EIRO & KO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EIRO & KO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.509.032

Publication

08/11/2013
ÿþMod Word 11.1

uitga LLIitgai In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Ve

beh,

aai

Bel Staa

t111111111111111,1111111

2 9, 10, 2013

RECHTBANK 'PHANDEL

Griffa@RTRI

Ondernemingsnr Benaming Rechtsvorm

Zetel (volledig adres) Onderwerp(en) akte

571-4 5-09 ~~~

Eire & Ko

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Morinnegoed 99 - 8500 Kortrijk

Oprichting

~.'

Uit een akte verleden door Henk DEKIERE, Notaris te Oostrozebeke op 25 oktober 2013, ter registratie te Izegem, blijkt dat

1) Mevrouw DEVILLÉ Mireille, geboren te Borgerhout op 4 augustus 1988, ongehuwd, wonende te 8930

Menen, Hogeweg 141/A002,

Rijksregistemummer 88.08.04-450.73,

2) Mevrouw VERHAEGEN Hortense, geboren te Antwerpen op 29 september 1945, echtgescheiden,

wonende te 8820 Torhout, Ravenhofstraat 7N017,

Rijksregistemummer 45.09.29-348.81,

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht, genaamd 'EIRE & KO'.

Er blijkt verder uit de akte dat:

1. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, Morinnegoed 99.

2. De vennootschap heeft tot doel:

*het verwerven, aanpassen en verhuren van onroerende goederen ter bewoning door andersvaliden,

*het opleiden van andersvalide geleide honden en het ter beschikking stellen van deze honden aan andersvaliden,

*het ontwerpen, laten vervaardigen en ter beschikking stellen van hulpmiddelen voor andersvaliden, hulpmiddelen die van aard zijn de integratie van deze andersvaliden in de samenleving te bevorderen.

*het ondersteunen van alle studies die tot voormelde activiteiten kunnen bijdragen.

De vennootschap kan, bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins, een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid in België of in het buitenland.

De vennootschap kan alle hoe genaamde burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

3. Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt driehonderdduizend euro (¬ 300.000). Het is vertegenwoordigd door 30 aandelen op naam zonder nominale waarde die elk één dertigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Op de kapitaalsaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven.

Door mevrouw Mireille DEVILLÉ voor een bedrag van tweehonderd negentigduizend euro (¬ 290.000,00) of negenentwintig (29) aandelen.

Door mevrouw Hortense VERHAEGEN voor een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) of één (1) aandeel.

Hetzij in totaal dertig (30) aandelen.

4. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het jaar.

5. De jaarvergadering wordt gehouden op de vijftiende van de maand mei om veertien uur.

6. De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering die tevens hun aantal en hun vergoeding vaststelt alsmede de duur van hun mandaat.

Als statutair zaakvoerder wordt aangesteld voor de duur van de vennootschap, mevrouw Mireille DEVILLE, voornoemd. Wanneer meerdere zaakvoerders worden benoemd handelen zij als college.

Bij staking van stemmen is de stem van de statutair zaakvoerder doorslaggevend.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden in rechte als eiser of verweerder,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-be,io rslert aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn veroorloofd.

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

7. Van de winst wordt ten minste één twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zullen worden gereserveerd.

Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris, almede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op,

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale bank van België,

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend dor de zaakvoerder(s) of door een persoon hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de zaakvoerder(s).

De zaakvoerder(s) stel(t)(len) bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerder(s) is/zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94 eerste lid, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

OVERNAME DOOR DE VENNOOTSCHAP VAN TEN NAME VAN DE VENNOOTSCHAP AANGEGANE VERBINTENISSEN.

De vennootschap verklaart de door mevrouw Mireille DEVILLE aangegane verbintenissen wat betreft de aankoop voor rekening van de op te richten vennootschap van een onroerend goed, te Kortrijk, Morinnegoed 99, gekadastreerd te Kortrijk, vierde afdeling, sectie C, nummer 576 L, met een oppervlakte van vijf aren tweeëntwintig centiaren (5A 22CA), over te nemen, en verbindt zich tot terugbetaling van alle door mevrouw DEVILLÉ aangegane voorschotten.

EERSTE BOEKJAAR  EERSTE JAARVERGADERING.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2014,

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op 15 mei 2015.

VOLMACHT BTW/ HANDELSREGISTERFORMALITEITEN.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de BVBA DKF FIDUCIAIRE met zetel te 8790 Waregem, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het handelsregister en voorde aanvraag van een BTW nummer.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Henk DEKIERE,

Notaris te Oostrozebeke

Tegelijk neergelegd: afschrift oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0541.509.032

Eire & Ko

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Mortnnegoed 99 - 8500 Kortrijk

Kapitaalverhoging

Uit een akte verleden voor notaris Henk DEKIERE te Oostrozebeke op 3 juni 2015, geregistreerd op het registratiekantoor Kortrijk 2, heeft de algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Eire & Ko volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIËN

Kapitaalverhoging met driehonderd veertigduizend euro (¬ 340.000,00) zodat het kapitaal verhoogd zal worden van driehonderdduizend euro (¬ 300.000,00) tot zeshonderd veertigduizend euro (¬ 640.000,00), mits uitgifte van vierendertig kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng In geld en zal onmiddellijk volgestort worden. TWEEDE BESLUIT  AFSTAND VOORKEURRECHT

Verzaking door de bestaande aandeelhouders aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

DERDE BESLUIT INSCHRIJVING OP DE KAPITAALVERHOGING EN VOLSTORTING

Inschrijving op alle vierendertig nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van tienduizend euro (¬ 10.000,00 per kapitaalaandeel, hetzij in totaal driehonderd veertigduizend euro (¬ 340,000,00).

Verklaring en erkenning dat de kapitaalverhoging volledig volstort is, zodat de vennootschap thans uit dien hoofde over een bijkomend bedrag van driehonderd veertigduizend euro (¬ 340.000,00) beschikt.

VIERDE BESLUIT VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

Vaststelling en aktename van het feit dat de voormelde kapitaalsverhoging van driehonderd veertigduizend euro (¬ 340.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op zeshonderd veertigduizend euro (¬ 640.000,00), vertegenwoordigd door vierenzestig (64) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

VIJFDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN AAN VOORGAANDE BESLUITEN

Aanpassing van artikel 5 van de statuten in overeenstemming met voorgaande besluiten

ZESDE BESLUIT  VOLMACHTEN

Opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te ,gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoiirdineerde tekst der statuten.

Voor eensluidend uittreksel,

Henk DEKIERE, notaris te Oostrozebeke

tegelijk neergelegd:

-afschrift akte,

-gecoördineerde tekst van de statuten.

MONITEUR BELGE

17 -08- 2015 BaGISCH S AATSBLAD

NEERGELEGD

2 0 JULI 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, g jfYRTRIJK

iLuik B

ILI

151 1679

Ondernemingsnr Benaming Rechtsvorm Zetel" Onderwerp(en) akte :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 02.11.2015 15661-0115-011

Coordonnées
EIRO & KO

Adresse
MORINNEGOED 99 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande