ELISTA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELISTA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.696.704

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 26.06.2014 14234-0511-011
24/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Ondernemingsnr : 0508.696.704

Benaming

(voluit) : Elista

(verkort)

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Van Bunnenlaan 59 bus 4.3, 8300 Knokke Helst

(volledig adres)

Onderwerp akte : onbezoldigd statuut

Tijdens de bijzondere algemene vergadering gehouden in de zetel van de vennootschap op 28 december

2013 werd het volgende beslist :

Het statuut van zaakvoerder van Biesiada Arien zal vanaf 1 januari 2014 onbezoldigd zijn

Biesiada Arien zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

l

MONITEUF

17 -01-

LGISCH ST

BELGE NEERGELEGD TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

L01 BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

1 °p` 0 2 JAN, 293

AATSB!_A r e geler.

Griffie

br

E

sr

04/01/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod WOsd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

swap

onderrn7,u)ë 050 8 6 9 6 7 0 4

NEERGELEGD tar GRII-HE de+

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

21 DEC, 2012

i~e grCer

Griffie

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8300 KNOKKE, Van Bunnenlaan 59 bus 4.3

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Bart Hutsebaut, notaris met standplaats te Lokeren, op 19 december 2012 dat :

De heer BIESIADA Arien, geboren te Zele op 5 juli 1952, identiteitskaartnummer 591-5478445-84  nationaal nummer 520705 14966, echtgenoot van mevrouw SAEYS Gerda, wonende te 8300 Knokke, Van Bunnenlaan 59 bus 4.3;

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht:

- onder de naam ELISTA, met zetel in het gerechtelijk arrondissement Brugge te 8300 Knokke, Van Bunnenlaan 59 bus 4.3 en met een onbeperkte duur;

-met als doel

-Het verlenen van diensten in verband met consulting in de meest ruime zin;

-Het verlenen van diensten in verbánd met projectmanagement;

-Het uitvoeren van alle soorten studieopdrachten;

-Het aanbieden van diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de hierboven opgesomde diensten en dit in de meest uitgebreide zin.

-Zij mag onder het even welke vorm, samenwerking of samensmelting (inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst,...) in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig is of verwant is of van die aard is de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

-Alle beheer van onroerende of roerende goederen, en ook de beschikking erover, zoals onder meer het vervreemden, het verhuren, huren, aankopen, verpanden en hypothekeren ervan; het laten uitvoeren van alle werken, dienaangaande zijnde onder meer alle onderhoud, afbraak, verandering, inrichting, opbouw en afwerking van aile voormelde goederen.

-Alle financiële, commerciële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen doen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk vergemakkelijken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

4Voor-bëhouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

-De vennootschap kan alle zakelijke rechten vestigen die haar helpen bij het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel.

-Zij kan ook de functie van bestuurder, directieraadslid of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

-Het verstrekken van waarborgen ten guste van derden.

- waarvan het kapitaal:

*18,600,00 euro bedraagt;

' *volledig in geld geplaatst werd;

*ten belope van 12.400,00 euro volstort werd;

*verdeeld is in 186 aandelen zonder een vermelde waarde, waarop is ingeschreven door voormelde heer Biesiada Arien ten belope van 18.600,00 euro die stortte ten belope van 12.400,00 euro,

waarvoor hem 186 gedeeltelijk volstorte aandelen worden toegekend;

De instrumenterende notaris bevestigt dat genoemde ingebrachte geldbedragen voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd werden op een bijzondere rekening bij Bnpparibas Fortis onder nummer 001-6869286-16 zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door deze instelling op o 19 december 2012, dat aan de notaris werd overhandigd.

- met boekjaar lopend vanaf 1 januari tot en met 31 december (het eerste boekjaar Ioopt vanaf 1 december 20I2 tot en met 31 december 2013);

- met jaarvergadering op de derde donderdag van de maand juni om 10 uur in de zetel van de vennootschap, (de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2014);

- met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen; tot gewone onbezoldigde zaakvoerder werd aangesteld voornoemde heer BIESIADA Arien.

- met volgende bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Het batig slot, dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt

Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering, die derhalve kan besluiten tot reserveren of tot al dan niet toekennen van inkomsten op het belegd kapitaal.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die vol-'gens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Volmacht

Door voornoemde zaakvoerder werd volmacht gegeven aan boekhoudkantoor Wirlis BVBA te 2310 Rijkevorsel, Kievitsheide 12, met recht van indeplaatsstelling, tot het vervullen van alle formaliteiten met betrekking tot het ondernemingsloket, de BTW en alle formaliteiten die betrekking hebben op de oprichting en het opstarten van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL  NOTARIS BART HUTSEBAUT

tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte;

Op de laatste biz, van Luik B vermelden ' Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso _ Naam en handtekening

Coordonnées
ELISTA

Adresse
VAN BUNNENLAAN 59, BUS 4.3 8300 KNOKKE

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande