EMELGEMS FEEST- EN CULTUURCOMITE

Association sans but lucratif


Dénomination : EMELGEMS FEEST- EN CULTUURCOMITE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 886.303.747

Publication

22/01/2013
ÿþ MOD 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



1RRELGE NEERGELEGD

t- 2013 26." 12, 2012

;1,QAT 3BLAR REC K KOOPHANDEL

KORTRIJK

MONITE

11 -0

~~~~ia~uuuA di

130 3108*



BELGISCH

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0886.303.747

Benaming

(voluit) : EMELGEMS FEEST- EN CULTUURCOMITE

(verkort) .

Rechtsvorm : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel : GRAVENSTRAAT 7, 8870 IZEGEM

Onderwerp akte : ONTBINDING EN VEREFFENING

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering de dato 22 december 2012, blijkt; EERSTE BESLISSING  ONTBINDING & VEREFFENING

De vergadering beslist de vereniging te ontbinden, met ingang van heden.

Na kennisname van een staat van actief en passief van 20 december 2012 en de vaststelling dat de daarin opgenomen ¬ 50,00 toekomende aan derden inmiddels werd overgeschreven door de vereniging, stelt de vergadering vast dat er geen schulden aan derden te vereffenen zijn en beslist derhalve om geen vereffenaar aan te stellen en de vereffening meteen te sluiten na bestemming van het actief.

TWEEDE BESLISING  BESTEMMING NETTO-ACTIEF

De vergadering stelt op basis van de voornoemde staat van actief en passief vast dat er geen schulden bestaan en dat de vereniging als enig actiefbestanddeel beschikt over een creditstand op de ING bankrekening nummer 363-0105495-96 ten bedrage van VIERHONDERDZEVENENZESTIG EURO ZESTIG EUROCENT (¬ 467,60) op de zichtrekening en ZEVENDUIZEND ZEVENHONDERDENACHT EURO VIJFENZESTIG EUROCENT (¬ 7.708,65) op de bonus account, samen ACHTDUIZEND HONDERDZESENZEVENTIG EURO VIJFENTWINTIG EUROCENT (¬ 8.176,25) te verhogen met een nog te ontvangen vordering vanwege dei BTW,.

Daaruit blijkt dat een netto-actief kan bestemd warden ten voordele van een vereniging met een gelijkaardig doel ten bedrage van ACHTDUIZEND HONDERDZEVENENNEGENTIG EURO VIJFENTWINTIG EUROCENT (¬ 8,197,25).

De vergadering beslist daarop het voornoemd netto-actief van de vereniging te bestemmen in het voordeel van de Vereniging "Vrienden van de Emelgemse Feesten", een feitelijke vereniging dewelke zich bezig houdt; met het ondersteunen, zowel in mankracht als financieel, van allerlei kleinschalige initiatieven van diverse; Emelgemse verenigingen. De vergadering stelt vast dat deze doelstelling volledig kadert binnen de doelstelling van onze vereniging.

De vergadering beslist derhalve om voornoemd bedrag over te schrijven op rekening nummer 363-5323318-, 95 van de voornoemde vereniging, na afhouding van de bankkosten voor de liquidatie van de rekening nummer, 363-0105495-96 van de vereniging evenals van de kosten van de publicatie van de ontbinding en vereffening in het Staatsblad en eventuele andere nog te maken kosten van de vereffening, zoals o.a. doch niet beperkt tot de schrapping van het BTW-nummer en onder de last en voorwaarde dat de feitelijke vereniging eventuele latere opduikende kosten van de ontbonden vereniging voor haar rekening neemt.

DERDE BESLISING

Ingevolge de ontbinding van de vereniging wordt een einde gesteld aan de mandaten van alle huidige

bestuurders, met name:

1/ De heer Stefan Gaston Leon BEIRNAERT, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder

2/ De Heer Antoine Maurice Georges CORNE, als bestuurder en voorzitter

3/ Mevrouw Kathy Paula G D'HULSTER, als bestuurder

4/ De Heer Francky Roger TIMMERMAN, als bestuurder

5/ Mevrouw Annelore Esther Marcelle VANDENDRIESSCHE, als bestuurder

6/ Mevrouw Anna Maria Evelina Arthur VERMEULEN, als bestuurder

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

71 De heer Jacques Camiel VERSTRAETE

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering verklaart de vereffening ais definitief beëindigd, spreekt de sluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de vereniging definitief opgehouden heeft te bestaan.

De archieven van de vereniging zullen bewaard worden ten huize van het voormalig lid Patrick Deleu te 8870 Emelgem, Baronstraat 59.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering stelt de hierna genoemde personen met macht van in de plaatsstelling aan als bijzondere gevolmachtigden, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen en/of de formaliteiten tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de formaliteiten betreffende inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de' Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen, de BTW-tegoeden en alle eventuele andere tegoeden te ontvangen en over te maken aan de voornoemde vereniging en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren tegenover één of meer erkende ondememingsloketten, met name:

- Mevrouw Eveline Christiaens, Tinnenpotstraat 18, 8870 Izegem

- De Heer Alois Monsieurs, Dam 24, 8870 Izegem

- De Heer Patrick Deleu, Baronstraat 59, 8870 Izegem

De gedelegeerd bestuurder

Stefan Beimaert

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

" Belgisch Staatsblad

Coordonnées
EMELGEMS FEEST- EN CULTUURCOMITE

Adresse
GRAVENSTRAAT 7 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande