ELEKTRICITEIT VANNESTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELEKTRICITEIT VANNESTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.448.330

Publication

06/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.07.2014, NGL 30.09.2014 14621-0408-017
15/04/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11302646*

Neergelegd

13-04-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ELEKTRICITEIT VANNESTE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8730 Beernem, Spoorwegstraat 5

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Philippe VANLATUM, notaris te Oedelem, op acht april tweeduizend en elf, waarvan huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie dienstig voor de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat:

1. De heer VANNESTE Willy Maurice, geboren te Beernem op tien november negentienhonderd zesenvijftig, nationaal nummer 56.11.10-279.92, identiteitskaart nummer 591-2414277-49 echtgenoot van mevrouw GYSELYNCK Caroline Marie-José, geboren te Tielt op negenentwintig maart negentienhonderd negenenvijftig, wonende te Beernem, Spoorwegstraat 5.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel der gemeenschap bij gebrek aan huwelijkscontract, niet gewijzigd, zo verklaard.

2. De heer VANNESTE Bart Christiaen, geboren te Brugge op achtentwintig augustus negentienhonderd tweeëntachtig, nationaal nummer 82.08.28-137.25, identiteitskaart nummer 5906736292-56, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te Beernem, Spoorwegstraat 5.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam ELEKTRICITEIT VANNESTE.

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door HONDERD (100) AANDELEN zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. De heer Vanneste Willy, voornoemd, titularis van vijfenzeventig (75) aandelen, en heeft een bedrag van vierduizend zeshonderd vijftig euro (4.650,00 EUR) gestort.

2. De heer Vanneste Bart, voornoemd, titularis van vijfentwintig (25) aandelen, en heeft een bedrag

van duizend vijfhonderd vijftig euro (1.550,00 EUR) gestort.

TOTAAL : HONDERD (100) AANDELEN.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk aandeel voor een/derde volstort is.

Een bedrag van 6.200 euro is ter beschikking van de vennootschap uit hoofde van gezegde in geld

gedane intekening en afbetaling, en werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de

vennootschap in oprichting, geopend bij CENTEA BANK.

NAAM  VORM  ZETEL

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar

naam luidt: ELEKTRICITEIT VANNESTE.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8730 Beernem, Spoorwegstraat 5.

Hij kan zonder statutenwijziging verplaatst worden naar iedere andere plaats in België bij besluit van

de zaakvoerder, bekend te maken in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, mits inachtneming van

de taalwetgeving.

DOEL

0835448330

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland voor haar eigen rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen:

Onderneming voor de installatie en onderhoud van elektrische bedrading en toebehoren, van domotica-systemen, de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen, de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties en van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal, leveren en plaatsen van lichtreclames en uithangborden.

Onderneming voor de installatie en onderhoud van toegangscontrole en automatisatie van poorten en toegangssystemen.

Onderneming voor het aannemen, de studie, uitwerking of realisatie van onderaannemingen van geluid- en warmte-isolatiewerken, technische uitrusting, elektrotechnieken en installaties in verband met zonne-energie, zonnecelpanelen en energievoorziening in de meest uitgebreide zin van het woord. Alle werken in verband met airconditioning, luchtbehandeling en ventilatiesystemen.

Het ontwikkelen, de studie, uitwerking en realisatie van projecten op het gebied van elektrotechniek en domotica, van algemene elektrische sturingsinstallaties, laag- en hoogspanningsinstallaties en regeltechnieken.

De klein- en groothandel in elektrische huishoudapparaten en in audio- en videoapparatuur, zoals radio- en televisietoestellen, videoweergavetoestellen, videocamera's, hifimateriaal, enz.

De reparatie van elektrische huishoudapparaten en van audio- en videoapparatuur, onderhouds-en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden.

Tussenpersoon in de handel.

Handelsbemiddeling in elektrische en elektronisch materiaal, inclusief installatiemateriaal voor industrieel gebruik.

Roerende en onroerende beleggingen voor eigen rekening.

Beheer, de aan- en verkoop, ontwikkeling en renovatie van onroerend vermogen voor eigen rekening of in het algemeen: het stellen van alle onroerende verrichtingen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke en commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk in verband staan met het vennootschapsdoel.

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur. Bij toepassing van artikel 60 Wetboek Vennootschappen neemt de vennootschap de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert een maart tweeduizend en elf. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL  AANDELEN

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn steeds op naam.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

De (eventuele) statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De vennootschap wordt geldig verbonden tegenover derden en in rechte door de enige zaakvoerder of, indien er meerdere zaakvoerders zijn door iedere zaakvoerder afzonderlijk. JAARVERGADERING

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de TWEEDE ZATERDAG van de maand JUNI om TIEN UUR.

Indien deze dag een feestdag of een wettelijke rustdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag op het zelfde uur gehouden.

Zij wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.Zij moet worden bijeengeroepen wanneer de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De algemene vergadering kan op geldige wijze beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal ter vergadering vertegenwoordigde aandelen.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en het bestuursorgaan maakt de inventaris op, alsmede de jaarrekening, bestaande uit balans, resultatenrekening en toelichting.

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België. De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig het Wetboek Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door het Wetboek Vennootschappen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. De afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

OVERGANGSBEPALINGEN

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Benoeming niet-statutair zaakvoerder

Tot niet- statutair zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap:de heer Vanneste Bart, voornoemd, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet. Het mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Eerste jaarvergadering

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend en dertien.

Notaris Philippe VANLATUM te Beernem (Oedelem)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 29.09.2015 15616-0050-016

Coordonnées
ELEKTRICITEIT VANNESTE

Adresse
SPOORWEGSTRAAT 5 8730 BEERNEM

Code postal : 8730
Localité : BEERNEM
Commune : BEERNEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande