EEUWENHOUT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EEUWENHOUT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 819.784.612

Publication

14/08/2014
ÿþMOU Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

R BELGE



Ï, 2014 NEERGELEGD

- 4 JULI 2014

TAATSBLAD Rect¢hiíitiean KOOPHANDEL

(Sant afd KORTRIJK

MONITE

07,-0

ELGISCH

Ondernemingsnr : 0819.784.612

Benaming

(voluit) : QUALITY PLAMUR

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 8870 1ZEGEM, GEITESTRAAT 46

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMWIJZIGING - ZETELVERPLAATSING - DOELSUITBREIDING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden op 18 juni 2014 voor Notaris Luc de Mûelenaere te Gullegem thans Wevelgem, neergelegd ter registratie, dat de BVBA QUALITY PLAMUR, met zetel te 8870 Izegem, Geitestraat 46, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer 0819.784.612, en voor de BTW nummer BE 0819.784.612, onder meer navolgende besloten heeft met eenparigheid van stemmen:

1. Naamwijziging van QUALITY PLAMUR in EEUWENHOUT, Aanpassing van artikel 1 van de statuten om de huidige tekst te vervangen door navolgende tekst:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming EEUWENHOUT,"

2. Zetelverplaatsing van 8870 Izegem, Geitestraat 46 naar 8951 Heuvelland (Dranouter), Koudekotstraat 19. Aanpassing van de eerste zin van artikel 2 van de statuten om de huidige tekst te vervangen door navolgende tekst:

" De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8951 Dranouter, Koudekotstraat 19."

3. Ontslag aan de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder en aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 maart 2014.

Het verslag van de zaakvoerder, alsmede van de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van de notaris.

4.Doelwijziging door toevoeging van navolgende tekst na de eerste alinea van artikel 3 van de statuten: de verkoop van bereide schotels en het inrichten van banketten; het bedelen en thuisbezorgen van bereide schotels of spijzen (traiteurdienst); restauranthouder, meeneemrestaurant; uitbating van feestzalen; organisatie van feesten en evenementen; hotels en motels, vakantiehoeve, met restaurant; de vakantiecentra en -dorpen, (inclusief bungalow- en chaletparken) met of zonder restaurant en sportinfrastructuur ten behoeve van de toeristen; restaurant van het traditionele type; het uitbaten van een gastenverblijf, vakantiewoningen, logies, Bed and Breakfast, Het uitbaten van gastenkamers, het verzorgen van de ontvangst en het ontbijt voor. de gasten

verhuring van vakantiehuis, verhuur van fietsen, tuinontwerp, tuinaanleg, bloemschikken en bloembinden, het geven van workshops; verhuur van feestzaal; het inrichten van allerlei evenementen zoals theater, poppenkast, openluchtfestivals, discobar, karaoké en allerlei klank-geluid- en lichtspelen, alsmede alle muziekexploitaties en de verhuur van alle materialen daarmee verband houdend in de meest uitgebreide zin, kortom het verstrekken van alle diensten welke ressorteren onder de benaming horeca.

* Het inrichten van allerhande evenementen, zoals culinaire manifestaties, theater, poppenkast,; openluchtfestivals, discobar, karaoké en allerlei klank-geluid- en lichtspelen, alsmede alle muziekexploitaties en de verhuur van alle materialen, verkoop van fietsen, begeleiding van paard,flets,en wandel tochten,... daarmee' verband houdende, in de meest uitgebreide zin.

* De groot- en kleinhandel, de aankoop en verkoop van alle producten , in de meest ruime zin van het woord, zowel in het binnenland als in het buitenland.

* in- en uitvoer, groot- en kleinhandel in het algemeen alsook de vertegenwoordiging in alle wijnen, likeuren, bieren, champagnes, geestrijke dranken, horeca-materiaal, boeken, glazen, fantasie- en geschenkartikelen, olijfolie en verschillende soorten azijnen en kruiden in alle mogelijke vormen.

* Het uitbaten van een winkel gespecialiseerd in streekproducten, aankoop en verkoop van alle goederen en diensten die bij de uitbating van dergelijke zaak kunnen worden aangeboden zoals dranken, snoep, kleine de snacks en levensmiddelen in het algemeen.

* Hetnemen of geveavarilicentierechten op_zeJf gefo.briceerde producten; __-- ._._ . ------_ _____

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

<t.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge



* het aankopen en verkopen van licenties van  en voor de eigen fabricage;

* Verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een

wegwerpverpakking aangeboden worden in croissanteries, crëperies en warmwafelkramen, tearooms, ijssalons

en dergelijke. Alsook zoals in cafetaria's, snackbars, sandwichbars en hamburgertent.

* uitbaten verbruikerssalon

* kleinhandel en groothandel in traiteurartikelen en bereide schotels en alle andere voedingsproducten

* kleinhandel in kaas, charcuterie, melkproducten, ...

* De oprichting en ontwikkeling van particuliere gezondheidscentra; de oprichting, ontwikkeling en verkoop van particuliere preventie- en rehabilitatieprogramma's op medisch vlak alsook voor andere nauw hiermee aansluitende materies; de advisering van bestaande en nieuwe particuliere en openbare gezondheidscentra.

* De exploitatie, opleiding, advies- en dienstverlening in en van een instituut voor geestelijke en lichaamswelzijn in de meest uitgebreide zin (bijvoorbeeld: welnesscomplex, kuuroord, stoom- en andere baden, solariums, allerhande sauna- en badinrichtingen, fitnesscentra, thalasso-therapie, relaxatie, massage, yoga, licht-klank- en kleurentherapie, stressbehandeling, lichaamsgewichtbehandeling kortweg gezondheidszorg, schoonheidsbehandeling, gezichtsverzorging, mans- en pedicure, nagelstudio, esthetiek, aanbrengen van makeup).

* De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op welk wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

* Het verzorgen van alle mogelijke administratieve- en secretariaatsdiensten in de meest ruime zin, het verstrekken van documentatie,

* Het verstrekken van opleiding, en de begeleiding, onderwijs, scholing en dit zowel op permanente als op occasionele wijze.

* De aan- en verkoop, het laten bouwen en doen verbouwen, het ruilen, beheren, de instandhouding, het schatten, het uitbaten, het in waarde brengen, het huren en verhuren van alle onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen.

* Het beheer van roerende waarden, dit voor eigen rekening of in deelneming met derden,

* Het aanzoeken, verwerven, afstaan, verhandelen, verpachten en uitbaten van allerhande concessies, brevetten, licenties en andere intellectuele rechten.

* De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger

* Het aanleggen, en oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle inrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

* Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen,

* De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

* De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen,

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezelijking van haar maatschappelijk doel,

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunninglattest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan,"

5. Verlening van bijzondere volmacht aan 1. de BVBA HENDRIK DESMET met zetel te 8870 Izegem, Oekensestraat 87 en 2. BVBA LUMINAD met zetel te 8560 Wevelgem (Gullegem), Hoge Voetweg 14, vertegenwoordigd door Mevrouw HOLVOET Sabine, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor eensluidend ontledend uittreksel:

(get.) Luc de Mûelenaere, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Afschrift proces-verbaal d.d. 18 juni 2014

-Gecoördineerde tekst van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Nalraav`.s hu-C, Otsi eel212.,7aoiLL

24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 19.07.2013 13329-0278-015
24/05/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

e

~

i o1esi3"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0819.784.612

Benaming

(voluit) : Quality Plamur

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Geitestraat 46 te 8870 Izegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder

Ult het verslag van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op de zetel op 31/03/2013, werd met eenparigheid van stemmen beslist om Ailton Matias Barbosa te ontslaan als zaakvoerder met ingang van 01/04/2013. Er wordt Dhr, Ailton Matigs Barbosa algehele décharge verleend voor zijn uitgevoerd mandaat. In zijn vervanging wordt niet voorzien.

Aldus opgesteld te Roeselare, op 01/04/2013

Provost BVBA, vertegenwoordigd door Dhr Lode Provost

ratste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/02/2013
ÿþMod word tt.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONIT UR l3CL-E

~ a na

*1303 1

Vc

bah(

aar

Beil

Stea'

18 02- 2013 BELGISCH STAATSBLAD NEERGEL.EC71

.,..._..,. 1

- 8. 02. 2013

RRMIIÊAINIK KOOPHAN

KORTRIJK

KORTRIJK

Ondememingsnr : 0819.784.612

Benaming

(voluit) : (verkort) :

QUALITY PLAMUR

L

Bijlbgën bij liëf Bélgisc7i Staats&lad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Geitestraat 46 te 8870 Izegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vaststelling technische leiding.

Uit het verslag van bijzondere algemene vergadering, gehouden ten zetel dd. 17/03/2011, blijkt dat met éénparigheid van stemmen werd beslist om het ontslag te aanvaarden van de heer Provost Lode van zijn mandaat als lasthebber met de dagelijkse technische leiding, In zijn vervanging werd voorzien door de heer Barbosa Matigs aan te stellen met ingang vanaf 17/03/2011 met de dagelijkse technische leiding, die bij deze aanvaardt.

Uit het verslag van bijzondere algemene vergadering, gehouden ten zetel dd. 05/11/2012, blijkt dat met éénparigheid van stemmen werd beslist om het ontslag te aanvaarden van de heer Barbosa Matigs van zijn mandaat als lasthebber met de dagelijkse technische leiding. In zijn vervanging werd voorzien door de heer Provost Lode aan te stellen met ingang vanaf 05(11(2012 met de dagelijkse technische leiding, die bij deze aanvaardt.

Aldus opgesteld te Izegem op 05/11/2012.

BVBA Provost,

zaakvoerder,

met als vaste vertegenwoordiger,

Provost Lode

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 18.07.2012 12314-0580-014
05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 01.07.2011 11241-0290-012
10/08/2015
ÿþMal MO 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude

aan hel

Belgisc Staatsba

Ip~~ry I MONITEUR BELGE

MWNN N~I~~ 03 -OB- 2815

3ELGISCH STAATSBLAD RECHT') t

Ondernemingsnr : 0819.784.612

Benaming

(voluit) : Eeuwenhout

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koudekotstraat 19 te 8870 Izegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

tilt het verslag van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op de zetel dd 17/06/2015, blijkt dat met éénparigheid van stemmen werd beslist, om Mevr. Plets Carolina, Koudekotstraat 19 te 8951 Dranouter te benoemen tot zaakvoerder, die bij deze zijn mandaat aanvaardt.

Aldus opgemaakt te Dranouter, op 17/08/2015

Provost Lode,

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

NEERGEL

I-º%~ . 115

Op de laatste Na. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 22.06.2016 16213-0371-016

Coordonnées
EEUWENHOUT

Adresse
KOUDEKOTSTRAAT 19 8951 DRANOUTER

Code postal : 8951
Localité : Dranouter
Commune : HEUVELLAND
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande