EMERA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EMERA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 808.342.273

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 30.04.2014 14109-0375-015
05/06/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod 2.1

lL40. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

11111!1,1,11.111,1),!!11 2-6

Gent AfdeliGgiffiestende

Dc griffier

Ondernemingsnr 0808.342.273

Benaming

(voluit) : EMERA

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel Torhoutsesteenweg 2891A, 8210 Zedelgem

Onderwerp akte: WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Op de bijzondere algemene vergadering van BVBA Emera, gehouden op de maatschappelijke zetel op 6 mei 2014 werd beslist om de maatschappelijke zetel met onmiddellijke ingang te verplaatsen naar Kloosterstraat 105, 8210 Veldegem.

Emmanuel Rainchon

Zaakvoerder

. .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Rio: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/03/2014
ÿþ Mod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc

behc

aar

Belt Staal

llIIl1~~uu1113ui11uu

AeCiesge¬ ego t04 E36

rec#ltb van koci«ph@nded

Bru. " e  afdeling, ta Oostengt

hD

ri ie

rio .yr!{fin"

Ondernemirtgsnr : 0808.342.273

Benaming

(voluit) : EMERA

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Torhoutsesteenweg 2891A, 8210 Zedelgem

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING

Op de bijzondere algemene vergadering van BVBA Emera, gehouden op de maatschappelijke zetel op 18 februari 2014 werden de volgende punten beslist:

De vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, over te gaan tot de benoeming van een nieuwe zaakvoerder en benoemt tot die functie, met eenparigheid van stemmen, voor onbepaalde termijn, met ingang van 15/11/2013:

Q'mevrouw Rosa Decaluwe, NN 490308-012-22, Torhoutsesteenweg 289A, 8210 Zedelgem. Het mandaat van zaakvoerder van mevrouw Rosa Decaluwe zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

Zaakvoerder

Emmanuel Rainchon

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/01/2015
ÿþmod 11.1 r

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Isl



u

Voor-

behoudel aan het Belgisce

Staatsbla.

IIl II 01 II IlI Ii 111111 I~1

*15001108*

NcERGCLEG

Griffie Rechtbank Koophandel

2 2 DEC 2014

Gent AfideliP 8stend

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

u

Ondernemingsnr : 0808.342.273

Benaming (voluit) : Emera

(verkort) ;

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kloosterstraat 105

8210 Zedelgem (Veldegem)

Onderwerp akte : BVBA: statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van dei BVBA "EMERA", met zetel te 8210 Veldegem, Kloosterstraat 105, gehouden voor Geassocieerd Notaris;, Virginie DAEMS te Zedelgem op 18 december 2014, eerstdaags te registreren, dat met éénparigheid;i van stemmen de volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLUIT BIJZONDER VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

De buitengewone algemene vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de voorzitter lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder met uiteenzetting van de omstandige rechtvaardiging van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel en de aangehechte balans.

o- Het verslag van de zaakvoerder blijft samen met de staat van activa en passiva hier aangehecht. TWEEDE BESLUIT - DOELSUITBREIDING

De buitengewone algemene vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden met volgende activiteiten:

- de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuren van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen.

- de aankoop, verkoop, import, export, productie, distributie, commercialisering, het fabriceren, het ontwerpen, de bereiding en handel in het algemeen, in producten die verband houden met de bakkerij, banketbakkerij, beschuiten, koekjes, snoepgoed, versnaperingen en aile andere

voedingswaren in de ruimste zin van het woord.

Artikel 4 van de statuten ziet er bijgevolg vanaf heden als volgt uit:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnen- als in het buitenland en zowel voor eigen

rekening als voor rekening van derden:

A. het verrichten van alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken; het

verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle ?;

vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelOke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen.

B. het leveren van volgende aannemingswerken, voor eigen rekening, of voor rekening van derden, in eigen regio of in coördinatie met onderaannemers en als bouwpromotor: timmer  en

schrijnwerken, glaswerken, ruwbouwwerken, zink-, lood- en dakwerken, sanitaire werken, werken als frigorist, afbraakwerken, plaatsen van vloer- en wandtegels, bevloeringswerken,

electriciteitswerken (Intl. werken als frigorist), plaatsen van zonnepanelen, plafonerings- en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- mod 11.1

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



schilderwerken, werken voor verwarmingsinstallaties en onderhoud, installeren van centrale verwarming en verwarming met gas, activiteiten die tot de eindafwerking behoren en algemeen aannemer.

C. het uitvoeren van volgende werken:

- de vervaardiging van timmer- en schrijnwerken, montage/installatie van timmer- en schrijnwerken in gebouwen in hout, kunststof of metaal; de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds enz in hout, kunststof, metaal of gips; vervaardiging van metaalschnnwerk en de montage eveneens als de vervaardiging van metalen constructies, montage en montage van niet-zelf vervaardigde metalen constructies; de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden en traliewerk, installatie van stores en zonneschermen, binnendeuren en scheidingswanden; aanleggen en onderhouden van tuinen en parken; snoeien van bomen en heggen, plaatsen van afsluitingen en stellingen, leggen van terrassen; het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms, het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden; totaal inrichten van woningen en handelsruimten; onderneming voor het plaatsen van vloerbedekking van hout of " andere materialen, leggen van chape; voegwerken isolatiewerkzaamheden; de vervaardiging ~ levering van meubelen (keukens, badkamers, enz.) en de installatie ervan; vervaardiging van hangen sluitwerk; glaswerken, plaatsen van ramen in glas of kunststof, spiegels enz; ruimen van bouwterreinen, reinigen en ontsmetten van gebouwen en hun inhoud, lappen van ruiten; invoegen en reinigen van gevels; elektrische installaties in de ruimste zin van het woord; sanitaire installaties en overige loodgieterwerken; installeren van koelingselementen en toestellen, werken als frigorist; plaatsen van zonnepanelen, toezien op de bouwwerkzaamheden; overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen

D. de handel, import- en export, klein- en groothandel, handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment, bouwmaterialen, ramen in glas of pvc, glaswerken (plaatsing/verwerking) meubelen van allerlei aard, elektronische apparaten, elektronisch materiaal, inclusief installatiemateriaal, timmer- en schrijnwerk, hout, enz.

niet gespecialiseerd handelsbemiddeling

E. de vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling.

F. alle roerende en onroerende verrichtingen, inde meest brede zin Iran het woord, dit wil zeggen, de aankoop, verkoop, het huren, verhuren en onderverhuren, het bouwen of verbouwen, het uitrusten, valoriseren en het uitbaten onder alle vormen van alle roerende en onroerende goederen.

G. de vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wee, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zin de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

H. de vennootschap kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm Iran leningen, voorschotten af borgstellingen, alsook bij wijze van bistand inzake bestuur of administratie.

L deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake. Voornoemde opsomming is alleen aanhalend en geenszins limitatief.

J. de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuren van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogeliike koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, us en rookwaren en alle aanverwante artikelen.

K. de aankoop, verkoop, import, export, productie, distributie, commercialisering, het fabriceren, het ontwerpen, de bereiding en handel in het algemeen, in producten die verband houden met de bakken, banketbakken, beschuiten, koekjes, snoepgoed, versnaperingen en alle andere voedingswaren in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap mag ten voordele van derden met wie enige juridische band bestaat, zowel in België als in het buitenland tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag, zowel in binnen- als buitenland, alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en de verwezenlijking ervan bevorderen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ mod 11.1



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zjn, dan zal de vennootschap die alle activiteiten slechts mogen uitoefenen voorzover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, bewezen door één of meer activiteit attesten. De " vennoten zijn het er evenwel en uiteraard volkomen over eens, dat deze ter beschikkingstellingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan noch mag zijn voor de eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Ze kan ook deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen."

DERDE BESLUIT t VERLENGING BOEKJAAR.

De vergadering beslist om het huidig boekjaar dat aanving op 1 oktober 2014 te verlengen om het te laten eindigen op 30 juni 2016, en beslist om alle daaropvolgende boekjaren te laten aanvangen op 1 juli om te eindigen op 30 juni van het daaropvolgend jaar.

VIERDE BESLUIT: VERPLAATSING JAARVERGADERING.

De vergadering beslist om de jaarvergadering te verplaatsen naar 15 december in de

maatschappelijke zetel en de eerstvolgende jaarvergadering te verplaatsen naar 15 december 2016. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

VIJFDE BESLUIT: BEVESTIGING ARTIKEL 15 VAN DE STATUTEN.

Artikel 15 van de statuten blijft hierbij ongewijzigd en goedgekeurd als volgt:

"De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerder(s), vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming of beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/ zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Deze worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt.

Indien er meerdere zaakvoerders zjn handelen zij ieder met volheid van machten."

ZESDE BESLUIT: FORMULERING MODALITEITEN BI] ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering besluit artikel 33 en 34 van de statuten te vervangen door volgende tekst, en de overige artikels te hernummeren :

ARTIKEL 33  ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt; waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) dienen door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd,

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden;

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° erzjn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf."

ZEVENDE BESLUIT: VOLMACHT

De vergadering geeft volmacht aan notarissen Paul Lommée en Virginie Daems te Zedelgem, om

over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de Kruispuntbank voor

Ondernemingen van de gecoördineerde tekst der statuten en een uittreksel uit onderhavige akte.

Voor beredeneerd uittreksel.

Op onzegel, bestemd voor het Belgisch Staatsblad

Getekend Geassocieerd Notaris Virginie DAEMS.

Tegelijk neergelegd: het afschrift der akte dd. 18 december 2014, bijzonder verslag van de zaakvoerders; gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbrad

08/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 02.02.2013, NGL 01.03.2013 13057-0241-013
30/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 04.02.2012, NGL 21.03.2012 12070-0340-012
19/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 05.02.2011, NGL 10.05.2011 11113-0145-012
09/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 06.02.2010, NGL 31.03.2010 10087-0047-011
09/04/2015
ÿþMod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0808.342.273 Benaming

(voluit) : EMERA,

D

Griffie Rechtbank Koophandel

2 7 MRT 2015

Gent AfdeliPM8st

De grimer

iii m~iu~iiiiii

*15051 O1*

1 1 i

i

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Kloosterstraat 105, 8210 Veldegem

Onderwerp akte ; BENOEMING

Op de bijzondere algemene vergadering van BVBA Emera, gehouden op de maatschappelijke zetel op 23 maart 2015 werden de volgende punten beslist:

De vergadering, besluit met eenparigheid van stemmen, over te gaan tot de benoeming van een nieuwe zaakvaerder en benoemt tot die functie, met eenparigheid van stemmen, voor onbepaalde termijn, met ingang van 1 april 2015:

Umevrouw Pamela Vanlancker, NN 82.05.15-104-39, Kloosterstraat 105, 8210 Veldegem.

De hiervoor benoemde zaakvoerder, alhier aanwezig, verklaart zijn mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van een bestuurdersmandaat.

Emmanuel Rainchon

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van tjalk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 31.12.2016, NGL 31.01.2017 17033-0253-019

Coordonnées
EMERA

Adresse
KLOOSTERSTRAAT 105 8210 VELDEGEM

Code postal : 8210
Localité : Veldegem
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande