ELDORADO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELDORADO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 416.821.074

Publication

09/02/2012
ÿþ4 -

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

st~

be

Bt

a III NIIWI~III~IW IIVIIIIIIINV

*iao3as3z*

Ondernemingsnr : 0416.821.074

Benaming

(voluit) : Eldorado

Rechtsvorm : gesloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zeedijk 341116 te 8430 Middelkerke

Onderwem akte : Sluiting van de vereffening

Bij buitengewone algemene vergadering dd. 26/01/2012 werd, na het verslag over het beheer en de

vereffening te hebben aanhoord, met éénparigheid van stemmen, volgende besluiten genomen :

* de buitengewone algemene vergadering keurt de rekeningen van de vereffeningen goed

* de buitengewone algemene vergadering ontheft de heer Joris Lagrou, zonder voorbehoud noch beperking,;

van zijn functie als vereffenaar en verleent hem volledige kwijting.

de buitengewone algemene vergadering besluit dat de vereffening van de vennootschap beëindigd is en

dat de vennootschap opgehouden heeft te bestaan

" de buitengewone algemene vergadering bepaalt eveneens dat de boeken en de bescheiden van de vennootschap gedurende 5 jaar zullen bewaard worden door de heer Joris Lagrou, wonende te 8600 Diksmuide, Ijzerlaan 42.

Joris Lagrou, vereffenaar

Nedergelegd ter griffie Van rechtbank van koot7hande1 Brugge -- afdeling te O~st!erna

ip 2 T JAN. NIL

º%r ~1.1e retirer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

29/09/2011
ÿþ Ma12.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffue van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

11111111111111111111111 II

*11147077*



Ondernemingsnr 0416.821.074

Benaming

(Voluit): Edorado

Rechtsvorm: belsoten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zeedijk 34 bus 116, 8430 Middelkerke

Onderwerp akte: Ontbinding

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Hendrik DEaucQuoY, notaris met standplaats te, Diksmuide, op 4 juli 2011, dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Eldorado en dat onder meer volgende beslissingen werden genomen met één parigheid van stemmen:

eerste besluit: beslissing tot ontbinding en vereffening

De buitengewone algemene vergadering besluit vervolgens met eenparigheid van de stemmen om de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf vandaag. Dientengevolge. zal de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ELDORADO" vanaf vandaag enkel nog' bestaan voor haar vereffening.

Nedergelegd ter griffie et» tea rechtbank vJjindeli

Brugge

;Dr;

afclefing te 0o5 SEP. 20%

n'Ife üe crime,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Om van deze beslissing blijk te geven in de statuten, wordt artikel 4 van de statuten vervangen door volgende tekst:

"Op 2 november 1976 werd de vennootschap opgericht voor onbepaalde duur, op 4 juli 2011 werd zij vervroegd ontbonden en in vereffening gesteld".

tweede besluit: ontslag zaakvoerder - benoeming van de vereffenaar en de bepaling van zijn machten

a. Verder wordt door de vergadering ontslag verleend aan de zaakvoerder, met name aan voornoemde mevrouw Maria Theresia Dewilde.

De vergadering besluit bovendien om ter gelegenheid van de eerst volgende algemene vergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaar of bij de sluiting van de vereffening, te beraadslagen over de kwijting en ontheffing voor de uitoefening van haar beheer in het afgelopen boekjaar.

b. Met algemeenheid van stemmen wordt beslist om aan te stellen tot vereffenaar, voornoemde

, heer Joris Lagrou, die hier aanwezig is, deze opdracht verklaart te aanvaarden, en op erewoord verklaart alle waarborgen van rechtschapenheid te bieden, nooit in staat van faillissement is' verklaard en nooit enige veroordeling te hebben opgelopen die voorkomt in de lijst van de uitsluitingsgronden bedoeld in artikel 184 § 1 Wetboek van Vennootschappen, en meer in het algemeen niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van dit mandaat.

De aldus benoemde vereffenaar treedt pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn benoeming, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek . van Vennootschappen. Voor zoveel als nodig verleent de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen machtiging aan de zopas benoemde vereffenaar om het in artikel 184 zesde lid bedoelde eenzijdig verzoekschrift te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Voor het geval de Rechtbank van Koophandel de benoeming van voornoemde vereffenaar niet zou bevestigen, beslist de algemene vergadering met algemeenheid van stemmen om subsidiair aan te stellen tot vereffenaar: voornoemde mevrouw Maria Theresia Dewilde, In geval de Rechtbank ook de

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2011- Annexes du Moniteur belge

benoeming van deze persoon tot vereffenaar niet zou bevestigen, biedt de algemene vergadering de Rechtbank aan om in een nieuwe algemene vergadering een andere vereffenaar voor te stellen.

in verband met de vergoeding van de vereffenaar beslist de vergadering dat dit mandaat onbezoldigd wordt uitgeoefend, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

c. Met algemeenheid van stemmen beslist de vergadering dat de vereffenaar:

- de meest uitgebreide macht heeft bij het uitoefenen van zijn mandaat. Zo heeft de vereffenaar, al dan niet afzonderlijk handelend, en onverminderd de bevoegdheden vermeld in artikel 186 van het Wetboek van vennootschappen, de bevoegdheid om zonder enige machtiging van de algemene vergadering, de baten van de vennootschap te gelde te maken, daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van aile inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

- alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden. Hij zal beroep mogen doen op deskundigen (juridische, fiscale, boekhoudkundige raadgevers) met macht hen te bezoldigen.

- alle akten van de vennootschap in vereffening, geldig kan ondertekenen zonder tegenover derden zijn machten te moeten verantwoorden. In geval meerdere vereffenaars zijn benoemd, zullen alle akten van de vennootschap in vereffening, geldig ondertekend worden door één vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

d. Met algemeenheid van stemmen beslist de algemene vergadering dat de vereffenaars ervan worden ontslagen een inventaris op te maken, en zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap. Ondergetekende notaris deelt mee dal, zo de vereffening niet in één boekjaar kan beëindigd worden, de vereffenaar elk jaar toch een inventaris moet opmaken, alsook aan de algemene vergadering een jaarrekening moet voorleggen, volgens de regels die op de vennootschap van toepassing waren vóór haar ontbinding, met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid.

e. Overeenkomstig artikel 189bis en volgende van het Wetboek van Vennootschappen dient de vereffenaar in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, en één keer per jaar vanaf het tweede vereffeningsjaar, een omstandige staat van de toestand van de vereffening (die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en aangeeft wat nog moet worden vereffend) overmaken aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, en dit op straffe van afzetting door de rechtbank, en een geldboete van vijftig tot tienduizend euro. Eveneens dient de vereffenaar, vóór de afsluiting van de vereffening, hef plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers, ter goedkeuring voor te leggen aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

f. De vereffenaar draagt zorg voor een gelijke behandeling van de schuldeisers. Hij verdeelt onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Hij overhandigt hun de goederen die hij voor de andere verdeling heeft overgehouden. Bij de verdeling van het netto actief houdt hij rekening met hetgeen in artikel 24 van de statuten werd uiteengezet. Na afloop van de vereffening en ten minste één maand voor de algemene vergadering, brengt de vereffenaar, overeenkomstig artikel 194 Wetboek van Vennootschappen, aan de algemene vergadering verslag uit over het gebruik van de waarden van de vennootschap en legt haar de rekeningen met de stukken tot staving voor.

Overeenkomstig artikel 192 van het Wetboek van Vennootschappen is de vereffenaar aansprakelijk voor de tekortkomingen in zijn bestuur. Hij kan hiervoor een aansprakelijkheidsverzekering aangaan.

g. Aile stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

ledere wijziging van de naam van de vennootschap in vereffening is overeenkomstig artikel 183 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen verboden. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van zo'n vennootschap kan overeenkomstig artikel 183 § 3 van hetzelfde wetboek slechts worden uitgevoerd dan na homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel.

De sluiting van de vereffening wordt bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad volgens artikel 195 van het Wetboek van Vennootschappen, samen met de ambtsbeëindiging van de vereffenaar.

Deze vergadering wordt geschorst om de vereffenaar toe te laten voor de vereffening van de vennootschap te zorgen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

afgeleverd vóór registratie van de akte, met ais doel de neerlegging ter griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel.

Hendrik DEBUCQUOY,

notaris

tegelijk neergelegd:

- expeditie pv buitengewone algemene vergadering;;

aangehecht verslag zaakvoerder;

aangehecht verslag bedrijfsrevisor,

- aangehechte staat van actief en passief

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch S aatsblad

01/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.05.2010, NGL 21.09.2010 10551-0262-009
18/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.05.2009, NGL 09.09.2009 09757-0353-009
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.05.2008, NGL 27.06.2008 08301-0025-009
03/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 23.05.2007, NGL 29.06.2007 07313-0010-009
05/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 24.05.2006, NGL 03.07.2006 06392-3576-012
11/08/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 25.05.2005, NGL 08.08.2005 05635-3718-013
20/07/2004 : OO032992
11/08/2003 : OO032992
03/09/2002 : OO032992
22/08/2002 : OO032992
06/07/2001 : OO032992
01/01/1993 : OO32992
01/01/1992 : OO32992
01/01/1988 : OO32992
31/10/1987 : OO32992

Coordonnées
ELDORADO

Adresse
ZEEDIJK 34, BUS 116 8430 MIDDELKERKE

Code postal : 8430
Localité : MIDDELKERKE
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande