ELINDUS FINANCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELINDUS FINANCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.568.369

Publication

13/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

09-01-2015

Griffie

*15300680*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0568568369

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

ELINDUS FINANCE

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een proces verbaal opgemaakt door Notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke op 30 december 2014 :

1) Dat een besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht. De maatschappelijke benaming luidt : ELINDUS FINANCE.

2) De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8880 Ledegem (Sint-Eloois-Winkel),  T Lindeke 17.

3) De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

4) Oprichters : 1. de heer VERBEKE Hans Eddy, geboren te Izegem op negentien januari negentienhonderd achtenzeventig, wonende te 8780 Oostrozebeke, Grotstraat 32, intekenend op vierduizendzeshonderdvijftig (4.650) aandelen voor een bedrag van vierduizendzeshonderdvijftig euro (¬ 4 650,00), volstort tot beloop van duizendvijfhonderdvijftig euro (¬ 1 550,00); 2. de heer VANSTEENKISTE Louis Gerard Marcel, geboren te Izegem op dertig januari negentienhonderd drieëntachtig, wonende te 8880 Ledegem (Sint-Eloois-Winkel), Gullegemsestraat 137, intekenend op vierduizendzeshonderdvijftig (4.650) aandelen voor een bedrag van vierduizendzeshonderdvijftig euro (¬ 4 650,00), volstort tot beloop van duizendvijfhonderdvijftig euro (¬ 1 550,00); 3. de heer SOETAERT Steven Roger Julienne, geboren te Izegem op negen augustus negentienhonderd drieëntachtig, wonende te 8780 Oostrozebeke, Rozenbergstraat 19, intekenend op vierduizendzeshonderdvijftig (4.650) aandelen voor een bedrag van vierduizendzeshonderdvijftig euro (¬ 4 650,00), volstort tot beloop van duizendvijfhonderdvijftig euro (¬ 1 550,00); 4. De heer DETREMMERIE Matthias Lucien Simon, geboren te Waregem op zeventien augustus negentienhonderd vierentachtig, wonende te 8550 Zwevegem, Bellegemstraat 77, intekenend op vierduizendzeshonderdvijftig (4.650) aandelen voor een bedrag van vierduizendzeshonderdvijftig euro (¬ 4 650,00), volstort tot beloop van duizendvijfhonderdvijftig euro (¬ 1 550,00).

5) Kapitaal: achttienduizendzeshonderd euro (¬ 18 600,00) volstort in speciën ten belope van zesduizendtweehonderd euro (¬ 6 200,00).

6) ...

7) Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

8) Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuiver resultaat van het boekjaar.

Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden : Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de jaarvergadering.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvragingen van stortingen.

Onderwerp akte :

't Lindeke 17 8880 Ledegem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

9) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerders mogen zich in geval van afwezigheid of belet, onder persoonlijke verantwoording, laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door gemachtigden van hun keuze, op voorwaarde dat de volmacht bijzonder beperkt is tot een reeks bepaalde rechtshandelingen en van tijdelijke aard is. Ieder algemene volmacht van bevoegdheid is verboden. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

10) commissarissen

11) Doel :

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor

eigen rekening :

A. Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van zaakvoerder, bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, en van alle functies die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

B. Het verlenen van diensten en adviezen aan natuurlijke en rechtspersonen met betrekking tot het beheer van bedrijven in de meest ruime betekenis van het woord, waaronder onder andere advies inzake algemeen management, marketing, financieel en commercieel beleid, personeelsbeleid en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

C. Het verlenen van dienstprestaties van administratieve, bedrijfseconomische en economische aard in meest uitgebreide betekenis, zowel in eigen beheer als in deelname met derden.

D. Daarin wordt onder andere begrepen:

- de raadgeving, studie en organisatie inzake, handels-, financiële en sociale aangelegenheden.

- het verlenen aan bedrijven van advies en bijstand en het voeren voor deze bedrijven van het beleid

en het beheer op technisch, commercieel, administratief, financieel en bedrijfseconomisch vlak.

- het organiseren van de administratieve diensten van de ondernemingen, evenals de consult inzake

deze organisatie.

- het huren en verhuren en het ter beschikkingstellen in gelijk welke vorm aan de ondernemingen en

verenigingen van materialen, installaties en van personeel, voor zover wettelijk toegelaten.

E. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van, en de investering in, rechtspersonen en ondernemingen waarin zijn al of niet een participatie aanhoudt.

F. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

G. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

H. Het verlenen van advies, administratieve prestaties, computerservices en andere zakelijke dienstverlening.

I. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel.

J. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

K. Het opnemen van mandaten als zaakvoerder, bestuurder en/of vereffenaar, managementactiviteiten van holdings, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit of controle over het maatschappelijk kapitaal.

L. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

M. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

verrichtingen onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuur van roerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan-verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek geven en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven alsook waarborgen verstrekken, en dit zowel voor eigen rekening als ten behoeve van derden en andere vennootschappen die al dan niet met de vennootschap verbonden zijn.

N. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap kan belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen.

O. Bijzondere bepalingen : de vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere samenhangende doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

P. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor

zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Q. Het leveren alsook commercialiseren van energie in de meest ruime zin, ongeacht welke vorm en ongeacht op welke wijze deze werd opgewekt, aan industrieën, (semi-)overheden, organisaties en particulieren. Dit houdt onder meer in, zonder dat deze opsomming als limitatief kan beschouwd worden; de aan- en verkoop, uitwisseling, groot- en/of kleinhandel, levering en het vermarkten van energie in de vorm van onder andere elektriciteit, gas, thermische energie, alsook het leveren van diensten en producten die daarmee verband houden.

R. De studie, planning, ontwikkeling, constructie, financiering, het technische en administratieve beheer, alsook het uitbaten van installaties voor de opwekking van energie uit hernieuwbare en niet hernieuwbare energiebronnen.

S. De handel(trading) in producten, rechten en diensten die betrekking hebben tot voornoemde levering van energie en de installatie en uitbating van productie-installaties. Dit houdt onder meer in, zonder dat deze opsomming als limitatief kan beschouwd worden; de handel in, het beheer van en alle verrichtingen met betrekking tot derivaten, futures, opties, emissierechten, groenestroomcertificaten, warmtekrachtcertificaten, garanties van oorsprong en andere financiële instrumenten, dit zowel voor eigen rekening en voor rekening van derden en binnen het kader van de vooropgestelde vennootschapsdoelen zoals aangehaald.

het aanbieden van alle diensten en systemen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in de hoedanigheid van raadgever, analist, expert, bemiddelaar en/of mandataris, met betrekking tot alle particuliere, commerciële, industriële en openbare verbruiken van elektriciteit, gas, industrieel gas, water, industriële afvalstoffen, petroleum, petroleumproducten en derivaten, fossiele brandstoffen, in het algemeen van energie en hernieuwbare energie, met inbegrip van het aanbieden van alle diensten die betrekking hebben op de toeleverings-, arbeids-, en service-overeenkomsten in deze voornoemde domeinen.

T. Het bemiddelen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden als intermediair, promotor of commissionair in alle mogelijke handelsverrichtingen met betrekking tot energie, hernieuwbare energie en emissie rechten, zonder hierbij limitatief te zijn zoals voorgaand vermeldt onder artikel 3.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

U. Het uitvoeren van alle prestaties van kostprijsberekening, analyse, risico analyse, studie en marktonderzoek aangaande het verhandelen van energie, energie- en ecologieoplossingen in de ruimste zin van het woord, eveneens inbegrepen alle onderzoeken van technische, commerciële en/of financiële aard.

V. Het uitwerken van systemen met het oog op de verbetering, uitbating, modernisering, optimalisatie en expansie van de activiteiten van particulieren, commerciële-, industriële- en openbare instellingen met betrekking tot energiebeheer, gebruik van alternatieve energiebronnen, alsook het uitvoeren van toepasbaarheidsstudies en het voeren van onderzoek naar de beste leveringsvoorwaarden voor energie alsook het controleren van verbruikskarakteristieken en toegepaste prijzen inzake handel in energie en energieoplossingen.

12) Jaarvergadering : Ieder jaar, de eerste zaterdag van de maand december om twaalf uur, zal een jaarvergadering gehouden worden. Zij zal plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere stemgerechtigde aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde, die aandeelhouder moet zijn. De vertegenwoordigingsopdracht moet in ieder geval schriftelijk gegeven zijn zodat sterkmaking voor een afwezige aandeelhouder niet geoorloofd is, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening.

Het is de aandeelhouders niet toegelaten hun stem schriftelijk uit te brengen, behoudens hetgeen hierna vermeld staat.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail, of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Overgangsbepalingen.

1. Het eerste boekjaar begint op heden en zal afgesloten worden op dertig juni tweeduizend vijftien.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in december tweeduizend vijftien.

Benoemingen

De vergadering besluit te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap voor onbepaalde duur :

- de heer SOETAERT Steven, voornoemd, en hier aanwezig die verklaart zijn mandaat te aanvaarden,

- de heer DETREMMERIE Matthias, voornoemd, en hier aanwezig die verklaart zijn mandaat te aanvaarden,

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MEEDIO, met zetel te 8880 Ledegem (Sint-Eloois-Winkel), Gullegemsestraat 137, met als ondernemingsnummer 0817.182.537, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Kortrijk);

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AMPIO, met zetel te 8780

Oostrozebeke, Grotstraat 32, met als ondernemingsnummer 0817.181.844, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (Kortrijk).

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de heer VANSTEENKISTE Louis, voornoemd, werd aangesteld tot vast vertegenwoordiger van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MEEDIO (besturende vennootschap) voor de besloten vennootschap met beperkte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

aansprakelijkheid ELINDUS FINANCE (bestuurde vennootschap) door beslissing van de

zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MEEDIO van heden. De heer VANSTEENKISTE Louis, voornoemd, verklaart in zijn hoedanigheid van vast vertegenwoordiger te aanvaarden dat de besloten ven-nootschap met beperkte aansprakelijkheid MEEDIO tot zaakvoerder wordt benoemd van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ELINDUS FINANCE.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de heer VERBEKE Hans, voornoemd, werd aangesteld tot vast vertegenwoordiger van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AMPIO (besturende vennootschap) voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ELINDUS FINANCE (bestuurde vennootschap) door beslissing van de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AMPIO van heden. De heer VERBEKE Hans, voornoemd, verklaart in zijn hoedanigheid van vast vertegen-woordiger te aanvaarden dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AMPIO tot zaakvoerder wordt benoemd van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ELINDUS FINANCE.

De zaakvoerders zullen over al de machten voorzien door artikel 19 van de statuten beschikken. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Onder opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, bekrachtigen de oprichters hierbij namens de vennootschap dat alle opdrachten en verbintenissen en transacties welke door hen zouden zijn aangegaan of aanvaard voor rekening van de vennootschap in oprichting, in het bijzonder deze afgesloten met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ELINDUS, werden overgenomen, en dit met ingang van één juli tweeduizend veertien.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Patrick TORRELLE, notaris te Harelbeke

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie van de akte dd. 30 december 2014.

19/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 05.12.2015, NGL 15.01.2016 16016-0376-010

Coordonnées
ELINDUS FINANCE

Adresse
'T LINDEKE 17 8880 LEDEGEM

Code postal : 8880
Localité : LEDEGEM
Commune : LEDEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande