EMMACON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EMMACON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 554.667.081

Publication

02/07/2014
ÿþMON/on:11M

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie "----'-ging ter griffie van de akte

111111.till.111R111

V4 beht mai Befi Stata

De griffier

NEERGELEGD

Griffie Rechtbanic Koophand

21) JU g 21314

Griffie

Brugge

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : EMMACON

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel(vonedigadres): Grasdreef13-8200 Brugge (Sint-Michiels)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Er blijkt uit een akte verleden voor de ondergetekende Patrick DONCK, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DONCK & RAEMDONCK", met zetel te 8647 Lo-Reninge (Reninge), Dorpplaats 22, op 18 juni 2014., neergelegd 1766r registratie.

Dat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EMMACON", met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Grasdreef 13, door de heer MATTELÉ Emmanuel Louis, geboren te Lille (Frankrijk) op 30 juli 1967, echtgenoot van mevrouw Philibert Regine, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Abdijbekestraat 48.

Dat het maatschappelijk kapitaal honderdtwintigduizend euro (120.000,00 EUR) bedraagt en verdeeld is in duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van waarde.

Dat door de heer Emmanuel Mattelé, voornoemd, op aile duizend (1.000) aandelen in geld is ingeschreven, hetzij voor honderdtwintigduizend euro (120.000,00 EUR), en dat hij zijn inbreng in geld volledig heeft volgestort op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap KBC Bank, met zetel te Brussel; wat door de ondergetekende notaris wordt bevestigd.

En dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt

Artikel 1 : Vorm - Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "EMMACON".

Artikel 2 : Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting,

Artikel 3 : Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge (Sint-

Michiels), Grasdreef 13.

Artikel 4 : Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

A. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming

met derden:

- Het terbeschikkingstellen van opslagruimtes, opslagplaatsen, bergruimtes tot opslag van goederen,

- Het uitoefenen van bestuursmandaten in vennootschappen, welk doel deze ook mogen hebben.

- Het uitoefenen van management-, consulting- en beheersactiviteiten waaronder begrepen, het uitoefenen van mandaten van dagelijks bestuur, het uitoefenen van managementfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consulting-overeenkomsten en het uitoefenen van consulting-functies op onafhankelijke wijze.

Op de laatste blz van Luik B vermelden , Recto. Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pero(o)men) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekerung,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het uitoefenen van functie van vereffenaar in vennootschappen.

- Het optreden als middelenvennootschap die roerende activa aan derden kan

verhuren.

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, het plannen, het coördineren, het ontwikkelen van en het investeren in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, verwisseling, verhuring, commissiehandel, vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

- Het beleggen van eigen vermogen in onder meer onroerende goederen, effecten en geldleningen.

- Het kopen, huren, pachten, verkopen, verhuren, verpachten of op andere wijze verkrijgen, vervreemden of exploiteren van onroerende goederen.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen (zelfs hoofdelijk) of haar aval verlenen; in de meest ruime zin, elle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan banken, depositobanken,

houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen,

hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen; de vennootschap kan leningen verstrekken aan haar zaakvoerders en/of vennoten.

- Het beheren van roerend patrimonium.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, en dit in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

- Het beheren, besturen, beleidsmatig begeleiden, adviseren en financieren van, het samenwerken met en het deelnemen in ondernemingen en bedrijven, ongeacht hun doel.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, intellectuele rechten, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

- Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

- Het onderzoek, het ontwikkelen, het vervaardigen en/of het commercialiseren van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

B. Voor eigen rekening:

- Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken door onderaannemers.

- Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, elle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar best gepast lijken.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen die een gelijksoortig of aanvullend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Verder zal de vennootschap alle handels-, industriële, 'financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

doel en die van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Artikel 5 : Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERDTWINTIGDUIZEND EURO (120.000,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11 : Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Artikel 13 : Intern bestuur - Beperkingen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 14 : Externe vertegenwoordigingsmacht.

Indien er meerdere zaakvoerders benoemd zijn, wordt de vennootschap in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder alleen zonder dat deze tegenover derden het bestaan van enige bijzondere lastgeving of volmacht moet bewijzen. In afwijking van artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen wordt de vennootschap evenwel in dit geval bij alle handelingen waarbij een bedrag van meer dan vijfduizend euro (5.000,00 EUR) per verrichting gemoeid is en bij alle onroerende verrichtingen, huurcelen, leningen of kredieten en bij de overdracht van de handelszaak vertegenwoordigd door twee zaakvoerders die samen optreden.

Is er slechts één zaakvoerder dan is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door zijn enkele handtekening.

Voormelde bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

Artikel 15 : Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap

aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Artikel 17 : Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde zaterdag van de maand juni om tien mire indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangewezen in de oproeping.

Artikel 21 : Vertegenwoordiging van vennoten.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging van onbekwamen en omtrent de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Artikel 23 : Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Artikel 24 : Schorsing van het stemrecht.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt geschorst.

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 28 : Boek-jaar Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Artikel 29 : Bestemming van de winst - Reserve.

Het batig saldo dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisie en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van de netto-winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De beslissing over de bestemming van het saldo van de netto winst wordt overgelaten aan de algemene vergadering op voorstel van het beetuursorgaan.

Artikel 33 : Algemene bepaling.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 39 : Zaakvoerder - Benoeming.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 40 : Zaakvoerder - Ontslag.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.,

Artikel 43 : Algemene vergadering.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

Onmiddellijk heeft de oprichter besloten te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur : de heer Emmanuel Mattelé, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Abdijbekestraat 48, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Er wordt voorlopig geen commissaris-revisor benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016.

Alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sinds 01 maart 2014 worden thans bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel Gent - Afdeling Brugge.

Comparant die tevens benoemd werd tot zaakvoerder stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit de oprich-tiegsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, alsmede bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde waarde, te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van koophandel, met name : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Triaccount, met zetel te 8310 Brugge, Baron Ruzettelaan 287, vertegenwoordigd door de heer Kristof Nannan of de bedienden.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL. Patrick DONCK, geassocieerd notaris te Lo-Reninge (Reninge).

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie of dubbel van de oprichtingsakte.

'1 I

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

1:100r, behouden aan het Beleeh Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notatis, netzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
EMMACON

Adresse
GRASDREEF 13 8200 SINT-MICHIELS

Code postal : 8200
Localité : Sint-Michiels
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande