ELS VANHEVEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELS VANHEVEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.447.770

Publication

18/01/2012
ÿþ Mal Word tr i

I !LA la.L? ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

,veaergelegd ter griffie ven ee rechtbank van koon-handol

Bruggo fi $iine Ooetencie op

Griffie

Voor

behouc

aan h"

Belg is

3taatsh

NI I MI IaIIUIIIINIAIIIII

Riaoisees-







' Onciernemingsnr : 0 B ci Li q 7-_

Benaming

(voluit) : ELS VANHEVEL (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

,Zetel : Nieuwpoortsesteenweg 406/4 - 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting BVBA ELS VANHEVEL

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Peter De Baets te Koksijde op 3 januari 2012, geregistreerd te; Nieuwpoort, zeven bladen, geen renvooien op 04.01.2012 boek 5/112 , blad 40, vak 06. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR). Voor de Ontvanger (getekend) Kurt VAN LOO, houdende oprichting van de: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ELS VANHEVEL", met zetel te 8400 Oostende,, Nieuwpoortsesteenweg 406/4

1) Dat door:

De heer NUIJTTENS Franky Albert, geboren te Oostende op zestien januari negentienhonderd:

drieënzestig, en zijn echtgenote mevrouw VANHEVEL Eis Lieve Rika, geboren te Oostende op vijfentwintig juni:

negentienhonderd negenenzestig, gedomicilieerd te 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 406/0004.

Gehuwd te Oostende op vier augustus tweeduizend en tien onder het stelsel van scheiding van goederen,

blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Peter De Baets te Koksijde op twaalf juli tweeduizend en tien tot'

op heden ongewijzigd, zoals zij het verklaren.

Identiteitskaart nummer man : 591-1823153-43

Nationaal nummer man : 63.01.16-021.53

Identiteitskaart nummer vrouw : 590.6559242.31

Nationaal nummer vrouw : 69.06.25-372.78

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2) de vennootschap de naam «ELS VANHEVEL» draagt.

3) de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 406/4

4) de vennootschap opgericht is voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging van: het uittreksel uit de oprichtingsakte.

5) de vennootschap volgend doel heeft :

De vennootschap stelt zich in het bijzonder tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden:

Voor zover dit alles wettelijk toegelaten is en de vennootschap en/of haar medewerkers en/of fysische of: rechtspersonen waarmee de vennootschap de gepaste samenwerkingsovereenkomsten heeft gesloten, de nodige erkenningen en/of vergunningen heeft, in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigene, rekening als in naam en voor rekening van een derde, zowel alleen als in samenwerking met derden het. uitvoeren van de hierna beschreven activiteiten en van de daarmee in verband staande activiteiten in, overeenstemming met de wettelijke bepalingen inzake:

1.Het al dan niet thuis verplegen, verzorgen, helpen en adviseren, zowel medisch als sociaal van behoeftige; personen, zowel voor rekening van voornoemde personen als voor rekening van derden.

2.Het vervoeren van zieken, lichamelijk gehandicapten, gekwetsten, zowel in binnen- als buitenland.

3.Het verstrekken van informatie en lof onderricht inzake thuisverpleging en dit in de breedste betekenis van: het woord.

4.Het verstrekken van adviezen aan ondernemingen in de ruimste zin van het woord.

5.Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen', ontvangen.

6.Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden,. de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van: Iotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing.

7.1-let optreden als tussenpersoon in de handel.

Op de laatste blz. van Luik 8 vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

8.Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin.

9.1-let beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

10.Het verwerven, en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in de kunst.

11.Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op know-how en ontwikkelde procédés.

12.De vennootschap mag zich borgstellen, leningen geven, zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als medeëigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

13.Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

14.De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, aile industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

6) het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt, verdeeld in honderd aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, en werd onderschreven door :

1. Mevrouw Vanhevel els, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van achttienduizend vierhonderd tiwntig euro (18.420,00 EUR), volstort ten belope van zesduizend honderd veertig euro (6.140,00 EUR), waarvoor haar negenennegentig (99) aandelen worden toegekend

2. De heer Nuijtens Frank , voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van honderd tachtig euro (180,00 EUR), volstort ten belope van zestig euro (60,00 EUR), waarvoor hem één (1) aandeel worden toegekend

De verschijners verklaarden dat op ieder aandeel één/derde gestort is, hetzij in totaal zesduizend tweeeuro (6.200,00 EUR).

7) de vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Werd voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de oprichting door de oprichters tot gewone niet-statutaire

zaakvoerder benoemd: Mevrouw Vanhevel Els, voornoemd, wonende te 8400 Oostende,

Nieuwpoortsesteenweg 406/4 NN 69.06.25-372.78.

die bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaart de haar verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de Wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

8) de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand mei om zeventien uur , in de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de eerste vrijdag van de maand mei tweeduizend en veertien om zeventien uur

9) het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot eenendertig december tweeduizend en dertien.

10) het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding tot ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of en deel ervan zal worden gereserveerd.. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

''r

het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de' wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

11) Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager betreffende alle functies van accountant en belastingconsulent voorzien bij wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig: Titeca Accountancy, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Heirweg 198, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

De oprichters verleenden deze tevens de bevoegdheid en om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te' ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

''-'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (getekend) Notaris Peter DE BAETS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.05.2016, NGL 18.08.2016 16436-0112-010

Coordonnées
ELS VANHEVEL

Adresse
NIEUWPOORTSESTEENWEG 406, BUS 4 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande