ELGE CARS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ELGE CARS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 472.541.933

Publication

20/08/2014
ÿþmod 11.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vade akte

NEERGELEGD r

"E~ (

M

Griffie Rechtbank Koophandel

0 5 AUG 2014

12-08-214

Gent Afdeicf3rugge

til t; SÎAAÎs?I

N1TEUR BELGE

Ondernemingsnr : 0472.541.933

Benaming (voluit) : ELGÉ CARS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Oostlaan 3

8850 Ardooie

Onderwerp akte : Regime artikel 537 W1B - kapitaalverhoging - statutenwijziging - coördinatie van de statuten

Uit een akte verleden voor notaris Philippe STOCKMAN te Moorslede op 27 juni 2014, 'Geregistreerd op het registratiekantoor: IEPER 1 op 7 juli 2014. Bladen: 3 Verzendingen: 0. Register 5 boek 0184 Blad 052 Vak 07 Ontvangen registratierechten: E 50,00. Ontvangen boete laattijdigheid: E 0,00. De Ontvanger (getekend) Jean-Pierre Lemaire De Adviseur a.i.', blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen besloten heeft hetgeen volgt: 1.-De vergadering besluit tot toekenning overeenkomstig en in toepassing van de voorwaarden van artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen van een tussentijdse dividenduitkering met betaalbaarstelling op 27 juni 2014, ten belope van een bruto bedrag ad negenhonderd veertigduizend euro nul cent (940.000,00 EUR), na aftrek van de verschuldigde roerende voorheffing ad tien procent (10%), bedragende netto achthonderd zesenveertigduizend euro nul cent (846.000,00 EUR), met uitdrukkelijke mogelijkheid aan de aandeelhouders om individueel en vrijwillig de vorderingsrechten lastens de vennootschap op het dividend ontstaan naar aanleiding van voormelde beslissing tot (tussentijdse) dividenduitkering onmiddeliiik in te brengen in het kapitaal van de vennootschap tegen de uitgifte van nieuwe aandelen (keuzedividend),

De aandeelhouders verklaarden en bevestigden te dezen uitdrukkelijk, afzonderlijk, individueel en vrijwillig de vorderingsrechten lastons de vennootschap op het dividend ontstaan naar aanleiding van voormelde beslissing tot (tussentijdse) dividenduitkering onmiddelliik in te brengen in het kapitaal van de vennootschap tegen de uitgifte van nieuwe, aandelen (keuzedividend) overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend,

2.-De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de door het bestuursorgaan aangestelde: bedrijfsrevisor betreffende de vermelde inbreng in natura, te weten, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN CAUTER-SAEYS & C"' met zetel te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55,i vertegenwoordigd door haar zaakvoerder : de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid "J. DEGRYSE - Bedrijfsrevisor - Reviseur d'entreprises", met kantoor te 8200 Brugge, Lieven= Bauwensstraat 20, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger : de Heer Jan Degryse, bedrijfsrevisor,= kantoorhoudende te 8840 Staden (Oostnieuwkerke), Roeselarestraat 8. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt: "De inbreng in natura ten belope van E 846.000, 00 naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de NV ELGE CARS bestaat; uit de vorderingsrechten ten gevolge van de uitkering van belaste niet betaalde reserves aan de heer Kurt Luckx en mevrouw, Sabien Gryspeerdt, waartoe nog beslist moet worden. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van; oordeel dat onder voorbehoud van de beslissingen van de buitengewone algemene vergadering dd. 27/06/2014 m.b.t. de: beslissing tot dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van de ingebrachte vorderingsrechten en voor zover er geen: kapitaalvermindering tot stand komt binnen de 4 jaar na de bovenvermelde inbreng in natura, dat:

1/ De verridhting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake; ' Inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte; bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in, natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met: inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

2/ de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3/ de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de; fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is voor zover geen kapitaalvermindering tot stand komt binnen de 4 jaar na de bovenvermelde inbreng natura.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 524 nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van de vennootschap NV ELGÉ CARS en worden toegekend aan de heer Kurt Luckx en mevrouw Sabien Gryspeerdt elk voor de; helft.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de; rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Brugge, Op 26 juni 2014 (volgt de handtekening) Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & Co Bedrijfsrevisorenkantoor,' Vertegenwoordigd door Burg. BVBA J. DEGRYSE - bedrijfsrevisor, Vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse -;

zaakvoerder.". _ -

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van het bestuursorgaan.

De vergadering besluit vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren met een bedrag ad achthonderd zesenveertigduizend euro nul cent (846.000,00 EUR), om het kapitaal te brengen op negenhonderd eenenzeventigduizend euro nul cent (971.000,00 EUR), door inbreng in natura van de vorderingsrechten op het dividend ontstaan naar aanleiding van voormelde beslissing tot (tussentijdse) dividenduitkering, mits creatie en uitgifte van vijfhonderd vierentwintig (524) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale uitgifteprijs ad achthonderd zesenveertigduizend euro nul cent (846.000,00 EUR).

1) De Heer LUCKX Kurt, verklaarde in de vennootschap een inbreng te doen van zijn netto dividendvordering voor een bedrag ad vierhonderd drieëntwintigduizend euro nul cent (423.000,00 EUR), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn op 27 juni 2014 van het voormeld toegekend tussentijds dividend.

2) Mevrouw GRYSPEERDT Sa bien, verklaarde in de vennootschap een inbreng te doen van haar dividendvordering voor een bedrag ad vierhonderd drieëntwintlgduizend euro nul cent (423.000,00 EUR), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn op 27 juni 2014 van het voormeld toegekend tussentijds dividend.

Ingevolge onderhavige inbrengen wordt het verkregen totale nettobedrag, na inhouding van tien procent (10%) roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 W.E.B. '92 - van voorschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door alle aandeelhouders en wordt globaal geschat op achthonderd zesenveertigduizend euro nul cent (846.000,00 EUR), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

De vergadering beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning van, zo volgt: 1) aan de Heer LUCKX Kurt, aanvaardende: tweehonderd tweeënzestig (262) nieuwe kapitaalsaandelen op naam; 2) aan Mevrouw GRYSPEERDT Sabien, aanvaardende: tweehonderd tweeënzestig (262) nieuwe kapitaalsaandelen op naam; deze vijfhonderd vierentwintig (524) nieuwe aandelen uitgegeven aan de globale prijs ad achthonderd zesenveertigduizend euro nu! cent (846.000,00 EUR). Deze vijfhonderd vierentwintig (524) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

De voormelde globale schuldvordering wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewcne waarborg ais naar recht en voor vrij, zuiveren onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Voormelde inbrengers verklaarden volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hen ingevolge de inbreng wordt toegekend,

3.-De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootsohap thans negenhonderd eenenzeventigduizend euro nu! cent (971.000,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door zevenhonderd vierenzeventig (774) aandelen.

De vergadering besluit tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten door vervanging van de eerste zin van artikel 5 van de statuten, zo volgt:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt negenhonderd eenenzeventigduizend euro nul cent (971.000,00 EUR) en is verdeeld in zevenhonderd vierenzeventig (774) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder éénzevenhonderd vierenzeventigste (1/774e" ) van het kapitaal vertegenwoordigen.".

4.-Opdracht tot coördinatie.

Het bestuursorgaan stelt de hierna genoemde aan als bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de Heer DESMET Steven, accountant,  "DESMET ACCOUNTANCY", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, kantoorhoudend te 8870 Izegem, Middenweg 13, entof de medewerkers van zelfde kantoor.

VOOR ANALYISCH UITTREKSEL

Notaris Philippe STOCKMAN

Tegelijk hiermede neergelegd: expeditie van de akte, bijzonder verslag van de raad van bestuur, verslag van de bedrijfsrevisor, gecoördineerde statuten.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van Luik B vermelden ' Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 15.11.2013, NGL 27.01.2014 14016-0406-015
04/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 16.11.2012, NGL 26.02.2013 13050-0303-014
08/02/2013
ÿþ MM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A

Voor- RlEEGerieIl tel

behouder RECtiTeAf+lfî Wij I'íOOPHANi3E-L

aan het BRUGGE (Afeing Brup4a

Belgisch Griffe '

Staatsblac



Ondernemingsnr : 0472.541.933

Benaming ELGE CARS

(voluit) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Oostlaan 3, 8850 Ardooie, België

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Volgens een uittreksel uit het verslag van de gewone algemene vergadering van 16 november

2012 blijken volgende herbenoemingen

-als bestuurder voor zes jaar

-Mevr Gryspeerdt Sabien, Oude Heirweg 16, 8890 Moorslede

-Dhr Luckx Kurt, Oude Heirweg 16, 8890 Moorslede

Volgens een uittreksel uit het verslag van de raad van bestuur van 16 november 2012 blijken

volgende herbenoemingen:

-als gedelegeerd bestuurder voor zes jaar :

-Dhr Lucia Kurt

-Mevr Gryspeerdt Sabien

Gryspeerdt Sabien

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

19/07/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 18.11.2011, NGL 16.07.2012 12301-0229-015
17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 19.11.2010, NGL 04.01.2011 11003-0210-015
08/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 20.11.2009, NGL 30.11.2009 09871-0352-015
26/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 21.11.2008, NGL 16.02.2009 09050-0085-014
05/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 16.11.2007, NGL 23.01.2008 08027-0375-014
02/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 17.11.2006, NGL 22.12.2006 06934-4257-015
03/02/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 18.11.2005, NGL 30.01.2006 06035-0269-015
03/06/2005 : KO148765
14/12/2004 : KO148765
26/11/2003 : KO148765
26/11/2002 : KO148765
24/08/2000 : KOA019387
03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 20.11.2015, NGL 29.01.2016 16031-0241-015

Coordonnées
ELGE CARS

Adresse
OOSTLAAN 3 8850 ARDOOIE

Code postal : 8850
Localité : ARDOOIE
Commune : ARDOOIE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande