EMMALO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EMMALO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 549.943.181

Publication

15/04/2014
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Zetel: 8792 Waregem, Kasteelstraat 75

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris NATHALIE DESIMPEL, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "Nathalie Desimpel - Elisabeth Desimpel Ronny Van EecIdiout,

geassocieerde notarissen", met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van 27/03/2014, dat onder de naam "EMMALO', door;

1. de Heer HUYGHE Mario Gaston Robert Gaston Robert, geboren te Roeselare op achtentwintig februari negentienhonderd drieënzestig, (identiteitskaart nummer 591-1594443-59, (nationaal nummer 630228-315-85), en zijn echtgenote

2. Mevrouw DEIVIEY Jo Denise Denise, geboren te Waregem op dertien augustus negentienhonderd vierenzestig, (identiteitskaart nummer 591.0943174-48, (nationaal nummer 640813-284-47), Samenwonende te 8792 Waregem, Kasteelstraat 75.

Gehuwd te Waregem op tien oktober negentienhonderd zesentachtig onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract.

Gewijzigd doch niet wat het stelsel betreft, ingevolge akte wijziging huwelijkscontract verleden voor notaris Thérèse Dufaux te Waregem op twintig juli tweeduizend en elf.

een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht waarvan de zetel gevestigd is te 8792 Waregem, Kasteelstraat 75.

De statuten van de vennootschap werden vastgesteld als volgt en ondermeer:

ARTIKEL

De vennootschap wordt opgericht in de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "EMMALO",

ARTIKEL 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8792 Waregem, Kasteelstraat 75,

Hij mag verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad, bij enkele beslissing van de zaalcvoerder(s), die over alle machten beschikt om deze wijziging van zetel bekend te maken in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), bestuurlijke zetels,1 exploitatiezetels, agentschappen en bijhuizen oprichten wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland, mits inachtneming van alle wetten en taaldecreten die daaromtrent bestaan.

ARTIKEL 3.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland:

- het verlenen van advies- en of dienstenfuncties op het vlak rendementsstudies, technische studies, het ontwikkelen van prototypes, het ontwikkelen van nieuwe producten en markten, in de meest ruime zin; - het geven van management en consultancy adviezen op het gebied van de marketing, productie, financiën en administratief en commercieel beheer; het uitwerken van organisatieprojecten in ondernemingen; het verstrekken van financiële middelen; het uitwerken van rendementsstudies en technische studies; het creëren van prototypes en nieuwe producten en markten.

1111 M11111 1

11

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Ondernemingsnr oS(49. (-13 .

Benaming (voluit): EMMALO

(verkort):

Rechtsvorm:

nnexes du Moniteur beige

Op de laatste b r. van Luik B vernielden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

- alle roerende en onroerende leasing of soortgelij ken aan derden en/of zusterfirma's verstrekken, en dit in de zo breedst mogelijke zin;

zij mag tevens alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten

de vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in naam doch voor rekening van de vennootschap.

- de aan- en verkoop, import en export van aile mogelijke goederen en diensten, alle mogelijke grondstoffen en aile mogelijke half fabricaten voor de industrie, gezondheidszorg en de handel;

- de aan- en verkoop, huur en verhuur van aile mogelijke machines en alle mogelijk materieel voor de industrie en de handel;

- het ontplooien van aile informatica-activiteiten waaronder het ontwikkelen, kopen en verkopen, huren en verhuren van hard- en software;

- de vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar doel te bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële en onroerende of andere venichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Deze opsomming is niet limitatief. Activiteiten van vermogensbeheer en beleggingsadvies in de zin van het Koninldijk Besluit van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig, is uit het doel gesloten. Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen.

De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en beslissend als voor het wijzigen van de statuten, is gemachtigd het doel uit te breiden en te verklaren.

ARTIKEL 4.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan zij slechts ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor de statutenwijziging. ARTIKEL 5.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op twintigduizend euro (20.000 EUR), vertegenwoordigd door tweeduizend aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweeduizendste (1/2000') van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op deze tweeduizend (2.000,00) aandelen wordt als volgt ingeschreven door:

1. De Heer HUYGHE Mario, voornoemd, op duizend (1.000) aandelen of voor tienduizend euro (E 10.000,00); dewelke hij volledig volstort.

2. Mevrouw DEMEY Jo, voornoemd, op duizend (1,000) aandelen of voor tienduizend euro (E 10.000,00); dewelke zij volledig volstort.

Totaal: tweeduizend (2.000) aandelen, hetzij voor twintigduizend euro (E 20.000,00), of de geheel-heid van het kapitaal waarop aldus ingeschreven werd.

Overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen werd het totaal van de inbrengen in geld, zij een bedrag van twintigduizend euro (20.000 EUR), voor de oprichting van de vennootschap, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer bij BNP Paribas Fortis te 8792 Waregem (Desselgem), Liebaardstraat 155.

ARTIKEL 12.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, die vennoot zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, bestuurders, zaakvoerders of werknemers een vast vertegenwoordiger, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder benoemd wordt in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Kwalit. tieve en kwantitatieve beperkingen.

In afwijking van hetgeen voorafgaat, kan de zaakvoerder, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, niet alleen de hierna volgende handelingen verrichten.

Derhalve dienen. de volgende handelingen verricht te worden door minstens twee zaakvoerders, gezamenlijk optredend :

- alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen;

- de borgstelling of het op enige wijze verschaffen van zekerheden op de activa van de vennootschappen;

- alle verrichtingen die een totaal bedrag van honderdduizend (100.000) euro te boven gaan. ARTIKEL 15.

De jaarvergadering wordt gehouden de voorlaatste zaterdag van de maand maart van elk jaar om elf uur in de zetel van de vennootschap.

Indien deze datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering moet bijeengeroepen worden telkens ais de maatschappelijke belangen het vereisen, of wanneer dit wordt aangevraagd door vennoten die ten minste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL 18.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van hetzelfde jaar.

Op het einde van ieder boekjaar zal de zaakvoering de inventaris en de jaarrekening opmaken. ARTIKEL 19.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algemene kosten en de nodige afschrijvingen maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt ieder jaar vijf percent voor de wettelijke reserve voorafgenomen. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt.

De aanwending van het overschot van de winsten zal door de jaarvergadering, bij meerderheid van drie/vierden van de wettige uitgebrachte stemmen worden geregeld.

Moest geen enkel voorstel tot aanwending van de winsten de hierboven voorziene meerderheid bekomen, dan zal het batig saldo, na aftrek van de jaarlijkse voorafneming voor de wettelijke reserve, de volgende bestemming krijgen:

a) een dividend gelijk aan vijf percent van het bedrag ten beIope waarvan de aandelen afbetaald waren gedurende het boekjaar zal eerst aan de vennoten worden uitgekeerd.

b) Het overschot zal dienen tot het vormen of het spijzen van een buitengewoon voorzienings- of

reservefonds.

ARTIKEL 20.

Luik B -Vervolg

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van

rechtswege wordt ontbonden.

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de buitengewone algemene

vergadering.

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte, voorzien in artikel 184, §5

van liet Wetboek van Vennootschappen, zullen bij ontbinding met vereffening één of meer

vereffenaars benoemd warden door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden

voorgelegd, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone

meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan.

De vereffenaars vormen een college.

ARTIKEL 21.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het

Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van

stemmen anders besluit.

ARTIKEL 22.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst

aangewend om in geld of effecten het volgestorte bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd

terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

ARTIKEL 23.

Voor wat betreft de maatregelen te nemen bij verlies van het geheel of een gedeelte van het

maatschappelijk kapitaal wordt verwezen naar de artikelen 332 en 333 van het Wetboek van

Vennootschappen

VERKLARINGEN - OVERGANGSMAATREGELEN.

1/ Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel uit de oprichtingsakte

tot dertig september tweeduizend vijftien.

2/ De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in de zetel op de voorlaatste zaterdag van de

maand maart van het jaar tweeduizend en zestien, om elf uur.

BENOEMING NIET  STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Tot niet-statutair zaakvoerder wordt aangesteld:

1. De Heer Mario Gaston Robert HUYGHE, wonende te 8792 Waregem, Kasteelstraat 75,

2. Mevrouw Jo Denise DEMEY, wonende te 8792 Waregem, Kasteelstraat 75, die verklaren dit mandaat te aanvaarden.

Deze mandaten gelden voor onbepaalde duur en zijn onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

OVERNAME VERBINTENISSEN.

De oprichters verklaren dat in uitvoering van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de vennootschap alle verbintenissen overneemt welke zijn aangegaan door de oprichters voor de vennootschap in oprichting en dit vanaf één januari tweeduizend en veertien, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Deze verbintenissen worden geacht van het begin af door de vennootschap te zijn aangegaan. VOLMACHT.

Volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FACC met zetel te Desselgem (Waregem), Gentseweg 194, vertegenwoordigd door de heer NOREILLIE Jean-Paul, zaakvoerder om in haar naam op te treden voor het vervullen van de formaliteiten in verband de Belasting over de Toegevoegde Waarde, met de aanvraag van het uniek ondernemingsnummer en het verrichten van andere formaliteiten in het kader van onderhavige oprichting.

VOOR. ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Nathalie Desimpel

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uftgifte.akte oprichting dd. 27/03/2014

Op de laats e biz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

StaatsbIad

11/09/2014
ÿþRechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 8792 Desseigem (Waregem), Kasteelstraat 75

(volledig adres)

Onderwerp akte: BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door RONNY VAN EECKHOUT, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Nathalie Desimpel  Elisabeth Desimpel  Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen', met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van tweeëntwintig juli tweeduizend en veertien, dat de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " EMMALO ", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8792 Desseigem (VVaregem), Kasteelstraat 76, in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en dat de vergadering met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: VOORAFGAANDE VERSLAGEN KAP1TAALVERHOGING.

Met algemeenheid van stemmen heeft de vergadering de voorzitter ontslaan van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door:

a) de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met be-'perk-'te; aansprakelijkheid 'EDO Bedrijfisrevisorenkantoor', kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153 bus 5, vertegenwoordigd door de heer POUSEELE Bruno, bedrijfsrevisor, opgemaakt op tien juli tweeduizend veertien,, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, aangewezen door de zaakvoerders, over de hierna beschreven inbreng in natura, over de toegepaste schattingswijzen, en over de als tegenprestatie; verstrekte vergoeding,

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in nature luiden als volgt: "6, Besluit

De inbreng in natura bij kapitaalverhoging in de BVBA EMMALO, bestaat uit de inbreng van een aandelenpakket bestaande uit 250 aandelen van de BVBA HDI CONSULT en 99 aandelen van de BVBA ARIOM, door de heer Mario HUYGHE en mevrouw Jo DEMEY, voor een totale inbrengwaarcie van, 1.070.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de; Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is; voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap; uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering, bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven, aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 107.000 aandelen van de BVBA EMMALO, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader; van de voorgenomen inbreng in nature bij de kapitaalverhoging in de BVBA EMMALO en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 10 juli 2014.

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Venn. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111111111.!111.1g1!,1,111111

ONITEUR 3ELGE

4 -09- 2014 GISCH STAATSBLAD

NEERGELEGD

25 JOU 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gen% AfilieKORTRUK

I3E

Ondernemingsnr : 0549.943.181

Benaming

(voluit) : " EMMALO "

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

D) door de zaakvoerders, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, waarbij niet

van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor wordt afgeweken.

Iedere aanwezige aandeelhouder heeft immers erkend een afschrift van deze verslagen te hebben

ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk, samen

met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

TWEEDE BESLUIT KAPITAALVERHOGING.

a) Kapitaalverhoging door inbreng van tweehonderd vijftig (250) aandelen van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'HDI-CONSULT'.

I. Beslissing,

De vergadering heeft beslist een kapitaalverhoging door te voeren met zeshonderd vijftig duizend euro (650.000,00 EUR) om het te brengen van twintigduizend euro (20.000,00 EUR) op zeshonderd zeventig duizend euro (670.000,00 EUR), door inbreng van de heer HUYGHE Mario en zijn echtgenote mevrouw DEMEY Jo in natura, mits creatie en uitgifte van vijfenzestig duizend (65.000) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

IL Inbreng.

Zijn alhier tussengekomen:

1. De heer HUYGHE Mario, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, heeft verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart de voile eigendom van volgende roerende goederen in zelfde vennootschap in te brengen;

Honderd vijfentwintig (125) aandelen op naam in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `HDI-CONSULT', voormeld,

2. Mevrouw DEMEY Jo, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, heeft verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart de voile eigendom van volgende roerende goederen in zelfde vennootschap in te brengen:

Honderd vijfentwintig (125) aandelen op naam in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'FIDI-CONSULT', voormeld.

III. Keuze van woonplaats.

Voor de uitvoering dezer doen de inbrenger en de verkrijgende vennootschap keuze van woonplaats in

respectievelijk hun woonplaats en hun maatschappelijke zetel.

IV. Vaststelling van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd

verhoogd tot zeshonderd zeventigduizend euro (670.000,00 EUR).

V. Vergoeding voor de inbreng. Als vergoeding voor deze inbreng in nature worden vijfenzestig duizend (65.000) nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden. Deze vijfenzestigduizend (65.000) nieuwe aandelen, volledig volgestort, worden toegewezen ais volgt tweeëndertigduizend vijfhonderd (32.500) aandelen aan de heer HUYGHE IVIario,voornoemd; tweeëndertigduizend vijfhonderd (32.500) aandelen aan mevrouw DEMEY Jo,voornoemd;

ois vergoeding voor de inbreng.

b) Kapitaalverhoging door inbreng van negenennegentig (99) aandelen van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ARIOM'.

I. Beslissing.

De vergadering heeft beslist een kapitaalverhoging door te voeren met vierhonderd twintig duizend euro (420.000,00 EUR).om het te brengen van zeshonderd zeventig duizend euro (670.000,00 EUR) op één miljoen negentig duizend euro (1.090.000,00 EUR), door inbreng van de heer HUYGHE Mario in natura, mits creatie en uitgifte van tweeënveertig duizend (42.000) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Inbreng.

Is alhier tussengekomen:

1. De heer HUYGHE Mario, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, heeft verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en heeft verklaard de voile eigendom van volgende roerende goederen in zelfde vennootschap in te brengen;

Negenennegentig (99) aandelen op naam in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ARIOM', voormeld.

III. Keuze van woonplaats.

Voor de uitvoering dezer doen de inbrenger en de verkrijgende vennootschap keuze van woonplaats in

respectievelijk hun woonplaats en hun maatschappelijke zetel.

IV. Vaststelling van de kapitaalverhoging.

De vergadering heeft vastgesteld dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd

verhoogd tot één miljoen negentig duizend euro (1.090.000,00 EUR).

V, Vergoeding voor de inbreng.

Ais vergoeding voor deze inbreng in nature worden tweeënveertig duizend (42.000) nieuwe aandelen

gecreëerd van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in

de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze tweeënveertig duizend (42.000) nieuwe aandelen, volledig volgestort, worden toegewezen aan de

heer HUYGHE Mario, voornoemd, als vergoeding voor de inbreng

Voor-

batiouden

.+ aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

......... . .

c) Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering heeft vastgesteld dat de voormelde kapitaalverhogingen zijn verwezenlijkt en dat het

.kapitaal werkelijk werd verhoogd tot één miljoen negentig duizend euro (1.090.000 EUR).

d) Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten.

. Ingevolge de genomen besluiten heeft de vergadering beslist om het artikel 5 van de statuten als volgt te

' wijzigen

'Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen negentigduizend euro (1.090.000 EUR),

vertegenwoordigd door honderd en negen duizend (109.000) aandelen, zonder nominale waarde en met een

fractiewaarde van één/honderd en negen duizendste (1/109.000ste) van het maatschappelijk kapitaal.'

DERDE BESLUIT.

De vergadering heeft de nodige machten verleend aan de zaakvoerders om de genomen besluiten ten

uitvoer te brengen,

VIERDE BESLUIT.

De vergadering heeft kennis genomen van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Na rondvraag heeft de vergadering beslist de gecoördineerde tekst van de statuten goed te keuren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Ronny Van Eeckhout.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte akte buitengewone algemene vergadering d.d. 22/07/2014;

- verslag van het bestuursorgaan d.d. 10/07/2014;

- verslag van de bedrijfsrevisor d.d. 10/07/2014;

- coördinatie van de statuten.

_ ..... .....

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
EMMALO

Adresse
KASTEELSTRAAT 75 8792 DESSELGEM

Code postal : 8792
Localité : Desselgem
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande