EDEN OOST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EDEN OOST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 824.253.342

Publication

01/04/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uit llhi IIIIfRI~IINI I~~INI

*11049695"

:we0ergt?i" ¢ga ter gi !the Vo!] flid

rechtbank van koor: ^uldel Brugge -- afdeiir-ro to Oostende

°P 2 2 MAAR1 2

Ondememingsnr : 0824.253.342

Benaming

(voluit) : EDEN OOST

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Euphrosina Beernaertstraat 581 1A 8400 Oostende

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

DOELSUITBREIDING - VERPLAATSING ZETEL

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Carl Polfliet te Oostende op 17 maart 2011, geregistreerd te Oostende, Registratie 1 op 21 maart 2011, boek 746 blad 75 vak 20, vier bladen geen verzendingen,: ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 E), de Eerstaanwezend inspecteur ai. (getekend H. Gryson) dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EDEN: OOST, gevestigd te 8400 Oostende, Euphrosina Beernaertstraat 58/1A, opgericht ingevolge akte verleden voor: notaris Carl Polfliet, te Oostende op 23 maart 2010, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van: zes april daarna onder nummer 10049090, waarvan de statuten sindsdien niet meer werden gewijzigd, met: algemeenheid van stemmen het volgende beslist heeft:

Eerste beslissing

Voorafgaandelijk aan de beslissing tot doelwijziging verklaart de vergadering kennis genomen te hebben. van het verslag van de zaakvoerders de dato zeven januari tweeduizend en elf evenals van de staat van actief; en passief de dato één en dertig de-cember tweeduizend en tien die overeenkomstig artikel 287 van het', wetboek van vennootschappen moeten worden voorgelegd.

De vergadering beslist na voormelde kennisname om het doel van de vennootschap uit te breiden met toevoeging van volgende activiteiten:

"-voor eigen rekening of voor de rekening van derden, de uitbating , rechtsreeks of onrechtstreeks van alle; hotels, restaurants, drankgelegenheden, bijeenkomstencentra en meer in het algemeen alle activiteiten in: verband met de uitbating van hotels en res-taurants.

-de aan  en verkoop, het huren en verhuren, het laten oprichten en elke ander vorm van: terbeschikkingstelling van vakantiewoningen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden".

De vergadering neemt nota en bevestigt dat de hoteluitbating, zijnde een van de bijkomende activiteiten: opgenomen in de doeluitbreiding, reeds sedert de opmaak van het verslag van de zaakvoerders wordt: uitgevoerd doch dat huidige algemene vergadering niet eerder kon worden gehouden gezien de staat van actief; en passief waarvan hiervoor sprake niet eerder voorhanden was.

Tweede beslissing

De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, en na kennisname van voormeld! verslag van de zaakvoerders de dato zeven januari tweeduizend en elf en staat van actief en passief de dato; één en dertig december tweeduizend en drie, zijnde minder dan drie maand voor vandaag, tot vervanging van: artikel 3 van de statuten door volgende tekst:

ARTIKEL DRIE - DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening: van derden, of door deelname van dezen

- de samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinan-ciering van onroerende; goederen aan derden, het verwerven door aankoop of ander-zinds, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het: verbouwen, het verbeteren, het uitrus-ten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het: verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die: rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uit-breiding en de opbrengst: van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van: verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

- het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obli-gaties, kasbons of andere: roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten: vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen welk roerend vermogen benevens voormelde: aandelen en obligaties ten exemplatieve titel nog kan omvatten edelstenen, kunstwerken, schilderijen en meu-: belen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

..

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

- het aan en verkopen en verhuren van handelsfondsen;

-het uitvoeren van alle opdrachten op het vlak van managementconsulting in de ruimste zin van het woord: supervisie, beheer, controle en coördinatie van ondernemingen, het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of. administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises,

technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel; "

-het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het optreden als vereffenaar en/of commissaris, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrecht-streeks met het maatschappelijk doel

verband houden; "

-het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels: en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van

deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen; "

-de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het éven welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

-voor eigen rekening of voor de rekening van derden, de uitbating , rechtstreeks of onrechtstreeks van alle hotels, restaurants, drankgelegenheden, bijeenkomstencentra en meer in het algemeen alle activiteiten in verband met de uitbating van hotels en restaurants.

-de aan  en verkoop, het huren en verhuren, het laten oprichten en elke ander vorm van terbeschikkingstelling van vakantiewoningen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of van dien aard zijn haar handel of nijverheid te bevorderen. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar doel kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Derde Beslissing:

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 8400 Oostende IJzerstraat 5 en aldus het artikel twee van de statuten te wijzigen als volgt :

ARTIKEL TWEE - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8400 Oostende, IJzerstraat 5.

Hij mag op elke andere plaats van het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad overgebracht worden door een in de bijlag en tot het Belgisch Staatsblad bekend te maken beslissing van de zaakvoerder(s).

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing, van de zaakvoerder(s) administratieve of bedrijfszetels, filialen, depots, agentschappen, kantoren en vertegenwoordi-gingen vestigen, zowel in België of in het buitenland.

Vierde beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Vijfde beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Cari Polfiet.

Tegelijk hiermee neergelegd:gelijkvormig afschrift van de akte dd. 17/03/2011, verslag van dè zaakvoerders dd. 07/01/2011, alsook de gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 12.08.2016 16418-0441-017

Coordonnées
EDEN OOST

Adresse
IJZERSTRAAT 5 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande