EL ARCHITECTS

BV CVBA


Dénomination : EL ARCHITECTS
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 896.210.120

Publication

30/05/2014
ÿþMod Word 1'1.1

.:11, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

[

aan het Belgisch Staatsblad

NEERGELEGD

12 MEI 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

slennolg

Ondernemingsnr : 0896.210.120

Benaming

(voluit) : EL ARCHITECTS

(verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 8600 Kortrijk, President Kennedypark 16 bus B

(volledig adres)

Onderwerp akte: FUSIEVOORSTEL MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Uittreksel uit het fusievoorstel de dato acht mei tweeduizend en veertien opgemaakt door de bestuursorganen van BV BVBA E. & L. PROJECTS ARCHITECTEN en BV CVBA EL ARCHITECTS.

Op 8 mei 2014 hebben de bestuursorganen van de BV BVBA E. & L. PROJECTS ARCHITECTEN en BV CVBA EL ARCHITECTS, beiden nagenoemd, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, het voorstel van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie), opgesteld.

De inhoud van het fusievoorstel luidt als volgt:

IDENTIFICATIE VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Overnemende vennootschap

Rechtsvorm  naam  zetel

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"E. & L. PROJECTS ARCHITECTEN" met zetel te 8300 Knokke-Heist, Kalvekeetdijk 124.

Oprichting - wijzigingen

De vennootschap werd opgericht blijkens akte verleden voor notaris Henry Van Caillie te Brugge op zesentwintig mei negentienhonderd zevenennegentig, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertien juni daarna, onder nummer 19970613/000036.

De statuten werden voor de eerste maal gewijzigd blijkens akte verleden voor notaris Pascal Denys te Zwevegem, vervangende notaris Dirk Declercq, wettelijk belet, op zevenentwintig maart tweeduizend en zes, bekendgemaakt in de BijIagen tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig april daarna, onder nummer: 0072091.

De statuten werden voor een tweede maal gewijzigd blijkens akte verleden voor notaris Pascal Denys te Zwevegem, vervangende notaris Dirk Declercq, wettelijk belet, op zeven juli tweeduizend en negen, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van éénendertig juli daarna, onder nummer 09110008.

De statuten werden voor de laatste keer gewijzigd houdende een kapitaalverhoging in het kader van artikel 537 van het Wetboek van vennootschappen, ingevoerd door de Programmawet van 28 juni 2013, blijkens akte verleden voor notaris Pascal Denys te Zwevegem, vervangende notaris Dirk Declercq, wettelijk belet, op 19 december 2013, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van éénentwintig januari daarna, onder nummer 14021095.

Ondernemingsnummer BTW-nummer

De vennootschap draagt het ondernemingsnummer 0460.778.209 en het BTW-nummer BE0460.778.209.

MON! EUR BELCE

2 ZU14

BELG ISbFSiM

eriffinr-

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK

Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buiten-land, het uitoefenen van het beroep van architect

in de meest brede zin, o.m. door rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van

derden, opdrachten te verwerven en uit te voeren op het gebied van architectuur, stedenbouw,

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

veiligheidscoördinatie, landschapsarchitectuur, verkeerskunde, milieubeheer, burgerlijke bouwkunde, bijzondere uitrustingstechnieken, verluchting, akoestiek, wegeniswerken, EPB-verslaggeving, binnenhuisinrichting, tuin- en landschapsinrichting, opmetingen, topografie, expertises evenals het uitvoeren van aile activiteiten en verrichtingen welke hiermee verband houden, bij uitsluiting evenwel van activiteiten en verrichtingen die met de uitoefening van het beroep van architect onverenigbaar zijn.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel overal verwezenlijken voor eigen rekening en voor derden, op aile niet commerciële manieren en volgens de wijze die haar het best lijkt, inbegrepen de vertegenwoordiging.

Zij kan alle burgerlijke, financiële, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar maatschappelijk doel of van aard zijn van de vennootschap uit te breiden of te bevorderenbehoudens wettelijke of reglementaire beperkingen. Het is haar toegestaan leningen aan te gaan en aile zakelijke en gebruiks- en genotsrechten te verkrijgen

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, stichten van vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare op voorwaarde dat deze tussenkomst of deelneming van professionele aard is en het doel en de activiteiten van deze vennootschap of deze derde niet-onverenigbaar is met het architectenberoep

Bij de uitoefening van de activiteiten zullen de vennootschap en aile vennoten steeds handelen in overeenstemming met en naleving van de Wet van 20 februari 1939, de Wet van 26 juni 1963, het Reglement van Beroepsplichten, de aanbevelingen van de Orde van Architecten m.b.t. de uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon en de toepasselijke wettelijke en deontologische bepalingen in het algemeen.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin.

Maatschappelijk kapitaal aandelen - vennoten

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen en zestigduizend euro (1.060.000,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen op naam zonder nominale waarde, die ieder één/duizendste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Zaakvoerder

De heer Luc Declercq is enige zaakvoerder en werd benoemd tot statutair zaakvoerder bij voormelde

oprichtingsakte.

Overgenomen vennootschap

Rechtsvorm naam zetel

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid "EL ARCHITECTS", met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 16 bus B.

Oprichting - wijzigingen

De vennootschap werd opgericht blijkens akte verleden voor notaris Pascal Denys te Zwevegem, vervangende zijn ambtsgenoot, notaris Dirk Declercq te Zwevegem, wettelijk belet, op drie maart tweeduizend en acht, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van veertien maart daarna onder het nummer 08040884.

De statuten van de vennootschap werden tot op heden niet gewijzigd.

Ondernemingsnummer BTW-nummer

De vennootschap draagt het ondememingsnummer 0896.210.120 en het BTW-nummer BE0896.210.120.

Doel

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van architect in de meest brede zin, onder meer door rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, opdrachten te verwerven en uit te voeren op het gebied van architectuur, stedenbouw, veiligheidscoördinatie, landschapsarchitectuur, verkeerskunde, milieubeheer, burgerlijke bouwkunde, bijzondere uitrustingstechnieken, verluchting, akoestiek, wegeniswerken, EPB-verslaggeving, binnenhuisinrichting, tuin- en landschapsinrichting, opmetingen, topografie, expertises evenals het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen welke hiermee verband houden, bij uitsluiting evenwel van activiteiten en verrichtingen die met de uitoefening van het beroep van architect onverenigbaar zijn.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile niet commerciële wijzen die zij het best geschikt acht en hierbij alle financiële verhandelingen doen, zowel roerende als onroerende, behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen. Het is haar toegestaan leningen aan te gaan en alle zakelijke en gebruiks- en genotsrechten te verkrijgen.

Elke tussenkomst in of deelneming aan een andere vennootschap of bij derden, onder welke vorm en welke wijze dan ook is mogelijk, op voorwaarde dat deze tussenkomst of deelneming van professionele aard is en het doel en de activiteiten van deze vennootschap of deze darde niet-onverenigbaar is met het architectenberoep.

Bij de uitoefening van de activiteiten zullen de vennootschap en alle vennoten steeds handelen in overeenstemming met en naleving van de Wet van twintig februari negentienhonderd negenendertig, de Wet van zesentwintig juni negentienhonderd drieënzestig, het Reglement van Beroepsplichten, de aanbevelingen van de Orde van Architecten met betrekking tot de uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon en de toepasselijke wettelijke en deontologische bepalingen in het algemeen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Maatschappelijk kapitaal  aandelen aandeelhouders

Het kapitaal van de vennootschap is onbeperkt.

Het kapitaal bestaat uit een vast gedeelte en een veranderlijk gedeelte.

Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Alle aandelen genieten van dezelfde rechten en voordelen behoudens uitdrukkelijke andersluidende

bepaling in de statuten.

Alle 18.600 aandelen van de vennootschap behoren toe aan de BV BVBA E. & L. PROJECTS ARCHITECTEN.

Bestuur.

Het mandaat van bestuurder wordt waargenomen door de heer Luc Declercq.

De heer Luc Declercq werd benoemd in deze hoedanigheid bij beslissing van de algemene vergadering van

17 maart 2010, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zes april daarna onder nummer

10048999.

VOORAFGAANDE UITEENZETTING

Deze fusie heeft als motief de vennootschappen te herstructureren, de boekhouding te vereenvoudigen en de werkingskosten te beperken. Het vermogen van de overgenomen vennootschap samen met het vermogen van de overnemende vennootschap verhogen de kredietwaardigheid van de vennootschap nodig voor de externe financiering voor bijkomende toekomstige investeringen.

Alle aandelen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "EL ARCHITECTS" (overgenomen vennootschap), zijn nu reeds in bezit van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "E. & L. PROJECTS ARCHITECTEN" (overgenomen vennootschap),

Volgens de overeenkomst tot overdracht van aandelen van vierentwintig februari tweeduizend en veertien en de inschrijvingen in het aandelenregister van de BV CVBA "EL ARCHITECTS" op zeven april tweeduizend en veertien verwierf BV BVBA "E. & L PROJECTS ARCHITECTEN" 16.554 aandelen van de heer Luc Declercq en 186 aandelen van mevrouw Gerarda Deriddere, de overige aandelen waren reeds in handen van BVBA "E. & L. PROJECTS ARCHITECTEN",

Beide vennootschappen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen neerleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij in een eerste stap het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de BV CVBA "EL ARCHITECTS" overgaat naar de BV BVBA "E. & L. PROJECTS ARCHITECTEN".

RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

Vermits de overnemende vennootschap reeds alle aandelen in de overgenomen vennootschap bezit, moeten geen ruilverhoudingen worden bepaald.

Het komt er in deze op aan om in de boekhouding van de overnemende vennootschap de waarde van de deelneming te vervangen door de actief- en passietbestanddelen van de overgenomen vennootschappen, waarbij het positieve verschil tussen enerzijds de waarde van de deelneming en anderzijds de actief- en passielbestanddelen als goodwill wordt geboekt. Er moeten geen aandelen worden uitgegeven, noch uitgereikt aan vennoten.

VERMOGENS VAN DE OVERNEMENDE EN OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De samenstelling van de vermogens van de overnemende vennootschap en de overgenomen vennootschap worden in bijlage vermeld. Deze bijlagen maken één en ondeelbaar geheel uit met dit fusievoorstel. Op basis van de gegevens van de jaarrekeningen per éénendertig december tweeduizend en dertien wordt in bijlage een overzicht gegeven van de balansen van beide vennootschap voor de fusie, alsook een balans van de overnemende vennootschap na de fusie.

BOEKHOUDING EN DATUM VOOR DEELNAME IN DE WINST (art. 719,2° W.Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig warden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf één juli tweeduizend en dertien.

Omwille van de vereniging van alle aandelen in één hand dient geen datum voor deelname in de winst te worden bepaald.

BIJZONDERE RECHTEN (art. 719, 3° W.Venn.)

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Aile aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap. Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

BIJZONDERE VOORDELEN (art. 719,40 W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap, noch aan de bestuurder van de overgenomen vennootschap.

BIJZONDERE BEZOLDIGINGEN

In de procedure bij met fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen (artikelen 719 en 720 van het Wetboek van Vennootschappen) wordt niet voorzien in de opstelling van een schriftelijk controleverslag door een bedrijfsrevisor of een extern accountant. Bijgevolg dienen er geen bijkomende bezoldigingen of vergoedingen te worden toegekend aan een bedrijfsrevisor of extern accountant.

WIJZIGING VAN DE STATUTEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, dienen aan de statuten van de overnemende vennootschap volgende uit de fusie vloeiende of door het bestuursorgaan voorgestelde wijzigingen aangebracht te worden:

1, Doel

De activiteiten van de overgenomen vennootschap sluiten zeer nauw aan bij deze van de overnemende vennootschap, namelijk het uitoefenen van het beroep van architect in de meest brede zin, zodat de overnemende vennootschap haar maatschappelijk doel niet zal moeten aanvullen of wijzigen.

In geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, vervalt het doel van de overgenomen vennootschap, enkel het doei van de overnemende vennootschap is van toepassing.

2,. Naam

De overnemende vennootschap zal haar naam wijzigen in die zin dat zij de nam van de overgenomen

vennootschap zal aannemen.

3. Boekjaar - Algemene vergadering  Zetel

De zetel, het boekjaar en de algemene vergadering van de overnemende vennootschap blijven ongewijzigd

van toepassing

4. Bestuurder - zaakvoerder

Het mandaat van de bestuurder van de overgenomen vennootschap zal ingevolge de fusie komen te

vervallen.

In de overnemende vennootschap zullen geen bijkomende zaakvoerders worden benoemd,

6. Wetboek van Vennootschap  Bepalingen eigen aan architectenvennootschappen

De statuten van de overnemende vennootschappen zullen, indien nodig, worden aangepast aan de

bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en de bepalingen eigen aan een architectenvennootschap.

KOSTEN VAN DE FUSIEVERRICHTING

De kosten van de fusieverrichting zullen gedragen worden als volgt:

-in de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten door de overnemende en de overgenomen vennootschap, elk voor een gelijk deel, ten laste worden genomen;

-In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voortspruitend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

VERBINTENISSEN

Het bestuursorgaan van de overnemende en de overgenomen vennootschap verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders/vennoten alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

" .. ,

Voor-bettquderi . aan fiel Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk,.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

NEERLEGGING VAN HET FUSIEVOORSTEL EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de raad van bestuur en de zaakvoerder alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring uiterlijk dertig juni tweeduizend en veertien zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op acht mei tweeduizend en veertien te Knokke-Heist, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, in vier exemplaren, waarbij elke partij verklaart één ondertekend exemplaar ontvangen te hebben, en de twee andere exemplaren zullen neergelegd worden ter griffie van de rechtbanken van koophandel van Brugge en van Kortrijk overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschappen verlenen volmacht aan mevrouw Nele Ryssaert, wonende te Disstraat 12, 8540 Deerlijk, en aan de heer Feys Karel, wonende te Kortrijk, Gentsesteenweg 30, met de bevoegdheid tot subdelegatie, en recht elk afzonderlijk te handelen, om deze neerlegging te verrichten.

Bijlagen : balansen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

VOOR DE VENNOOTSCHAP

LUC DECLERCQ

BESTUURDER

Tegelijk hiermee neergelegde stukken:

- fusievoorstel met haar bijlagen,.

Op de laatste blz. van Luik B vermerden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2014
ÿþ -1.1.e1Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voo behou aan I Beigi. Staats

BELGE



NEERGELEGD

2014 30 JUNI 201h

AATSBLA Rechtbank van KOOPHANDEL

. Gent, ¬ ftiffieDRTRIJK

11111111!1,1,11,111,1,1!1111111 MONITEU

13 -07-

1GISCH S

Ondernemingsnr : 0896.210.120

Benaming

(voluit) : EL ARCHITECTS

(verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 8500 Kortrijk, Kennedypark 16 bus B

(volledig adres)

Onderwerp akte: FUSIE DOOR OVERNEMING - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor notaris Pascal Denys te Zwevegem, vervangende zijn ambtsgenoot notaris Dirk Declercq te Zwevegern, wettelijk belet, op drieëntwintig juni tweeduizend en veertien, neergelegd ter registratie, en waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt dat de algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EL ARCHITECTS met éenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste besluit Kennisname van documenten en verslagen

L De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de enige aandeelhouder, voornoemd, verklaart dat het op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op acht mei tweeduizend en veertien door de bestuursorganen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "E. & L. PROJECTS ARCHITECTEN", met zetel te 8300 Knokke-Heist, Kalvekeetdijk 124 en de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "EL ARCHITECTS", met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 16 bus B, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van Koorhandel Gent, afdeling Brugge op twaalf mei tweeduizend en veertien, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van éénentwintig mei daarna onder het nummer 14103790, en op de griffie van de van de rechtbank van Koophandel Gent, afdeling Kortrijk op twaalf mei tweeduizend en veertien, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertig mei daarna onder het nummer 14109306.

Il. De enige aandeelhouder bevestigt in zijn hoedanigheid van houder van aandelen op naam, uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De enige aandeelhouder erkent tevens dat hij de mogelijkheid heeft gehad om één maand voor de datum van de algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1° de fusievoorstellen;

2° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is;

3° de jaarverslagen en de verslagen van de commissarissen over de laatste drie boekjaren.

III. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

IV. De vergadering bevestigt dat alle aandeelhouders van de betrokken vennootschappen hebben besloten af te zien van het opstellen van tussentijdse cijfers die niet meer dan drie maanden voor de datum van het fusievoorstel zijn vastgesteld, overeenkomstig artikel 720 §2, 4° in fine van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tweede besluit : Verrichting gelijkgesteld met fusie door opslorping  Ontbinding zonder vereffening  Overgang onder algemene titel van het vermogen.

1. Fusie door overneming en vermogenovergang.

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op acht mei tweeduizend en veertien door de bestuursorganen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "E, & L. PROJECTS ARCHITECTEN", met zetel te 8300 Knokke-Heist,

_KaiveKeetdijis,12.4._en_eQ.kurgertillse.._venriesech.ep__orbder.xle..v9sm_v_ao__een_ Qp_ep_eretey_e_YeelgesetapArne1.,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

I. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Beperkte Aansprakelijkheid "EL ARCHITECTS", met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 16 bus B, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van Koorhandel Gent, afdeling Brugge en de griffie van de rechtbank van Koophandel Gent afdeling Kortrijk op twaalf mei tweeduizend en veertien.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "É. & L. PROJECTS ARCHITECTEN", met zetel te 8300 Knokke-Heist, Kalvekeetdijk 124, hierna genoemd "de overnemende vennootschap", de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coâperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "EL ARCHITECTS", met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 16 bus B, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

2. Boekhoudkundige datum.

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf één juli tweeduizend en dertien geacht

boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten.

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend. Alle aandelen zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan,

4. Bijzondere bezoldigingen.

In de procedure bij met fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen (artikelen 719 en 720 van het Wetboek van Vennootschappen) wordt niet voorzien in de opstelling van een schriftelijk controleverslag door een bedrijfsrevisor of een extern accountant. Bijgevolg dienen er geen bijkomende bezoldigingen of vergoedingen te worden toegekend aan een bedrijfsrevisor of extern accountant.

5. Bijzondere voordelen.

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap,

noch aan de bestuurder van de overgenomen vennootschap.

6. Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang.

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed. De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom, alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook, alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is ais huurder of verhuurder, en aile intellectuele rechten.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel aile lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan. Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met aile rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenomen vennootschap "EL ARCHITECTS" geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Net archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in het voordeel van de overgenomen vennootschap en deze laatste ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan,

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden,

7. Boekhoudkundige verwerking.

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het Koninklijk Besluit van dertig januari tweeduizend en één), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

8. Kwijting van de bestuurder.

dvereenkomstig artikel 727 van het Wetboek van Vennootschappen, beslist de algemene vergadering van de overnemende vennootschap over het verlenen van kwijting aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap,

g. Wijziging statuten overnemende vennootschap.

De vergadering verklaart zich akkoord dat de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "E. & L. PROJECTS ARCHITECTEN", de naam van onderhavige vennootschap "EL ARCHITECTS" zal overnemen.

Derde besluit: Machten tot uitvoering

De vergadering verleent aile machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen besluiten.

Vierde besluit : Volmacht,

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan mevrouw Nele Ryssaert, wonende te Disstraat 12, 8540 Deerlijk, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden in verband met de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "EL ARCHETECTS".

Alle voorgaande beslissingen werden met éénparigheid van stemmen genomen,

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

VOOR DE VENNOOTSCHAP

NOTARIS PASCAL DENYS MET STANDPLAATS TE ZWEVEGEM

Tegelijk hiermee neergelegde stukken

- eensluidend afschrift

an Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 12.12.2013, NGL 20.12.2013 13694-0320-011
28/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 13.12.2012, NGL 18.12.2012 12674-0192-012
27/09/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NE GELEGD

III II A 9111111111A111

*iaieiisz*

2012

,.r',TSELqD

C9, 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL

" _ KORTRIJK

II

1 ~

_oc.

sLICaSCH Si

MONITEU 2 ÛELC~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0896210120

Benaming

(voluit) : EL ARCHITECTS

(verkort) :

Rechtsvorm : CVBA

Zetel : President Kennedypark 16B, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

De vennootschap EL Architects cvba maakt melding dat de heer Jelle Vandecasteele, wonende te 8510 Bellegem, 't Rode Paard 54, met ingang van 31 mei 2012 ontslag heeft genomen uit zijn functie als bestuurder.

Er wordt niet in zijn vervanging voorzien.

Luc Declercq

Bestuurder

27/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 08.12.2011, NGL 21.12.2011 11646-0543-008
24/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 09.12.2010, NGL 21.12.2010 10639-0110-008
24/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 10.12.2009, NGL 21.12.2009 09898-0244-008

Coordonnées
EL ARCHITECTS

Adresse
PRESIDENT KENNEDYPARK 16B 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande