EDIMA INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EDIMA INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.882.951

Publication

29/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

27-05-2015

Griffie

*15308836*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0630882951

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

EDIMA INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme - Notaris Sophie Delaere», geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op zevenentwintig mei tweeduizend vijftien, waarvan huidig werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging, BLIJKT dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, genaamd « EDIMA INVEST ».

1° Identificatie der oprichters :

1. De heer GOETHALS Martin André, geboren te Torhout op elf november negentienhonderd achtenvijftig, gehuwd met mevrouw BOLLE Josiane, wonende te 8211 Zedelgem (Aartrijke), De Wilgen 28.

2. De heer GOETHALS Dieter Jacques André, geboren te Torhout op dertien maart negentienhonderd eenenachtig, gehuwd met mevrouw GRAUWET Evelyne Agnes Georgette, wonende te 8460 Oudenburg, Molenstraat 3.

De oprichters verklaren en erkennen dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600), volledig geplaatst is, het is verdeeld in achttienhonderdzestig (1.860) aandelen zonder vermelding van waarde.

Het maatschappelijk kapitaal is volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro nul cent (¬ 12.400,00), waarbij elk aandeel werd onderschreven door inbrengen in geld als volgt :

1. de heer GOETHALS Martin, voornoemd, ten belope van negenduizend driehonderd euro nul cent (¬ 9.300,00) in contanten, volgestort voor zesduizend tweehonderd euro nul cent (¬ 6.200,00) in ruil waarvoor hij negenhonderddertig (930) aandelen zonder vermelding van waarde als vergoeding ontvangt.

2. de heer GOETHALS Dieter, voornoemd, ten belope van negenduizend driehonderd euro nul cent (¬ 9.300,00) in contanten, volgestort voor zesduizend tweehonderd euro nul cent (¬ 6.200,00) in ruil waarvoor hij negenhonderddertig (930) aandelen zonder vermelding van waarde als vergoeding ontvangt.

De oprichters verklaren en erkennen dat op ieder aandeel waarop zij in geld hebben ingeschreven een bedrag als voormeld is gestort, zodat voor alle aandelen samen de som van twaalfduizend vierhonderd euro nul cent (¬ 12.400,00) thans ter beschikking is van de vennootschap.

Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting bij BELFIUS bank. Het bewijs van deponering, in de vorm van een attest op zesentwintig mei tweeduizend en vijftien afgeleverd door genoemde financiële instelling, is aan Ons Notaris overhandigd om bewaard te worden overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen. Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat de werkende Notaris aan genoemde bankinstelling het verlijden van onderhavige akte heeft gemeld.

2° Doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in onderaanneming of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke

Onderwerp akte :

Molenstraat 3 8460 Oudenburg

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

of rechtspersoon, in België of in het buitenland, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrecht¬streeks betrekking hebben op :

1. Het uitbaten van een onderneming in algemene bouwwerken, metsel- en betonwerken, met inbegrip van ruwbouw en alle voltooiingwerken van gebouwen, bouwpromotor, onderneming in onroerende goederen, zowel in de openbare als in de private sector

2. Het uitbaten van een onderneming voor fabricage, import en export, handel, huur en verhuur, installatie en montage (het plaatsen van) van :

Alle bouwmaterialen, ramen, deuren, trappen en trapleuningen, terras- en borstweringen, dakgoten en regenafvoerbuizen, hout, parket- en andere vloeren, plafonds, alle timmer- en schrijnwerk van gebouwen, dakwerken, veluxen, schilderwerken, plaatsen van glas en spiegelglas, alle isolatiematerialen (onder andere voor geluid/vochtigheid/verwarmingsleidingen/ koelsystemen, thermische isolatie, enzovoort), (garage)poorten, traliewerk, hekkens, geblindeerde en brandwerende deuren, serres, veranda s, pergola s, tuinhuisjes, carports, afsluitingen, al dan niet verplaatsbare tussenwanden, gevelbekleding, alle veiligheidsartikelen, electrotoestellen, kranen, elektrische signaal- en alarmtoestellen, alarmsystemen, beveiligingssystemen, verlichtings- en signaleringssystemen, verwarmings-toestellen, airco s, en al het voorgaande in zowel hout, kunststof, linoleum, rubber, kurk, glas, metaal of om het even welke materialen.

3. Het uitvoeren van alle aansluiting- en aanpassingswerken inzake loodgieterij, sanitair, elektriciteiten stukadoorswerken nodig voor de plaatsing van de geleverde goederen en constructies.

4. Het geven van advies, de organisatie, coördinatie en planning van de werken.

5. Het optrekken van zowel metalen als niet-metalen uiteenneembare paviljoenen en barakken.

6. Algemene metaalbewerking en (metaal)schrijnwerk.

7. De montage van buiten en binnenschrijnwerk in hout, pvc, metaal en om het even welke materialen.

8. Het maken van metaalconstructies  en kunstwerken en onderdelen daarvan, alsook gebinten voor de bouw.

9. Het schilderen van (metalen) constructies.

10. Het uitbaten van een handel in ijzerwaren, sanitaire toestellen en artikelen, keukentoestellen en - apparaten, electronische en elektrische toestellen, hout, pvc-artikelen, kunststofartikelen, en alles wat rechtstreeks of onrechtstreeks te maken heeft met het maatschappelijk doel.

11. Onderneming voor sanitaire inrichtingen, gasverwarming (met individuele toestellen) en lood  en zinkwerk, installatie van verwarming, elektriciteit, klimaatregeling en ventilatie.

12. Het uitbaten van een zelfstandige werkplaats voor algemene mechaniek.

13. De handel in motorvoertuigen, opleggers, aanhangwagens en het onderhoud en herstel alsmede de inrichting hiervan.

14. De huur en verhuur; koop en verkoop, tussenkomst bij huur en verhuur en koop en verkoop, oprichting en afbraak van onroerende goederen.

15. Groot- en kleinhandel in alle bouwmaterialen, alle materialen voor schrijnwerkers, elektriciens, loodgieters, stukadoors.

16. Projectontwikkelaar en bouwpromotor voor onder andere woningbouw, kantoorbouw, serviceflats en assistentiewoningen enzovoort en alle infrastructuurwerken en dergelijke.

17. Onderneming voor het waterdicht maken en bedekken van gebouwen met om het even welk materiaal, onder andere asfalt en teer, metalen en niet-metalen dakbedekking.

18. Het leggen van industriële pijpleidingen en kanalisatie, telecommunicatieleidingen, datacommunicatieleidingen en hoogspanningsleidingen; de aanleg van leidingen voor het vervoer en de distributie van elektrische en andere energie.

19. Het aanbrengen van chape, het uitvoeren van voegwerken.

20. Het uitbaten van een bedrijvencentrum, het uitbaten van een onderneming voor het beheer van serviceflats, assistentiewoningen en groepen van assistentiewoningen. In het kader daarvan samenwerkingsverbanden aan te gaan met externe dienstverleners inzake aangepaste huisvesting, ouderenzorg, sociale netwerkvorming, onmiddellijke hulp in noodsituaties enzovoort. Het aanbieden van basisdiensten die gepaard gaan met het uitbaten van serviceflats en groepen van assistentiewoningen.

21. Onderneming voor de overslag en opslag van allerhande goederen zowel voor derden als voor eigen rekening.

22. Onderneming voor het plaatsen van zonnepanelen, systemen van alternatieve energiebronnen, enzovoort.

23. Alle hoegenaamde bedrijvigheid en makelarij betreffende onroerende goederen, alle handelingen inzake onroerende rechten, dit alles zowel voor eigen noodwendigheid of rekening of voor rekening van derden, als met het oog op vervreemding, inzonderheid:

- de aankoop, verkoop, ruiling, afbraak, verkoop op plan, huur, verhuring van al of niet gemeubelde appartementen, woningen, bedrijfspanden, kantoor¬ruimten, serviceflats en assistentiewoningen, kantoorinrichtingen, -materieel, -meubilair, en alle onroerende goederen in het algemeen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

- de expertises, het beheer, het valoriseren en het laten bouwen, verbouwen en renoveren van onroerende goederen van alle aard, alsmede de coördinatie van de leiding van dergelijke wer¬ken, alle studies, ontwerpen en plannen opvatten, maken en uitwerken;

- het optreden als verhuring- en verkoopagent van zowel roerende als onroerende goederen; - alle hoegenaamde onroerende goederen of bouwwerken bouwen, afwerken, veranderen, omvormen, herstellen, versieren, opschikken, afbreken, alle aannemingen van werken, zowel private als openbare, aanvaarden, uitvoeren of laten uitvoeren;

- het uitbaten van een immobiliën-, verzekerings- en woningbureau, verkoopkantoor sleutel op de deur, expertisebureau (brand-auto-en andere), onderneming voor goederenopslagplaatsen, verhuisonderneming, reis-, interim-, plaatsings- en sociaal bureau en dit alles in de meest ruime betekenis, met inbegrip van tussenkomsten bij contracten van leningen, financiering, en alle administratie en beheerszaken dien-aangaande;

- het verkavelen van gronden, wouden en domeinen, het bebossen of ontbossen, het in pand geven van onroerende goederen van de vennootschap, zelfs als waarborg voor leningen of kredietopeningen toegestaan aan derden;

- het beheer, het verwerven, de instandhouding en valorisa¬tie van een onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, en ook alle handelingen die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

- het coördineren van en het bemiddelen in bouw- en verbouwingswerken, de binnenhuisinrichting, en de handel in alle artikelen en producten hieromtrent;

- de restauratie van gebouwen en monumenten, het oprichten van woningen en gebouwen in de ruimste zin van het woord, het oprichten en/of laten oprichten van gebouwen en woningen sleutel op de deur, het aankopen, verkopen en verhuren van deze woningen en gebouwen, het aannemen, uitvoeren of laten uitvoeren van: grondwerken, wegenwerken, rioleringswerken, aanplantingen, boringen, peilingen en uitdiepingen, funderingswerken, draineringwerken, niet-metalen kunstwerken, algemene bouwwerken, bekisting- en ijzervlechtwerken, bouwen van stellingen, voegwerken en reinigen van gevels, slopingswerken, plaatsen van afsluitingen, dakbedekkingwerken met asfalt en teer, droogmaken van gebouwen, leggen van tegels, vloeren en mozaïek en alle andere muur- en vloerbekledingen, warmte- en geluidsisolering, plafonneer-, cementeer-, stukadoor- en alle andere pleisterwerken, aanbrengen van crepie en soortgelijke producten, steenhouwen, marmerwerken, plaatsen van sierschouwen, leggen van parketvloeren, plaatsen van chapes en gipswerken, plaatsen van ruiten, glas en gekleurde ramen, coördinatie van alle bouwwerken in de ruimste zin van het woord, bouwpromotie, de aan- en verkoop, de fabricatie en de plaatsing van alle bouwmaterialen, de aanneming en de uitvoering, de fabricatie en de handel van alle geprefabriceerde elementen (zowel in beton of Yton of andere materialen), de handel, huur, verhuur en herstelling van alle aannemersmateriaal.

24. Het in pand geven van onroerende goederen van de vennootschap, zelfs als waarborg voor leningen of kredietopeningen toegestaan aan derden.

25. Het bevorderen van de ontwikkeling van technologische innovaties tot aan hun industrialisering en commercialise¬ring, opsporen van geschikte partners voor realisaties.

26. Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het ver¬richten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospec¬tie, marketing, technoconsult, assistentie op gebied van management, engineering en consulting, technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies.

27. De publiciteit, reclame, marketing en algemene communi¬catie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking.

28. Het waarnemen van alle functies, (bestuurs)mandaten en (bestuurs)opdrachten in ondernemingen, verenigingen en vennoot¬schappen zowel deze met een gelijkaardig of aanverwant doel als andere.

29. De fabricatie van en de handel in allerhande producten in polyester, plastiek, pvc en andere synthetische en niet-synthetische materialen.

30. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten.

31. De uitbating van een onderneming voor het voeren van allerhande administraties, facturatie en dataverwerking.

32. Het uitbaten van een onderneming die diensten levert aan zelfstandig werkende ondernemers.

33. Management van zowel natuurlijke- als rechtspersonen.

34. De vennootschap is gerechtigd te investeren in alles wat het statutair doel kan vergemakkelijken, inbegrepen het doen van investeringen en kosten (roerend en onroerend) met het oog op het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

bezoldigen van de zaakvoerder(s) (bestuurder(s)), ook de bezoldiging van zaakvoerder(s) in natura.

35. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten.

36. De vennootschap mag deelnemingen nemen en bezitten in andere vennootschappen die niet noodzakelijkerwijze hetzelfde doel hebben.

37. De vennootschap mag op om het even welke manier alle acti¬viteiten uitoefenen die de verwezenlijking van haar maat¬schappelijk doel kunnen bevorderen en op enigerlei wijze aan zo'n activiteit deelnemen.

38. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

39. De fabricatie, aan- en verkoop, in- en uitvoer, de leurhandel, de handel via internet, de commissiehandel en vertegenwoordiging van alles hiervoor opgesomd en in om het even welke goederen.

40. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

41. De vennootschap zal kunnen persoonlijke en zakelijke borg¬stelling verlenen ten voordele van derden, particulieren en vennootschappen.

Dit doel mag verwezenlijkt worden, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, bij middel van versmelting, afstand, deelneming of financiële tussenkomst in andere soortgelijke ondernemingen of op enige andere wijze.

De opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreidste zin.

3° Zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8460 Oudenburg (Westkerke), Molenstraat 3. 4° Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

5° Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600).

Het wordt vertegenwoordigd door achttienhonderd zestig (1.860) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/achttiehonderd zestigste (1/1.860ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

6° boekjaar : Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgend jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig maart tweeduizend en zeventien. (31/03/2017).

7° Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand september om negentien uur dertig minuten, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en zeventien (2017).

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

8° Winstverdeling. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

9° Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Statutair zaakvoerder:

Worden tot statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap:

1/ de heer GOETHALS Martin André, geboren te Torhout op elf november negentienhonderd achtenvijftig, wonende te 8211 Zedelgem (Aartrijke), De Wilgen 28;

2/ de heer GOETHALS Dieter Jacques André, geboren te Torhout op dertien maart negentienhonderd eenenachtig, wonende te 8460 Oudenburg, Molenstraat 3.

Die aanvaarden, en bevestigen niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Bekrachtiging

De comparanten-oprichters bekrachtigen uitdrukkelijk, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van vennootschappen, alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen. Commissaris

De comparanten-oprichters verklaren Ons Notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meer commissarissen verplicht wordt en zij geen commissaris wensen te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld. De vennoten bezitten derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Volmacht

De oprichters verlenen volmacht voor onbepaalde tijd met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten, aan BVBA  WEST-VLAAMSE FIDUCIAIRE DEPLA ANDRÉ , afgekort  WEFIDA kantoor houdende te 8800 Roeselare, Beukenstraat 1, en alle bedienden en aangestelden.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap  Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere , geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Coordonnées
EDIMA INVEST

Adresse
MOLENSTRAAT 3 8460 OUDENBURG

Code postal : 8460
Localité : OUDENBURG
Commune : OUDENBURG
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande