ELEC'TRUC BOUCKAERT LUC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELEC'TRUC BOUCKAERT LUC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.661.888

Publication

15/07/2014
ÿþ ModWIrd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MON ITE

li 11111 1111111 11111111111 8

*14136770* ELGiscii

NEERGELEGD

17 JUNI 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK

nriffip

JR BELGE

7- 2011.1

3TAAISBL,L.

Voor-behoude

aan hel

Belgiscl Staatsble

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0462.661.888

Benaming

(voluit) Elecitruc Luc Bouckaert in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Hemelhoek 82 - 8880 Ledegem

(volledig adres)

Onderwerp akte Sluiting vereffening

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 1410612014k

De vergadering neemt kennis van de vereffeningsrekenlng opgemaakt op 08/05/2014, inclusief de resultatenrekening, die haar door de vereffenaar worden voorgelegd. Ze neemt tevens kennis van de goedkeuring d.d. 04/06/2014 door de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk van het plan van verdeling.

De algemene vergadering keurt de vereffeningrekening goed. Dit besluit wordt aangenomen me algemeenheid van stemmen. Er wordt tevens beslist dat de terugbetaling van het aandeel in het eigen vermogen wordt ter beschikking gesteld vanaf heden.

De algemene vergadering beslist de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijke voorgeschreven termijn te bewaren in de woonplaats van de vereffenaar, namelijk te HEMELHOEK 82 TE 8880 LEDEGEM.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Luc Bouckaert

Vereffenaar

Op de kaatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

111

11/02/2014
ÿþUit de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Sylvie Delcour te Dottignies op zesentwintig december twee duizend en dertien, werd beslist:

EERSTE BESLISSING

Verslagen

Met eenparigheid ontslaat de enige vennoot de voorzitter lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder ter verantwoording van het voorstel van de ontbinding van de vennootschap, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, en van de aangehechte staat evenals van het verslag van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  burgerlijke vennootschap met handelsvorm BDO Bedrijfsrevisoren, bedrijfsrevisorenkantoor, met vestiging te 8800 Roeselare, Kwadestraat, 153/5, met mandaatdrager Bruno POUSEELE, bedrijfsrevisor, over de staat gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

Het verslag van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  burgerlijke vennootschap met handelsvorm BDO Bedrijfsrevisoren, bedrijfsrevisorenkantoor, met vestiging te 8800 Roeselare, Kwadestraat, 153/5, met mandaatdrager Bruno POUSEELE, bedrijfsrevisor, besluit met de volgende woorden:

"7. Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA ELEC' TRUC LUC BOUCKAERT met zetel te 8880 Ledegem, Hemelhoek 82, een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 september 2013 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 278.505,21 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 237.286,84 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 30 september 2013 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan niet succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar(s) en onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA ELEC' TRUC LUC BOUCKAERT en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 20 december 2013

(handtekening)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg, Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE"

Man

Mot' 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

31111,111111011

Vc behc aar Belt Staal

31. 01. 2014

RECHTBANK KOOPHANDEL (efif{ieIJK

Ondernemingsnr : 0462.661.888

Benaming :

(voluit) : ELEC'TRUC LUC BOUCKAERT Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Hemelhoek 82, 8880 Ledegem

Onderwerp akte : ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

..

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

TWEEDE BESLISSING

Ontbinding

De enige vennoot besluit tot ontbinding van de vennootschap die voortaan slechts zal

bestaan uit hoofde van haar vereffening; en spreekt haar invereffeningstelling uit te rekenen

vanaf heden.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

De enige vennoot verklaart dat de vennootschap in haar vermogen volgende onroerende rechten bezit:

Gemeente LEDEGEM, eerste afdeling, LEDEGEM,

Het vruchtgebruik tot en met drieëntwintig ,juli tweeduizend drieëntwintig over een loods, met verharde parking en oprit, gestaan en gelegen Hemelhoek nummer +82, gekend ten kadaster blijkens eerdere eigendomstitel onder sectie D deel nummers 156/A et 156/C, blijkens eigendomstitel onder sectie D deel van het nummer 156/G, en volgens uittreksel uit de kadastrale legger afgeleverd op eenentwintig december tweeduizend dertien, onder sectie D nummer 156/x, voor een oppervlakte van ongeveer drie are vierentwintig centiare (3a 24c4), en een kadastraal inkomen van tweehonderd zesennegentig euro (¬ 296).

PLAN

Zoals dit goed afgebeeld staat onder lot 2 op een plan dat gehecht is gebleven aan de verkoopakte verleden voor notaris Christophe Werbrouck, te Dottignies, met tussenkomst van notaris Dirk Dewaele, te Geluwe, op vierentwintig juli tweeduizend en acht, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Kortrijk, op acht september volgend, onder neerleggingsnummer 10.040.

OORSPRONG VAN EIGENDOM

Voorbeschreven onroerend goed behoort toe, in blote eigendom, aan de Heer Luc BOUCKAERT, voornoemd, en voor het vruchtgebruik, tot en met drieëntwintig juli tweeduizend drieëntwintig, aan de vennootschap "ELEC'TRUC LUC BOUCKAERT", om het in die verhoudingen te hebben aangekocht, ingevolge akte verleden voor notaris Christophe Werbrouck, te Dottignies, met tussenkomst van notaris Dirk Dewaele, te Geluwe, op vierentwintig juli tweeduizend en acht, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Kortrijk, op acht september volgend, onder neerleggingsnummer 10.040, jegens de Heer Jhony Ronny SCHELDEMAN, geboren te Rollegem-Kapelle op eenendertig juli negentienhonderd vijftig, en zijn echtgenote Mevrouw Christa Elza Flavie VANDOORNE, geboren te Roeselare op twee januari negentienhonderd zesenvijftig, te Wervik, die er eigenaar van was sedert meer dan dertig jaar te rekenen vanaf heden.

Volgens de bepalingen opgenomen in de voormelde aankoopakte verleden voor notaris Christophe Werbrouck, te Dottignies, met tussenkomst van notaris Dirk Dewaele, te Geluwe, op vierentwintig juli tweeduizend en acht, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Kortrijk, op acht september volgend, onder neerleggingsnummer 10.040, dooft het tijdelijk vruchtgebruik aangehouden door de vennootschap "ELEC'TRUC LUC BOUCKAERT", vervroegd uit onder meer ingeval van vrijwillige ontbinding van de vennootschap-vruchtgebruikster. De uitdoving heeft van rechtswege uitwerking vanaf de datum van publicatie van de beslissing waaruit de ontbinding blijkt.

Naar aanleiding van voorgaande beslissing van vrijwillige ontbinding van de vennootschap zal van rechtswege het vruchtgebruik aangehouden door de vennootschap over het voorbeschreven uitdoven vanaf datum van publicatie in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van een uittreksel uit dit proces-verbaal.

Deze akte zal worden overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Kortrijk, ook al is artikel 1 van de hypotheekwet niet van toepassing op overdrachten van rechtswege.

* 5 .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Naar aanleiding van de registratie van deze akte, zal het vast recht van vijftig euro (E 50,00) verschuldigd zijn en dit overeenkomstig de rechtspraak van eenentwintig mei negentienhonderd zesennegentig, en dit in toepassing van het artikel 129 van het Wetboek der Registratierechten, aangezien de Heer Luc BOUCKAERT, voornoemd, de enige vennoot is van de vennootschap "ELEC'TRUC LUC BOUCKAERT" en tevens de enige vennoot was van de vennootschap "ELEC'TRUC LUC BOUCKAERT" ten tijde van de aankoop van het hiervoor beschreven onroerend goed met betaling van het mutatierecht.

OVERDRACHT VRUCHTGEBRUIK

Op datum van publicatie van een uittreksel uit deze akte in bijlage tot het Belgisch Staatsblad zijn de eigendomsrechten in handen van de blote eigenaar, de Heer Luc BOUCKAERT, verenigd, zodat deze laatste vanaf die datum volle eigenaar wordt van het onroerend goed.

HYPOTHECAIRE TOESTAND

Het vruchtgebruik wordt overgedragen vrij en onbelast van eender welke hypothecaire inschrijving of bezwarende overschrijving, met uitzondering van een hypothecaire inschrijving genomen op het tweede hypotheekkantoor te Kortrijk op acht september tweeduizend en acht, onder neerleggingsnummer 10.041, ten voordele van de Record Bank, voor een bedrag in hoofdsom van veertigduizend euro (E 40.000,00), ingevolge akte verleden voor notaris Christophe Werbrouck, te Dottignies, op vierentwintig juli tweeduizend en acht.

LASTEN EN VOORWAARDEN

De overgang onder algemene titel is onderworpen aan de regels van het gemeen recht en aan

de volgende bijzondere lasten en voorwaarden:

1. De Heer Luc BOUCKAERT bekomt het vruchtgebruik over voorschreven goederen met ingang van de datum van publicatie van het uittreksel uit deze akte in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. Hierdoor zullen alle eigeridomsrechten verenigd worden in handen van de Heer Luc BOUCKAERT, waardoor hij vanaf die datum volle eigenaar zal worden van voorbeschreven goederen.

2. De Heer Luc BOUCKAERT zal de goederen nemen in hun huidige staat, zonder aanspraak te kunnen maken op enige vergoeding, noch wegens gebreken, zichtbare of onzichtbare, sleet of een andere oorzaak, noch wegens misrekening in de hoger aangeduide oppervlakte; elk verschil tussen deze oppervlakte en de werkelijke, al overtrof het één twintigste, zal in het voordeel of nadeel van de verkrijgende vennootschap blijven, zonder verhaal tegen de overdragende vennootschap.

3. De onroerende goederen gaan over met alle erfdienstbaarheden waarmee de onroerende goederen belast of bevoordeeld zouden kunnen zijn. Het staat de Heer Luc BOUCKAERT vrij zich tegen de nadelige te verzetten en de voordelige in zijn voordeel te doen gelden, doch dit alles voor eigen rekening en op eigen risico.

De enige vennoot verklaart dat de overdragende vennootschap zelf geen erfdienstbaarheden heeft gevestigd in voor- of nadeel van de bij deze overgegane goederen, en er ook geen bestaan, behoudens hetgeen hierna vermeld wordt.

4. De belastingen die met betrekking tot de overgegane goederen voor het lopende jaar geheven worden, betaalt de Heer Luc BOUCKAERT in verhouding tot de nog te lopen tijd vanaf de in genottreding, hetzij vanaf datum van publicatie in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van het uittreksel uit deze akte.

De niet vervallen annuïteiten van de verhaalbelastingen zullen betaald worden door de ontbonden vennootschap.

5. De Heer Luc BOUCKAERT zet alle contracten voort die de ontbonden vennootschap heeft afgesloten met betrekldng tot de goederen, zoals verzekeringscontracten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

overeenkomsten voor de levering van water, gas, elektriciteit, aansluiting op het telefoon- en het kabeldistributienet.

Hij betaalt de hiervoor verschuldigde premies en retributies vanaf de eerstvolgende vervaldag en treedt vanaf heden in de rechten en plichten van de ontbonden vennootschap. 6. De enige vennoot van de ontbonden vennootschap verklaart dat er hem voor de overgegane goederen geen onteigeningsbesluit werd betekend en dat zij geen weet heeft van een geplande onteigening.

GEBRUIK

De Heer Luc BOUCKAERT verklaart volledig op de hoogte te zijn van het gebruik van de over te gane goederen en hij ontslaat uitdrukkelijk de instrumenterende notaris dit gebruik alhier te vermelden. De Heer Luc BOUCKAERT treedt dienaangaande in alle rechten en verplichtingen van de ontbonden vennootschap vanaf datum van de publicatie van het uittreksel uit deze akte in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

VERWIJZING NAAR DE EIGENDOMSTITELS

De Heer Luc BOUCKAERT verklaart kennis te hebben van de eventuele bijzondere voorwaarden en/of de erfdienstbaarheden opgenomen in de hoger ingeroepen akte, zijnde voor wat betreft het voormeld goed de akte verleden voor notaris Christophe Werbrouck, te Dottignies, op vierentwintig juli tweeduizend en acht.

De Heer Luc BOUCKAERT verklaart in het bezit te zijn van een afschrift van voormelde akte, waarvan de nuttige bedingen hem werden voorgelezen en toegelicht.

Partijen bevestigen dat deze aktes MI geheel vormen om samen als authentieke akte te gelden, overeenkomstig artikel 19 van de Organieke Wet Notariaat.

STEDENBOUW

Betreffende bovenbeschreven goed gelegen te Ledegem, Hemelhoek, +82

VLAAMSE CODEX RUIMTELIJKE ORDENING

Partijen erkennen dat de instrumenterende notaris hun aandacht gevestigd heeft op de bepalingen van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening.

De instrumenterende notaris verwijst de partijen naar artikel 4.2.1. van de voormelde codex inzake bepaalde vergunningsplichtige handelingen die niet mogen verricht worden zonder een voorafgaande stedenbouwkundige vergunning.

De partijen erkennen voorafgaandelijk aan de ondertekening van deze akte kennis genomen te hebben van de tekst van voormeld artikel 4.2.1. middels een kopie hen bezorgd door de instrumenterende notaris.

De enige vennoot van de ontbonden vennootschap verklaart dat hij voor alle door de vennootschap opgerichte constructies de nodige administratieve en/of stedenbouwkundige vergunningen heeft bekomen, dat hij geen kennis heeft van stedenbouwkundige inbreuken en dat er bij zijn weten geen juridische of stedenbouwkundige procedures hangende zijn betreffende het overgedragen goed.

VOORKOOPRECHTEN - RECHT VAN WEDERINKOOP - VERBOD TOT VERVREEMDING

De enige vennoot van de ontbonden vennootschap verklaart dat de bovenbeschreven goederen met geen enkel recht van voorkoop, recht van wederinkoop of verbod van vervreemding bezwaard zijn.

Bovendien bevestigt de enige vennoot van de ontbonden vennootschap aan niemand een optie tot aankoop te hebben toegekend.

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

VERKLARINGEN INGEVOLGE DE WETGEVING OP DE MONUMENTEN, LANDSCHAPPEN, STADS- EN DORPSGEZICHTEN - NATUURBEHOUD - ARCHEOLOGISCH PATRIMONIUM

De enige vennoot van de ontbonden vennootschap verklaart met betrekking tot de bij deze overgegane goederen geen weet te hebben, ingevolge betekening of anderszins, van enige voorlopige of definitieve bescherming, als monument, stads- en dorpsgezicht, als landschap, als duingebied of voor het duingebied belangrijk landbouwgebied, of als archeologisch monument of zone.

OVERSTROMINGSGEBIEDEN

De instrumenterende notaris informeert de partijen dat het goed gelegen te Ledegem,

Hemelhoek, +82 niet gelegen is in:

- effectief overstromingsgevoelig gebied zoals vastgesteld door de Vlaamse Regering. Dit is een gebied dat recent nog onder water liep of waarvan de modellen aangeven dat het er om de 100 jaar of frequenter overstroomt.

mogelijk overstromingsgevoelig gebied zoals vastgesteld door de Vlaamse Regering. Dit is een gebied dat uitsluitend bij heel extreme weersomstandigheden of bij een defect aan de waterkering (zoals een dijkbreuk) kan overstromen.

in een afgebakend overstromingsgebied. Dit is een gebied dat beschoûwd wordt als een natuurlijk opvanggebied voor overtollig water.

of afgebakende oeverzone. Dit is een gebied waarvan de oevers waardevol zijn voor de waterhuishouding en het milieu.

BODEMATTEST

Betreffende bovenbeschreven goed gelegen te Ledegem, Hemelhoek, +82

1. De enige vennoot van de ontbonden vennootschap verklaart dat het goed bij zijn weten geen risicogrond is. Daarmee wordt bedoeld dat op deze grond geen risico-inrichtingen gevestigd zijn of geweest zijn, zoals fabrieken, werkplaatsen, opslagplaatsen, machines, installaties, toestellen en handelingen die een verhoogd risico op bodemverontreiniging kunnen inhouden en die voorkomen op de lijst door de Vlaamse Regering opgesteld in overeenstemming met artikel 6 van het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming.

2. De inhoud van het bodemattest dat door de OVAM werd afgeleverd op eenentwintig december tweeduizend dertien en aan de ontbonden vennootschap werd meegedeeld luidt als

volgt:

" 2. Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met

betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1. risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterende bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding - van overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling:

www.overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www,ovam.be/grondverzet."

3. De enige vennoot van de ontbonden vennootschap verklaart, onverminderd de gegevens

opgenomen in hogervermeld bodemattest, met betrekking tot het overgedragen goed verder zelf geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de overnemende vennoot of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor zover voorgaande verklaring door de ontbonden vennootschap te goeder trouw afgelegd werd, neemt de Heer Luc BOUCKAERT de risico's van eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en verklaart hij dat de overgenomen vennootschap hiervoor niet tot vrijwaring gehouden zal zijn.

4. De notaris bevestigt dat de verplichtingen, door het Decreet betreffende de

bodemsanering en de bodembescherming opgelegd met betrekking tot het verlijden van notariële akten, werden nageleefd zich steunend op de verklaringen van de comparanten en op de gegevens hierboven vermeld.

ONTSLAG VAN AMBTSHALVE INSCHRIJVING.

De hypotheekbewaarder wordt ontslagen van de verplichting tot ambtshalve inschrijving

van het voorrecht bij de overschrijving van deze akte.

DERDE BESLISSING

Aanstelling van vereffenaar

De vergadering besluit slechts een enkele vereffenaar aan te stellen en benoemt tot deze functie, voor onbeperkte duur, de Heer BOUCKAERT Luc Alberic Pierre Gilbert, geboren te Kortrijk op zeventien maart negentienhonderd zesenzestig, (identiteitskaart nummer 5917173623-90, nationaal register nummer 660317381-31), ongehuwd, wonende te 8880 Ledegem, Hemelhoek nummer 82, hier aanwezig en die aanvaardt.

Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschap, treedt de vereffenaar pas lal functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De algemene vergadering stelt:

- de ondergetekende notaris,

- de Heer Luc BOUCKAERT, voornoemd,

aan als lasthebbers ad hoc teneinde, elk met afzonderlijke macht, de rechtbank van

koophandel aan te zoeken bij eenzijdig verzoekschrift, overeenkomstig artikel 184 van het

Wetboek van Vennootschappen.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLISSING

Kennisgeving ontslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge het voorgaand besluit, het mandaat

van de zaakvoerder van de vennootschap, te weten, de Heer Luc BOUCKAERT,voomoemd,

van rechtswege op heden een einde neemt.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

VIJFDE BESLISSING

Bevoegdheden en emolumenten der vereffenaar

De vergadering besluit aan de vereffenaar de meest uitgebreide machten voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen te verlenen met inbegrip van de voortzetting van de handel tot tegeldemaking, onder voorbehoud evenwel van wat bepaald wordt in de wet van twee juni tweeduizend en zes, tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen, om de vereffeningsprocedure te verbeteren.

De algemene vergadering verleent aan de vereffenaar eveneens machtiging om alle handelingen voorzien in artikel 187 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vopr-

behouden aan.het Bèlgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

stellen zonder telkens opnieuw machtiging van de algemene vergadering te moeten vragen in de gevallen waarin dit zou vereist zijn.

In het bijzonder zal hij de macht hebben aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet en beletsel, en de hypotheekbewaarder vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen.

Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze alle algemene of bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen.

Deze opsomming is exemplatief en niet limitatief.

Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap. Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar. Buiten speciale machtiging, worden alle aktes die de vennootschap in vereffening betreffen, zelfs de aktes waarin een publieke of ministeriële ambtenaar tussenkomt, door de vereffenaar zelf getekend.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen dat het mandaat van de vereffenaar onbezoldigd zal worden uitgeoefend.

Delegatie van machten

De comparanten verklaren aan te stellen als bijzonder mandataris van de vennootschap met macht van substitutie: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountancy Mireill Ghekiere, afgekort AMG, te 8550 Zwevegem, Hinnestraat, 64, vertegenwoordigd door Mevrouw Mireille GHEKIERE, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, teneinde over te gaan tot de wijzigingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

Deze machtiging zal eveneens geldig zijn wanneer de vereffening van de vennootschap afgesloten is, teneinde over te gaan tot de doorhaling van de inschrijving van huidige vennootschap in de Kruispuntbank voor ondernemingen en de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Voor gelijkvormige analytische uittreksel

Tegelijk gedeponeerd: expeditie van de akte , formulier 1 ± kopij, formulier 2 + kopij vonnis,

de notaris Sylvie Delcour te Dottignies

03/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 19.12.2013, NGL 27.01.2014 14016-0414-011
03/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 25.02.2013, NGL 30.04.2013 13105-0193-011
02/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 27.02.2012, NGL 29.03.2012 12074-0055-011
19/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 25.02.2011, NGL 13.05.2011 11111-0333-011
07/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 22.02.2010, NGL 26.03.2010 10083-0215-010
14/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 23.02.2009, NGL 08.05.2009 09137-0385-011
28/03/2008 : KO143407
06/03/2007 : KO143407
03/03/2006 : KO143407
21/03/2005 : KO143407
10/03/2004 : KO143407
26/03/2003 : KO143407
22/03/2001 : KO143407
05/03/2000 : KO143407

Coordonnées
ELEC'TRUC BOUCKAERT LUC

Adresse
HEMELHOEK 82 8880 LEDEGEM

Code postal : 8880
Localité : LEDEGEM
Commune : LEDEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande