EMARELLE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EMARELLE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.729.905

Publication

19/01/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

uitbaten, in waarde brengen, beheren, toezicht uitoefenen, alle onroerende goederen opmeten, afpalen, schatten. Als bouwpromotor alle studies, ontwerpen, en plannen opvatten, maken en uitwerken, optreden als verzekeringsagent of makelaar, als verhurings- of verkoopagent, alle hoegenaamde gebouwen of bouwwerken bouwen, afwerken, veranderen, omvormen, onderhouden, herstellen, versieren, opschikken, afbreken, alle aannemingen van werken, zo private als openbare, aanvaarden en uitvoeren. Deze bovenvermelde uitvoeringen zelf verrichten zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, voor zover de nodige attesten en vergunningen worden bekomen.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Het optreden als tussenpersoon in alle soorten handel, hetzij als agent, makelaar, vertegenwoordiger, verdeler, zaakwaarnemer, concessionaris alsmede alle andere vormen.

Het organiseren van vorming, van seminaries en aanverwante sessies in de brede zin van het woord. Zij zal alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn, de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag zich namelijk betrekken door middel van inbrengen, onderschrijving en financiële tussenkomsten of op elke andere wijze in alle vennootschappen of ondernemingen, dewelke van die aard zijn om de uitbreiding of ontwikkeling ervan te bevorderen.

5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

6. Samenstelling

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari, te weten:

1/ de heer VANSTEENKISTE Thomas, voornoemd, voor elfduizend honderdzestig euro (¬ 11.160,00), waarvoor hem zestig (60) aandelen worden toegekend. Hij verklaart de door hem beloofde inbreng van elfduizend honderdzestig euro (¬ 11.160,00) volledig te hebben volstort in speciën.

2/ mevrouw VOLCKE Charlotte, voornoemd, voor zevenduizend vierhonderdveertig euro (¬ 7.440,00), waarvoor haar veertig (40) aandelen worden toegekend. Zij verklaart de door haar beloofde inbreng van zevenduizend vierhonderdveertig euro (¬ 7.440,00) volledig te hebben volstort in speciën.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC BANK met nummer BE63 7390 1125 2708.

Het bewijs van deponering, dat in het dossier van de werkende notaris zal worden bewaard, werd door de bank afgeleverd op zes januari tweeduizend en vijftien.

7. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf heden.

Zij zal evenwel rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit

de oprichtingsakte.

Onverminderd de uitwerking der wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts

ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend zoals inzake wijziging

der statuten.

8. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van deze rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders steeds hun handtekening moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

Luik B

- vervolg

Mod PDF 11.1

Staatsblad

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Behoudens andersluidende overeenkomst is een niet-statutaire zaakvoerder ad nutum afzetbaar en wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Statutaire zaakvoerder

Indien een statutaire zaakvoerder wordt benoemd, is de duur van het mandaat van deze statutaire zaakvoerder onbeperkt. Zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

9. Volmacht

Er wordt beslist volmacht te geven aan de naamloze vennootschap   DKF FIDUCIAIRE te 8500 Kortrijk, Kasteelstraat 29A, of een van de bedienden, lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle nodige administratieve formaliteiten te vervullen voor de aanvraag en de eventuele wijzigingen achteraf op het ondernemingsloket, de fiscale administraties en voor de aanvraag van het ondernemingsnummer.

10. Jaarvergadering

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de vierde maandag van de maand juni om 14 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

Deze vergadering zal onder meer tot dagorde hebben: bespreking van het verslag van de zaakvoerder(s) over het verlopen boekjaar (voor zover dit van toepassing is), de goedkeuring van de jaarrekening, de kwijting te geven aan de zaakvoerder(s) en eventueel de herbenoeming van de zaakvoer­der(s).

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend en zestien.

11. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Elk jaar op het einde van het boekjaar worden de boeken der vennootschap afgesloten en worden door de zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening, bestaande uit balans, resultatenrekening en toelichting, opgemaakt.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op heden en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en vijftien.

12. Benoeming

Worden alhier tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap benoemd:

- de heer VANSTEENKISTE Thomas, voornoemd;

- mevrouw VOLCKE Charlotte, voornoemd.

De heer VANSTEENKISTE Thomas en mevrouw VOLCKE Charlotte, beiden voornoemd, verklaren

hierbij het mandaat van niet-statutair zaakvoerder te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn

door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden.

13.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

De vergadering keurt éénparig alle handelingen goed die eventueel zullen aangegaan worden na de ondertekening van deze oprichtingsakte doch voor het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, onder de opschortende voorwaarde van uitvoering van deze verbintenissen door of in opdracht van het bestuur van de vennootschap en van de voorgeschreven neerlegging ter griffie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel Gent - afdeling Kortrijk; expeditie akte oprichting.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Martine Vandemaele, notaris.

13/03/2015
ÿþMod Wort) 11.1

f "I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*15038797* M°NITEU Rechtbank van KOOPHANDEL

J/II/IllhIIJI////II/IIJ/IIJ/I////IIIIJII///II//II/MONITEUR

0 6 -A3 BELG

Ondernemingsnr : 0568.729.905 BELGISCH STAATSBLAD

Benaming

(voluit) : EMARELLE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8710 Wielsbeke, Rijksweg 353

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng (art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan d.d. 13 februari 2015 en van het controleverslag d.d. 13 februari 2015 van de Burg. Ven. CVBA BDO Bedrijfsrevisoren, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, 8800 Roeselare, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Peter Vandewalle.

Thomas Vansteenkiste, zaakvoerder

NEERGELEGt?

3 FEB. 2Ü5

2015

Gent, afd.( gi f èk,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
EMARELLE

Adresse
RIJKSWEG 353 8710 WIELSBEKE

Code postal : 8710
Localité : WIELSBEKE
Commune : WIELSBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande