ELKE DESLOOVERE

Société en commandite simple


Dénomination : ELKE DESLOOVERE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 540.826.468

Publication

24/10/2013
ÿþZetel : Jan Onraetstraat 12, 8890 Dadizele, België

(volledig adres)

Onderweg-dien) akte :Oprichting

Tekst :

Uit een onderhandse akte d.d. 11 september 2013 blijkt dat tussen partijen Desloovere Elke en Dekeyzer Hannes een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht onder de benaming "ELKE DESLOOVERE",

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8890 Dadizele, Jan Onraetstraat 12.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Het uitoefenen van een bestuurdersmandaat in het verzekeringsagentschap KANTOOR LANCKRIET BVBA (RPR 0445.605.825, met zetel gevestigd te 8700 Tielt, Sterrestraat 80)

en in het algemeen alles wat enig verband met dit beheer houdt;

Het aanhouden van aandelenparticipaties in een vennootschap met ais doel de uitbating van een KBC-verzekeringsagentschap;

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen steilen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Elke wijziging van het doel van de vennootschap wordt vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen meegedeeld.

VENNOTEN

Er zijn twee soorten vennoten: beherende (gecommanditeerde) vennoten en stille vennoten.

De beherende vennoot is Elke Desloovere.

Zij is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden.

De stille vennoot is Hannes Dekeyzer.

Hij is slechts ten belope van zijn inbreng aansprakelijk voor de vennootschapsschulden.

Een eventuele wijzigingen aan de lijst van de vennoten wordt vooraf ter goedkeuring aan KBC

Verzekeringen voorgelegd.

KAPITAAL EN AANDELEN

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 2.000,00 EUR (tweeduizend euro), en is

Op de laatste b1z. vân i flik H"vermelrtëiï : '" "ttëc"tïï : "N~árïi ëri tióëdánighéli vëri tlë'instrîitiiënïëiëiïdé tîálâ"ris,'C~'ëtitj vtári"d%'pï3rs~(ü}rï(ër1)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Mod POF 11.1

°~r,11 -.. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 5 4 0

Benaming (voluit) : ELKE DESLOOVERE

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

{

W5: - vervolg Mod PAF 11.7

vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van een nominale waarde per aandeel, met elk een fractiewaarde van 1/100 van het kapitaal.

d

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

KAPITAALVERHOGING

Tot verhoging van het kapitaal wordt besloten door de algemene vergadering volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Op aandelen waarop niet wordt ingeschreven zoals bepaald in de tweede alinea, kan slechts warden ingeschreven door de hierna genoemde personen aan wie overdracht en/of overgang van aandelen vrij is conform de statuten, behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste driefvlerde van het kapitaal bezitten.

KAPITAALVERMINDERING

Tot een vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten, waarbij de vennoten die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden.

De oproeping tot de algemene vergadering vermeldt het doel en de werkwijze van de voorgestelde vermindering.

BESTUUR ENVERTEGENWOORDIGINGSMACHT

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerder(s), natuurlijke personen, vennoten, benoemd door de algemene vergadering. De zaakvoerders

moeten samen steeds minimum 75% van het stemgerechtigd kapitaal bezitten.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de ganse duur van de vennootschap benoemd: Eike Desloovere, voornoemd. Haar mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt Zij verklaart haar opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet werd getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zouden zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten

om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen, zoals hierna bepaald.

Het besluit een zaakvoerder te ontslaan wordt genomen bij eenparigheid van stemmen van de gecommanditeerde vennoten én gewone meerderheid van de stille vennoten.

De zaakvoerders van de vennootschap nemen alle verplichtingen inzake exclusieve samenwerking op zich die voorzien zijn in de samenwerkingsovereenkomst tussen KBC Verzekeringen en het verzekeringsagentschap KANTOOR LANCKRIET BVBA (RPR 0445.605.825, met zetel gevestigd te 8700 Tielt, Sterrestraat 80).

Zowel de benoeming als het ontslag van een zaakvoerder moet bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. Elke voordracht tot zaakvoerder en elke wijziging in het bestuur van de vennootschap wordt vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen meegedeeld.

De zaakvoerder(s) Is (zijn) bevoegd om alle handelingen van Intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

De zaakvoerders van de vennootschap nemen alle verplichtingen inzake exclusieve samenwerking op zich die voorzien zijn in de samenwerkingsovereenkomst tussen KBC Verzekeringen en het verzekeringsagentschap KANTOOR LANCKRIET BVBA (RPR 0445.605.825, met zetel gevestigd te 8700 Tielt, Sterrestraat 80).

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt:

- Indien er slechts één zaakvoerder is: door de enige zaakvoerder, alleen handelend voor

aile handelingen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Lelt 13 - vervolg Mod ?OF 1i.1

Indien er meerdere zaakvoerders benoemd werden, welke een college vormen:

a) door elk lid van het college, afzonderlijk handelend, voor zover het handefingen betreft waarvan de waarde of tegenwaarde de vijfduizend euro (5.000,-¬ ) niet overtreft. Een reeks samenhangende handelingen moet voor deze berekening worden samengeteld.

b) door alle leden van het college van zaakvoerders, samen handelend,

voor alle andere handelingen.

Het mandaat van zaakvoerder zal bezoldigd zijn.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en

beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

ALGEMENE VERGADERING

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder Jaar bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand juni om 10.00 uur, op de maatschappelijke zetel behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot eenendertig december van ieder Jaar. In afwijking hiervan neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum van de neerlegging van een uitgifte van deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal het eindigen op 31 december 2014.

JAARREKENING

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming er gegeven zal worden aan het resultaat.

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag ln van ten minste een/twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

ALGEMENE BEPALING

De vennootschap verbindt er zich toe aile bepalingen van de bij KBC Verzekeringen onderschreven samenwerkingsovereenkomst door het KANTOOR LANCKRIET BVBA (RPR 0445.605.825, met zetel gevestigd te 8700 Tielt, Sterrestraat 80) te respecteren, evenals zijn eventuele bijlagen en ondergeschikte overeenkomsten.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

ELKE DESLOOVERE

Oprichter - zaakvoerder

TEGELIJK NEERGELEGDE STUKKEN

Afschrift van de oprichtingsakte

e

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ELKE DESLOOVERE

Adresse
JAN ONRAETSTRAAT 12 8890 DADIZELE

Code postal : 8890
Localité : Dadizele
Commune : MOORSLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande