EMMACO BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EMMACO BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.567.918

Publication

16/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

14-04-2015

Griffie

*15306583*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628567918

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Emmaco Beheer

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Uit een akte verleden voor notaris Thierry Devos te Wervik op 19 maart 2015, blijkt dat een

vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

1/ rechtsvorm en naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam

 EMMACO BEHEER .

2/ zetel: 8511 Kortrijk (Aalbeke), Moeskroensesteenweg 26; RPR Gent, afdeling Kortrijk.

3/ duur: onbepaald.

4/ oprichters:

1) De heer DENY Bertrand Antoine Georges Charles Pol, geboren te Menen op zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 8511 Kortrijk (Aalbeke), Moeskroensesteenweg 26.

2) mevrouw VERHAEGHE Gudrun Theresia Marcella, geboren te Menen op twee augustus negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 8511 Kortrijk (Aalbeke), Moeskroensesteenweg 26. 5/ kapitaal: 18.600 euro, volstort tot beloop van één/derde, op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis.

6/ samenstelling kapitaal: vertegenwoordigd door 186 aandelen, waarop werd ingetekend door inbreng in geld, door voornoemde oprichters als volgt:

- door de heer DENY Bertrand voornoemd, tot beloop van 9.300 euro, waarvan nog 6.200 euro te volstorten, waarvoor hem 93 aandelen worden toegekend.

- door mevrouw VERHAEGHE Gudrun voornoemd, tot beloop van 9.300 euro, waarvan nog 6.200 euro te volstorten, waarvoor haar 93 aandelen worden toegekend.

Door de notaris werd bevestigd bij toepassing van artikel 226,1° van het Wetboek van vennootschappen dat de wettelijke vereisten aangaande de plaatsing en volstorting van het kapitaal, werden nageleefd.

7/ boekjaar: 1 januari  31 december; eerste boekjaar tot 31 december 2016.

8/ aanleg reserves/winstverdeling:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste (1/20ste) vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhou¬ding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

9/ bestuur/bevoegdheid:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlij¬ke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot (vennoten).

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrich¬ten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onderwerp akte :

Moeskroensesteenweg(Aal) 26 8511 Kortrijk

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder, alleen optredend, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Tot niet-statutaire zaakvoerders werden benoemd :

1) voornoemde heer DENY Bertrand.

2) voornoemde mevrouw VERHAEGHE Gudrun.

De mandaten zullen onbezoldigd worden uitgeoefend, zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

10/ commissaris: bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen werd geen commissaris aangesteld.

11/ doel:

De vennootschap heeft tot doel de rechtstreekse of onrechtstreekse exploitatie van alle roerende en onroerende goederen, deze te huren, verhuren, doorverhuren, te bouwen, herstellen en veranderen, alsook het management en beheer ervan.

De vennootschap zal alle roerende en onroerende goederen, materieel en inrichtingen mogen aankopen, in pacht nemen, huren, bouwen, verkopen of ruilen.

De vennootschap mag daarenboven deelnemen in alle vennootschappen met een industrieel of commercieel doel in alle sectoren en dit door het verwerven van aandelen en/of participaties, deze in pand te geven, te verkopen of te ruilen.

De vennootschap kan alle opdrachten, ambten en functies uitoefenen en alle bestuursopdrachten waarnemen in de meest ruime zin, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doelstelling verband houden, optreden als tussenpersoon, correspondent, mandataris, agent of vertegenwoordiger, adviezen verlenen van juridische, economische of technische aard en alle mogelijke diensten of bijstand verlenen inzake investeringen, financieringen, beheer en administratie. De vennootschap mag zich ook borg stellen voor verbintenissen aangegaan door bestuurders, aandeelhouders of derden.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving, of om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschapen, die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele verwezenlijking van haar voorwerp.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De algemene vergadering, beraadslagende en stemmende, zoals voor wijzigingen aan de statuten, mag het doel uitbreiden of interpreteren.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. 12/ gewone algemene vergadering - stemrecht:

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet elk jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerst-volgende werkdag gehouden.

De gewone algemene vergadering zal gehouden worden in de zetel of een in de oproepingsbrief aan te duiden plaats gelegen in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

13/ Bijzondere volmacht:

Als bijzonder mandataris wordt aangesteld : de BVBA  Fiduciaire Ryckeman Gebroeders te 8200 Sint-Andries, Dirk Martensstraat 22, en haar gevolmachtigden, aan wie de macht verleend wordt om : - het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van de eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving, van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen; - het volbrengen van alle formaliteiten bij het Ondernemingsloket;

- de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de Administratie der Btw en directe belastingen en de Administratie voor Ondernemings- en Inkomensfiscaliteit.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Thierry Devos

Coordonnées
EMMACO BEHEER

Adresse
MOESKROENSESTEENWEG 26 8511 AALBEKE

Code postal : 8511
Localité : Aalbeke
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande