ELYSWAY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELYSWAY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.640.035

Publication

19/02/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14301780*

Neergelegd

17-02-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0546640035

Benaming (voluit): Elysway

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8930 Menen, Waterstraat 58

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Ten jare tweeduizend veertien, op veertien februari.

Voor ons, Meester Eric HIMPE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke maatschap  Eric

HIMPE  Annelies HIMPE, Geassocieerde Notarissen met zetel te Ieper.

IS VERSCHENEN:

De Heer TROCH Filip Noël, geboren te Menen op vijfentwintig december duizend

negenhonderdzesenzestig, nationaal nummer 661225-117-21, echtgenoot van Mevrouw Laetitia Zonnekein,

wonende te 8930 Menen, Waterstraat 58.

Die een vennootschap heeft opgericht met volgende statuten:

1) RECHTSVORM: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

2) NAAM: Elysway

3) ZETEL: 8930 Menen, Waterstraat 58

4) DOEL: De vennootschap heeft hoofdzakelijk tot doel:

- Beheren van web-shops.

- E-commerce via diverse kanalen: websites, sociale media, enzovoort.

- Online verkopen en beheren van web-shops voor eigen rekening en voor rekening van derden.

- Publiciteit voeren voor derden, onder andere via internettoepassingen.

- Het beheren van vennootschappen in de ruimste zin van het woord, welk doel deze vennootschappen

ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, interim-management, alsook het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies in vennootschappen en andere rechtspersonen, inclusief de uitoefening van het mandaat van vereffenaar van andere vennootschappen.

Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen.

5) MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt dertigduizend euro (30.000 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwooridigen. De comparant verklaart en erkent dat het gehele kapitaal is onderschreven en dit als volgt:

Door de Heer Filip Troch, voornoemd, wordt ingeschreven tot beloop van het volledige kapitaal en waarvan hij twintigduizend euro (¬ 20.000,00) onmiddellijk volstort in geldspeciën. Als vergelding voor deze inbreng worden hem honderd (100) aandelen toegekend. Ieder aandeel is volstort ten belope van twee/derden (2/3). Ondergetekende notaris bevestigt dat in overeenstemming met artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen een bedrag, groot twintigduizend euro (¬ 20.000,00) vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd werd bij storting op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij ING-Bank te Harelbeke, en dit op zicht van een attest van deponering van deze gelden afgeleverd door voormelde bank op veertien februari tweeduizend veertien.

6) DUUR: De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

7) BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip

van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat en er geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

8) BEPALINGEN BETREFFENDE :

a) Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst: Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist vrij over de aanwending van het saldo. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan : het totale bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten: 1° het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding. 2° behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

b) de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Na delging van al de schulden en lasten en van de kosten van vereffening, dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling van het uitgedrukte kapitaal aan de maatschappelijke aandelen. Indien de aandelen niet alle in dezelfde verhouding zijn volgestort, moeten de vereffenaars alvorens tot de terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil van toestand en de gelijkheid van al de maatschappelijke aandelen herstellen, hetzij door aanvullende fondseninvorderingen ten laste van de aandelen die in onvoldoende mate werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in het voordeel van de aandelen die voor een hoger bedrag worden volgestort.

Het beschikbare saldo wordt in gelijke delen onder alle aandelen verdeeld.

9) BEGIN EN EINDE VAN HET BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.. Het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend vijftien..

10) a) JAARVERGADERING VAN DE AANDEELHOUDERS : De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand april om tien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend zestien.

b) VOORWAARDEN VOOR TOELATING: Een aanwezigheidslijst met opgave van de naam en de voornaam of de maatschappelijke benaming van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, moet door iedere aandeelhouder of lasthebber ondertekend worden vooraleer tot de vergadering toegelaten te worden.

c) VOORWAARDEN VOOR DE UITOEFENING VAN HET STEMRECHT : Elk aandeel geeft recht op één

stem. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het

stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder.

Onmiddellijk hierna heeft de oprichter een algemene vergadering gehouden en heeft hij met éénparigheid van

stemmen beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur : de

Heer Filip Troch, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte-oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

29/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

Luik 113 , ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MONITEUR BELGE

21 -01- 2015

BELGISCH STAATSB

ll

501 15

Ondernemingsnr : 0546.640.035

Benaming

(voluit) : ELYSWAY

(verkort) :

NEERGELEGD

- 8LíCL;. 21114

Rechtbann

Gent,_.afd.-IMTFtIJK

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Waterstraat nummer 58 te 8930 Menen

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING-WIJZIGING EXTERNE VERTEGENWOORDIGING VENNOOTSCHAP-AANPASSING STATUTEN

De BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING gehouden voor geassocieerd notaris Christophe WERBROUCIC te Moeskroen (ex Dottignies) op zesentwintig november tweeduizend veertien heeft volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering beslist om een bijkomende niet-statutaire zaakvoerder aan te stellen en benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder, met ingang vanaf heden, voor een onbepaalde duur, en met voile bevoegdheid zoals voorzien door de statuten:

- de Heer LEROO Grégorv Jean-Bernard, geboren te Mouscron op tien maart negentienhonderd eenenzeventig, (nationaal register nummer 710310033-15), wonende te 7700 Mouscron, rue du Plateau, 40, voornoemd, hier aanwezig en die aanvaardt.

Zijn mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen. Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist om de statutaire bepalingen omtrent overdracht van aandelen, zowel onder levenden als bij overlijden te verstrengen en te vervangen door

voorkoopclausules en volgrechten.

De algemene vergadering beslist om het artikel 10 van de statuten aan te passen aan het voorgaand besluit en te vervangen als volgt:

Artikel tien: overdracht van aandelen onder levenden.

Alle overdrachten van aandelen onder de levenden zijn onderworpen aars een voorkooprecht in het voordeel van de andere aandeelhouders.

Onder overdracht van aandelen onder de levenden wordt verstaan elke eigendomsoverdracht ten bezwarende of ten kosteloze titel en elke vestiging van een zakelijk recht op aandelen, zoals een vruchtgebruik of pand.

Apde-laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Onder aandelen wordt verstaan : alle aandelen en alle certificaten die betrekking hebben op aandelen alsmede obligaties op naam.

Aandeelhouder is degene die titularis is van effecten zoals hierboven vermeld.

De uitoefening van dit voorkooprecht wordt geregeld als volgt :

1° De aandeelhouder die zijn aandelen of een deel ervan wenst over te dragen onder de levenden, brengt de zaakvoering hiervan per aangetekend schrijven op de hoogte.

In dit aangetekend schrijven vermelden de overdrager onder de levenden het aantal betrokken aandelen, de prijs en de aankoopvoorwaarden per aandeel.

Dit schrijven geldt gedurende de hierna beschreven procedure als onherroepelijke verbintenis tot verkoop.

2° Na ontvangst van dit aanbod, wordt dit door de zaakvoering per aangetekend schrijven aangezegd aan alle aandeelhouders die zich het recht hebben voorbehouden tot uitoefening van het voorkeurrecht.

3° De aandeelhouders aan wie het aanbod aldus werd aangezegd beschikken over een termijn van twee maanden vanaf de datum van verzending van het aangetekend schrijven vermeld onder punt 1°, in wat volgt "de aanboddatum" genoemd, om de zaakvoering per aangetekend schrijven mee te delen dat zij hun voorkooprecht wensen uit te oefenen; zij vermelden daarbij of zij het door de aanbieder geformuleerde prijsvoorstel aanvaarden.

De uitoefening van het voorkooprecht heeft noodzakelijkerwijze betrekking op het geheel van de aangeboden aandelen.

Meerdere aandeelhouders kunnen daartoe gezamenlijk optreden.

Gebeurt geen dergelijke mededeling binnen de gestelde termijn, dan worden de betrokken aandeelhouders geacht te hebben afgezien van hun voorkooprecht.

Na het verstrijken van de gestelde termijn brengt de zaakvoering de aanbieder per aangetekend schrijven op de hoogte.

4° Indien na het verstrijken van de termijn vermeld onder punt 3° eerste lid blijkt dat verscheidene aandeelhouders of groepen van aandeelhouders zich aanmelden als kandidaat-overnemers, deelt de zaakvoering dit onverwijld per aangetekend schrijven mee aan de betrokken partijen met opgave van de identiteit van de kandidaat-overnemers.

De betrokken aandeelhouders of groepen aandeelhouders beschikken over een termijn van veertien dagen vanaf de datum van verzending van deze mededeling om, in onderling overleg, te bepalen in welke verhouding zij de te koop aangeboden aandelen onder elkaar zullen verdelen en om de zaakvoering van deze beslissing op de hoogte te brengen, eveneens per aangetekend schrijven. Bij gebrek aan deze kennisgeving worden de aandeelhouders, kandidaat-overnemers, geacht hun voorkooprecht uit te oefenen in verhouding tot hun participatie in het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

kapitaal, bewezen door een inschrijving in het aandelenregister.

5° Na het verstrijken van de termijn van veertien dagen vermeld onder punt 4° brengt de zaakvoering de aanbieder onverwijld per aangetekend schrijven op de hoogte van de verhouding waarin de kandidaat-overnemers de aandelen verwerven, alsmede van het feit of zij de voorgestelde prijs en voorwaarden aanvaarden of niet.

Indien geen aandeelhouders van hun voorkooprecht gebruik willen maken, deelt de zaakvoering dit mee aan de aanbieder, waarna de aanbieder de betrokken aandelen vrij kan overdragen gedurende één jaar te rekenen vanaf de aanboddatum aan dezelfde prijs en voorwaarden.

5° In dit geval, verbindt de aanbieder zich ertoe deze slechts te verkopen aan natuurlijke of rechtspersonen die tevens bereid zijn om alle aandelen die alle aandeelhouders bezitten in gemelde vennootschap tegen dezelfde voorwaarden aan te kopen. Een verkopende aandeelhouder kan bij overtreding van dit beding verplicht worden binnen de zes maanden na zijn overdracht de aandelen van de andere aandeelhouders die zulks wensen, in te kopen aan dezelfde voorwaarden.

Indien in de melding voorzien onder punt 5° geen betwisting vermeld is omtrent de prijs van de aandelen, komt de verkoop tot stand op de datum van de ontvangst door de aanbieder van het aangetekend schrijven. Behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen moet de betaling van de prijs uiterlijk zes maanden na de aanboddatum plaatsvinden.

Is er daarentegen in de hiervoor aangehaalde melding betwisting omtrent de prijs van de aandelen., hetzij omdat omtrent de voorgestelde prijs onenigheid bestaat, hetzij omdat de beoogde overdracht onder kosteloze titel moet geschieden, dan blijven deze aandelen voorlopig eigendom van de aanbieder, die alle eraan verbonden rechten kan blijven uitoefenen, doch de aandelen niet mag vervreemden noch met enig recht mag bezwaren tot zes maanden na de aanboddatum.

7° Ingeval één of meerdere overnemers bij de uitoefening van hun voorkooprecht het prijsvoorstel van de aasbieder niet hebben aanvaard, beschikken de aanbieder en de betrokken overnemers over een termijn van veertien dagen te rekenen vanaf de ontvangst van het aangetekend schrijven, zoals uiteengezet in punt 5Q' hierboven, om onder elkaar de prijs. van de aandelenoverdracht te bepalen.

Indien binnen deze periode geen overeenkomst wordt bereikt hieromtrent, wordt deze taak opgedragen aan een deskundige. Deze wordt aangesteld in gezamenlijk overleg tussen partijen of, indien er geen overeenstemming bestaat, op verzoek van de meest gerede partij .door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel heeft die uitspraak doet als in kort geding.

De deskundige moet zijn prijsbepaling per aangetekend schrijven meedelen aan alle belanghebbende partijen, en dit uiterlijk

(

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

veertien dagen voor het verstrijken van de termijn van zes maanden te rekenen vanaf de aanboddatum.

Deze prijsbepaling is bindend voor alle partijen en de verkoop komt tot stand op het ogenblik van de verzending van de prijsbepaling door de deskundige.

De aldus bepaalde prijs moet betaald worden binnen de termijn van zes maanden te rekenen vanaf de aanboddatum. Op het ogenblik van de betaling van de prijs worden de aandelen overgedragen aan de kopers.

Aanbieder en overnemers dragen de kosten van de deskundige, met inbegrip van de kosten gemaakt voor zijn aanstelling, elk voor de helft op voorwaarde dat de door de deskundige bepaalde prijs geen afwijking vertoont van twintig procent of meer van de door de aanbieder voorgestelde prijs. Is de prijs van de deskundige minstens twintig procent lager dan de door de aanbieder vastgestelde prijs, dan vallen gemelde kosten volledig ten laste van de aanbieder. Is de vastgestelde prijs minstens twintig procent hoger, dan vallen voormelde kosten ten laste van de overnemers.

8° Overdrachten of overgangen die tot stand komen zonder inachtname van voormeld voorkooprecht zijn nietig. Het stemrecht verbonden aan deze aandelen wordt geschorst tot op het ogenblik dat voormelde voorkoopprocedure volledig werd nageleefd.

Artikel elf: overdracht van aandelen bij overlijden.

Alle overgangen van aandelen ingevolge overlijden zijn onderworpen aan een voorkooprecht in het voordeel van de andere aandeelhouders.

Met de overgang van aandelen ingevolge overlijden wordt een overgang ingevolge wettelijke erfopvolging, testamentaire erfopvolging en/of contractuele erfstelling bedoeld.

Onder aandelen wordt verstaan : alle aandelen en alle certificaten die betrekking hebben op aandelen alsmede obligaties op naam.

Aandeelhouder is degene die titularis is van effecten zoals hierboven vermeld.

De uitoefening van dit voorkooprecht wordt geregeld als volgt :

1° Bij een overgang van aandelen wegens sterfgeval, brengen de erfgenamen en rechtverkrijgenden van de overleden aandeelhouder de zaakvoering op de hoogte van de overgang ingevolge overlijden. Deze kennisgeving moet gedaan worden binnen de twee maanden na het openvallen van de nalatenschap en geldt als aanbod.

In dit aangetekend schrijven vermelden de rechtverkrijgenden ingevolge overlijden het aantal betrokken aandelen, de prijs en de aankoopvoorwaarden per aandeel.

Dit schrijven geldt gedurende de hierna beschreven procedure als onherroepelijke verbintenis tot verkoop.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

'2° Na ontvangst van dit aanbod, wordt dit door de zaakvoering per aangetekend schrijven aangezegd aan alle aandeelhouders die zich het recht hebben voorbehouden tot uitoefening van het voorkeurrecht.

De aandeelhouders aan wie het aanbod aldus werd aangezegd beschikken over een termijn van twee maanden vanaf de datum van verzending van het aangetekend schrijven vermeld onder punt 1°, in wat volgt "de aanboddatum" genoemd, om de zaakvoering per aangetekend schrijven mee te delen dat zij hun voorkooprecht wensen uit te oefenen; zij vermelden daarbij of zij het door de aanbieder geformuleerde prijsvoorstel aanvaarden.

De uitoefening van het voorkooprecht heeft noodzakelijkerwijze betrekking op het geheel van de aangeboden aandelen.

Meerdere aandeelhouders kunnen daartoe gezamenlijk optreden.

Gebeurt geen dergelijke mededeling binnen de gestelde termijn, dan worden de betrokken aandeelhouders geacht te hebben afgezien van hun voorkooprecht.

Na het verstrijken van de gestelde termijn brengt de zaakvoering de aanbieder per aangetekend schrijven op de hoogte.

40 Indien na het verstrijken van de termijn vermeld onder punt 30 eerste lid blijkt dat verscheidene aandeelhouders of groepen van aandeelhouders zich aanmelden als kandidaat-overnemers, deelt de zaakvoering dit onverwijld per aangetekend schrijven mee aan de betrokken partijen met opgave van de identiteit van de kandidaat-overnemers.

De betrokken aandeelhouders of groepen aandeelhouders beschikken over een termijn van veertien dagen vanaf de datum van verzending van deze mededeling om, in onderling overleg, te bepalen in welke verhouding zij de te koop aangeboden aandelen onder elkaar zullen verdelen en om de zaakvoering van deze beslissing op de hoogte te brengen, eveneens per aangetekend schrijven. Bij gebrek aan deze kennisgeving worden de aandeelhouders, kandidaat-overnemers, geacht hun voorkooprecht uit te oefenen in verhouding tot hun participatie in het kapitaal, bewezen door een inschrijving in het aandelenregister.

5° Na het verstrijken van de termijn van veertien dagen vermeld onder punt 4° brengt de zaakvoering de aanbieder onverwijld per aangetekend schrijven op de hoogte van de verhouding waarin de kandidaat-overnemers de aandelen verwerven, alsmede van het feit of zij de voorgestelde prijs en voorwaarden aanvaarden of niet.

Indien geen aandeelhouders van hun voorkooprecht gebruik willen maken, deelt de zaakvoering dit mee aan de aanbieden, waarna de aanbieder de betrokken aandelen vrij kan overdragen gedurende één jaar te rekenen vanaf de aanboddatum aan dezelfde prijs en voorwaarden.

In dit geval, verbindt de aanbieder zich ertoe deze slechts te verkopen aan natuurlijke of rechtspersonen die tevens bereid



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

zijn om alle aandelen die alle aandeelhouders bezitten in gemelde vennootschap tegen dezelfde voorwaarden aan te kopen. Een verkopende aandeelhouder kan bij overtreding van dit beding verplicht worden binnen de zes maanden na zijn overdracht de aandelen van de andere aandeelhouders die zulks wensen, in te kopen aan dezelfde voorwaarden.

6° Indien in de melding voorzien onder punt 5° geen betwisting vermeld is omtrent de prijs van de aandelen, komt de verkoop tot stand op de datum van de ontvangst door de aanbieder van het aangetekend schrijven. Behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen moet de betaling van de prijs uiterlijk zes maanden na de aanboddatum plaatsvinden.

Is er daarentegen in de hiervoor aangehaalde melding betwisting omtrent de prijs van de aandelen, hetzij omdat omtrent de voorgestelde prijs onenigheid bestaat, hetzij omdat de beoogde overdracht onder kosteloze titel moet geschieden, dan blijven deze aandelen voorlopig eigendom van de aasbieder, die alle eraan verbonden rechten kan blijven uitoefenen, doch de aandelen niet mag vervreemden noch met enig recht mag bezwaren tot zes maanden na de aanboddatum.

7° Ingeval één of meerdere overnemers bij de uitoefening van hun voorkooprecht het prijsvoorstel van de aasbieder niet hebben aanvaard, beschikken de aanbieder en de betrokken overnemers over een termijn van veertien dagen te rekenen vanaf de ontvangst van het aangetekend schrijven, zoals uiteengezet in punt 5Q' hierboven, om onder elkaar de prijs van de aandelenoverdracht te bepalen.

Indien binnen deze periode geen overeenkomst wordt bereikt hieromtrent, wordt deze taak opgedragen aan een deskundige. Deze wordt aangesteld in gezamenlijk overleg tussen partijen of, indien er geen overeenstemming bestaat, op verzoek van de meest gerede partij door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel heeft die uitspraak doet als in kort geding.

De deskundige moet zijn prijsbepaling per aangetekend schrijven meedelen aan alle belanghebbende partijen, en dit uiterlijk veertien dagen voor het verstrijken van de termijn van zes maanden te rekenen vanaf de aanboddatum.

Deze prijsbepaling is bindend voor alle partijen en de verkoop komt tot stand op het ogenblik van de verzending van de prijsbepaling door de deskundige.

De aldus bepaalde prijs moet betaald warden binnen de termijn van zes maanden te rekenen vanaf de aanboddatum. Op het ogenblik van de betaling van de prijs worden de aandelen overgedragen aan de kopers.

Aanbieder en overnemers dragen de kosten van de deskundige, met inbegrip van de kosten gemaakt voor zijn aanstelling, elk voor de helft op voorwaarde dat de door de deskundige bepaalde prijs geen afwijking vertoont van twintig procent of meer van de door de aanbieder voorgestelde prijs. Is de prijs van de deskundige minstens twintig procent lager dan de door de aanbieder vastgestelde prijs, dan vallen gemelde kosten volledig ten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

laste van de aasbieder. Is de vastgestelde prijs minstens twintig procent hoger, dan vallen voormelde kosten ten laste van de overnemers.

8° Overdrachten of overgangen die tot stand komen zonder inachtname van voormeld voorkooprecht zijn nietig. Het stemrecht verbonden aan deze aandelen wordt geschorst tot op het ogenblik dat voormelde voorkoopprocedure volledig werd nageleefd.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist om de externe vertegenwoordiging van de vennootschap te wijzigen, zodat de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd wordt door de enige zaakvoerder, hetzij bij pluraliteit van zaakvoerders, door één zaakvoerder, alleen optredend, voor zover de aangegane verbintenis de vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) niet te boven gaat. Voor iedere verbintenis voor een bedrag van vijfentwintigduizend euro (ê 25.000,00) of meer, zal bij pluraliteit van zaakvoerders, de vennootschap slechts verbonden kunnen worden door twee zaakvoerders, gezamenlijk optredend.

De algemene vergadering beslist om het artikel 15 van de statuten aan te passen aan het voorgaand besluit:

Artikel vijftien: Externe vertegenwoordigingsmacht.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden. -in en recht als eiser of verweerder.

Zijn er twee of meer zaakvoerders, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, voor zover de vennootschap verbonden wordt voor een bedrag beneden de vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00). Voor iedere verbintenis aangegaan door de vennootschap welk gelijk is aan of het bedrag van vijfentwintigduizend euro (E 25.000,00) overschrijdt, zal de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder vertegenwoordigd worden door twee zaakvoerders gezamenlijk optredend.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist de statuten van de vennootschap aan te passen aan de mogelijkheid tot het houden van algemene gewone of bijzondere algemene vergaderingen op afstand overeenkomstig artikel 270bis van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering beslist om het artikel 28 van de statuten aan te passen aan het voorgaand besluit:

Artikel achtentwintig: Besluitvorming in de gewone en de bijzondere algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeachte het aantal vertegenwoordigde aandelen.

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Van elke algemene vergadering warden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, kunnen de aandeelhouders éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De datum van de aldus genomen besluiten is de datum waarop op de maatschappelijke zetel die ondertekende notulen ontvangen warden die als gevolg hebben dat alle aandeelhouders hun akkoord schriftelijk hebben gegeven.

De vennoten hebben de mogelijkheid om op afstand deel te nemen aan de algemene vergadering, door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

Voor de toepassing van het voorgaande lid moet de vennootschap de hoedanigheid en de identiteit van de vennoot kunnen controleren aan de hand van het gebruikte elektronische communicatiemiddel, hetwelk de vennoot, in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken, alsook om deel te nemen aan de beraadslagingen en om het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

Wanneer op afstand werd deelgenomen aan de algemene vergadering, vermelden de notulen van de algemene vergadering de eventuele technische problemen en incidenten die de deelname langs elektronische weg aan de algemene vergadering en/of aan de stemming hebben belet of verstoord.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist de statuten van de vennootschap aan te passen aan de mogelijkheid tot de ontbinding en vereffening van de vennootschap in één enkele akte overeenkomstig artikel 184§5 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering beslist om het artikel 34 van de statuten aan te passen aan het voorgaand besluit:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel vierendertig: Verdeling van het na vereffening overblijvende saldo.

Na delging van al de schulden en lasten en van de kosten van vereffening, dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling van het uitgedrukte kapitaal aan de maatschappelijke aandelen. Indien de aandelen niet alle in dezelfde verhouding zijn volgestort, moeten de vereffenaars alvorens tot de terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil van toestand en de gelijkheid van al de maatschappelijke aandelen herstellen, hetzij door aanvullende fondseninvorderingen ten laste van de aandelen die in onvoldoende mate werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in het voordeel van de aandelen die voor een hoger bedrag worden volgestort.

Iet beschikbare saldo wordt in gelijke delen onder alle aandelen verdeeld.

zolang dot door de wet vereist is zal de verdeling van de activa voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de Rechtbank van Koophandel.

Onverminderd artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, zijn een ontbinding en vereffening in één akte slechts mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

I° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

ZESDE BESLISSING

De vergadering geeft de notaris de opdracht tot coordinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Bij de coordinatie van de statuten wordt eveneens overgegaan naar een hernummering van alle artikels van de statuten.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering verleent alle volmachten aan de zaakvoerders voor de uitvoering van wat

voorafgaat.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Al deze beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

Voor=z behouden aan het * Belgisch Staatsblad

Voor gelijkvormige analytische uittreksel

Tegelijk neergelegd: exped'sf'se van de akte + aangehechte stukken, formulier 1+ kopij, gecoördineerde statuten,

cheque.

De notaris Christophe WERBROUCK, geassocieerd notaris te Dottenijs





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laats blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening







28/08/2015
ÿþ Mod Word 1 L f

~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~



t-

E NEERGELEGD

0 5 AUG. 2015

ïtechtbakGent, afd. KORTRIJK

KOOPHANDELvan

" 1512388 1!I iuu

Ondernerningsnr : 0546.640.035

Benaming

(voluit) : Elysway

(verkort):

MONITEUR 3EL

2 1 - -08- 2015 BE_G1SCH ST4tATS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Waterstraat 58 te 8930 Menen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden ten zetel op dd. 2810712015, blijkt volgende:

De algemene vergadering neemt kennis van het vrijwillig ontslag van de heer Grégory Leroo als niet statutair zaakvoerder van de vennootschap met ingang van 14 juli 2015, zoals blijkt uit artikel 5 van het contract overdracht aandelen, getekend op 14 juli 2015. Gezien overeenkomstig artikel 12 van de statuten de vennootschap kan bestuurd worden door één zaakvoerder, wordt beslist geen bijkomende zaakvoerder te benoemen.

Aldus opgesteld te Menen op 28/07/2015.

Troch Filip,

zaakvoerder

Op de laatste Dlz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 22.08.2016, NGL 29.08.2016 16494-0594-011

Coordonnées
ELYSWAY

Adresse
WATERSTRAAT 58 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande