ELS VAN TUYCKOM GEASSOCIEERD NOTARIS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELS VAN TUYCKOM GEASSOCIEERD NOTARIS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.050.070

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 07.07.2014 14268-0183-011
12/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 11.07.2013 13287-0061-011
04/01/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mn II HM 11011I1

*12002704*

" 1EEi:JE.-r,CU ter GRIFFIE der

-,ECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

i3RUGGE (Afdeling Brugge)

2 1 DEC. 2011

De n'Iller.

Griffie

Ondernemingsnr : 08 4 2 0 5 C 0 7

Benaming (voluit) : ELS VAN TUYCK®iVI GEASSOCIEERD NOTA- IS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "

Zetel : Moerkerkse Steenweg 120

8310 BRUGGE (Sint-Kruis)

Onderwerp akte ;OPRICHTING

Bij akte verleden voor meester Thomas Dusselier, geassocieerd notaris te Knokke-Heist, vervangende zijn ambtgenoot, meester Els Van Tuyckom, notaris te Brugge Sint-Kruis, wettelijk belet, is opgericht door :

Mevrouw VAN TUYCKOM Els Alice Isabelle, geboren te Brugge op 19 juni 1966, echtgenote van de heer Christiaens Pierre, wonende te 8300 Knokke-Heist, Zwinlaan 15 /0002.

I. OPRICHTINGSAKTE

Welke oprichter de ondergetekende notaris heeft verzocht de statuten authentiek vast te

" stellen van de Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, afgekort BV BVBA, die zij verklaart heden op te richten onder de naam "ELS VAN TUYCKOM GEASSOCIEERD NOTARIS".

ONDERSCHRIJVING - VOLSTORTING

De oprichter verklaart en erkent:

1. dat het maatschappelijk kapitaal van NEGENHONDERD ZEVENTIGDUIZEND, VIERHONDERD EN TIEN EURO ZEVEN EUROCENT (¬ 970.410,07) volledig geplaatst is en' vertegenwoordigd wordt door HONDERD (100) aandelen, ieder aandeel vertegenwoordigend één/honderdste deel (1/100ste) van het geplaatst maatschappelijk kapitaal.

2. dat het maatschappelijk kapitaal volledig volgestort is.

INBRENG IN NATURA

De inbreng omvat, vijftig (50) aandelen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA "ELS VAN TUYCKOM - NOTARISKANTOOR" te 8310 Brugge Sint-Kruis, Moerkerkse Steenweg 120, met RPR Brugge 0877.803.676, opgericht voor notaris Lucas Vanden Bussche, te Knokke de dato 7 december 2005, met een waarde van negenhonderd zeventigduizend vierhonderd en tien euro zeven eurocent (¬ 970.410,07); door mevrouw Els Van Tuyckom, voornoemd, en hier aanwezig; dit ten belope van hoger gemeld bedrag als inbreng van de helft der effecten (zijnde vijftig aandelen uit de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba "Els Van Tuyckom notariskantoor") in de vennootschap "ELS VAN TUYCKOM - GEASSOCIEERD NOTARIS".

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het revisoraal verslat} van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "BDO Bedrijfsrevisoren", te 8800 Roeselare, " Kwadestraat 153/5, conform artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"De inbreng in natura door mevrouw Els Van Tuyckom wonende te 8300 Knokke-Heist,'' Zwinlaan 15/0002, tot oprichting van de BV ovv BVBA ELS VAN TUYCKOM GEASSOCIEERD NOTARIS met zetel te 8310 Sint-Kruis (Brugge), Moerkerkse Steenweg 120, bestaat uit de inbreng; van 50 aandelen van de BV ovv BVBA ELS VAN TUYCKOM - NOTARISKANTOOR, voor een inbrengwaarde van 970.410,07 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door hete Instituut van de Bedrjfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

'i apr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 100 aandelen van de BV ovv BVBA ELS VAN TUYCKOM GEASSOCIEERD NOTARIS, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat om een uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de BV ovv BVBA ELS VAN TUYCKOM GEASSOCIEERD NOTARIS en mag niet voor andere doeleinden , worden gebruikt.

Roeselare 23 november 2011.

Burg. Ven. CVBA BDO BEDRIJFSREVISOREN

Vertegenwoordigd door Bertin Pouseele

Bedrijfsrevisor"

Overeenkomstig de wet heeft de oprichtster eveneens een bijzonder verslag opgesteld

waarin zij uiteenzet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor voormelde inbreng ten belope van negenhonderd zeventigduizend

vierhonderd en tien euro zeven eurocent (E 970.410,07), worden aan de oprichtster, mevrouw Els

Van Tuyckom, honderd (100) volledig volgestorte aandelen van deze vennootschap toebedeeld.

II. STATUTEN

De vennootschap is opgericht als een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, afgekort BV BVBA, onder de naam: "ELS VAN

TUYCKOM GEASSOCIEERD NOTARIS" met maatschappelijke zetel is gevestigd te 8310 Brugge

int-Kruis), Moerkerkse Steenweg 120.

De vennootschap heeft tot doel:

Het uitoefenen van het beroep van notaris door deelneming als besturend vennoot in een

professionele notarisvennootschap.

De vennootschap mag tevens haar roerend en onroerend vermogen rationeel en doelmatig

" beheren. Binnen de perken van dit beheer zal de vennootschap voor eigen rekening in de vorm van ' beleggingen alle roerende en onroerende goederen kunnen verwerven, vervreemden, huren en

" verhuren, met persoonlijke of zakelijke rechten bezwaren, op voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van de neerlegging van een afschrift van onderhavige akte ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negenhonderd zeventigduizend vierhonderd en tien euro zeven eurocent (¬ 970.410,07).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, ieder aandeel vertegenwoordigend één/honderdste deel (1/100) en genummerd van één (1) tot en met honderd (100).

De vennootschap wordt bestuurd door de vennoten die allen verplicht zaakvoerder zijn, die bevoegd zijn voor alle handelingen, die nuttig of noodzakelijk zijn voor het bereiken van het vennootschapsdoel onder voorbehoud der bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering i voorbehoudt.

Van zodra de zaakvoerder geen (geassocieerd) notaris meer is, zijn beroep niet meer kan of

" mag uitoefenen, of bij afzetting of ontslag, is hij van rechtswege ontslagnemend en kan hij niet meer optreden als zaakvoerder.

In geval van zijn preventieve of disciplinaire schorsing als notaris en dit tijdens de duur van de schorsing, mag de betrokken zaakvoerder-notaris niet meer optreden als zaakvoerder.

In alle gevallen waar de enige zaakvoerder als notaris vervangen wordt door een plaatsvervanger, dient de plaatsvervanger ook de functie van zaakvoerder op te nemen. De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle handelingen, die nuttig of noodzakelijk zijn voor het bereiken van het vennootschapsdoel onder voorbehoud der bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte.

Tot statutair zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap, de voornoemde oprichter, zijnde mevrouw Els Van Tuyckom, die verklaart het mandaat van zaakvoerder te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

jaar worden bijeengeroepen op de laatste vriidaq van de maand juni om zeventien uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste een/twintigste afgenomen voor . de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De overige winst krijgt de bestemming die de gewone algemene vergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou ' dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan: het geheel van het actief zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het netto-actief niet omvatten: het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding, en, behoudens in uitzonderingsgevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

A. EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en dertien (2013).

Bij uitzondering neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum van de neerlegging van een afschrift van onderhavige akte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf (2012).

B. BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGER

Voor het geval onderhavige vennootschap wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap "ELS VAN TUYCKOM-NOTARISKANTOOR" (dewelke naast andere statutenwijzigingen een naamwijziging zal ondergaan in "NOTARISKANTOOR ELS VAN TUYCKOM & GERT DE KESEL", wordt de zaakvoerder van onderhavige vennootschap, te weten mevrouw Els Van Tuyckom, voornoemd, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen benoemd tot vaste vertegenwoordiger van onderhavige vennootschap voor de uitoefening van haar mandaat van zaakvoerder in voormelde vennootschap, welke vennootschap haar zetel heeft te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Moerkerkse Steenweg 120 en dit voor de duur van haar mandaat van zaakvoerder.

VOLMACHT RPR, BTW ADMINISTRATIE EN KBO

Bij deze wordt volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan BVBA "Lievens & Co", met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Wittemolenstraat 47, of aan één van haar lasthebbers, samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds en de aansluiting bij een sociaal secretariaat.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad

Notaris Thomas Dusselier

Neergelegd :

Expeditie van de oprichtingsstatuten

Verslag van de bedrijfdsrevisor

Verslag van de oprichtster

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, J or-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ELS VAN TUYCKOM GEASSOCIEERD NOTARIS

Adresse
MOERKERKSE STEENWEG 120 8310 SINT-KRUIS

Code postal : 8310
Localité : Sint-Kruis
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande