EFGE PRODUCTION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EFGE PRODUCTION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.523.203

Publication

18/04/2014
ÿþMd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N1TEUR P

I*M1,1111.1.11

Ondernemingsnr : 523 203

Benaming

(voluit): EFGE PRODUCTION

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 8000 Brugge (Koolkerke), Warmoezeniersstraat 15

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre VANDER STICHELE, te Moorsele (VVevelgem), op zesentwintig maart tweeduizend en veertien, volgende melding van registratie dragende: "Geregistreerd te Menen de 27 MAART 2014 bladen, acht verzendingen geen boek 206 blad 12 vak 12 ontvangen VIJFTIG' EURO (¬ 50) De EA inspecteur al Patrick BEELPREZ (getekend)", dat tussen 1, Mevrouw VANDEMOORTELE: Katrien-Peggy, geboren te Kortrijk op drieëntwintig juni negentienhonderd vijfenzestig (identiteitskaartnummer 591 1804867 90, rijksregisternummer 650623 324 05), echtgenote van Heer Gabriel CLAEYS, wonende te, 8000 Brugge (Koolkerke), Warmoezeniersstraat 15; en, 2. Mevrouw BOHEZ Katelijn-Madeleine-Octaaf, geboren te Avelgem op zes augustus negentienhonderd drieënzestig (identiteitskaartnummer 591 8247356 33, rijksregisternummer 630806 320 06), echtgenote van Heer Filip LANNOO, wonende te 7760 Celles (lez-Tournai), Petit Hollaye 41,

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam "EFGE PRODUCTION" werd opgericht.

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 8000 Brugge (Koolkerke),

Warmoezeniersstraat 15,

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt vijftigduizend euro (50.000,00 E).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

- Mevrouw Katrien Vandernoortele, voornoemd, heeft ingeschreven op vijftig (50) aandelen, hetzij voor een bedrag van vijfentwintigduizend euro (25,000,00 El volledig volstort; en,

- Mevrouw Katelijn Bohez, voornoemd, heeft ingeschreven op vijftig (50) aandelen, hetzij voor een bedrag ' van vijfentwintigduizend euro (25.000,00 E), volledig volstort.

De vennootschap heeft tot doel:

- het vertegenwoordigen, aankopen en verkopen, het verwerken van, de commissiehandel, de import en export en de consignatie van textielproducten, technisch textiel, folies, aanverwanten en toebehoren in de meest ruime betekenis van het woord;

- het verstrekken van studie-, raadgevende en commerciële diensten inzake textiel, folies en aanverwante branches;

- het verstrekken van advies, management en raadgeving in commerciële diensten en financiële aangelegenheden;

het verstrekken van alle administratieve en commerciële diensten aan derden;

- het beheer, het verwerven, de aan- en de verkoop, het huren en verhuren, de commissiehandel en vertegenwoordiging, de instandhouding en valorisatie van roerende goederen, de huurfinanciering, het leasen en in leasing geven van roerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of , onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te , bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen;

' - het beheer, het verwerven, de aan- en verkoop, het huren en verhuren, de commissiehandel en vertegenwoordiging, de instandhouding en valorisatie van onroerende goederen, verkaveling, bouwen en verbouwen, bouwpromotie, cie huurfinanciering, het leasen en in leasing geven van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze onroerende goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop : van verbintenissen voor deze personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende: goederen, met uitzondering van de activiteiten die specifiek voorbehouden zijn voor de vastgoedmakelaars;

- tussenpersoon in de handel, commissiehandel;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

O

Il

11 -04- 2 BEL ISCH STAP

ELCt

RECHTBANK VAN 110PIIARBE1.

014 GENT AFDELING BRUGGE

TSBLADNEERnELE813 OP:

0 3 APR. 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

- het uitoefenen van functies van zaakvoerder, vereffenaar of andere gelijksoortige functies in andere vennootschappen;

- de vennootschap kan zich zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak;

- de vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten delen te vergemakkelijken.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijftigduizend euro (50.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractie-waarde van elk één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerclers worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of ais verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichting weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke perso-inen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrierevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. ln deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand juni om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ternminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ingeval van ontbinding en vereffening worden alle activa van de vennootschap gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist en herstellen de vereffenaars, indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doerl.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en vijftien.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: Heer CLAEYS Gabriël-Gaston-Georges, geboren te Evergem op vijf augustus negentienhonderd achtenveertig (identiteitskaartnummer 591 8057732 44, rijksregistemummer 480805 385 44), echtgenoot van Mevrouw Katrien Vandemoortele, voornoemd, wonende te Brugge (Koolkerke), Warmoezeniersstraat 15, die aanvaardt.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermede neergelegd: expeditie van de akte.

Pierre VANDER STICHELE, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

J

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto. Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
EFGE PRODUCTION

Adresse
WARMOEZENIERSSTRAAT 15 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande