ELLYA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELLYA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.776.346

Publication

26/06/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12303410*

Neergelegd

22-06-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : Benaming (voluit):

(verkort): ELLYA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk, Roeland Saverystraat(Kor) 26

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre Verschaffel te Gent, op tweeëntwintig juni

tweeduizend twaalf, ter registratie neergelegd, dat

1) Mevrouw COTTENIER Eefje Hadewich Fatima, geboren te Kortrijk op 14/01/1978, nationaal nummer 78.01.14-082.76, beroep: zelfstandig consultant, samenwonende met :

2) De heer CARELS Rafaël Georges Jean-Marie, geboren te Gent op 29/04/1975, nationaal

nummer 75.04.29-091.60, beroep: bouwkundig ingenieur, te 8500 Kortrijk, Roeland Saverystraat 26.

Die verklaren een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd bij de Stad Gent op

24/08/2011

een vennootschap opgericht heeft, als volgt:

STATUTEN

Vorm en Naam : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ELLYA

Zetel : 8500 Kortrijk, Roeland Saverystraat(Kor) 26

Duur : De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de neerlegging

van de oprichtingsakte van de vennootschap op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Doel:

I. statistische analyses van de resultaten van het onderzoek

- onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op verkoopbevordering en ontwikkeling van nieuwe producten

- adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie

- detailhandel via postorderbedrijven of via internet

- overige groothandel in consumentenartikelen

- handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment

- overige zakelijke dienstverlening

- markt- en opinieonderzoekbureaus

- mediarepresentatie

- reclamebureaus

- interieurarchitecten

- overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering

- overige dienstverlenende acitiviteiten op het gebied van informatie,

- niet-gespecialiseerde groothandel

- handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment

- handelsbemiddeling gespecialiseerd in andere goederen

- Consultancy en advies in het algemeen

- organisatie van feesten - events - exposées,

- verhuur van ruimte voor vergaderingen en feesten en film/fotostudio, aankoop verkoop en verhuur van vastgoed,

- renovatieprojecten, projectcoördinatie bouwprojecten, adviezen bij bouwprojecten en studie voor bouwprojecten,

- micro-economie (kleinhandel - verkoop en promotie van artisanale/handmade producten),

- artiestenwerk / stylisme, onder andere voor televisie en fotografie

0846776346

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

- grafisch ontwerp

- De handel in en het vervaardigen van alle bemeubeling, meubelen, kunstvoorwerpen, schilderijen alsmede de handel in antikwiteiten, decoratie, het uitbaten van een kunstgalerij, organisatie van tentoonstellingen en vernissages en alles wat hiermede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt. Deze opsomming is enkel voorbeeldgevend en geenszins beperkend.

- Aankoop en verkoop van kunstwerken, commissiehandel in kunstvoorwerpen, promotie van kunstwerken, verhuur en uitlening voor tentoonstellingen, research ivm kunstwerken, creatie van kunstwerken, restauratie van kunstwerken, tweedehandsmeubelen. II.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening: het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

III.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

2) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3) het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

IV. Leningen en kredieten toestaan aan de aandeelhouders, borgstaan voor de aandeelhouders, zakelijke zekerheden verschaffel voor leningen en kredieten aan de aandeelhouders.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is

Luik B - Vervolg

met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal werd volledig geplaatst. Op de aandelen werd ingeschreven in geld :

- door de heer CARELS Rafaël, voornoemd, voor 93 aandelen onderschreven, hetzij voor een totaal bedrag van negenduizend driehonderd euro ( ¬ 9300,00), volstort voor een bedrag van drieduizend honderd euro (3100,00)

- door COTTENIER Eefje, voornoemd, voor 93 aandelen onderschreven, hetzij voor een totaal bedrag van negenduizend driehonderd euro ( ¬ 9300,00), volstort voor een bedrag van drieduizend honderd euro (3100,00)

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, kosten, provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de winst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van deze winst, rekening houdend met alle toepasselijke wettelijke bepalingen.

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de netto winst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Vertegenwoordiging : Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Algemene vergadering : ieder jaar, op de 2e zaterdag van de maand juni om 19 uur.

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

SLOTBEPALINGEN : - Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de kruispuntbank voor ondernemingen tot eenendertig december tweeduizend dertien.

- Er wordt geen commissaris-revisor aangesteld.

Worden benoemd als zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, ingaand op heden:

1. CARELS Rafaël, voornoemd

2. COTTENIER Eefje, voornoemd

Die hier aanwezig zijn en hun mandaat aanvaard hebben. Hun mandaat is onbezoldigd.

VOLMACHT

Comparanten verklaren bij deze volmacht te verlenen aan Arfibo BVBA te 8790 Waregem, Leeuwkestraat 10, BTW BE 0465.889.416 RPR Kortrijk , teneinde in hun naam alle administratieve formaliteiten te vervullen in het kader van de aanvraag en wijzigingen in de kruispuntbank voor ondernemingen en BTW formaliteiten en andere administraties.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Pierre Verschaffel

Tegelijk hiermede neergelegd oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.06.2016, NGL 31.08.2016 16553-0107-013

Coordonnées
ELLYA

Adresse
ROELAND SAVERYSTRAAT 26 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande