ELECTRAWINDS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ELECTRAWINDS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 449.826.315

Publication

05/05/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
25/04/2014
ÿþMod Won' mi

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Onderhemingsnr : 0449826315 Benaming

()Jeun) ELECTRAVVINDS (verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: John Cordierlaan 9 -8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte WIJZIGING VASTE VERTEGENWOORDIGER VAN DE COMMISSARIS

De Algemene Vergadering dd 27 mei 2013 stemt in met de wijziging van de vaste vertegenwoordiger van de

commissaris. Vanaf het boekjaar 2013 wordt Ernst & Young Bedrijfsrevisoren als commissaris vast vertegenwoordigd door Mevr. Marteen Mannekens ter vervanging van Dhr Stefaan Rabaey.

111111111).11j11,11111111111)

V beh aa Be Stat

tittreogd ter ad% von de

reetibic van Ireophandel

Bijtagen-b1rlietite1gisc1r1tautOtad--25/041201-4 - Annexes dn IVIonireur béTe

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenvinordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/06/2014
ÿþmod 11.1

Lu k B 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NI11116IJ

Ondernemingsnr : 0449.826.315

Benaming (voluit) : Electrawinds (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : John Cordierlaan 9 8400 Oostende

IIII

Onderwerp akte :AUTHENTIEK VOORSTEL VAN OVERDRACHT onder bezwarende titel van een bedrijfstak (art. 770 Wetboek van vennootschappen) - Proces-verbaal van de Overdragende Vennootschap

Neerlegging van het voorstel van overdracht van de naamloze vennootschap "Elicio", met zetel te 8400 Oostende, John Cordierlaan 9 (verkrijgende vennootschap) van 28 mei 2014 met betrekking tot een bedrijfstak van de naamloze vennootschap "Electrawinds" (overdragende vennootschap) .

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 23 mei 2014, bijlage 1 & 2)

Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1 °bis van het Wetboek van registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/06/2014
ÿþIIIIIII1t1).11.1,1111 J1,1111101

Mnd Met 11 1

ekend te maken kopie

n de altittEERGELEGD Griffie gin(' htb Rnk 1.(..eh.eitrciLej

0 6 JUN 2014

Gent Afdeling Oosten

ue grefer

In de bijlagen bij het Belgis na neeriegging ter griffie y

Begen bij hei Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0949.826.315

Benaming

(voluip : Electrawinds

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: John Cordieriaan 9 te 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag en benoeming bestuurder en verplaatsing vennootschapszetel Uit het verslag van de vergadering van de raad van bestuurd van 9 mei 2014 blijkt volgende:

De Raad van Bestuur neemt kennis van het ontslag van de NV Buraco als voorzitter en bestuurder van de vennootschap met ingang van 8 mei 2014 en aanvaardt dit.

De overige bestuurders gaan unaniem akkoord en beslissen conform artikel 14 van de statuten van: de vennootschap om BVBA Clercus niet maatschappelijke zetel te 9032 Gent, Woestijngoedlaan 'n met de heer Guy De Clercq als vaste vertegenwoordiger aan te duiden tot vervangende bestuurder én vodrzitter van de Raad.

Uit het verslag van de vergadering van de raad van bestuur van 1 juni 2014 blijkt volgende:

Bij beslissing van de vergadering van de raad van bestuur van 1 juni 2014 werd unaniem beslist om de zetel van de vennootschap te verplaatsen van John Cordierlaan 9 te 8400 Oostende naar Fortstriat 27 te 8400 Oostende, en dit met onmiddellijke ingang.

Namens de Raad van Bestuur

LOS NV

Bestuurder

Luc Desender

Permanent vertegenwoordiger

65>cerwitieffik.fflemike3mmiate:: ege.:rtikeffeitii rteftetnuesiki mi e iketlommeifeeritStteiP,,IttstWi

oficeeereeffl) emetsteematifeefeffitte eetieell me-reqict9 eietemetsreei,

03/04/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
11/08/2014
ÿþ mad 11.1

I Staatsblad bekend te maken kopie

na neeriegging ter griffie van de akte





1111111131111111

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel : Fortstraat 27

8400 Oostende (Zandvoorde)

Onderwerp akte :Authentieke akte van overdracht onder bezwarende titel van een bedrijfstak door ELECTRAWINDS NV aan EL1CIO NV (artikel 770 Wetboek van Vennootschappen)

Tekst: Bij akte door geassocieerd notaris Michel van Tieghem de Ten Berghe te Oostende op 18 juli 2014, te!: registreren, werd de aide verleden met betrekking tot de overdracht onder bezwarende titel van een bedrijfstak!i door de naamloze vennootschap "ELECTRAWINDS", met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Fortstraat 27, ondememingsnurnmer 449.826.315, de overdragende vennootschap, aan de naamloze vennootschap! "ELICIO", met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, John Cordierlaan 9, ondernemingsnummer: 552.775.977, de overnemende vennootschap..

OVERDRACHT TEN BEZWARENDE TITEL VAN EEN BEDRIJFSTAK

De Overdragende Vennootschap, de naamloze vennootschap ELECTRAWINDS, verklaarde over te dragen:: aan en in het voordeel van de Overnemende Vennootschap, de naamloze vennootschap ELICIO, verklaarde te aanvaarden, de hierna beschreven bedrijfstak, zoals hierna beschreven en onder de voorwaarden: opgenomen in de Overdrachtsovereenkomst, in het authentiek voorstel tot overdracht en in deze akte:

BESCHRIJVING VAN DE OVERGEDRAGEN BEDRIJFSTAK

De bedrijfstak omvat elle Belgische windenergieprojecten in ontwikkeling, zowel op zee als op het vasteland,!i met betrekking tot dewelke de Overdragende Vennootschap enige zakelijke of persoonlijke rechten heeft (de! "Belgische Windprojecten"), met inbegrip van alle overige activa die noodzakelijk zijn om de Belgische Windprojecten te ontwikkelen, en zoals in de akte uiteengezet, maar  en ongeacht wat hierna volgt - met de uitdrukkelijke uitzondering van de activa opgesomd in de limitatieve lijst van activa die niet nodig of nuttig zijrij !: voor de uitbating van de bedrijfstak en die eigendom blijven van de Overdragende Vennootschap, welke lijst ais:, Bijlage 1 werd gevoegd bij het authentiek voorstel van overdracht de dato 28 mei 2014.

i; De bedrijfstak omvat eveneens alle passiva van om het even welke aard, rechtstreekse of onrechtstreekse: schulden, aanspraken, verlies, schade, verplichtingen, verbintenissen of aansprakelijkheden, geschillen al dan: niet zeker of voorwaardelijk, bepaald of bepaalbaar, en in het algemeen aile verplichtingen en schulden die:: !" rechtstreeks betrekking hebben op de bedrijfstak en bestaan voor, of op de datum van de overdracht van de bedrijfstak of nadien ontstaan. Ter verduidelijking, alle passive die betrekking hebben op de activa die deeli uitmaken van de bedrijfstak, worden geacht rechtstreeks betrekking te hebben op de bedrijfstak,

s:

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT

2. De handelingen van de over te dragen bedrijfstak worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor:! rekening van de Overnemende Vennootschap vanaf 1 april 2014.

6. Als richtinggevend principe voor elk actief of passief dat niet toegewezen is ondanks de gedetailieerde :! toewijzing in huidige authentieke akte (en de gedetailleerde toewijzing ingevolge huidige authentieke akte zal: geen beperking vormen van 'dit richtinggevend principe), en onverminderd enige andere bepaling in huidigei! authentieke akte die explicieter

(a) zullen elle activa van de Overdragende Vennootschap overgedragen worden naar de Overnemende :!Vennootschap, tenzij specifiek toegewezen aan de Overdragende Vennootschap ingevolge huidige authentieke!: akte, waaronder ook begrepen is het voorstel van overdracht; en

(b) zullen de passive van de Overdragende Vennootschap bij de Overdragende Vennootschap

baie.. ing ie eze_  Pi? P.Plilek __v_v_ercia_njog.9..9Wgerl,aari hu [ge

Op de laatste blz. van 1-nik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0449.826.315 Benaming (voluit) : Etectrawinds

------- - ------- ---------

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

, *

e,- Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

' authentieke akte. Om alle twijfel te vermijden, alle vorderingen van enige gewone schuldeiser (schuldeiser die voldeed aan de wettelijke vereisten om te stemmen over het reorganisatieplan zoals neergelegd op 27 maart 2014) tegen de Overdragende Vennootschap en die onderhevig zijn aan het reorganisatieplan gehomologeerd in diezelfde procedure, blijven bij de Overdragende Vennootschap.

FISCALE VERKLARINGEN

De comparanten verklaren dat het de overdracht onder bezwarende titel van een bedrijfstak betreft in de zin van artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 Wetboek van Vennootschappen, en de comparanten verklaren onderhavige overdracht te onderwerpen aan de regeling omschreven in de artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 Wetboek van Vennootschappen. De overdracht zal dus de gevolgen met zich meebrengen bedoeld in artikel 763 Wetboek van Vennootschappen.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Uitgereikt voor registratie in toepassing van artikel 173,1°Ipis van het Wetboek van Registratierechten

Getekend: Michel van Tieghem de Ten Berghe  geassocieerd notaris,

Gelijktijdig neergelegd: expeditie van de akte overdracht de dato .1 8 jull 2014, met bijlagen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neeeireceed ~i~ ~rïr~ van 4r; n.~~tiittere. V~tr

RM"),',70' " ~ _sr_ . .C:!er~e.1,,

4 DEC. 20.0

nriffia

III

*14006487*

Ondernemingsnr : 0449826315

Benaming

(voluit) : Electrawinds

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : John Cordierlaan, 9 te 8400 - Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag Bestuurder

De Raad van Bestuur dd. 8 november 2013 neemt kennis van het ontslag als bestuurder, aangeboden door

de BVBA MERCODI, met als vaste vertegenwoordiger Dhr. Jo Connu, en dit met onmiddellijke ingang.

De Raad dankt Dhr. Cornu voor de inspanningen geleverd voor de Vennootschap en zal aan de

eerstvolgende Algemene Vergadering de besissing over de kwijting voorleggen.

De Raad beslist voorlopig niet in vervanging te voorzien en het aantal besturders op drie te behouden.

Namens de Raad van Bestuur,

PDS Consulting BVBA

Bestuurder

Paul Desender

Permanent vertegenwoordiger

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/01/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
21/11/2013
ÿþ~

Mod word iia

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





*131797



rVei.io'1~JtirJevi irif ~~1i^9n 7`«n fibw rechtbank ven Brugge 

7 t)

D

~~CLl:6!

Griffie

..... ..-. ..

Ondernemingsnr : 0449.826.315

Benaming

(voluit) : ELECTRAWINDS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : John Cordierlaan 9, 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging van het schriftelijk besluit van de aandeelhouders d.d. 17 juif 2013 overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek Vennootschappen

Uittreksel uit het schriftelijk besluit van de aandeelhouders d.d. 17 juli 2013

(i) Goedkeuring, overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek Vennootschappen, van:

a. clausule 5.(c) van een brief betreffende afstand van rechten en wijzigingen de dato 28 juni 2013 van DG Infra + NV aan de Vennootschap ln verband met een EUR 20.160.000 achtergestelde leningsovereenkomst de dato 7 maart 2008 tussen de Vennootschap ais Ontlener en DG Infra + NV en Gemeentelijke Holding NV als Leninggevers, zoals gewijzigd op 29 maart 2013, alsook van enige andere bepalingen van deze brief die rechten toekennen aan derden die een invloed hebben op het vermogen van de Vennootschap, dan wel een schuld of een verplichting te haren laste doen ontstaan, wanneer de uitoefening van deze rechten afhankelijk is van een verandering van de contrais die op haar wordt uitgeoefend; en

b. clause 5.(c) van een brief betreffende afstand van rechten en wijzigingen de dato 28 juni 2013 van DG infra + NV, Adviesbeheer Gimv XL NV, Gimv NV en Gimv-XL Partners CVA aan de Vennootschap in verband met een EUR 30.000.000 achtergestelde leningsovereenkomst de dato 7 maart 2008 tussen de Vennootschap als Ontlener en DG Infra + NV en Gimv NV als Leninggevers, waartoe Adviesbeheer Gimv XL NV en Gimv-XL Partners CVA toetraden ais bijkomende Lenninggevers ingevolge navolgende leningsoverdrachten, alsook van enige andere bepalingen van deze brief die rechten toekennen aan derden die een invloed hebben op het vermogen van de Vennootschap, dan wel een schuld of een verplichting te haren laste doen ontstaan, wanneer de uitoefening van deze rechten afhankelijk Is van een verandering van de controle die op haar wordt uigeoefend.

Bovenvermelde bepalingen kunnen een "poison pilt" vormen waarvan de goedkeuring, overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek Vennootschappen niet toebehoort aan de raad van bestuur maar aan de algemene vergadering;

(ii) Toekenning van een volmacht aan Valérie Pauwels en Annick Garcet, elk met recht van Indeplaatstelling, om al het nodige te doen betreffende de neerlegging van dit schriftelJik besluit bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge.

Bert Heyman

Volmachthouder

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.05.2013, NGL 06.08.2013 13404-0240-054
21/11/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

meaergelegd ter griffie van ge rechtbank . n kaobhandeel Brugg:  afdeling te Oosten ia

op 9 NOV, 2012

Griffiee grrfifer

*iaieeive

~

Ondernemingsnr : 0449826315

Benaming (voluit) : ELECTRAWINDS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : John Cordierlaan 9

8400 Zandvoorde

Onderwerp akte :AANPASSING UITGIFTEVOORWAARDEN WARRANTS - VERNIETIGING WARRANTS - KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN - ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zesentwintig oktober tweeduizend en twaalf, door Meester'' Alexis Lemmerling, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met:: handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap:. "ELECTRAWINDS", waarvan de zetel gevestigd is te 8400 Zandvoorde, John Cordierlaan 9, volgende! beslissingen genomen heeft:

1f Aanpassing uitgiftevoorwaarden bestaande Achtergestelde Schuld Warrants.

2f Beslissing de volgende statutenwijzigingen door te voeren:

- wijziging van artikel 9 met betrekking tot de overdrachtsbepalingen;

- vormelijke aanpassing van de titel van artikel 12 "Obligaties -- Warrants";

- wijziging van artikel 14 "Samenstelling van de raad van bestuur", ais volgt:

"ARTIKEL 14 - SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie (3) leden, natuurlijke of; rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergaderine van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een: algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag,; van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee! aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,;. , zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die:, belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet,

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben dei overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering, geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de: aanwezige bestuurders,"

- schrapping van artikel 15 "Voortijdige vacature" en bijgevolg hemummering van de volgende artikels van, de statuten,

wijziging van het (nieuwe) artikel 16 "Bijeenkomsten - Beraadslaging en Besluitvorming" als volgt: "ARTIKEL 16 - BIJEENKOMSTEN - BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders telkens de belangen;' van de vennootschap het vereisen, tenzij andersluidende beslissing van de raad van bestuur,

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vgor- mod 11.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De oproepingen vermelden de plaats, datum, uur en agenda van de vergaderïng en worden ten minste drie werkdagen voor de vergadering per brief, telefax, e-mail of op een andere schriftelijke wijze verzonden.

" Bij gebrek aan een voorzitter of indien de voorzitter is verhinderd, wordt de raad van bestuur voorgezeten door een bestuurder door zijn collega's daartoe aangeduid.

' De regelmatigheid van de bijeenroeping kan niet worden betwist indien alle bestuurders aanwezig of regelmatig vertegenwoordigd zijn.

Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale , handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die i . op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

. In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen ' aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen in acht te nemen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dat verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register, De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of eiders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of doortwee bestuurders."

- schrapping van de artikels 18 "Beraadslaging" en 19 "Notulen" van de statuten en bijgevolg hernummering van de volgende artikels van de statuten.

- vormelijke aanpassing van de derde alinea van het (nieuwe) artikel 19 "Directiecomité" als volgt:

"Indien een rechtspersoon lid wordt van het directiecomité, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, te benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap. De rechtspersoon mag zijn vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen." - vormelijke aanpassing van de tweede alinea van het (nieuwe) artikel 20 "Dagelijks bestuur" als volgt: 'Wannéer meerdere personen zijn belast met het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap in al haar ' handelingen van het dagelijks bestuur, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door een persoon belast met het dagelijks bestuur, die geen bewijs van een voorafgaand besluit moet leveren,"

- wijziging van het (nieuwe) artikel 26 "Vergadering" als volgt, met onder andere wijziging van de datum van de gewone algemene vergadering:

"ARTIKEL 26 - VERGADERING

De jaarlijkse gewone algemene vergadering wordt gehouden op 27 mei om 11 uur. Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 37 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist en moet worden bijeengeroepen telkens de aandeelhouders die samen een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen er om vragen.

De algemene vergaderingen vinden plaats op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats die vermeld is in de oproepingen."

wijziging van het (nieuwe) artikel 27 "Bijeenroeping" als volgt:

"ARTIKEL 27 - BIJEENROEPING

De raad van bestuur, de commissaris(sen) of in voorkomend geval de vereffenaars roepen de algemene vergadering bijeen.

Deze oproepingen vermelden de plaats, datum, uur en agenda van de algemene vergadering en geschieden in de vorm en binnen de termijnen vereist door de artikelen 189, 532, 533 en 535 van het Wetboek



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik Et vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11,1

Vgor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

van vennootschappen. ©e bijeenroepingen gedaan door de raad van bestuur kunnen geldig in zijn naam ondertekend worden door de persoon belast met het dagelijks bestuur.

De personen die krachtens het Wetboek van vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden ais regelmatig opgeroepen beschouwd.

Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na de bijeenkomst van een algemene vergadering, die zij niet bijwoonden, verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping, terbeschikkingstelling of enige onregelmatigheid in de oproeping."

- vormelijke aanpassing van de tweede alinea van het (nieuwe) artikel 28 "Toelating" als volgt:

"De houders van obligaties, warranten en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen de algemene vergadering bijwonen, doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders De houders van certificaten op naam dienen hun hoedanigheid te staven door overlegging van een certificaat van inschrijving in het certificatenregister of een kopie van hun inschrijving in het certificatenregister."

- wijziging van het (nieuwe) artikel 29 "Vertegenwoordiging" als volgt:

"ARTIKEL 29 - VERTEGENWOORDIGING

Iedere aandeelhouder kan per brief, telefax, e-mail of op een andere schriftelijke wijze een volmacht geven om hem op de algemene vergadering te vertegenwoordigen, De lasthebber moet geen aandeelhouder zijn. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij minstens drie werkdagen voor de algemene vergadering op de in oproeping aangeduide plaats worden neergelegd."

- wijziging van het (nieuwe) artikel 30 "Aanwezigheidslijst" ais volgt:

"ARTIKEL 30 - AANWEZIGHEIDSLIJST

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en cie woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen."

- vormelijke aanpassing van de tweede alinea van het (nieuwe) artikel 31 met betrekking tot de bureau. invoeging van een nieuw artikel 32 met betrekking tot het antwoordplicht bestuurders/commissarissen. - hemummering van het nieuwe artikel 34 met betrekking tot de beraadslaging  aanwezigheidsquorum. - hernummering van het nieuwe artikel 35 "Stemrecht" als volgt:

" ARTIKEL 35 - STEMRECHT

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit.

Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen, door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder; (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is; (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig het agenda door de algemene vergadering moet genomen worden, "ja", "nee" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten, om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 28 van onderhavige statuten, na te leven."

- invoeging van een nieuw artikel 36 met betrekking tot de meerderheid van de stemmen.

wijziging van het (nieuwe) artikel 37 met betrekking tot de schriftelijke besluitvorming.

- wijziging van de laatste alinea van het (nieuwe) artikel 40 met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening,

- wijziging van de titel en de eerste alinea van het (nieuwe) artikel 41 "Winstverdeling - Uitkering" als volgt; "ARTIKEL 41 - WINSTVERDELING - UITKERING

Jaarlijks wordt van de nettowinst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf % vocrafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt."

- wijziging van de titel van het (nieuwe) artikel 43 met betrekking tot de verliezen.

- wijziging van de titel van het (nieuwe) artikel 44 "Ontbinding en Vereffening", als volgt;

"ARTIKEL 44- ONTBINDING EN VEREFFENING"

- invoeging van een nieuw artikel 45 met betrekking tot de vereniging van aile aandelen in één hand. - schrapping van artikel 47 "Vereniging van alle aandelen in één hand" van de statuten.

3/ Vernietiging Achtergestelde Schuld Warrants,

4/ Eerste kapitaalverhoging van de vennootschap met zes miljoen vijfhonderd drieënnegentigduizend zeshonderd tweeënzeventig euro zestien cent (¬ 6.593.672,16), om het kapitaal te verhogen tct eenenzeventig miljoen driehonderd vijfenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro negenentwintig cent (¬ 71.365.973,29).

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld en ging gepaard met de uitgifte van twee miljoen honderd dertigduizend vijfhonderd zevenenzestig (2.130.567) kapitaalaandelen.

Er werd onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van negentien euro zesenzeventig cent (¬ 19,76) (afgerond) per kapitaalaandeel, waarvan:

(i) drie euro negen cent (¬ 3,09) (afgerond) per aandeel geboekt werd op de rekening "Kapitaal", hetzij in totaal zes miljoen vijfhonderd drieënnegentigduizend zeshonderd tweeënzeventig euro zestien cent (¬ 6.593.672,16); en,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, " í

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

(ii) zestien euro zevenenzestig cent (¬ 16,67) (afgerond) per aandeel geboekt werd op de rekening "Uitgiftepremies", hetzij in totaal vijfendertig miljoen vijfhonderd en zes duizend driehonderd zevenentwintig euro vierentachtig cent (¬ 35.506.327,84).

Ieder kapitaalaandeel werd onmiddellijk volgestort in kapitaal tot beloop van honderd procent (100%). De uitgiftepremie werd onmiddellijk integraal volgestort.

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening nummer 676-2714220-29 op naam van de vennootschap bij de Bank Degroof zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 26 oktober 2012.

5/ Boeking van het totaalbedrag van de uitgiftepremie, zijnde vijfendertig miljoen vijfhonderd en zes duizend driehonderd zevenentwintig euro vierentachtig cent (¬ 35.506.327,84), op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken " en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts zal kunnen worden over beschikt overeenkomstig de voorwaarden door het Wetboek van vennootschappen gesteld voor een statutenwijziging.

6/ Tweede kapitaalverhoging met vijfendertig miljoen vijfhonderd en zes duizend driehonderd zevenentwintig euro vierentachtig cent (¬ 35.506.327,84), om het te verhogen tot honderd en zes miljoen achthonderd tweeënzeventigduizend driehonderd en een euro dertien cent (¬ 106.872.301,13), door incorporatie van het totaalbedrag van de uitgiftepremie.

Deze tweede kapitaalverhoging werd gerealiseerd zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen.

7/ Derde kapitaalverhoging met zesentwintig miljoen zevenenzeventigduizend vijfhonderdvijfenveertig euro twee cent (¬ 26.077.545,02), om het kapitaal te verhogen tot honderdtweeëndertig miljoen negenhonderdnegenenveertigduizend achthonderdzesenveertig euro vijftien cent (¬ 132.949.846,15).

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door incorporatie in het kapitaal van de totale resterende geboekte uitgiftepremie in de vennootschap en dat deze derde kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

8/ Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen tot kapitaalverhoging die voorafgaan, vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdtweeëndertig miljoen negenhonderdnegenenveertigduizend achthonderdzesenveertig euro vijftien cent (¬ 132.949.846,15). Het is vertegenwoordigd door drieëntwintig miljoen negenenvijftigduizend negenhonderdzesentachtig (23.059.986) gewone aandelen zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn genummerd van 1 tot en met 23.059.986."

9/ Kennisname van het ontslag als bestuurders van de vennootschap met ingang van 26 oktober 2012;

- de naamloze venncotschap "LDS", met zetel te 8210 Zedelgem, Notenbosdreef 2, vast vertegenwoordigd door de heer DESENDER Luc Robert, wonende te 8210 Zedelgem, Notenbosdreef 2;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PAUL DESENDER CONSULTING", met zetel te 8200 Sint-Michiels (Brugge), Baron de Serretstraat 61, vast vertegenwoordigd door de heer DESENDER Paul Emiel, wonende te 8200 Sint-Michiels (Brugge), Baron de Serretstraat 61;

- de naamloze vennootschap "Buraco", met zetel te 1703 Schepdaal, Jan De Trochstraat 151, vast vertegenwoordigd door de heer VANDEKERCKHOVE Paul André Hilda Maria, wonende te 1703 Schepdaal, Jan De Trochstraat 151;

- de naamloze vennootschap "Société Fédérale de Participations et d'Investissements"/ "Federale Participatie- en Investeringsmaatschappij" met zetel te 1050 Brussel, Louizalaan 32 bus 4, vast vertegenwoordigd door de heer VANDER VENNET Rudi Maurice Marie, wonende te 9000 Gent, Handbalstraat

11

- de naamloze vennootschap "Winpar", met zetel te 1130 Brussel, Bourgetlaan 42, vast vertegenwoordigd , door de heer VANDEKERCKHOVE Alexandre Yves, wonende te 3090 Overijse, Waversesteenweg 149;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Mercodi" met zetel te 9120 Beveren-Waas, Grote Markt 18, vast vertegenwoordigd door de heer CORNU Jozef, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Grouwesteenstraat 13;

- de heer BORNHAUSER Bertrand, wonende te Zwitserland, 1223 Cologny, Chemin Les Hauts Crêts 8;

- de heer VANDENBULCKE Manuel Emiel Fernand Christine, wonende te 2600 Berchem (Antwerpen),

Cogels-Osylei, 78;

- de heer MAENHOUT Peter Stefaan, wonende te 1000 Brussel, Mercelisstraat 80;

- de heer DEWALS Dirk Frank, wonende te 3060 Bertem, Tervuursesteenweg 205.

10/ Kennisname van het ontslag als bestuurder van de vennootschap met ingang van 22 oktober 2012;

- de naamloze vennootschap "ParticipatieMaatschappij Vlaanderen" afgekort PMV", met maatschappelijke

zetel te Oude Graanmarkt 63, 1000 Brussel, vast vertegenwoordigd door de heer DECREM Wemer Fritz Pierre,

wonende te 1790 Affligera, Oudebaan 186.

11/ Werden benoemd tot bestuurders van de vennootschap met ingang van 26 oktober 2012:

- de naamloze vennootschap "LDS", met zetel te 8210 Zedelgem, Notenbosdreef 2, vast vertegenwoordigd door de heer DESENDER Luc Robert, wonende te 8210 Zedelgem, Notenbosdreef 2;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PAUL DESENDER CONSULTING", met zetel te 8200 Sint-Michiels (Brugge), Baron de Serretstraat 61, vast vertegenwoordigd door de heer DESENDER Paul Emiel, wonende te 8200 Sint-Michiels (Brugge), Baron de Serretstraat 61;

- de naamloze vennootschap "Buraco", met zetel te 1703 Schepdaal, Jan De Trochstraat 151, vast vertegenwoordigd door de heer VANDEKERCKHOVE Paul André Hilda Maria, wonende te 1703 Schepdaal, Jan De Trochstraat 151;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Mercodi" met zetel te 9120 Beveren-Waas, Grote Markt 18, vast vertegenwoordigd door de heer CORNU Jozef, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Grouwesteenstraat 13.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

, Het mandaat van de nieuwe bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering in het jaar;

2018.

De bestuurders zuilen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

12) Bijzondere volmacht werd verleend aan Mevrouw Marie Vandenbrande en Meester Philip Daenen, die te dien einde allen woonstkeuze gedaan hebben op het advocatenkantoor Baker & McKenzie CVBA, Louizalaan 149, 1050 Brussel, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten hij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijvinglaanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, een aanwezigheidslijst, twee volmachten, de gecotirdineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vôôr registratie in toepassing van artikel 173, 1' bis van hef Wetboek registratierechten.

Alexis Lemmerling Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/11/2012
ÿþmod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111

*12181648*

Nedergelegd ter griffie ven als

rechtbankva " " " an " e Brugge  " deling te Ooetenae

Griffie grrftirt"

'°2 5 KT. 202

jlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0449.826.315

Benaming (voluit) : ELECTRAWINDS

(verkort) :

Rechtsvorm , naamloze vennootschap

Zetel : John Cordierlaan 9

8400 ZANGVOORDE

Onderwerp akte :VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING VOLGEND OP ' DE UITOEFENING VAN WARRANTS - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden op tien oktober tweeduizend en twaalf, door Meester Peter VAN': MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat twee bestuurders van de naamloze vennootschap "ELECTRAWINDS", waarvan de zetel gevestigd is te:, 8400 Zandvoorde, John Cordierlaan 9,

VASTGESTELD HEBBEN DAT:

1° Als gevolg van aanvragen door warranthouders tot uitoefening van warrants, het kapitaal verhoogd werd met in totaal twee miljoen honderd dertienduizend driehonderd vierentachtig euro negentien cent (¬ ,' 2,113.384,19), zodat het kapitaal verhoogd werd tot vierenzestig miljoen zevenhonderd tweeënzeventigduizend driehonderd en een euro dertien cent (¬ 64.772.301,13), met de uitgifte van zeshonderd tweeëntachtigduizend achthonderd drieëntachtig (682.883) nieuwe kapitaalaandelen met de rechten en verplichtingen zoals omschreven in de akte van uitgifte van deze warrants.

Er werd onmiddellijk in geld ingeschreven op de nieuwe kapitaalaandelen tegen een prijs per kapitaalaandeel van negentien euro tweeëntwintig cent (¬ 19,22), als volgt:

(i) "GIMV": honderd tweeënzeventigduizend honderdveertien (172.114) aandelen;

(ii) "Adviesbeheer GIMV-XL NV": vierentwintigduizend vijfhonderd achtentachtig (24,588) aandelen;

(iii) "GIMV XL Partners": tweehonderd eenentachtigduizend driehonderd zestien (281.316) aandelen; en

(iv) "Belfius Bank NV" (voorheen "Dexia Bank België NV"): tweehonderd en vierduizend achthonderd

vijfenzestig (204.865) aandelen.

De nieuwe aandelen zijn genummerd van 20.246,537 tot en met 20.929.419.

Per kapitaalaandeel werd telkens:

(i) drie euro negen cent (¬ 3,09) (afgerond) geboekt op de rekening "Kapitaal", hetzij in totaal twee miljoen honderd dertienduizend driehonderd vierentachtig euro negentien cent (¬ 2.113.384,19), en

(ii) het saldo werd geboekt op de rekening "Uitgiftepremies", hetzij in totaal elf miljoen elfduizend zeshonderd , zevenentwintig euro zeven cent (¬ 11.011.627,07).

Ieder kapitaalaandeel werd onmiddellijk volgestort in kapitaal tot beloop van honderd (100) procent en de uitgiftepremie werd eveneens onmiddellijk integraal volgestort op een bijzondere rekening nummer zoals blijkt uit een bankattest afgeleverd door KBC Bank op 4 oktober 2012.

Alle negenhonderd en tienduizend vijfhonderd en tien (910.510) "Serie Drie Achtergestelde Schuldwarrants" werden omgezet in aandelen,

2° Het artikel 5 van de statuten werd vervangen door de volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierenzestig miljoen zevenhonderd tweeënzeventigduizend.' driehonderd en een euro dertien cent (¬ 64.772.301,13). Het is vertegenwoordigd door twintig miljoen negenhonderd negenentwintigduizend vierhonderd negentien (20.929.419) gewone aandelen zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn genummerd van 1 tot en met 20.929.419."

3° Machtiging werd verleend aan elke twee bestuurders van de vennootschap, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het reohtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondememingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren en om het register van aandelen aan te passen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Namm en handtekening

ry '

st

---i

*Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

m'A 77.7

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, de gecoordineerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vôôr registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/09/2012 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 31.08.2012 12546-0346-039
01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 25.07.2012 12350-0244-051
03/02/2012
ÿþr I mod 111

f& ~ fr \ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

, ( ,~

. t 11 .

il 611111118 IIIIIIIIIII

*iao3oszs"

Vo' behoi aan Belg Staag

Neeretgd griffie van eka rechtbank vars koophandel Brugge - afdeling te OOgTr..NDE

oP

i{

8

Ondernerningsnr : 0449.826.315

Benaming (voluit) : ELECTRAWINDS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : John Cordierlaan, 9

8400 Zandvoorde

Onderwerp akte :VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING VOLGEND OP DE UITOEFENING VAN WARRANTS - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden op dertig december tweeduizend en elf, voor Meester Eric SPRUYT, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat

twee bestuurders van de naamloze vennootschap "ELECTRAWINDS", waarvan de zetel gevestigd is te 8400 Zandvoorde, John Cordierlaan 9,

VASTGESTELD HEBBEN DAT:

1° Als gevolg van aanvragen door een warranthouder tot uitoefening van warrants, het kapitaal verhoogd werd met in totaal één miljoen vijf honderd zesenvijftig duizend zes honderd vierenzeventig euro en twee cent (¬ 1.556.674,02), zodat het kapitaal verhoogd werd tot tweeënzestig miljoen zes honderd achtenvijftig duizend negen honderd zestien euro vierennegentig cent (¬ 62.658.916,94), met uitgifte van vijf honderd en drie duizend zeven honderd achtenzeventig (503.778) nieuwe kapitaalaandelen met de rechten en verplichtingen zoals omschreven in de akte van uitgifte van deze warrants.

Er werd onmiddellijk in geld ingeschreven op de nieuwe kapitaalaandelen tegen een prijs per kapitaalaandeel van negentien euro vijfentachtig cent (¬ 19,85) door FPIM.

De nieuwe aandelen zijn genummerd van 19.742.759 tot en met 20.246.536.

Per kapitaalaandeel werd telkens:

(i) drie euro negen cent (¬ 3,09) (afgerond) geboekt op de rekening "Kapitaal", hetzij in totaal één miljoen vijf honderd zesenvijftig duizend zes honderd vierenzeventig euro twee cent (¬ 1.556.674,02), en

(ii) het saldo werd geboekt op de rekening "Uitgiftepremies", hetzij in totaal acht miljoen vierhonderd drieënveertig duizend drie honderd vijfentwintig euro achtennegentig cent (¬ 8.443.325,98).

ieder kapitaalaandeel werd onmiddellijk volgestort in kapitaal tot beloop van honderd (100) procent en de uitgiftepremie werd eveneens onmiddellijk integraal volgestort op een bijzondere rekening nummer zoals blijkt uit een bankattest afgeleverd door ING Bank op 29 december 2011.

2° Het artikel 5 van de statuten werd vervangen door de volgende tekst :

"Hef maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestig miljoen zeshonderd achtenvijftig duizend negenhonderd zestien euro vierennegentig cent (¬ 62.658.916, 94). Het is vertegenwoordigd door twintig miljoen tweehonderd zesenveertigduizend vijfhonderd zesendertig (20.246.536) gewone aandelen zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn genummerd van 1 tot en met 20.246.536."

3° Beslissing en vaststelling dat de zestienduizend vijfhonderddertien (16.513) nog niet-uitgeoefende warranten van de F.P.I.M, vervallen zijn van rechtswege en nooit zullen uitgeoefend worden en F.P.I.M. derhalve afstand doet van al de rechten verbonden aan deze warrants.

4° Machtiging werd verleend aan de heer Alexandre Yves Vandekerckhove, geboren te Leuven op 4 juli 1977, wonende te 3090 Overijse, Waversesteenweg 149, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de aanpassing van het warrantenregister door te voeren en de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren en om het register van aandelen aan te passen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte, een volmacht , de gecoördineerde

tekst van statuten).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Uitgereikt vôôr registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Eric SPRUYT

Geassocieerd Notaris

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

rtrod 11.1

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

19/01/2012 : ME. - VERBETERDE GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 10.01.2012 12008-0198-062
03/10/2011
ÿþMod 2.0

=~. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

;\teaergelegd ter griffie vari ~

rechtbank van l" ,00dstwridal

Brugge - afdeling te

19 2 i SFP. 2

Griffee rrrrfl7e-

" 11148719"

Vc behc aan Belt Staal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr: 0449826315

Benaming

(voluit) : ELECTRAWINDS

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8400 Zandvoorde, John Cordierlaan 9

Onderwerp akte : UITGIFTE VAN WARRANTS

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op negen september tweeduizend en elf, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met. handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ELECTRAWINDS", waarvan de zetel gevestigd is te 8400 Zandvoorde, John Cordierlaan 9,

volgende beslissingen genomen heeft:

1" Uitgifte van één miljoen veertigduizend vijfhonderd tweeëntachtig (1.040.582) "Achtergestelde Schuld Warrants", die als naakte warrants op naam, elk recht geven om in te schrijven in speciën op één (1) aandeel. van de vennootschap, onder voorbehoud van mogelijke aanpassingen van tijd tot tijd, in overeenstemming met de Warrantvoorwaarden, tegen hierna vernielde uitoefenprijs onder de hierna vastgestelde uitgiftevoorwaarden, en welke uitgifte van deze "Achtergestelde Schuld Warrants" een modaliteit is van respectievelijk de Achtergestelde FPIM Leningsovereenkomst en de Achtergestelde PMV Leningsovereenkomst, beiden, afgesloten tussen de vennootschap en respectievelijk de Federale Participatie - en Investeringsmaatschappij,' hierna genoemd, en de Participatiemaatschappij Vlaanderen, hierna genoemd, op 23 augustus 2011, zijnde hierna vermelde intekenaars op deze warrantuitgifte.

De "uitoefenprijs" van elke Achtergestelde Schuld Warrant zal gelijk zijn aan negentien euro en tweeëntwintig eurocent (EUR 19,22) verhoogd met een toeslag die wordt berekend zoals weergegeven in volgende formule: toeslag = 19,22 * 9,2% * (n1365), waarbij n = het aantal effectief verstreken dagen sinds dei uitgifte van de Achtergestelde Schuld Warrants.

Uitgiftevoorwaarden

De vergadering verleent, na beraadslaging, haar goedkeuring aan de uitgiftevoorwaarden en de rechten van de houders van de "Achtergestelde Schuld Warrants", alsook aan de uitoefenvoorwaarden, zoals deze werden vastgesteld door de raad van bestuur op 25 augustus 2011, in het document "Serie 4 - Achtergestelde Schuld! Warrants"- hierna genoemd "de Warrantvoorwaarden".

De vergadering bepaalt dat de hoger gezegde uitoefenprijs per warrant, overeenkomstig de definitie van 'Uitoefenprijs' in punt 3.2. van de Warrantvoorwaarden onder voorbehoud is van mogelijke aanpassingen van tijd tot tijd in overeenstemming met artikel 3.8. van de Warrantvoorwaarden.

De vergadering verzocht te akteren:

- dat overeenkomstig CBN-advies 139/8 onderhavige uitgifte van de "Achtergestelde Schuld Warrants" aanleiding kan geven tot boeking van een uitgiftepremie gelijk aan een bedrag dat overeenstemt met het intrinsieke voordeel voor de vennootschap van de lagere rente dan de marktrente overeengekomen in de hoger gezegde achtergestelde leningovereenkomsten van 23 augustus 2011, zijnde een bedrag gelijk aan de geactualiseerde waarde van het verschil tussen de marktrente van een lening zonder warrant en de effectieve rente;

- dat de hiervoor bedoelde uitgiftepremie op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" zal worden geboekt, die net als het kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover behoudens omzetting in, kapitaal, slechts zal kunnen worden beschikt door een besluit van de algemene vergadering beraadslagend en besluitend volgens de voorwaarden van quorum en meerderheid vereist voor een statutenwijziging.

2° Onder de opschortende voorwaarde van de uitoefening van de "Achtergestelde Schuld Warrants", overgang tot een evenredige kapitaalverhoging in geld door de uitgifte van in principe maximaal één miljoen. veertigduizend vijfhonderd tweeëntachtig (1.040.582) nieuwe aandelen, mogelijkerwijs aangepast overeenkomstig de Warrantvoorwaarden.

Het effectieve maximaal bedrag van de kapitaalverhoging als gevolg van de uitoefening van de. "Achtergestelde Schuld Warrants" zal gelijk zijn aan de fractiewaarde van de dan bestaande aandelen van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" vennootschap, vermenigvuldigd met het effectieve aantal uit te geven aandelen, ovëreérikómstighef aarrtaj ' effectief uitgeoefende "Achtergestelde Schuld Warrants" overeenkomstig de Warrantvoorwaarden.

' De vergadering beslist dat het resterende bedrag van de uitoefenprijs van de "Achtergestelde Schuld Warrants", met name het verschil tussen de uitoefenprijs van de warrants en het deel van de uitoefenprijs dat als kapitaal zal worden geboekt overeenkomstig voorgaande alinea, als een uitgiftepremie geboekt zal worden, ' welke in dezelfde mate als het kapitaal de garantie van derden zal uitmaken en die op een onbeschikbare rekening zal dienen te worden geboekt. Deze uitgiftepremie zal alleen kunnen worden verminderd of weggeboekt door een beslissing van de algemene vergadering der aandeelhouders beslissend overeenkomstig de regels van toepassing bij een wijziging van de statuten van de vennootschap.

De nieuwe aandelen die uitgegeven moeten worden bij uitoefening van voormelde "Achtergestelde Schuld Warrants", zullen de rechten en voordelen hebben zoals voorzien in de Warrantvoorwaarden en zullen zonder ' aanduiding van nominale waarde zijn. "

De vergadering beslist dat na de uitoefening van "Achtergestelde Schuld Warrants" en kapitaalverhoging en uitgifte van nieuwe aandelen die daaruit voortvloeit, alle aandelen een zelfde deel van het maatschappelijk kapitaal zullen vertegenwoordigen.

De vergadering besluit het bedrag van de eventuele uitgiftepremie voortvloeiende uit voormelde kapitaalverhoging onder opschortende voorwaarde, zijnde het positieve verschil tussen de uitoefenprijs van een ' "Achtergestelde Schuld Warrant" en de fractiewaarde van de dan bestaande aandelen (waar van toepassing), " te zullen plaatsen op de onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies" die, zoals het kapitaal, strekt tot waarborg van derden en slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door artikel 612 van het '

" Wetboek van vennootschappen.

De authentieke vaststelling van elke verwezenlijking van kapitaalverhoging, voortvloeiende uit gezegde uitoefening van de "Achtergestelde Schuld Warrants" zal van rechtswege de plaatsing van de eventuele " uitgiftepremie op de onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies" met zich meebrengen (waar van toepassing).

3° Machtigingen werden verleend aan de raad van bestuur - extern optredend zoals voorzien in de statuten, " met macht tot subdelegatie aan twee gezamenlijk optredende bestuurders, tot

- de uitvoering van de genomen besluiten;

- de inschrijving van de "Achtergestelde Schuld Warrants" in het register van warrants van de vennootschap.

Daarenboven verleent de vergadering met eenparigheid van stemmen aan de raad van bestuur - extern optredend zoals voorzien in de statuten, met macht tot subdelegatie aan twee gezamenlijk optredende bestuurders, de noodzakelijke machtigingen voor de uitvoering van de genomen besluiten, en meer bepaald voor de authentieke vaststelling - in één of meerdere keren - van, desgevallend, de uitoefening van de "Achtergestelde Schuld Warrants", de daaruit voortvloeiende kapitaalverhoging(en), de uitgifte van nieuwe ' aandelen, alsmede tot de praktische regeling van de uitvoeringsmodaliteiten en het stellen van aile noodzakelijke of nuttige handelingen en het ondertekenen van alle overeenkomsten, registers, akten en notulen

" die daarmee verband houden en tot vaststelling van de daaruit voortvloeiende wijzigingen aan de statuten en de coördinatie ervan, dit alles in één of meerdere keren en in één of meerdere akten.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, aanwezigheidslijst).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

.

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'Neergelegd ter grelle var~ ge.

nk van koophandel

rech~ afdeling 00S-E;rinr~

te Br~tage

AU6. ~F4.

Griffie

Illit!tlijiR111111111

!se

B St.

Ondernemingsnr : 0449.826.315

Benaming

(voluit) : ELECTRAWINDS

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : JOHN CORDIERLAAN 9, 8400 OOSTENDE

Onderwerp akte : HERBENOEMING COMMISSARIS

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering van 1 juni 2011:

De algemene vergadering beslist Grant Thornton, Lippens & Rabaey BV CVBA, kantoorhoudende te 9000 Gent, Lievekaai 21, vertegenwoordigd door de heer Stefaan Rabaey, te herbenoemen voor de periode van drie jaar, eindigend op de algemene vergadering van 2014.

LDS NV

Gedelegeerd bestuurder

Luc Desender als vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/08/2011 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 08.08.2011 11399-0090-039
11/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 05.07.2011 11265-0285-050
15/02/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Mod 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*ssoas oni*

V+ behi aai Bel Staa

&Neczergeiego Ter griffie van erechtbank van e et an e+

Brugge  afdeling te Oostent  0D

3 FcB, .Ui#ifie

fit*

De qrrftlAr

Ondernemingsnr : 0449.826.315

Benaming

(voluit) : ELECTRAWINDS





Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : JOHN CORDIERLAAN 9, 8400 OOSTENDE

Onderwerp akte : ONTSLAG DIRECTIELID

De Raad van Bestuur neemt nota van het ontslag van de Gewone Commanditaire Vennootschap Jeroen Mouton, ondememingsnummer 0894.415.917, met vennootschapszetel te 8310 Brugge, Altebijstraat 92, vertegenwoordigd door de heer Jeroen Mouton, als lid van het directiecomité en dit met met ingang op 22/09/2010

Tevens wenst de Raad van Bestuur de aanstelling van de heer Paul Vandekerckhove als waarnemend voorzitter, beslist bij telefonisch vergadering van de Raad van Bestuur op 10 mei 2010 en gepubliceerd in het Belgisch staatsblad op 1 juni 2010 recht te zetten als volgt:

"Euraco NV, vertegenwoordigd door de heer Paul Vandekerkchove, wordt als waarnemend voorzitter aangesteld."

LDS NV

Gedelegeerd bestuurder,

vertegenwoordigd door Luc Desender

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

26/01/2011
ÿþ Mod 2.0

L,1G3 IQ i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111J11,1.11,1111$11.11311$11j1I11111

be

e

st~

lveoergeiegd ter griffie van esti rechtbank van koophandel Brugge -- afdeling te Oostende

op 1

Ondernemingsnr: 0449826315

Benaming

(voluit) : ELECTRAWINDS

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8400 Zandvoorde, John Cordierlaan, 9

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING IN SPECIEN MET OPHEFFING VOORKEURRECHT - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op eenendertig december tweeduizend en tien, door Meester Eric SPRUYT, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm; van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd: Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ELECTRAWINDS", waarvan de zetel gevestigd is te 8400 Zandvoorde, John Cordierlaan 9,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Na kennisname van het bijzonder verslag van de raad van bestuur én het bijzonder verslag van de; commissaris opgesteld overeenkomstig artikelen 596 en 598 van het Wetboek van vennootschappen, opheffing't van het voorkeurrecht van de aandeelhouders en warranthouders in het kader van een kapitaalverhoging, zoals, voorzien in de artikelen 596 en 598 van het Wetboek van vennootschappen, ten gunste van de Begunstigden, met dien verstande dat de raad van bestuur van de vennootschap de bestaande aandeelhouders gecontacteerd heeft om hen aan te bieden deel te nemen in de kapitaalverhoging indien zij dit wensten.

2° Verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, door een inbreng in geld, ten belope, van één miljoen achthonderd achtentachtigduizend zeshonderd negenenvijftig euro zesennegentig cent (¬ : 1.888.659,96) om het kapitaal te verhogen tot zevenenveertig miljoen tweehonderd zesentachtigduizend; vierhonderd en één euro tweeënzeventig cent (¬ 47.286.401,72), met uitgifte van zevenhonderd tachtigduizend: vierhonderd achtendertig (780.438) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen: bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in het resultaat zullen delen vanaf het boekjaar dat aanving; op 1 januari 2010.

Er werd onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van; negentien euro tweeëntwintig cent (¬ 19,22) per kapitaalaandeel, waarvan:

(i) twee euro tweeënveertig cent (¬ 2,42) per aandeel werd geboekt op de rekening "Kapitaal", hetzij in totaali één miljoen achthonderd achtentachtigduizend zeshonderd negenenvijftig euro zesennegentig cent (¬ : 1.686.659,96); en,

(ii) zestien euro tachtig cent (¬ 16,80) per aandeel werd geboekt op de rekening "Uitgiftepremies", hetzij in' totaal dertien miljoen honderd en elfduizend driehonderd achtenvijftig euro veertig cent (E 13.111.358,40).

Ieder kapitaalaandeel werd onmiddellijk volgestort in kapitaal tot beloop van honderd (100) procent. De; uitgiftepremie werd onmiddellijk integraal volgestort.

De nieuwe aandelen zijn genummerd van 18.734.694 tot en met 19.515.131.

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van vennootschappen gestort op, een bijzondere rekening nummer 068-8917710-42 op naam van de vennootschap bij de Dexia Bank zoals blijkt. uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 31 december 2010.

3° Boeking van de uitgiftepremie op een rekening "Uitgiftepremies".

De vergadering besliste het totaalbedrag van de uitgiftepremie, zijnde dertien miljoen honderd en elfduizend; driehonderd achtenvijftig euro veertig cent (E 13.111.358,40), te boeken op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts zal kunnen worden over beschikte. overeenkomstig de voorwaarden door het Wetboek van vennootschappen gesteld voor een statutenwijziging.

4° Verhoging van het kapitaal met dertien miljoen honderd en elfduizend driehonderd achtenvijftig euro'. veertig cent (E 13.111.358,40), om het te verhogen tot zestig miljoen driehonderd zevenennegentigduizend: zevenhonderd zestig euro twaalf cent (E 60.397.760,12), door incorporatie van het totaalbedrag van de: voormelde uitgiftepremie in het kapitaal, zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen.

5° - wijziging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zestig miljoen driehonderd zevenennegentigduizend zevenhonderd zestig euro twaalf cent (¬ 60.397.760,12). Het is vertegenwoordigd door negentien miljoen vijfhonderd vijftienduizend honderd eenendertig (19.515.131) gewone aandelen zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn genummerd van 1 tot en met 19.515.131."

- wijziging van artikel 9 van de statuten inzake de overdrachtsbepalingen.

6° Bijzondere volmacht werd verleend aan de Heer Alexandre Vandekerckhove, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervuiling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijvingtaanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, 14 volmachten, het verslag van de raad van bestuur én van de commissaris opgesteld overeenkomstig de artikelen 596 en 598 van het Wetboek van vennootschappen, de gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vóôr registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Eric L. SPRUYT

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste hlz, van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor-

behouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad

26/01/2011
ÿþ Riad 2.0

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 111

*11013830*

ber aa Be. Sta;

tveaergetegd ter griffie van ge rechtbank van koophandel

Brugge  afdeling te_Oo_stenae

2011

GriffieUe grrrrie'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0449826315

Benaming

(voluit) : ELECTRAWINDS

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8400 Zandvoorde, John Cordierlaan, 9

Onderwerp akte : VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING VOLGEND OP DE UITOEFENING VAN WARRANTS - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden op eenendertig december tweeduizend en tien, voor Meester Eric SPRUYT, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een: cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat twee bestuurders van de naamloze vennootschap "ELECTRAWINDS", waarvan de zetel gevestigd is te: 8400 Zandvoorde, John Cordierlaan 9, hierna genoemd "de vennootschap", krachtens machtiging verleend in: het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap, opgesteld door Meester Vincent Berquin, Notaris te Brussel, op 24 december 2009,

VASTGESTELD HEBBEN DAT :

1° volgend op de uitoefening van eerder uitgegeven warrants, het kapitaal verhoogd werd met in totaal' zevenhonderd en vierduizend vierhonderd tweeëntachtig euro tachtig cent (¬ 704.482,80), zodat het kapitaal verhoogd werd tot eenenzestig miljoen honderd en tweeduizend tweehonderd tweeënveertig euro' tweeënnegentig cent (¬ 61.102.242,92).

De voormelde kapitaalverhoging ging gepaard met uitgifte van tweehonderd zevenentwintigduizend: zeshonderd zevenentwintig (227.627) nieuwe kapitaalaandelen met de rechten en verplichtingen zoals omschreven in de akte van uitgifte van deze warrants.

Er werd in geld ingeschreven op de nieuwe kapitaalaandelen tegen een prijs per kapitaalaandeel van negentien euro tweeëntwintig cent (¬ 19,22).

De nieuwe aandelen zijn genummerd van 19.515.132 tot en met 19.742.758.

Per kapitaalaandeel werd telkens:

(i) drie euro negen cent (¬ 3,09) (afgerond) geboekt op de rekening "Kapitaal", hetzij in totaal zevenhonderd

1 en vierduizend vierhonderd tweeëntachtig euro tachtig cent (¬ 704.482,80), en "

(ii) het saldo werd geboekt op de rekening "Uitgiftepremies", hetzij in totaal drie miljoen zeshonderd: zeventigduizend vijfhonderd en acht euro veertien cent (¬ 3.670.508,14).

Ieder kapitaalaandeel werd onmiddellijk volgestort in kapitaal tot beloop van honderd (100) procent en de: uitgiftepremie werd eveneens onmiddellijk integraal volgestort op een bijzondere rekening nummer 0688917711-43 zoals blijkt uit een bankattest afgeleverd door Dexia Bank op 30 december 2010.

2° artikel 5 van de statuten werd vervangen door de volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt eenenzestig miljoen honderd en tweeduizend tweehonderd: tweeënveertig euro tweeënnegentig cent (¬ 61.102.242,92). Het is vertegenwoordigd door negentien miljoen; zevenhonderd tweeënveertigduizend zevenhonderd achtenvijftig (19.742.758) gewone aandelen zonder; vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn genummerd van 1 tot en met 19.742.758."

3° machtiging werd verleend aan de heer Alexandre Yves Vandekerckhove, wonende te 3090 Overijse,: Waversesteenweg 149, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij: het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde: Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de: Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren en om het register van aandelen aan te passen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte, de gecoördineerde tekst van: statuten).

Uitgereikt vôór registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Eric L. SPRUYT

Geassocieerd. Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

01/09/2010 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 23.08.2010 10453-0168-039
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 30.06.2010 10253-0256-050
15/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 05.06.2009 09213-0320-047
29/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 23.06.2008, NGL 22.07.2008 08452-0090-048
05/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 28.09.2007 07760-0044-044
10/07/2007 : OO059818
01/03/2007 : OO059818
05/01/2007 : OO059818
29/12/2006 : OO059818
20/12/2006 : OO059818
18/07/2006 : OO059818
03/07/2006 : OO059818
10/02/2006 : OO059818
04/10/2005 : OO059818
19/11/2004 : OO059818
12/07/2004 : OO059818
08/07/2004 : OO059818
06/05/2004 : OO059818
28/11/2003 : OO059818
28/11/2003 : OO059818
10/07/2003 : OO059818
14/01/2003 : OO059818
31/08/2002 : OO059818
19/07/2002 : BG077834
13/01/2001 : BG077834
18/11/1999 : BG077834
01/01/1997 : BG77834
01/01/1997 : BG77834
08/02/1996 : BG77834
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.08.2016, NGL 29.09.2016 16637-0588-060

Coordonnées
ELECTRAWINDS

Adresse
FORTSTRAAT 27 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande