het verpakken, het stapelen, het stouwen en het opslaan van goederen;

-verhuring van motorvoertuigen, werfmaterieel en aanverwanten;

-alle werkzaamheden door cordinatie van onderaannemers;

-het uitbaten van een expeditiebedrijf en grensexpeditiekantoor met vervullen van douaneformaliteiten;

-het verhandelen, kopen, verkopen, stokkeren, fabriceren, concessioneren van allerlei goederen die in verband staan met het goederentransport over de weg; zoals trekkers, opleggers, onderdelen van vrachtwagens, garagemateriaal, banden, zonder dat deze opsomming beperkend is.

-het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, managementadvies, marketing, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium

-Kleinhandel in computer en standaardprogrammatuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

de aktalEERGELEGD

' Ci ff e R~,~i itbanlc koop Endel

2 4 APR 2014

Gerst Af el peg Brugge De grifflor

' f ~

-Kleinhandel in kantoormateriaal en meubelen

-Verlenen van advies voor soorten computers en hun configuratie en toepassing van bijhorende

programmatuur

-Activiteiten van systeemintegrator

Deze opsomming is aanduidend en niet beperkend.

Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

De vennootschap mag bovendien alle verrichtingen doen zowel op handels- als op nijverheidsgebied, zowel roerend ais onroerend, van financile aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het doel, en die de uitbreidingen, het bestaan van de vennootschap kunnen bevorderen.

De vennootschap kan ook belangen nemen, hetzij door inbreng, samensmelting, inschrijving of op andere wijze in alle ondernemingen,

Zij kan ook functies van beheer van andere vennootschappen waarvan zij aandeelhouder is, uitoefenen. "

2. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ECS technics"

De BVBA "ECS technics" met maatschappelijke zetel te 8380 Brugge, Karveelstraat 3.

De vennootschap is Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder nummer 0835,645,397. Hierna: de Verkrijgende Vennootschap

e

De vennootschap heeft in overeenstemming met artikel 3 van haar statuten volgende doelomschrijving:

 - -- -  VOOR EIGEN REKENING, VOORREKENING-VAN DERDEN OF IN DEELNEMING ME DERDEN

e Alle activiteiten in verband met een expeditiebedrijf en een scheepvaartagentschap, organisatie van een binnenvaartrederij en organisatie van alle vervoer te water, te land, zowel in binnen- als buitenland, hetzij in bulk, stukgoederen en/of containers en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Het optreden als tussenpersoon in de organisatie, tussenpersoon In het goederenvervoer, alle vervoer van personen en goederen te land, over het water of in de lucht, aile vervoer ondersteunende verrichtingen, vrachtbehandelingen, goederenbehandeling, opslag en distributie, invoer, uitvoer, doorvoer, aankoop en verkoop, groot- en kleinhandel, trading, expeditie, bevrachting, scheepsagentuur, douaneagentschap en vervoerbemiddeling en dit in de ruimste zin van het woord.

11/ VOOR EIGEN REKENING

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, ln eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruimte zin; alle handelsoperaties en financile operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III/ BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in Belgi als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap kan in het algemeen alle commercile, industrile, financile, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; in dit kader kan de vennootschap onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten verwerven, onroerende goederen in huur nemen en deze onroerende goederen uitbreiden, verbouwen, afwerken, inrichten,...; Ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld In de wetten en Koninklijke besluiten op de financile transacties en de financile transacties en de financile markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zat zich bovendien dienen le onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen vcldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Ruilverhouding: 149,06/278,54

- De aandelen die door de Verkrijgende Vennootschap, namelijk de BVBA 'ECS technios' in ruil voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen onder de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap verdeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de BVBA 'ECS technics.

- De nieuwe aandelen, uitgegeven door de Verkrijgende Vennootschap, geven recht om deel te nemen in de winst vanaf 1 december 2013.

Er worden geen bijzondere regelingen getroffen met betrekking tot dit recht.

- Vanaf 1 december 2013 zullen de verrichtingen van de Partieel te Splitsen Vennootschap voor wat betreft het gedeelte dat wordt afgesplitst, vanuit boekhoudkundig oogpunt en op vlak van directe belastingen geacht te zijn verricht voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap,

- Er zijn in de Partieel te Splitsen Vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten toegekend of maatregelen voorgesteld moeten worden,

- In samenspraak met de aandeelhouders wordt voorgesteld dat, overeenkomstig de bepalingen van artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen, de algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen unaniem afstand zouden doen van het revisoraal controleverslag met betrekking tot de splitsingsverrichting, zodat er geen bijzondere vergoeding moet worden vastgelegd in het voorstel inzake partile splitsing. In dergelijk geval zal de inbrengverslaggeving, te weten het revisorale verslag en het bestuursverslag moeten worden nageleefd.

- Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken

- ______vennootschappen. - ___ " -- " - _ _ _--_ _ _.. a__.__~.. _ __

- Overeenkomstig de vermelde splitsingsbalans op basis van de vermogenstoestand van de Partieel te Splitsen Vennootschap per 30 november 2013, zullen de volgende activa en passiva van het vermogen van de Partieel te Splitsen Vennootschap overgaan naar de Verkrijgende Vennootschap;

ALGEMEEN

De bestanddelen van het vermogen van de NV'D.D. Trans' die zullen overgaan op de BVBA 'ECS technios`, zijn deze die verband houden met het vervoer van goederen en de garageactiviteit,

De hieronder vermelde splitsingsbalans per 30 november 2013, opgesteld door de raad van bestuur van de NV D.D. Trans`, biedt een cijfermatige uitwerking van de uitsplitsing van de actief- en passiefbestanddelen van de Partieel te Splitsen Vennootschap.

Het volledige personeelsbestand gaat over naar de BVBA 'ECS technics'. Deze overdracht van personeel valt onder de toepassing van Collectieve Arbeidsovereenkomst 32bis. Derhalve blijven aile bestaande arbeidsvoorwaarden, rechten en verplichtingen van de betrokken personeelsleden (inclusief collectieve arbeidsovereenkomsten) ongewijzigd van toepassing binnen de BVBA 'ECS technics',

De NV'D.D. Trans' zaf voor bepaalde aspecten van haar administratie beroep doen op de diensten van de groep zoals bepaald in de dienstverleningsovereenkomst.

Alle binnen de NV 'D.D. Trans' opgebouwde know-how, expertise en andere al dan niet geregistreerde intellectuele rechten betreffende het vervoer van goederen en de garageactiviteit gaan over naar de BVBA 'ECS technics'.

De milieu-, exploitatie-, transport- en andere vergunningen die met de afgesplitste activiteiten (vervoeren van goederen en de garage) verband houden, gaan over naar de BVBA 'ECS technics', De NV'D.D.Trans' zal deze overdracht ter kennis brengen van de bevoegde vergunnende instanties overeenkomstig de toepasselijke wettelijke voorschriften.

Alle contracten, rechten en verplichtingen met betrekking tot het vervoer van goederen en de garageactiviteit worden aan de BVBA 'ECS technics' overgedragen, met inbegrip van alle gebeurlijke

gerechtelijke of administratieve vorderingen en geschillen (ingesteld door of tegen de NV D.D.' Trans') die met

de afgesplitste activiteit verband houden.

ACTIVA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hieronder wordt op basis van de splitsingsbalans per 30 november 2013 balanspost per balanspost meer gedetailleerd weergegeven welke activa er overgaan naar de BVBA 'ECS technice

immaterile vaste activa

De software met betrekking tot de plannings- en garagemodule wordt afgesplitst. Zowel het track&trace-systeem als de boordcomputers blijven bij de NV'D.D. Trans'x

Materile vaste activa

Alle installaties machines en uitrusting met betrekking tot de garageactiviteit worden afgesplitst, Het gaat In hoofdzaak over een remtestbank, de installatie met betrekking tot het tankstation, de wasinstallaties, het beveiligingssysteem, de omheining, ....

Ook de zonnepanelen worden overgedragen naar de BVBA 'ECS technics',

Het volledige meubilair, het kantoormaterieel, de informatica-uitrusting en alle personenwagens worden overgedragen. De trekkers, de opleggers, de frigo-opleggers en de dieplader worden niet afgesplitst.

Van de activa in aanbouw gaan de betaalde voorschotten met betrekking tot investeringen van de garageactiviteit over.

Financile vaste activa

Van de financile vaste activa gaan de borgen over.

De vordering op de holding ten bedrage van EUR 5.000.000 blijft bij de NV'D.D.Trans'.

Voorraden

De voorraad olie & vetten, brandstof, banden en wisselstukken worden afgesplitst naar de BVBA 'ECS

technics'.

De voorraad boordcomputers blijft behouden bij de NV'D.D. Trans'.

Vorderingen op ten hoogste 1 jaar

Handelsvorderingen

Aile handelsvorderingen worden afgesplitst, met uitzondering van de vordering m.b.t, de verkopen van chassis die in de NV'D.D. Trans' behouden blijft.

Diverse vorderingen

Een deel van de lopende rekening op de holding wordt afgesplitst naar de BVBA 'ECS technics` voor een bedrag van EUR 1.007.494.

De nog te onvangen subsidie ( EUR 63.484) en de tegoeden buitenlandse BTW (EUR 769) gaan over naar de verkrijgende vennootschap.

De BTW-vordering ten hoofde van de BTW-eenheid ten bedrage van EUR 150.099 en een deel van de lopende rekening op de holding voor een bedrag van EUR 4.029.977 blijven behouden bij de NV 'D.D. Trans'.

Liquide middelen

De rekening bij BNP Paribas met Britse Ponden alsook de kas worden afgesplitst.

De lopende rekening bij ING gaat niet mee over.

Overlopende rekeningen van het actief

Van de overlopende rekeningen gaat het gedeelte over dat betrekking heeft op de afgrenzing van kosten en opbrengsten gerelateerd aan het vervoer van goederen of aan de garageactiviteit,

PASSIVA

Eigen vermogen

Het eigen vermogen wordt gesplitst a rato van het aandeel dat de af te splitsen activiteit heeft in het tataai fiscaal netto-actief. Het af te splitsen deel bedraagt 8,48% van het totaal fiscaal netto-actief.

Voozieningen voor risico's en kosten

Alle geboekte voorzieningen voor schadegevallen in het kader van het vervoer worden afgesplitst.

De voorziening inzake de regeling 'werkloosheid met bedrijfstoeslag' blijven in de NV'D.D. Trans'.

Schulden op ten hoogste 1 jaar

Handelsschulden

De openstaande handelsschulden die betrekking hebben op de garageactiviteit en het vervoer van goederen worden overgedragen naar de BVBA 'ECS technics'.

Schulden niet betrekking tot belastingen

De te betalen bedrijfsvoorheffing heeft betrekking op het personeel en wordt afgesplitst.

De te betalen vennootschapsbelasting wordt niet afgesplitst.

Schulden niet betrekking tot bezoldigingen en sociale lasten

Alle schulden m.b.t. bezoldigingen en sociale lasten worden overgedragen, behalve de nog verschuldigde vergoedingen vrijwillig vertrek naar aanleiding van de herstructurering die in de loop van het boekjaar heeft plaats gevonden.

Overige schulden

In het kader van de resultaatsverwerking werd beslist tot het uitkeren van een tantime. Deze schuld wordt niet afgesplitst.

Overlopende rekeningen van het passief

Van de overlopende rekeningen gaat het gedeelte over dat betrekking heeft op de afgrenzing van kosten en opbrengsten gerelateerd aan het vervoer van de goederen of aan de garageactiviteit.

- Rekening houdend met het aandeelhouderschap van de Partieel te Splitsen Vennootschap, dat als volgt is samengesteld:

a) Mevrouw Christine De Dijoker, bezit 0,015 % van het kapitaal van de Partieel te Splitsen Vennootschap, zijnde 1 aandeel in volle eigendom.

b) Mevrouw Kelly De Dijcker, bezit 0,015 % van het kapitaal van de Partieel te Splitsen Vennootschap, zijnde 1 aandeel in volle eigendom.

c) De NV '1~CS corporate', bezit 99,97, % van het kapitaal van de Partieel te Splitsen Vennootschap, zijnde 6.486 aandelen.

Worden de 3.472 nieuwe aandelen van de Verkrijgende Vennootschap als volgt verdeeld:

a) Mevrouw Christine De Dijckerr, bezit 0,015 % van het kapitaal van de Partieel te Splitsen Vennootschap, zijnde 1 aandeel,

b) Mevrouw Kelly De Dijcker, bezit 0,015 % van het kapitaal van de Partieel te Splitsen Vennootschap, zijnde 1 aandeel.

c) De NV `ECS corporate', bezit 99,97 % van het kapitaal van de Partieel te Splitsen Vennootschap, zijnde 3.470 aandelen.

ECS corporate NV

w. Christine De Dijoker

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

26/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.11.2013, GGK 06.05.2014, NGL 20.05.2014 14130-0097-031
27/05/2014
Mod Word ILI

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van te

NEERGELEGD



RIII011g1n

Griffie Recfitbank Koophandel

1 5 MD N1

Gent Mdelng Brugge

urtrile

De ariffier

Ondernerningsnr: 0835.646.397

Benaming

(voluit) : ECS technics

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Karveelstraat 3, 8380 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte: Voorstel tot partile splitsing (art. 728 W. Venn.)

Uit een voorstel tot partile splitsing opgemaakt op 6 mei 2014 door het bestuursorgaan van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ECS technics, blijkt het volgende:

een voorstel tot partile splitsing door overneming, waarbij een deel van het vermogen van de NV D.D. Trans', zowel de rechten als de verplichtingen, zal afgesplitst worden in de Verkrijgende Vennootschap "ECS! technics" BVBA, tegen uitreiking aan de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap 'D.D. Trans': van aandelen van de Verkrijgende Vennootschap, namelijk de BVBA 'ECS technics'.

Dit voorstel inzake partile splitsing zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen.

identificatie van de betrokken vennootschappen

De Partieel te Splitsen Vennootschap:

1. De naamloze vennootschap "D.D. Trans"

De naamloze vennootschap "D.D.Trans" met maatschappelijke zetel te 8380 Zeebrugge, Karveelstraat5.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder nummer 0425.370.635.

Hierna: de Partieel te Splitsen Vennootschap

De vennootschap heeft in overeenstemming met haar statuten volgende doelomschrijving:

'De vennootschap heeft tot doel, in de hoedanigheid van tussenpersoon, voor eigen rekening of voor:

rekening van derden of bij wijze van deelneming met derden, in Belgi of in het buitenland

Het uitbaten van een onderneming voor:

-goederenvervoer langs de weg, zowel nationaal als internationaal;

-goederenbehandeling welke omvat: het laden, het lossen, de controle, het wegen, de bewaking, het

verpakken, het stapelen, het stouwen en het opslaan van goederen;

-verhuring van motorvoertuigen, werfmaterieel en aanverwanten;

-aile werkzaamheden door cordinatie van onderaannemers;

-het uitbaten van een expeditiebedrijf en grensexpeditiekantoor met vervullen van douaneformaliteiten;

-het verhandelen, kopen, verkopen, stokkeren, fabriceren, concessioneren van allerlei goederen die in!

verband staan met het goederentransport over de weg; zoals trekkers, opleggers, onderdelen van

vrachtwagens, garagemateriaal, banden, zonder dat deze opsomming beperkend is.

-het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven in het algemeen met betrekking tot heti

bedrijfsbeheer, managementadvies, marketing, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband

houdt.

-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van

roerend en onroerend patrimonium

-Kleinhandel in computer en standaardprogrammatuur

Op de laatste bl. van Luik B vermelden : BQ: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij-WalflgiSCI-Staatible :1171g/2-014 - Annexes Ju Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Kleinhandel in kantoormateriaal en meubelen

-Verlenen van advies voor soorten computers en hun configuratie en toepassing van bijhorende

programmatuur

-Activiteiten van systeemintegrator

Deze opsomming is aanduidend en niet beperkend.

Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

De vennootschap mag bovendien aile verrichtingen doen zowel op handels- als op nijverheidsgebied, zowel rzegend ais onrzerend, van tnantiet aard, wee rechtstreeks C onrechtstreeks n verband staan met het doei, en die de uitbreidingen, het bestaan van de vennootschap kunnen bevorderen.

De vennootschap kan ook belangen nemen, hetzij door inbreng, samensmelting, inschrijving of op andere wijze in aile ondernemingen.

Zij kan ook functies van beheer van andere vennootschappen waarvan zij aandeelhouder is, uitoefenen. "

2. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'ECS technics"

De BVBA "ECS technics" met maatschappelijke zetel te 8380 Brugge, Karveelstraat 3.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder nummer 0835.645.397.

Hierna: de Verkrijgende Vennootschap

De vennootschap heeft in overeenstemming met artikel 3 van haar statuten volgende doelomschrijving:

I/ VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

Alle activiteiten in verband met een expeditiebedrijf en een scheepvaartagentschap, organisatie van een binnenvaartrederij en organisatie van aile vervoer te water, te land, zowel in binnen- als buitenland, hetzij in bulk, stukgoederen en/of containers en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Het optreden ais tussenpersoon in de organisatie, tussenpersoon in het goederenvervoer, aile vervoer van personen en goederen te land, over het water of in de lucht, alle vervoer ondersteunende verrichtingen, vrachtbehandelingen, goederenbehandeling, opslag en distributie, invoer, uitvoer, doorvoer, aankoop en verkoop, groot- en kleinhandel, trading, expeditie, bevrachting, scheepsagentuur, douaneagentschap en vervoerbemiddeling en dit in de ruimste zin van het woord.

II/ VOOR EIGEN REKENING

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zioh borg stellen of aval verlenen, in de meest ruimte zin; aile handelsoperaties en financile operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitatisatieondernemingen.

III/ BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in Belgi als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap kan in het algemeen elle commercile, industrile, financile, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; in dit kader kan de vennootschap onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten verwerven, onroerende goederen in huur nemen en deze onroerende goederen uitbreiden, verbouwen, afwerken, inrichten,...; Ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht,

De vennootschap mag evenwei geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en Koninklijke besluiten op de financile transacties en de financile transacties en de financile markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ruilverhouding: 149,06/278,54

- De aandelen die door de Verkrijgende Vennootschap, namelijk de BVBA 'ECS technics' in ruil voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen onder de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap verdeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de BVBA 'ECS technics.

- De nieuwe aandelen, uitgegeven door de Verkrijgende Vennootschap, geven recht om deel te nemen in de winst vanaf 1 december 2013.

Er worden geen bijzondere regelingen getroffen met betrekking tot dit recht

- Vanaf 1 december 2013 zullen de verrichtingen van de Partieel te Splitsen Vennootschap voor wat betreft het gedeelte dat wordt afgesplitst, vanuit boekhoudkundig oogpunt en op vlak van directe belastingen geacht te zijn verricht voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap.

- Er zijn in de Partieel te Splitsen Vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten toegekend of maatregelen voorgesteld moeten worden.

- In samenspraak met de aandeelhouders wordt voorgesteld dat, overeenkomstig de bepalingen van artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen, de algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen unaniem afstand zouden doen van het revisoraal controleverslag met betrekking tot de splitsingsverrichting, zodat er geen bijzondere vergoeding moet worden vastgelegd in het voorstel inzake partile splitsing. In dergelijk geval zal de inbrengverslaggeving, te weten het revisorale verslag en het bestuursverslag moeten worden nageleefd.

- Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen.

- Overeenkomstig de vermelde splitsingsbalans op basis van de vermogenstoestand van de Partieel te Splitsen Vennootschap per 30 november 2013, zullen de volgende activa en passiva van het vermogen van de Partieel te Splitsen Vennootschap overgaan naar de Verkrijgende Vennootschap:

ALGEMEEN

De bestanddelen van het vermogen van de NV D.D. Trans' die zullen overgaan op de BVBA 'ECS technics', zijn deze die verband houden met het vervoer van goederen en de garageactiviteit

De hieronder vermelde splitsingsbalans per 30 november 2013, opgesteld door de raad van bestuur van de NV 'D.D. Trans', biedt een cijfermatige uitwerking van de uitsplitsing van de actief- en passiefbestanddelen van de Partieel te Splitsen Vennootschap.

Het volledige personeelsbestand gaat over naar de BVBA 'ECS technics'. Deze overdracht van personeel valt onder de toepassing van Collectieve Arbeidsovereenkomst 32b1s. Derhalve blijven alle bestaande arbeidsvoorwaarden, rechten en verplichtingen van de betrokken personeelsleden (inclusief collectieve arbeidsovereenkomsten) ongewijzigd van toepassing binnen de BVBA 'ECS technics',

De NV D.D. Trans' zef voor bepaalde aspecten van haar administratie beroep doen op de diensten van de groep zoals bepaald in de dienstverleningsovereenkomst

Alle binnen de NV 'D.D. Trans' opgebouwde know-how, expertise en andere al dan niet geregistreerde intellectuele rechten betreffende het vervoer van goederen en de garageactiviteit gaan over naar de BVBA 'ECS technics',

De milieu-, exploitatie-, transport- en andere vergunningen die met de afgesplitste activiteiten (vervoeren van goederen en de garage) verband houden, gaan over naar de BVBA 'ECS technics'. De NV 'D.D. Trans' zal deze overdracht ter kennis brengen van de bevoegde vergunnende instanties overeenkomstig de toepasselijke wettelijke Voorschriften.

Alle contracten, rechten en verplichtingen met betrekking tot het vervoer van goederen en de garageactiviteit worden aan de BVBA 'ECS technics' overgedragen, met inbegrip van alle gebeurlijke gerechtelijke of administratieve vorderingen en geschillen (ingesteld door of tegen de NV 'DM, Trans') die met de afgesplitste activiteit verband houden.

ACTIVA

" el

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hieronder wordt op basis van de splitsingsbalans per 30 november 2013 balanspost per balanspost meer gedetailleerd weergegeven welke activa er overgaan naar de BVBA 'ECS technice,

Immaterile vaste activa

De software met betrekking tot de plannings- en garagemodule wordt afgesplitst. Zowel het track&trace-systeem als de boordcomputers blijven bij de NV 'D.D. Trans',

Materile vaste activa

Alle installaties machines en uitrusting met betrekking tot de garageactiviteit worden afgesplitst. Het gaat in hoofdzaak over een remtestbank, de installatie met betrekking tot het tankstation, de wasinstallaties, het beveiligingssysteem, de omheining,

Ook de zonnepanelen worden overgedragen naar de BVBA 'ECS technics'.

Het volledige meubilair, het kantoormaterieel, de informatica-uitrusting en aile personenwagens worden overgedragen. De trekkers, de opleggers, de frigo-opleggers en de dieplader worden niet afgesplitst.

Van de activa in aanbouw gaan de betaalde voorschotten met betrekking tot investeringen van de garageactiviteit over.

Financile vaste activa

Van de financile vaste activa gaan de borgen over.

De vordering op de holding ten bedrage van EUR 5.000.000 blijft bij de NV Trans'.

Voorraden

De voorraad olie & vetten, brandstof, banden en wisselstukken worden afgesplitst naar de BVBA 'ECS

technics'.

De voorraad boordcornputers blijft behouden bij de NV '0.0. Trans'.

Vorderingen op ten hoogste 1 jaar

Handelsvorderingen

Alle handelsvorderingen worden afgesplitst, met uitzondering van de vordering m.b.t. de verkopen van chassis die in de NV D.D. Trans' behouden blijft.

Diverse vorderingen

Een deel van de lopende rekening op de holding wordt afgesplitst naar de BVBA 'ECS technics' voor een bedrag van EUR 1.007.494.

De nog te onvangen subsidie ( EUR 63.484) en de tegoeden buitenlandse BTW (EUR 769) gaan over naar de verkrijgende vennootschap.

De BTW-vordering ten hoofde van de BTW-eenheid ten bedrage van EUR 150.099 en een deel van de lopende rekening op de holding voor een bedrag van EUR 4.029.977 blijven behouden bij de NV D.D. Trans'

Liquide middelen

De rekening bij BNP Paribas met Britse Ponden alsook de kas worden afgesplitst. De lopende rekening bij ING gaat niet mee over.

Overlopende rekeningen van het actief

Van de overlopende rekeningen gaat het gedeelte over dat betrekking heeft op de afgrenzing van kosten en opbrengsten gerelateerd aan het vervoer van goederen of aan de garageactiviteit,

PASSIVA

Eigen vermogen



e

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het eigen vermogen wordt gesplitst -a  rat; van het aandeel dat de afte splitsen activiteit heeft in het totaal

fiscaal netto-actief. Het af te splitsen deel bedraagt 8,48% van het totaal fiscaal netto-actief.

Voozieningen voor risico's en kosten

Alle geboekte voorzieningen voor schadegevallen in het kader van het vervoer worden afgesplitst

De voorziening inzake de regeling 'werkloosheid met bedrijfstoeslag' blijven in de NV 'D.D. Trans.

Schulden op ten hoogste 1 jaar

Handelsschulden

De openstaande handelsschulden die betrekking hebben op de garageactiviteit en het vervoer van

goederen worden overgedragen naar de BVBA 'ECS technics'.

Schulden met betrekking tot belastingen

De te betalen bedrijfsvoorheffing heeft betrekking op het personeel en wordt afgesplitst.

De te betalen vennootschapsbelasting wordt niet afgesplitst.

Schulden met betrekking tot bezoldigingen en sociale [asten

Alle schulden m.b.t. bezoldigingen en sociale lasten worden overgedragen, behalve de nog verschuldigde

vergoedingen vrijwillig vertrek naar aanleiding van de herstructurering die in de loop van het boekjaar heeft

plaats gevonden.

Overige schulden

ln het kader van de resultaatsverwerking werd beslist tot het uitkeren van een tantime. Deze schuld wordt

niet afgesplitst.

Overlopende rekeningen van het passief

Van de overlopende rekeningen gaat het gedeelte over dat betrekking heeft op de afgrenzing van kosten en

opbrengsten gerelateerd aan het vervoer van de goederen of aan de garageactiviteit.

- Rekening houdend met het aandeelhouderschap van de Partieel te Splitsen Vennootschap, dat ais volgt is

samengesteld:

a) Mevrouw Christine De Dijcker, bezit 0,015 % van het kapitaal van de Partieel te Splitsen Vennootschap, zijnde 1 aandeel in voile eigendom.

b) Mevrouw Kelly De Dijcker, bezit 0,015 % van het kapitaal van de Partieel te Splitsen Vennootschap, zijnde 1 aandeel in volle eigendom.

c) De NV 'ECS corporate', bezit 99,97, % van het kapitaal van de Partieel te Splitsen Vennootschap, zijnde

6.486 aandelen.

Worden de 3.472 nieuwe aandelen van de Verkrijgende Vennootschap als volgt verdeeld:

a) Mevrouw Christine De Dijcker, bezit 0,015 % van het kapitaal van de Partieel te Splitsen Vennootschap, " zijnde 1 aandeel.

b) Mevrouw Kelly De Dijcker, bezit 0,015 % van het kapitaal van de Partieel te Splitsen Vennootschap, " zijnde 1 aandeel.

c) De NV 'ECS corporate', bezit 99,97 % van het kapitaal van de Partieel te Splitsen Vennootschap, ziinde " 3.470 aandelen.

ECS corporate NV

vv. Christine De Dijcker

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/05/2014
t 111! 10 11 1110 fl11 I 1l il

*14107748*

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

'15 male%

Gent Afdeling Brugge

De griffier

.....

Ondernemingsnr : 0835.645.397

Benaming

(voluit) : ECS TECHNICS (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Karveelstraat 3, 8380 Zeebrugge

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDERS + KENNISNAME WIJZIGING VASTE VERTEGENWOORDIGER

Uit de notulen van de algemene vergadering van aandeelhouders van BVBA ECS technics, gehouden op de zetel van de vennootschap op 6 mei 2014, blijkt:

- Het ontslag van volgende zaakvoerder en dit vanaf 6 mei 2014::

Inamoportfolio NV, met zetel te 9050 Ledeberg, Hoveniersstraat 68, vast vertegenwoordigd door de heer Pieter Balcaen, wonende te 8301 Knokke-Heist, Phillippartpad 1/0001.

- De benoeming tot zaakvoerder vanaf 6 mei 2014:

-Chrimarc BVBA, met zetel te 8380 Zeebrugge, Karveelstraat 5, vast vertegenwoordigd door mevrouw Kelly

De Dijcker, wonende te 8301 Knokke-Heist, Phillippartpad 1/0001;

- Mevrouw Christine De Dijcker, wonende te 8380 Brugge (Lissewege), Scharphoutstraat 106.

Het bestuursorgaan neemt kennis van de notulen dd, 6 mei 2014 van de bestuurders van de vennootschap: ECS Corporate NV, die zaakvoerder is in onderhavige vennootschap.

In deze notulen wordt de vaste vertegenwoordiger mevrouw Christine De Dijcker vervangen door de heer" Marc Lanckriet, wonende te 8380 Brugge (Lissewege), Scharphoutstraat 106, overeenkomstig artikel 61 2 van' het Wetboek van Vennootschappen als vaste vertegenwoordiger van de naamloze vennootschap ECS:

Corporate NV in het kader van de uitoefening van het zaakvoerdersmandaat in onderhavige vennootschap. "

Christine De Dijcker

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/07/2014
Voor-behoude

aan het

Belgisch Staatsbla

mod 11.1

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

0 4 YI 2014

GentGaieling Brugge

l ilt.t ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r 1 MONITEUP, 3ELGL

*14141351*

n 311s4c-H07s-A2A01T4sBLA

E}e-griffier

Ondernemingsnr : 0835.645.397

Benaming (voluit) :ECS technics

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Karveelstraat 3

8380 Brugge (Zeebrugge)

On " erwerp akte :Partile splitsing - proces-verbaal van de verkrijgende vennootschap

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-; Andries), lid van de maatschap Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme -; ;1 Notaris Sophie Delaere , geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op 27 juni; 2014, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de; neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene; vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ECS; technics te 8380 Brugge (Zeebrugge), waarbij volgende beslissingen werden genomen met: ;; eenparigheid van stemmen : x.De vergadering ontslaat de voorzitter van voorlezing van :

;; A/ Het splitsingsvoorstel de dato zes mei tweeduizend en veertien opgesteld door de ;; zaakvoerders van de verkrijgende vennootschap BVBA "ECS technics" met maatschappelijke zetel; :; te 8380 Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat 3, en door de bestuurders van de partieel af te

splitsen vennootschap NV "DD Trans", met maatschappelijke zetel te 8380 Brugge (Zeebrugge),

Kerveelstraat 5.

B/ Het verslag van de commissaris aangaande de inbreng in natura die het gevolg is van het; besluit tot partile splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de vennootschap, overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek van vennootschappen van de bestanddelen van het vermogen van de inbrengende vennootschap met betrekking tot het vervoer van goederen en de garageactiviteit van de ;; naamloze vennootschap "DD Trans" met zetel te 8380 Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat 5, il B.T.W. nummer BE 0425.370.635, RPR Gent afdeling Brugge.

il De handelingen van de inbrengende vennootschap zullen sinds een december tweeduizend eni dertien boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

De inbreng ingevolge de partile splitsing in de begunstigde vennootschap is meer omstandig; ; beschreven en gewaardeerd in het voorstel van partile splitsing, waarnaar voor zoveel als; nodig, wordt verwezen en het bijzonder verslag van de zaakvoerders aangaande dezelfde; inbreng in natura allen opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van; Vennootschappen. De vennoten erkennen uiterlijk n maand v66r de datum van deze; vergadering van dit voorstel alsook van de in de wet bedoelde andere documenten volledig kennis; te hebben gekregen.

De conclusie van het verslag van de commissaris luidt als volgt :

"8. BESLUIT Naar aanleiding van de partile splitsing van de naamloze vennootschap DD Trans zal een inbrengi in natura plaats vinden in de BVBA ECS technics van de activa- en passivabestanddelen, rechten en verplichtingen, verbonden aan de activiteit `vervoer van goederen' en de garageactiviteit voor; een bedrag van negenhonderdzevenenzestigdu!zend honderdenvier komma vierenveertig euro; (967.104,44 EUR), waarvan negenen veertigduizend achthonderdachtennegentig komma; achtenvijftig euro (49.898,58 EUR) zal worden ingebracht in het kapitaal. Bij het beindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door heti Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. De beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

zijn verantwoord door het beginsel van boekhoudkundige continuiteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de nominale waarde of, bij ontstentenis van de nominale waarde, met de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen of deelbewijzen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen

over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat enkel en alleen in het huidig

verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 1 van het Wetboek van

Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging

van de BVBA ECS technics en het huidig verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt

worden.

Opgesteld te Kortrijk op 12 juni 2014

VGD Bedrijfsrevisoren CVBA

vertegenwoordigd door

Jean-Michel Dalle

Commissaris"

Een exemplaar van het verslag van de zaakvoerders alsook een exemplaar van het verslag van

de commissaris blijven aan deze notulen gehecht.

2. Na lezing gehoord te hebben van de twee eerste leden van artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen, beslist de vergadering te verzaken aan de toepassing van de artikels 730, 731 en 733 van het Wetboek van vennootschappen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst.

3. Partijen bevestigen dat er zich sinds de opstelling van het splitsingsvoorstel geen wijzigingen in het vermogen de partieel gesplitste en verkrijgende vennootschap hebben voorgedaan.

4._De vergadering besloot tot inbreng in onderhavige vennootschap BVBA "ECS technics", ingevolge de partile splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de vennootschap NV "DD Trans" overeenkomstig het splitsingvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, van de vermogensbestanddelen betreffende het vervoer van goederen en de garageactiviteit, zoals uitvoering werd beschreven in het splitsingvoorstel van de vennootschap NV "DD Trans".

Met dien verstande dat :

a) de overdracht gebeurt op basis van de boekhoudkundige staat van de partieel af te splitsen vennootschap afgesloten per dertig november tweeduizend en dertien.

b) de handelingen van de gesplitste vennootschap worden, boekhoudkundig, geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap vanaf een december tweeduizend en dertien, zodat alle handelingen van na die datum in het voordeel en voor het risico van de verkrijgende vennootschap is;

c) teneinde elke mogelijke betwisting over de verdeling van bepaalde delen van het

vermogen te voorkomen, voorzover de hieronder omschreven verdeling niet voldoende nauwkeurig is, ofwel omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is, ofwel omdat het gaat om delen van het vermogen die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van toegekende vermogensdelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen, gelet op de bepalingen van artikelen 729 en 744 van het Wetboek van Vennootschappen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan de partieel af te splitsen vennootschap;

d) de overdracht zal gebeuren tegen uitreiking van : drieduizend vierhonderdtweenzeventig (3.472) nieuwe, volledig volgestorte aandelen van de verkrijgende vennootschap, zonder opleg in geld.

5. De vergadering verzocht ondergetekende notaris te akteren dat het vermogen van de partieel af te splitsen vennootschap die in onderhavige verkrijgende vennootschap wordt ingebracht, op basis van de boekhoudkundige staat afgesloten per dertig november tweeduizend en dertient.

De bestanddelen van het vermogen die worden ingebracht in de verkrijgende vennootschap (ten gevolge van de partile splitsing) houden verband met het vervoer van goederen en de garageactiviteit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

"Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor-

bhouden aan het Belgisch

Staatsblad



Deze inbreng omvat bovendien:

Het volledige personeelsbestand (uitgezonderd de werknemers die naar aanleiding van de herstructurering uit dienst zijn en die vallen onder het SWT-stelsel (brugpensioen) en lastens DD Trans nv nog gerechtigd zijn op SWT (brugpensioen)-uitkeringen). Deze overdracht van personeel valt onder de toepassing van Collectieve Arbeidsovereenkomst 32bis. Derhalve blijven alle bestaande arbeidsvoorwaarden, rechten en verplichtingen van de betrokken personeelsleden (inclusief collectieve arbeidsovereenkomsten) ongewijzigd van toepassing binnen BVBA "ECS technics".

Alle binnen de NV "DD Trans" opgebouwde know-how, expertise en andere al dan niet geregistreerde intellectuele rechten betreffende het overgedragen vermogen;

De milieu-, exploitatie-, transport- en andere vergunningen die met de afgesplitste activiteiten verband houden;

Alle contracten, rechten en verplichtingen niet betrekking tot het overgedragen vermogen.

6. De algemene vergadering stelde vast en verzocht ondergetekende notaris te acteren dat de vaststelling van de boekhoudkundige affectatie voortvloeiende uit de partile splitsing, onder andere als gevolg heeft:

Het maatschappelijk kapitaal van deze vennootschap werd verhoogd met negenenveertigduizend achthonderdachtennegentig euro achtenvijftig cent ( 49.898,58) om het te brengen van twintigduizend euro ( 20.000,00) op negenenzestigduizend achthonderdachtennegentig euro achtenvijftig cent ( 69.898,58).

De vergadering besloot om drieduizend vierhonderdtweenzeventig (3.472) nieuwe aandelen uit te geven, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf een december tweeduizend en dertien in de winst zullen deelnemen en in onderhavige vennootschap het genotsrecht zullen verlenen. Deze aandelen worden volledig volgestort en zonder opleg in geld aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap uitgereikt, als volgt:

Mevrouw DE DIJCKER Christine Esther, geboren te Zottegem op twaalf maart negentienhonderd drienzestig, wonend te 8380 Brugge (Lissewege), Scharphoutstraat 106: een (1)aandeel

Mevrouw DE DIJCKER Kelly Mariette, geboren te Wetteren op acht juni negentienhonderd zevenenzeventig, wonend te 8300 Knokke-Heist, Phllippartpad 1 bus 1, voornoemd: een (1) aandeel

De NV "ECS corporate", (voorheen "DE DIJK"), met zetel te 8380 Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge, ondernemingsnummer 0832.890.302 : drieduizend vierhonderd zeventig ( 3.470) aandelen.

7. De vergadering besloot het kapitaal te verhogen met negenenveertigduizend achthonderdachtennegentig euro achtenvijftig cent ( 49.898,58) om het kapitaal te brengen van twintigduizend euro (C20.000,00) op negenenzestigduizend achthonderdachtennegentig euro achtenvijftig cent ( 69.898,58) door inlijving van een deel van de beschikbare en belaste reserves ten belope van het overeenkomstig bedrag, met uitgifte van 3.472 nieuwe aandelen.

De vergadering besloot artikel 5 van de statuten (kapitaal) aan te passen zoals verder vermeld.

8. De vergadering besloot om overeenkomstig artikel 738 van het wetboek van vennootschappen het doel aan te passen, om het in overeenstemming te brengen met het afgesplitste vermogen ingevolge de splitsing zodat het voortaan zal luiden zoals verder vermeld.

9. De vergadering besloot de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van heden te verplaatsen naar 8380 Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat 5.

J.O. De vergadering besloot het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op een januari en af te sluiten op eenendertig december van elk jaar.

3.1_De vergadering besloot de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op de tweede dinsdag van juni om twintig uur.

12. 1 De vergadering besloot het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op een december tweeduizend en dertien (01/12/2013) te verlengen tot en af te sluiten op eenendertig december tweeduizend en veertien (31/12/2014).

2 De vergadering besloot dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per tweeduizend en veertien, zal gehouden worden op de tweede dinsdag van juni 2015.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt met volgende te publiceren kenmerken :

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "ECS technics".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8380 Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat 5.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenenzestigduizend achthonderdachtennegentig euro achtenvijftig cent ( 69.898,58).

Het wordt vertegenwoordigd door drieduizend vijfhonderdtweenzeventig (3.572) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder n drieduizend vijfhonderd tweenzeventigste (1/3.572ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

5. Het boekjaar begint op n januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

6. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve n/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt n of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

7. Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts n vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door n of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht In eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders warden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet tegengeworpen worden aan derden, zelfs niet nadat ze openbaar zijn gemaakt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. Commissaris VGD revisoren, 8500 Kortrijk, Spinnerijkaa 43A, vertegenwoordigd door de heer DALLE Jean Michel, bedrijfsrevisor.

9. De vennootschap heeft tot doel:

Artikel 3. DOEL

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN, MET UITZONDERING VAN DE ACTIVITEITEN EN VERRICHTINGEN, DIE WETTELIJK VOORBEHOUDEN ZIJN AAN DEPOSITOBANKEN, HOUDERS VAN DEPOSITO'S OP KORTE TERMIJN, SPAARKASSEN, HYPOTHEEKMAATSCHAPPIJEN, KAPITALISATIEONDERNEMINGEN, ONDERNEMINGEN VOOR VERMOGENSBEHEER EN BELEGGINGSADVIES :

a. het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties,

kasbons of andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

r Voor-

bhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

aan het

Belgisch

Staatsblad c.

i Voorbehouden

b. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of' investering ;

het uitoefenen van management, consulting en beheersactiviteiten. Deze activiteiten omvatten ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is, het uitoefenen van consultingfuncties op onafhankelijke wijze en het verlenen van advies, bijstand en leiding aan bedrijven, privpersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, administratie, marketing, human ressources, informaticatoepassingen, technische analyses, producten en eveneens hun ontwikkeling, processing en bestuur ;

d. het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke

overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur en beleggingen van allerlei aard ;

e. het deelnemen in en het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen ;

f. het verhuren of huren al of niet onder het stelsel van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen en rechten, alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing ;

g. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow, mengselontwerpen en andere productiesamenstellingsformules en aanverwante immaterile duurzame activa ;

h. het afsluiten van lijfrenteovereenkomsten, alsmede het doen van periodieke uitkeringen en uitvoeren van pensioenregelingen ;

r. het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, het verstrekken van zekerheden ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheid op haar toebehorende goederen, alsmede het zich hoofdelijk of als borg mede verbinden of het verlenen van aval voor die schulden.

De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen), met het oog op het verlonen van haar zaakvoerder(s) in geld en/of in natura.

j. De uitbating van een onderneming voor land-, zee- en luchtvervoer, alsmede het optreden ais tussenpersoon en commissionair voor vervoer, transit, grensexpeditiekantoor, goederenbehandeling, groupage- en degroupagedienst, laden en lossen van schepen, het stockeren en de opslag van goederen, het in bewaring nemen van schepen, vertegenwoordiger in toerusting van schepen, alsmede alle bevrachting, het verhuren van vrachtwagens en alle andere transportvoertuigen, en alle neven- en aanverwante activiteiten betreffende dit doel.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

k. Het verhandelen, kopen, verkopen, stokkeren, fabriceren, concessioneren van allerlei goederen die in verband staan met het goederentransport over de weg; zoals trekkers, opleggers, onderdelen van vrachtwagens, garagemateriaal, banden, zonder dat deze opsomming beperkend is.

I. Kleinhandel in computer en standaardprogrammatuur, verlenen van advies over soorten computers en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur, activiteiten van systeemintegrator.

m. Kleinhandel in kantoormateriaal en meubelen.

n. Het organiseren van trainingen in het kader van transport en logistiek

o. Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden

De vennootschap mag bovendien alle verrichtingen doen zowel op handels- als op nijverheidsgebied, zowel roerend als onroerend, van financile aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het doel, en die de uitbreidingen het bestaan van de vennootschap kunnen bevorderen.

De vennootschap kan ook belangen nemen, hetzij door inbreng, samensmelting, inschrijving of op andere wijze in alle ondernemingen.

II. VOOR EIGEN REKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of

particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financile operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in Belgi als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commercile, industrile, financile, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; in dit kader kan de vennootschap onroerend goederen of onroerende zakelijke rechten verwerven, onroerende goederen in huur nemen en deze onroerende goederen uitbreiden, verbouwen, afwerken, inrichten, ...; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financile transacties en de financile markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

10. De jaarvergadering zal gehouden worden op tweede dinsdag van de maand juni om twintig uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die n/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten.

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping."

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan

sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op n stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

14. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan VGD Accountants & Belastingconsulenten te 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai 43A, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : Afschrift van de akte

Bijzonder verslag van de zaakvoerders

Verslag van de commissaris

Gecordineerde statuten

Sophie Delaere, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme - Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r! Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

23/12/2013
t

mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i YVII~IIIIIVYYI~NI ~CxC~ tsr GRLFFLE col

*13193157* SEEf~GEL. M 4{Oop~P~Et:se

e~ +~,

~ru'gt~ 1rti

~. ~ "~

- ti tr. s " ,.. ~ ~ ~~ .

~ ..e~

Griffie







J I

11 Ondernemingsnr : 0835.645.397

I,1

Benaming (voluit) : OCS OVERSEAS CONTAINERS

I;

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

i

Zetel : Karveelstraat 3

il 8380 Brugge (Zeebrugge)

Onderwerp akte :Wijziging boekjaar - statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint Andries), lid van de maatschap Notaris Michel Van Damme -- Notaris Christian Van Damme -

;; Notaris Sophie Delaere , geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op; vijfentwintig november tweeduizend dertien, "geregistreerd te Brugge, 2de kantoor bevoegd voor; Registratie, tien bladen geen verzendingen op 3 december 2013, boek 279 blad 64 vak 11,;

; ontvangen vijftig euro ( 50,00), de adviseur-ontvanger ai (getekend) B. Billiau " blijkt dat er; een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap meti

;i beperkte aansprakelijkheid OCS Overseas Containers te 8380 Brugge (Zeebrugge),; Karveelstraat 3, waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

1. De vergadering besloot het boekjaar te wijzigen om het voortaan te [aten aanvangen op n; il december en af te sluiten op dertig november van het daaropvolgend jaar.

;; 2. De vergadering besloot de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te; houden op de derde vrijdag van de maand mei om 20.00 uur.

3. 1 De vergadering besloot het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op n januari tweeduizend en dertien (1/01/2013) vervroegd af te sluiten op dertig november

tweeduizend dertien (30/11/2013). .

2 De vergadering besloot dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de i; jaarrekening afgesloten per dertig november tweeduizend en dertien, zal gehouden worden op de; derde vrijdag van de maand mei tweeduizend en veertien om 20.00 uur.

4. De vergadering besloot de artikelen 11 en 2 van de statuten aan te passen aan voorgaand besluit, om voortaan te luiden ais volgt:

"Artikel 11. Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering ;

De jaarvergadering zal gehouden worden op derde vrijdag van de maand mei om 20.00 uur, op; de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door aile vennoten, ten laatste te! ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen;

;iworden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist. .

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die n/vijfde;

van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats n de oproepingsbrief;

medegedeeld." ;

"Artikel 29 : Boekjaar - jaarrekening - jaarverslag. .

, Het boekjaar begint op n december en eindigt op dertig november van het daaropvolgende

,i jaar. .

5

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

`behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening' bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van Belgi.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 van het Wetboek van vennootschappen."

S. De vergadering besloot volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisring van de tekst.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt met volgende te publiceren kenmerken :

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming ""OCS OVERSEAS CONTAINERS".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8380 Brugge Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat nummer 3.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro ( 20.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde,

die ieder n/honderdste (1/100$te) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

5. Het boekjaar begint op n december en eindigt op dertig november van het daaropvolgende jaar.

6. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve n/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt n of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

7. Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts n vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door n of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

F

mod 11.1

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de' vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

In afwijking van artikel 257 eerste lid van het Wetboek van vennootschappen, zal de vennootschap pas geldig verbonden zijn door het gezamenlijk optreden van twee (2) zaakvoerders:

- de aanwerving van kaderleden,

- de investeringen waarvan het bedrag hoger is dan vijfentwintigduizend euro ( 25.000,00),

- het verstrekken van zekerheden voor een bedrag hoger dan vijfentwintigduizend euro ( 25.000,00),

- bankleningen, waarvan het bedrag hoger is dan vijfentwintigduizend euro ( 25.000,00), andere dan van zaakvoerders of aandeelhouders van de vennootschap,

- de aan- en verkoop van onroerende goederen,

- de aan- en verkoop van participaties aan andere vennootschappen.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet tegengeworpen worden aan derden, zelfs niet nadat

ze openbaar zijn gemaakt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere

volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. Commissaris : VGD revisoren te 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai 43A, vertegenwoordigd door de heer Dalle Jean Michel, bedrijfsrevisor.

9. De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

Alle activiteiten in verband met een expeditiebedrijf en een scheepvaartagentschap, organisatie van een binnenvaartrederij en organisatie van alle vervoer te water, te land, zowel in binnen- als buitenland, hetzij in bulk, stukgoederen en/of containers en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

l-let optreden als tussenpersoon in de organisatie, tussenpersoon in het goederenvervoer, alle vervoer van personen en goederen te land, over het water of in de lucht, alle vervoer ondersteunende verrichtingen, vrachtbehandelingen, goederenbehandeling, opslag en distributie, invoer, uitvoer, doorvoer, aankoop en verkoop, groot- en kleinhandel, trading, expeditie, bevrachting, scheepsagentuur, douaneagentschap en vervoerbemiddeling en dit in de ruimste zin van het woord.

H. VOOR EIGEN REKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financile operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in Belgi als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commercile, industrile, financile, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; in dit kader kan de vennootschap onroerend goederen of onroerende zakelijke rechten verwerven, onroerende goederen in huur nemen en deze onroerende goederen uitbreiden, verbouwen, afwerken, inrichten, ...; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financile transacties en de financile markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-'behouden aan het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

P + 3

10. De jaarvergadering za! gehouden worden op derde vrijdag van de maand mei om 20.00 uur,' op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die n/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake In voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met Inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op n stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

6. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan VGD ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN, kantoor houdende te 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai 43A, evenals aan haar bedienden, aangestelden

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor- mod 11.1

'behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.



Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte statutenwijziging

Gecordineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 21.06.2013 13203-0228-031
06/02/2015
Mad wara 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

iii iuiuu~iiuiu IA

*15020852'

i

BEL

N>ITER B1

2S-kJ:"- L~ ISCH STAf

ELGZ

--

1r SVLAD

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

19 JAN 2015

Griffie

-Gent AfdeFingg-Brugge

De griffier

Ondernemingsnr : 0835.645.397

Benaming

(voluit) : ECS TECHNICS

(verkort)





Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Karveelstraat 3, 8380 Zeebrugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : KENNISNAME WIJZIGING VASTE VERTEGENWOORDIGER

Het bestuursorgaan neemt kennis van de notulen dd. 5 januari 2015 van de zaakvoerder van de vennootschap Chrimarc BVBA, die zaakvoerder is in onderhavige vennootschap.

In deze notulen wordt de vaste vertegenwoordiger mevrouw Kelly De Dijcker vervangen door de heer Marc Lanckriet, wonende te 8380 Brugge (Lissewege), Scharphoutstraat 106, overeenkomstig artikel 61 2 van het Wetboek van Vennootschappen als vaste vertegenwoordiger van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Chrimarc in het kader van de uitoefening van het zaakvoerdersmandaat in onderhavige vennootschap.

Het bestuursorgaan neemt kennis van de notulen dd. 5 januari 2015 van het bestuursorgaan van de vennootschap ECS Corporate NV, die zaakvoerder is in onderhavige vennootschap.

In deze notulen wordt de vaste vertegenwoordiger de heer Marc Lanckriet vervangen door mevrouw Kelly De Dijcker, wonende te 8301 Heist-aan-zee, Phillippartpad 1/0001, overeenkomstig artikel 61 2 van het Wetboek van Vennootschappen als vaste vertegenwoordiger van de NV ECS Corporate in het kader van de uitoefening van het zaakvoerdersmandaat in onderhavige vennootschap.

Christine De Dijcker

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/09/2011
mod 2.1

r-n In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

III II II I 11111111 111111

*11146938*

NEERGELEGD ter GRIFFtt der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

OP: 19 SEP. /1011

Gratgriffier,

be

a

Bi stz

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0835.645.397

Benaming: OCS OVERSEAS CONTAINERS

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Karveelstraat 3

8380 Brugge (Zeebrugge)

Onderwerp akte : Aanpassing statuten wetboek vennootschappen - aanneming nieuwe statuten

,

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-!! I! Andries), lid van de maatschap Notaris Michel Van D'anime - Notaris Christian Van Gamme ,!! !! geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op vijf september tweeduizend en elfi !! , waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging!! i! op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering werd: !! gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid OCS OVERSEAS! i CONTAINERS te 8380 Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat 3, waarbij volgende beslissingen!!

!! werden genomen met eenparigheid van stemmen : =

!! 1. De vergadering besloot om artikel 9 paragraaf 1 aan te passen door onderstaande tekst : :!

Artikel 9: Overdracht of overgang van de aandelen

..

"

i Paragraaf 1 ,

,.

!! Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts!!

ii n vennoot telt, gelden de volgende regels. ,.

,. !! De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden nochl! !! overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, ini! !! het bezit van ten minste drie/vierde van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de!

afstand is voorgesteld. '

il Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of!! :overgaan:

i! 1) aan de echtgenoot van de overdrager of erflater; ,1

,

!! 2) aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn van de "

!! overdrager of erflater.

i 2. De vergadering besloot om artikel 21 aan te passen door onderstaande tekst :

!! Artikel 21: Meerderheid ,

!: Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de! !! vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van dej!

ii stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. 3. De vergadering besloot om artikel 27 aan te passen door zoals hierna vermeld in het vierde!i !! besluit. ,.

!: 4. De vergadering besloot volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming meti! !! de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst. !! Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de!! statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt , met volgende te publiceren!!

!! kenmerken: :.

; 1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte!!

. aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming ""OCS OVERSEAS CONTAINERS". ,.

e. 1

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8380 Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat 3.

!! 3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. ,=

,

!! 4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (C 20.000,00). !! Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, !! die ieder n/honderdste (1/1005te) van het kapitaal vertegenwoordigen.

!! De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

Op de laatste blz. van Luik B verrnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

5. Het boekjaar begint op n januari en eindigt op nendertig december van elk jaar.

6. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve n/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt n of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

7. Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts n vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door n of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

In afwijking van artikel 257 eerste lid van het Wetboek van vennootschappen, zal de vennootschap pas geldig verbonden zijn door het gezamenlijk optreden van twee (2) zaakvoerders:

- de aanwerving van kaderleden,

- de investeringen waarvan het bedrag hoger is dan vijfentwintigduizend euro ( 25.000,00),

- het verstrekken van zekerheden voor een bedrag hoger dan vijfentwintigduizend euro (

25.000,00),

- bankleningen, waarvan het bedrag hoger is dan vijfentwintigduizend euro ( 25.000,00), andere

dan van zaakvoerders of aandeelhouders van de vennootschap,

- de aan- en verkoop van onroerende goederen,

- de aan- en verkoop van participaties aan andere vennootschappen.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet tegengeworpen worden aan derden, zelfs niet nadat

ze openbaar zijn gemaakt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere

volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. Commissaris : VGD revisoren, 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai 43A, vertegenwoordigd door de heer DALLE Jean Michel, bedrijfsrevisor 9.

9. De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN Alle activiteiten in verband met een expeditiebedrijf en een scheepvaartagentschap, organisatie van een binnenvaartrederij en organisatie van alle vervoer te water, te land, zowel in binnen- als buitenland, hetzij in bulk, stukgoederen en/of containers en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behoudn aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Het optreden als tussenpersoon in de organisatie, tussenpersoon in het goederenvervoer, alle vervoer van personen en goederen te land, over het water of in de lucht, alle vervoer ondersteunende verrichtingen, vrachtbehandelingen, goederenbehandeling, opslag en distributie, invoer, uitvoer, doorvoer, aankoop en verkoop, groot- en kleinhandel, trading, expeditie, bevrachting, scheepsagentuur, douaneagentschap en vervoerbemiddeling en dit in de ruimste zin van het woord.

II. VOOR EIGEN REKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financile operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in Belgi als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commercile, industrile, financile, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; in dit kader kan de vennootschap onroerend goederen of onroerende zakelijke rechten verwerven, onroerende goederen in huur nemen en deze onroerende goederen uitbreiden, verbouwen, afwerken, inrichten, ...; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financile transacties en de financile markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

10. De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van mei om zeventien uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die n/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-behoudn

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 2.1



beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op n stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

5. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan kantoor VGD Accountants & Belastingconsulenten te 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai 43A, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : Afschrift van de akte

Gecordineerde statuten

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behoucten

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2011- Annexes du Moniteur belge

15/07/2011
i Mod 2.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~- ~ xD ' G'S =riE clef " i1i~~~ ~ .,..s `E

~. ..

~~ .., , ~" l',' ~ ,dDi~Li~

r ~ ; ~ll~g)

, " ~

-  ,~

Griffie

c~.. .

De rrttfero

Ondememingsr.r 0835.645.397 n r.. 201,1

Benaming

(voluit) . OCS Overseas Containers

Rarhtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel 8380 Brugge, Karveelstraat 3

O derwern akte : Benoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 23 juni 2011:

"De vergadering stelt aan als commissaris van de vennootschap:

De burgerlijke vennootschap die de vorm van een CVBA heeft aangenomen, VGD BEDRIJFSREVISOREN BV CVBA, gevestigd te Spinnerijkaai 43A, 8500 Kortrijk, Belgi, die overeenkomstig artikel 132 van het Wetboek van vennootschappen als vertegenwoordiger de heer DALLE Jean-Michel, revisor, aanduidt en dit voor drie jaar vanaf heden.

De commissaris zal de controle verrichten over drie boekjaren, namelijk van boekjaar 2011-2012 tot boekjaar 2013 en 2014. Zijn mandaat zal, behoudens herverkiezing, eindigen op de jaarvergadering van het jaar 2015"

De Dijk NV

vv. Christine De Dijcker

zaakvoerder

Op de laas=te bie van Luik B vernielden Recto . Naam en hoedanigheid van de mstrumer:terende notaris, hetzij van de perso(o)n{en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IIIIti'I 1111111111 11111 IIII 1lII 1111111111 1111 IIJ

~111085~5"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 15/07/2011- Annexes du Moniteur belge_

21/04/2011
Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

bewaard te worden overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat de werkende Notaris aan genoemde

bankinstelling het verlijden van onderhavige akte heeft gemeld.

2 Doel :

De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

Alle activiteiten in verband met een expeditiebedrijf en een scheepvaartagentschap, organisatie van een binnenvaartrederij en organisatie van alle vervoer te water, te land, zowel in binnen- als buitenland, hetzij in bulk, stukgoederen en/of containers en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Het optreden als tussenpersoon in de organisatie, tussenpersoon in het goederenvervoer, alle vervoer van personen en goederen te land, over het water of in de lucht, alle vervoer ondersteunende verrichtingen, vrachtbehandelingen, goederenbehandeling, opslag en distributie, invoer, uitvoer, doorvoer, aankoop en verkoop, groot- en kleinhandel, trading, expeditie, bevrachting, scheepsagentuur, douaneagentschap en vervoerbemiddeling en dit in de ruimste zin van het woord.

II. VOOR EIGEN REKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financile operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in Belgi als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commercile, industrile, financile, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; in dit kader kan de vennootschap onroerend goederen of onroerende zakelijke rechten verwerven, onroerende goederen in huur nemen en deze onroerende goederen uitbreiden, verbouwen, afwerken, inrichten, ...; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financile transacties en de financile markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

3 De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8380 Brugge, Karveelstraat 3.

4 Duur : De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

5 Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (20.000 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder n/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

6 boekjaar : Het boekjaar begint op n januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf. (31/12/2012).

7 Jaarvergadering :

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van mei om zeventien uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die n/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien (2013).

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op n stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

8 Winstverdeling. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve n/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt n of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. 9 Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts n vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door n of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

In afwijking van artikel 257 eerste lid van het Wetboek van vennootschappen, zal de vennootschap pas geldig verbonden zijn door het gezamenlijk optreden van twee (2) zaakvoerders:

- de aanwerving van kaderleden,

- de investeringen waarvan het bedrag hoger is dan vijfentwintigduizend euro ( 25.000,00),

- het verstrekken van zekerheden voor een bedrag hoger dan vijfentwintigduizend euro ( 25.000,00),

- leningen, waarvan het bedrag hoger is dan vijfentwintigduizend euro ( 25.000,00), andere dan van zaakvoerders of aandeelhouders van de vennootschap,

- de aan- en verkoop van onroerende goederen,

- de aan- en verkoop van participaties aan andere vennootschappen.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet tegengeworpen worden aan derden, zelfs niet nadat ze openbaar zijn gemaakt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Bekrachtiging

De comparanten-oprichters bekrachtigen uitdrukkelijk, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid overeenkomstig artikel 2 4 van het Wetboek van vennootschappen, alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerders

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

1/ De naamloze vennootschap  DE DIJK , met zetel te 8380 Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat 5, RPR Brugge, BTW BE 0832.890.302, vast vertegenwoordigd door mevrouw DE DIJCKER Christine Esther, geboren te Zottegem op twaalf maart negentienhonderd drienzestig, (rijksregister nummer 63.03.12-408.91) wonend te 8380 Brugge (Lissewege), Scharphoutstraat 106.

2/ De naamloze vennootschap  IMMOPORTFOLIO , met zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Hoveniersstraat 68. B.T.W. nummer BE 0431.964.160 RPR Gent, vast vertegenwoordigd door de heer BALCAEN Pieter Rafal Maria, geboren te Gent op n maart negentienhonderd vijfenzeventig, wonend te 8000 Brugge, Buiten Boeverievest 1.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

De heer Pieter BALCAEN is alhier vertegenwoordigd door mevrouw Kelly De Dijcker, voornoemd, ingevolge onderhandse volmacht van achttien april tweeduizend en elf, die aan onderhavige akte gehecht zal blijven.

De zaakvoerders, aanwezig en vertegenwoordigd zoals gezegd, aanvaarden en bevestigen niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet.

Hun mandaten zijn onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Commissaris

De comparanten-oprichters verklaren Ons Notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meer commissarissen verplicht wordt en zij geen commissaris wensen te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld. De vennoten bezitten derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Volmacht

De oprichters verlenen volmacht voor onbepaalde tijd met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten, aan mevrouw INGELBRECHT Liesbeth, te 8480 Eernegem, Moerdijkstraat 274.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : Afschrift van de akte

Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap  Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme , geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/07/2015
Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

De griffier -

Ondernemingsnr : 0835.645.397 Benaming

(voiuit) : ECS Technics

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Karveelstraat 3, 8380 Zeebrugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING COMMISSARIS

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering dd. 9 juni 2015:

"De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot de herbenoeming van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA VGD Bedrijfsrevisoren als commissaris.

Voormelde revisorenvennootschap duidde de heer Tony Moreels, kantoorhoudende te Kwadestraat 149A bus 3.1, 8800 Roeselare, aan als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van voormeld mandaat tot en met 15 augustus 2015, en de heer Peter Vandewalle, kantoorhoudende te Kwadestraat 149A bus 3,1, 8800 Roeselare vanaf 16 augustus 2015 voor de resterende termijn van het mandaat, Het mandaat geldt voor de periode van drie jaar hetzij tot aan de jaarvergadering te houden in het jaar 2018."

Christine De Dijcker

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

VI~VVnIVIINMVIIN I~Iw

*15096715*

INNI

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

2 4 JUN 2015

Gent ATdeling Bruaga

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ECS TECHNICS

Adresse
KARVEELSTRAAT 3 8380 ZEEBRUGGE

Code postal : 8380
Localité : Zeebrugge
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande