EHC INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EHC INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.760.050

Publication

06/02/2013
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

~R

2uisECH18l~i~?tf t/llfd i OL. , , ,i ,

BRUGGE (l~if~e~i. " - , . -i

;;},9):/\` Griffie

r "

Benaming : EHC Invest

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8020 Oostkamp, Legeweg 157 bus C

Ondernem ingsnr : 0508.760.0 Ç0

Voorwerp akte : Verbeterende publicatie

Bij publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 31/12/2012 onder nummer 20121231/306954, van

de akte opgemaakt door notaris Wouter Bossuyt, te Brugge op 27/1212012, Geboekt elf bladen één verzending

te Brugge 1, de 8 JANUARI 2013 boek 274 blad 53 vak 2 ontvangen VIJFENTWINTIG EURO (25 EUR), P.

BAILLEUL ea Inspecteur (getekend) ;

blijkt dat ingevolge materiële misslag de hierna vermelde neergelegde bijlagen niet werden vermeld op luik

B

- verslag van de bedrijfsrevisor aangaande de inbreng in natura

- verslag van de oprichter aangaande de inbreng in natura

ingevolge het voorgaande dient het slot van voormelde publicatie als volgt te luiden:

"VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Notaris Wouter Bossuyt

Tegelijk hiermede neergelegd:

- Afschrift van de oprichtingsakte

- Verslag van de bedrijfsrevisor aangaande de inbreng In natura

- Verslag van de oprichter aangaande de inbreng in natura"

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Wouter BOSSUYT

MONITE

2 9 -0 EL.GISCH

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/12/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

10. De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand;

11. Trading in de meest ruime zin;

12. De aankoop, verkoop, huur, verhuur, onderhoud, plaatsing, herstelling, fabricatie, invoer, uitvoer, ontwikkeling, conceptie, inplanting en organisatie, financiering en leasing, evenals alle industriële, handels-, financiële, roerende - en onroerende verrichtingen, hoegenaamd ook, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op gegevensverwerkende systemen of gedeelten ervan, zowel wat betreft de apparatuur, de programmatie als de benodigdheden in verband ermee. Het verstrekken van adviezen omtrent het voorgaande en alle aanverwante goederen en diensten, evenals de uitvoering van alle gegevensverwerking en gegevensanalysen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag optreden als bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, rechtspersonen en/of verenigingen.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels ter zake.

De vennootschap mag, zowel in binnen- als buitenland, alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en de verwezenlijking ervan bevorderen.

Ze zal mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland. Ze kan ook deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meeste uitgebreide betekenis, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

* De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

* Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op één miljoen vijfhonderdzevenenzeventigduizend vierhonderdnegentig euro (1.577.490 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparant verklaart en erkent:

1) dat het maatschappelijk kapitaal van één miljoen vijfhonderdzevenenzeventigduizend vierhonderdnegentig euro (1.577.490 EUR) volledig geplaatst is; het is verdeeld in honderd (100) aandelen met een fractiewaarde van elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal en aldus voor de huidige inschrijving neerkomt op vijftienduizend zevenhonderdvierenzeventig euro negentig cent (¬ 15.774,90) per aandeel.

2) dat op ieder aandeel dat overeenstemt met inbreng in geld is tenminste één vijfde gestort.

3) dat het maatschappelijk kapitaal op heden volledig door hem is volstort via de hierna vermelde inbreng in natura.

INBRENG IN NATURA door Mevrouw GHYSELEN Els.

Mevrouw GHYSELEN Els, voornoemd, verklaart in de vennootschap in te brengen, de volgende aandelenpakketten:

* honderdvijfentachtig (185) aandelen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Segh , met zetel te Oostkamp, Legeweg 157 C, met Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE0837.291.825, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge;

* duizend honderd (1.100) aandelen in de naamloze vennootschap  Beke , met zetel te Oostkamp, Legeweg 157 C, met Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE0458.247.103, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge;

* duizend tweehonderdvijftig (1.250) aandelen in de naamloze vennootschap  BC-Building , met zetel te Oostkamp, Legeweg 157C.

Belasting over de Toegevoegde Waarde BE0466.920.980.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge;

* zesenzeventig (76) aandelen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Heritage Real Estate , met zetel te 8020 Oostkamp, Legeweg nummer 157 c, met Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE0473.589.533, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge;

* één (1) aandeel in de naamloze vennootschap  Globalindus , met zetel te Oostkamp, Kapellestraat 117, met Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE0879.020.730, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

* drieduizend (3.000) aandelen in de naamloze vennootschap   T Hoveke , met zetel te 8020 Oostkamp, Legeweg nummer 157 C, met Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE0806.651.109, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge;

* tweehonderdvijftig (250) aandelen in de naamloze vennootschap  Katelijne , met zetel te met zetel te Oostkamp, Legeweg 157c, met Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE0890.308.362, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge.

VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR

De Heer Hedwig Vanderdonckt, bedrijfsrevisor bij het kantoor VRC Bedrijfsrevisoren te Roeselare, aangewezen door de inbrenger, heeft het verslag opgesteld voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen.

De besluiten van dat verslag, opgemaakt te Roeselare op zesentwintig december tweeduizend en twaalf luiden als volgt:

"Ter gelegenheid van de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  EHC INVEST , met maatschappelijke zetel te OOSTKAMP, Legeweg 157 bus C, door een inbreng in natura bestaande uit aandelenpakketten door mevrouw Els GHYSELEN zoals in het verslag vermeld, ben ik, bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, van oordeel dat, onder voorbehoud van de weerhouden methode van waardering waarbij bij de latente meerwaarden van de onroerende goederen geen rekening werd gehouden met mogelijke waardeverminderingen voortvloeiend uit opgelegde saneringen, gezien er geen bodemattesten werden opgevraagd en waarbij hetzelfde voorbehoud wordt weerhouden door de schatter:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering, zijnde de

gecorrigeerde eigen vermogenswaarde, bedrijfseconomisch verantwoord is en de waardebepaling waartoe deze methode leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, rekening houdend met voormeld voorbehoud inzake mogelijke kosten voortvloeiend uit opgelegde saneringen;

- de waardebepaling waartoe deze methode leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is, rekening houdend met wat hiervoor werd vermeld.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 100 aandelen van de BVBA  EHC INVEST , zonder vermelding van nominale waarde, deze aandelen zullen worden toegekend aan de inbrenger, zoals voormeld in dit verslag.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd om neergelegd te worden samen met de oprichtingsakte van de BVBA  EHC INVEST te OOSTKAMP en mag voor geen andere doeleinden worden aangewend."

VERGOEDING VOOR DE INBRENG IN NATURA

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan de comparant verklaart kennis te hebben, worden honderd (100) volstorte aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de vennootschap toegekend aan Mevrouw GHYSELEN Els, voornoemd, die aanvaardt.

* De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering, die eveneens de duur van hun mandaat bepaalt.

De zaakvoerder(s) krijgt (krijgen) de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap te handelen en om alle daden van bestuur en beschikking te stellen die met het doel der vennootschap overeenkomen.

Alle handelingen die niet uitdrukkelijk door de wet of door onderhavige statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering vallen onder zijn bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) het dagelijks bestuur aan één of meer personen, vennoten of niet, overdragen mits dit geschiedt bij specifieke en herroepelijke volmacht.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Aan ieder zaakvoerder of werkend vennoot kan als vergoeding voor zijn bedrijvigheid een vaste bezoldiging en/of een aandeel in de winsten toegekend worden.

* Overeenkomstig artikel 61, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, moet de zaakvoerder, wanneer de vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité in een andere rechtspersoon, onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

* De vennootschap is niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen, tenzij in de gevallen door de wet bepaald.

Wordt er geen commissaris benoemd, dan heeft de enige vennoot of indien er meerdere vennoten zijn ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, dit alles met inachtneming van de gestelde wettelijke bepalingen.

* Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om twaalf uur in de maatschappelijke zetel of op de plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

* Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

* Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris, evenals de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België. De zaakvoerders stellen jaarlijks een verslag op conform de desbetreffende wettelijke bepalingen. De zaakvoerders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen. * Het resultaat, na aftrek van alle bedrijfs-, financiële, uitzonderlijke en belastingkosten vormt het zuivere resultaat. Indien het resultaat batig is, wordt op deze winst vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve. De voorafnemingen voor de wettelijke reserve zullen niet meer moeten geschieden zodra deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

Het overige staat ter vrije beschikking van de jaarvergadering. De jaarvergadering heeft de mogelijkheid om te beslissen dat er een bepaalde vergoeding aan de belegde kapitalen zal uitgekeerd worden.

* Ingeval van ontbinding zal de vereffening geschieden in de tijd en op de manier vastgesteld door de Buitengewone Algemene Vergadering die tevens één of meer vereffenaars zal aanduiden, en die hun macht en bezoldiging zal vaststellen.

De benoeming van de vereffenaars moet worden bevestigd of gehomologeerd door de rechtbank van koophandel. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn van rechtswege vereffenaars.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Ingeval van vereffening zal de plaats van het bewaren der boekhouding en rekenplichtige bescheiden aangeduid worden en elke vennoot zal het recht hebben, zonder dat hij de boeken en documenten mag verplaatsen, op zijn kosten notities en zelfs volledig afschrift van alle inschrijvingen en bescheiden te nemen. VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID - VERBINTENISSEN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De vennootschap zal in toepassing van artikel twee paragraaf vier van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel achtenzestig van het Wetboek van vennootschappen.

De comparant verklaart dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting sedert zevenentwintig december tweeduizend en twaalf onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

De ondergetekende notaris heeft erop gewezen dat voormelde verbintenissen door de vennootschap dienen bekrachtigd te worden binnen de twee maanden na de neer-legging van het uittreksel van onderhavige akte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

BENOEMING VAN DE EERSTE GEWONE ZAAKVOERDER

Vervolgens heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

Mevrouw GHYSELEN Els, wonende te 8020 Oostkamp, Legeweg 157 bus C000;

voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden en verklaren dat zij niet getroffen is door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van haar mandaat.

Haar mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. OVERGANGSREGELING ZAAKVOERDER

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat hij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de oprichter en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet. EERSTE BOEKJAAR - EERSTE JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar loopt vanaf zevenentwintig december tweeduizend twaalf tot eenendertig december tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni van het jaar tweeduizend en veertien om twaalf uur.

BIJZONDERE VOLMACHT - ONDERNEMINGSLOKET EN BELASTING OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE

Luik B - Vervolg

Door de oprichters wordt met eenparigheid van stemmen een bijzondere volmacht verleend met recht van indeplaatsstelling aan Mevrouw De Jonckheere Sandra, te 8310 Brugge, Raadsherenlaan 35 bus 4, belastingsconsulent, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen ten einde alle nodige formaliteiten te vervullen, woonplaats te kiezen, in de plaats te stellen al te doen wat nodig of nuttig is voor : het bekomen van de inschrijving van deze vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, via een ondernemingsloket en het verkrijgen van een ondernemingsnummer als resultaat daarvan alsook voor het bekomen van een nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL.

Notaris Wouter BOSSUYT

Tegelijk hiermede neergelegd :

- Afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 27.07.2015 15341-0014-014

Coordonnées
EHC INVEST

Adresse
LEGEWEG 157, BUS C 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande