ENERGIC HOLE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ENERGIC HOLE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.545.753

Publication

20/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.11.2013, GGK 10.05.2014, NGL 12.05.2014 14122-0405-008
02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 30.11.2012, GGK 11.05.2013, NGL 24.07.2013 13362-0388-008
27/08/2012
ÿþMod Word 11.1

' I in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

M NITEURB

2 6. 07, 2012

RECdTBAN1-7-,-(2 Griffie- r. i,.,

lIluiiu~~i iu~uin~iu11M

*iaiasais

BEE.

2 8 -08- 2 12

ISCH STA sBl.Al]

NEERGEi 2D

Ondernerningsnr : 0832.545.753

Benaming

(votuit) : ENERGIC HOLE '

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwstraat 71, 8792 WAREGEM (DESSELGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING - Vergadering van de overnemende vennootschap

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door meester RONNY VAN EECKHOUT, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Thérèse Dufaux-Nathalie Desimpel-Elisabeth Desimpel-Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen", met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van twintig juli tweeduizend en twaalf, dat de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ENERG1C HOLE", met zetel te 8792 Waregem (Desselgem), Nieuwstraat 71,

Opgenomen in het rechtspersonenregister onder het nummer 0832.545.753, in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en dat de vergadering met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten heeft genomen:

VASTSTELLING DAT ALLE WETTELIJKE FUSIE-FORMALITEITEN VERVULD ZIJN.

De comparanten hebben verklaard dat;

1. Op dertig maart tweeduizend en twaalf een fusievoorstel werd opgemaakt door de bestuursorganen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ENERGIC HOLE', overnemende vennootschap en. de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "GREEN LOVER", "ECO TANKING" "EUROTEXPAINT", "OPTIMAL WIND", "PORT CRANES", "ELECTRABRIES", overgenomen vennootschappen.

2. Een uittreksel van deze fusievoorstellen werd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk en tel Brugge neergelegd op acht mei tweeduizend en twaalf;

De neerlegging van de fusievoorstellen werd 'per uittreksel' bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig mei tweeduizend en twaalf voor de vennootschap "EUROTEXPAINT' onder nummer 0092793 en van éénentwintig mei tweeduizend en twaalf voor de overnemende en de overige overgenomen vennootschappen, zijnde

- voor de vennootschap ENERGIC HOLE onder nummer 0091656,

- voor de vennootschap GREEN LOVER onder nummer 0091657

- voor vennootschap ECO TANKING onder nummer 0091652,

- voor vennootschap OPTIMAL WIND onder nummer 0091653,

- voor vennootschap PORT CRANES onder nummer 0091654,

- voor de vennootschap ELECTRABR1ES onder nummer 0091655.

Hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering.

3. Alle vennoten van de bij huidige fusie betrokken fuserende vennootschappen ermee ingestemd hebben om te verzaken aan het omstandig schriftelijk verslag van het bestuursorgaan van elke bij de fusie betrokken vennootschap, overeenkomstig artikel 694, laatste lid van het Wetboek van Vennootschappen.

4. De Burgerlijke Vennootschap die de rechtsvorm van een CVBA heeft aangenomen Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, met zetel te Kortrijk,; President Kennedypark la, daartoe aangesteld door elk bestuursorganen van de fuserende vennootschappen,' een schriftelijk controleverslag heeft opgesteld over de voorgenomen fusie overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen, voor elke bij de fusie betrokken vennootschap, op datum van elf juni tweeduizend en twaalf.

5. De vereiste stukken vermeld in artikel 697 van het Wetboek van Vennootschappen minstens één maand: voor de datum van deze vergadering in de zetel van de vennootschap ter Inzage lagen en dat een afschrift vang de stukken bepaald in de eerste paragraaf van voornoemd artikel aan de vennoten toegestuurd werden overeenkomstig de voornoemde wettelijke bepaling.

Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

~

~ r Voor- bet7ouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

Y B. De besluiten van de verslagen van de Burgerlijke Vennootschap die de rechtsvorm van een CVBA heeft' aangenomen Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, met zetel te Kortrijk, President Kennedypark 1a, bedrijfsrevisor, zijn voor elke vennootschap dezelfde en luiden letterlijk als volgt:

"7. BESLUIT

De fusie door overneming die wordt voorgesteld van de BVBA GREEN LOVER, de BVBA ECO TANKING, de BVBA EUROTEXPAINT, de BVBA OPTICAL WIND, de BVBA PORT CRANES en de BVBA ELECTRABRIES door de BVBA ENERGIC HOLE, bestaat uit een overdracht, ten gevolge van een ontbinding zonder vereffening, van het volledige vermogen, zowel actief als passief, van de over te nemen vennootschappen naar de BVBA ENERGIC HOLE op basis van een ruilverhouding van:

- 300 aandelen van de BVBA GREEN LOVER voor 306 aandelen van de BVBA ENERGIC HOLE;

- 300 aandelen van de BVBA ECO TANKING voor 302 aandelen van de BVBA ENERGIC HOLE;

-300 aandelen van de BVBA EUROTEXPA1NT voor 305 aandelen van de BVBA ENERGIC HOLE;

- 300 aandelen van de BVBA OPTICAL WIND voor 304 aandelen van de BVBA ENERGIC HOLE;

- 300 aandelen van de BVBA PORT CRANES voor 302 aandelen van de BVBA ENERGIC HOLE;

- 300 aandelen van de BVBA ELECTRABRIES voor 304 aandelen van de BVBA ENERGIC HOLE.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn we van oordeel dat

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de cdntrolenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat de bestuursorganen van de vennootschappen verantwoordelijk zijn voor de correcte inlichting van de algemene vergadering die moeten beslissen over de voorgestelde fusieverrichting;

- de toegepaste methoden van waardering, namelijk de methode van het boekhoudkundig eigen vermogen gezien de vennootschappen nog in opstartfase zitten, en het betrekkelijk gewicht (100%) dat aan deze methode wordt gegeven, passend zijn in het gegeven geval;

- dat de voorgestelde ruilverhouding op redelijke wijze is vastgesteld, gelet op de aard van de verrichting en de structuur van het aandeelhoudersschap;

- de rechten en plichten van de aandeelhouders van de bij de fusie betrokken vennootschappen werden gerespecteerd;

- dat bij de vaststelling van de waarden geen bijzondere moeilijkheden geweest zijn.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Kortrijk, 11 juni 2012

CVBA VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOREN

Vertegenwoordigd door Nikolas VANDELANOTTE

Bedrijfsrevisor"

- De vergadering heeft ingestemd en heeft besloten te verzaken aan het omstandig schriftelijk verslag opgesteld door de zaakvoering van elke betrokken vennootschap, overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen.

AANVAARDING VAN DE VERSLAGEN.

Elke vennoot, aanwezig of vertegenwoordigd, heeft erkend een afschrift van deze verslagen ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben,

De vergadering heeft vastgesteld dat er op de verslagen een opmerking wordt gemaakt door de vennoten na kennisname van artikel 78 §4 van het Koninklijk Besluit van dertig januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen. De vergadering heeft besloten tot afwijking van het fusievoorstel voor wat betreft de ruilverhouding en bijgevolg ook afwijking van voormelde revisorale verslagen die gebaseerd zijn op voormeld fusievoorstel en besluit tot uitreiking van driehonderd (300) nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap "ENERGIC HOLE", aan de vennoten van elke overgenomen vennootschap, voormeld, tegen inlevering van de driehonderd oude aandelen van elke overgenomen vennootschap, naar verhouding éénléén, hetzij in totaal uitreiking van duizend achthonderd (1.800) nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap "ENERGIC HOLE" aan de vennoten van de overgenomen vennootschappen.

Voor het overige heeft de vergadering zich aangesloten bij de besluiten in de verslagen vervat.

BESLUITEN.

Na onderzoek heeft de vergadering de volgende besluiten genomen met eenparigheid van stemmen: EERSTE BESLUIT

- De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van het fusievoorstel.

ige vergadering heeft het haar voorgelegde fusievoorstel goedgekeurd, onder voorbehoud van wat hierna volgt. Na kennisname van artikel 78 §4 van het Koninklijk Besluit van dertig januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen, heeft de vergadering besloten af te wijken van het fusievoorstel en dit te amenderen voor wat betreft de ruilverhouding van de aandelen en het totaal van uit te reiken nieuwe aandelen, zoals hierna in volgende besluit vermeld.

- De voorzitter van de vergadering werd ontslagen van het voorlezen van de schriftelijke controleverslagen over de voorgenomen fusie opgesteld overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen voor elke betrokken vennootschap door de Burgerlijke Vennootschap die de rechtsvorm van een CVBA heeft ' aangenomen Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, met zetel te Kortrijk, President Kennedypark la, bedrijfsrevisor, op datum van elf juni tweeduizend en twaalf.

' De vergadering heeft de haar voorgelegde controleverslagen goedgekeurd, onder voorbehoud van wat

hierna volgt. Na kennisname van artikel 78 §4 van het Koninklijk Besluit van dertig januari 2001 tot uitvoering































Voor- Luik B -Vervolg

be; sovders van het Wetboek van Vennootschappen, heeft de vergadering besloten af te wijken van het fusievoorstel en dit' te amenderen voor wat betreft de ruilverhouding van de aandelen en het totaal van uit te reiken nieuwe aandelen, en bijgevolg af te wijken van de controfeversfagen gezien deze gebaseerd zijn op het fusievoorstel, zoals hierna in volgende besluit vermeld.

aan het - De vergadering heeft ingestemd en heeft besloten te verzaken aan het omstandig schriftelijk verslag opgesteld door de zaakvoering van elke betrokken vennootschap, overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen.

Belgisch TWEEDE BESLUIT :FUSIE  OVERGANG VAN VERMOGEN

Staatsblad De vergadering heeft besloten aldus tot de fusie van de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "ENERGIC HOLE", overnemende vennootschap, met zetel te 8792 Waregem (Desselgem), Nieuwstraat 71, van het gehele vermogen - zowel de rechten ais de verplichtingen - van de volgende vennootschappen overeenkomstig het fusievoorstel mits aanpassing van hetgeen hierna vermeld betreffende I de ruilverhouding van de aandelen

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "GREEN LOVER", overgenomen vennootschap, met zetel te 8570 Ingooigem, Pastoor Verrieststraat 66, ondernemingsnummer 0832.653.542 ;

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ECO TANKING", overgenomen vennootschap, met zetel te 8570 ingooigem, Pastoor Verrieststraat 66, ondernemingsnummer 0832.539.716 ;

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "EUROTEXPAINT", overgenomen vennootschap, met zetel te 8700 Tielt, Tenhovestraat 18, ondernemingsnummer 0832.686.206;

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "OPTIMAL WIND", overgenomen vennootschap, met zetel te 8792 Waregem (Desselgem), Gentseweg 249, ondernemingsnummer 0832.851.205 ;

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PORT CRANES" overgenomen vennootschap, met zetel te 8792 Waregem (Desselgem), Waalshoekstraat 28, ondernemingsnummer 0832.847.047;

- Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ELECTRABRIES" overgenomen vennootschap, met zetel te 8792 Waregem (Desselgem), Waalshoekstraat 28, ondernemingsnummer 0832.852.490;

Al de verrichtingen gedaan door de overgenomen vennootschappen vanaf één december tweeduizend en elf zijn voor rekening en risico van de overnemende vennootschap,

Na kennisname van artikel 78 §4 van het Koninklijk Besluit van dertig januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen, heeft de vergadering besloten af te wijken van het fusievoorstel en dit te amenderen en besluit zij driehonderd (300) nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap "ENERGIC HOLE", uit te reiken aan de vennoten van elke overgenomen vennootschap, voormeld, tegen inlevering van de driehonderd oude aandelen van elke overgenomen vennootschappen, naar verhouding één/één,

De overgang wordt vergoed door de uitreiking aan de vennoten van de overgenomen vennootschappen van in totaal duizend achthonderd (1.800) nieuwe volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap "ENERGIC HOLE", tegen inlevering van de oude aandelen van de voornoemde overgenomen vennootschappen.

OVERGANG VAN HET VERMOGEN

. De vergadering heeft de ondergetekende notaris verzocht te notuleren dat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschappen overgaat TE ALGEMENEN TITEL naar de overnemende vennootschap "ENERGIC HOLE".

DERDE BESLUIT

De vergadering heeft kennis genomen van het feit dat de overnemende vennootschap 'ENERGIC HOLE' geen aandelen bezit in voormelde over te nemen vennootschappen.

De vergadering heeft bevestigd dat er overeenkomstig artikel 703 § 2 van het Wetboek van ÿ Vennootschappen geen omwisseling plaats vindt van aandelen van de overnemende vennootschap tegen aandelen van de overgenomen vennootschap die worden gehouden door de overnemende vennootschap zelf of door een persoon die in eigen naam, maar voor rekening van de vennootschap handelt, of door de overgenomen vennootschap zelf of door een persoon die in eigen naam, maar voor rekening van de vennootschap handelt.

VIERDE BESLUIT : KAPITAALVERHOGING

De vergadering heeft daarna besloten dat als gevolg van de fusie door overneming, het kapitaal verhoogd wordt met honderd en elfduizend zeshonderd (111.600) euro, om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd (18.600) euro op honderddertigduizend tweehonderd (130.200) euro, mits uitgifte van duizend achthonderd (1.800) nieuwe aandelen in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ENERGIC HOLE", zonder enige opleg in geld.

Deze aandelen hebben dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen; zij delen in de winst vanaf één december tweeduizend en elf.

De vergadering heeft vastgesteld en heeft mij notaris verzocht bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging is gerealiseerd en dat het kapitaal effectief werd gebracht van achttienduizend zeshonderd (18.600) euro op honderddertigduizend tweehonderd (130.200) euro en verdeeld is in tweeduizend honderd (2.100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénitweeduizend honderdste (112,100ste) t van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIJFDE BESLUIT : UITREIKING AANDELEN

' Ele vennootschap "ENERGIC HOLE" reikt duizend achthonderd (1,800) nieuwe aandelen uit aan de

vennoten van de overgenomen vennootschappen, voormeld, tegen inlevering van de oude aandelen van de

voornoemde overgenomen vennootschappen.

ZESDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist artikel 5 van de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen, ais volgt:













"Het gehele kapitaal van de vennootschap bedraagt honderddertigduizend tweehonderd euro (¬ 130.200,00)

en is volledig geplaatst. Het is verdeeld in tweeduizend honderd (2.100) aandelen zonder aanduiding van

nominale waarde, die elk een/tweeduizend honderdste (1/2.900ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering heeft de effectieve verwezenlijking van de fusie, van de kapitaalverhoging en van de

definitieve ontbinding van voormelde overgenomen vennootschappen vastgesteld.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering heeft aan de zaakvoering alle bevoegdheden tot uitvoering van voormelde besluiten '

verleend.

NEGENDE BESLUIT

De vergadering heeft kennis genomen van de gecoordineerde tekst van de statuten.

Na rondvraag heeft de vergadering beslist de gecoördineerde tekst van de statuten goed te keuren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Ronny Van Eeckhout.

' . t ,

«

i

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

9'



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2012 - Annexes du Moniteur belge



Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte akte buitengewone algemene vergadering d.d. 20/07/2012.

- coördinatie van de statuten.

 " <-,42.-ei,-c...,,, ck oer ee ,\ SA.---(jc:6J`.b-faLL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/05/2012
ÿþ Mod wort! 11.1

áLruikB In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor- NEERGELEGD

beho

aan

Belg

Staat:



-8, 05. 2012





RECHTBfflieOPHANDEL KORTRIJK

*12091656







Ondernemingsar ; 0832545753

Benaming

(voluit) ; Energic Hole

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Nieuwstraat 71 8792 Desselgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Er blijkt uit een fusievoorstel, opgemaakt op datum van 30 maart 2012 overeenkomstig artikel 693 van het

Wetboek van vennootschappen, onder meer hetgeen volgt:

- Bij de fusie betrokken vennootschappen:

1. De BVBA Energic Hole, met zetel te 8792 Desselgem, Nieuwstraat 71, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0832.545.753 (overnemende vennootschap)

2. De BVBA Green Lover, met zetel te 8570 Ingooigem, Pastoor Verrieststraat 66, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0832.653.542 (over te nemen vennootschap)

3. De BVBA Eco Tanking, met zetel te 8570 Ingoolgem, Pastoor Verrieststraat 66, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0832.539.716 (over te nemen vennootschap)

4. De BVBA Eurotexpaint, met zetel te 8700 Tielt, Tenhovestraat 18, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0832.686.206 (over te nemen vennootschap)

5. De BVBA Optimal Wind, met zetel te 8792 Desselgem, Gentseweg 249, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0832.851.205 (over te nemen vennootschap)

6. De BVBA Port Cranes, met zetel te 8792 Desselgem, Waalshoekstraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0832.847.047 (over te nemen vennootschap)

7, De BVBA Electrabries, met zetel te 8792 Desselgem, Waalshoekstraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0832.852.490 (over te nemen vennootschap)

- Ruilverhouding:

Per 150 aandelen van de over te nemen BVBA Green Lover zullen 153 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap, de BVBA Energic Hole, worden uitgereikt.

Per 150 aandelen van de over te nemen BVBA Eco Tanking zullen 151 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap, de BVBA Energic Hole, worden uitgereikt.

Per 60 aandelen van de over te nemen BVBA Eurotexpaint zullen 61 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap, de BVBA Energie Hole, worden uitgereikt.

Per 150 aandelen van de over te nemen BVBA Optimal Wind zullen 152 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap, de BVBA Energie Hole, worden uitgereikt.

Per 150 aandelen van de over te nemen BVBA Port Cranes zullen 151 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap, de BVBA Energie Hole, worden uitgereikt.

Per 150 aandelen van de over te nemen BVBA Electrabries zullen 152 nieuwe aandelen van de overnemende, ennootschap, de BVBA Energic Hole, worden uitgereikt.

- De wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap zullen worden uitgereikt:

De aandelen in de overnemende vennootschap zullen worden uitgereikt door inschrijving van deze nieuwe aandelen in het register van aandelen van de overnemende vennootschap. Het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap dient hiervoor het nodige te doen binnen de vier weken na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

- De bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor die belast is met het opstellen van het in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag:

Er wordt geopteerd voor het opmaken van het in artikel 695, §1, van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag. De aangestelde bedrijfsrevisor heeft een raming gemaakt van zijn bezoldiging.

- Datum vanaf welke de nieuwe aandelen recht geven te delen in de winst alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht:

De nieuw uitgegeven aandelen van de BVBA Energie Hole zullen recht geven te delen in de winst vanaf 1 december 2011. Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

voor,

behbuden

aan hot

Belgisch

Staatsblad

- Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschappen boekhoudkundig geacht' worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap:

Vanaf 1 december 2011 worden de handelingen, verricht door de overgenomen vennootschappen, op boekhoudkundig vlak beschouwd als handelingen verricht door de ovememende vennootschap.

- De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen die bijzondere rechten hebben alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen:

In de over te nemen vennootschappen zijn er geen vennoten die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen.

- ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschapppen:

Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Voor analytisch uittreksel van het fusievoorstel.

Getekend: Rik Degezelle en Pascale Desmet, zaakvoerders van de BVBA Energic Hole

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/02/2012
ÿþ Modword11.1

IterlaF3 In de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

13. 02, 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL

Griffie KORTRIJK



,

Ondernemingsnr : 0832.545.753

Benaming

(voluit) : ENERGIC HOLE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwstraat 71, 8792 Desselgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Voorstel van fusie tussen de BVBA Energic Hole en de BVBA Green Lover (RPR 0832.653.542), de BVBA eco Tanking (RPR 0832.539.716), de BVBA Eurotexpaint (RPR 0832.686.206), de BVBA Optimal Wind (RPR 0832.851.205), de BVBA Optimal Scrap (RPR 0832.848.730), de BVBA Port Cranes (RPR 0832.847.047) en de BVBA Electrabries (RPR 0832.852.490), gedateerd op 10 januari 2012,

Opgesteld te Desselgem, op 10/01/2012.

Getekend:

De heer Rik Degezelle en mevrouw Pascale Desmet

Zaakvoerders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

i 11111111 UI 1IlIIUJIlJI I I II

*iaoasos~*

V beh 1

aa Bel Sta

11J

18/01/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : CYZU 5l X53.

Benaming

(voluit) : ` Energic Hole

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 8792 Waregem (Desselgem), Nieuwstraat 71

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Ronny VAN EECKHOUT, geassocieerd notaris, zaakvoerder van

de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"Thérèse Dufaux  Nathalie Desimpel  Elisabeth Desimpel - Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen",

met zetel te 8790 Waregem, Zuideriaan 71, in datum van negenentwintig december tweeduizend en tien, dat

onder de naam "Energic Hole" door:

1/ De heer DEGEZELLE Rik Achiel,

wonend te 8540 Deerlijk, Hoogstraat 68;

2/ Mevrouw DESMET Pascale Nicole Anna,

wonend te 8540 Deerlijk, Hoogstraat 68;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht waarvan de zetel gevestigd is te

8792 Waregem (Desselgem), Nieuwstraat 71.

De statuten van de vennootschap werden vastgesteld als volgt en ondermeer:

ARTIKEL ÉÉN  RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en draagt de naam: ' Energic Hole '

ARTIKEL TWEE  ZETEL

De zetel van de vennootschap zal gevestigd zijn te 8792 Waregem - Desselgem, Nieuwstraat 71.

De zetel van de vennootschap mag verpláatst worden naar om het even welke plaats in het Vlaamse

Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bij enkel besluit van het bestuursorgaan, bekend te maken in

de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Bij eenvoudige 'beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en

stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

ARTIKEL DRIE  DOEL

De vennootschap heeft als doel:

I. Algemene activiteiten.

Al Alle activiteiten inzake installaties aangaande walstroomvoorziening op de kade, teneinde schepen bij'

het aanmeren mogelijk te maken gebruik te kunnen maken van elektriciteit aan wal en de hulpmotoren tel

kunnen uitschakelen.

Het daartoe voorzien van een draagstructuur op de kade voor verbinding met het schip, het installeren van

een frequentieomvormer, Verbinding maken met externe elektriciteitsnet; hoogspanningsbekabeling,'

transformatorstation (stroomvoorziening naar terminal en op de kade)

BI Het installeren, uitbaten en onderhouden van oplaadsystemen voor elektrische en hybride voertuigen.

Het installeren en uitbaten van tankinfrastructuur en alle bijkomende dienstverlening voor hybride voertuigen

en voertuigen op gas.

Voorzien van oplaadsystemen (palen), zowel publiek als niet-publiek toegankelijk.

Het investeren in nieuwe technologie, in de meest ruime zin van het woord.

CI Alle activiteiten inzake geothermische (elektrische) warmtepompen (bodem als warmtebronsysteem) ;

Installatie, uitbaten en onderhoud van warmtepompsysteem (verdamper, compressor, condensor en

expansieventiel), eventueel in combinatie met een horizontaal captatienet als warmtebronsysteem.

Eveneens gecombineerd met alle activiteiten inzake meet- en regelapparatuur, geïsoleerde opslagvaten,

inpassing in het productieapparaat, warmtewisselaars.

D/ Alle activiteiten inzake (elektrische) warmtepompen, met water of lucht als warmtebronsysteem.

Installatie, uitbaten en onderhoud van dergelijk warmtebronsysteem (lucht of water), warmtepompsysteem

(verdamper, compressor, condensor en expansieventiel), meet- en regelapparatuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

i

N

II

u

ia

I 1

111

liai

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11009177*

_

-5. 01. 2011

RECHTBANK KOOKHANDEL KORTRU

" Voor- Luik B - Vervolg

behouden aan het Be'gisch Eveneens gecombineerd met alle activiteiten inzake geïsoleerde opslagvaten, inpassing in het:' productieapparaat, warmtewisselaars.

Staatsblad EI Het aanwenden van geothermische energie in een gesloten systeem  boorgatenergieopslag.

Eveneens gecombineerd met alle activiteiten inzake circulatiepompen,, collectoren, collectorputten, i geisoleerd verdeelnet, putbehuizing, putsysteem (boorwerkzaamheden), verticale warmtewisselaar,; warmtewisselaar tussen bodem- en gebouwcircuit, inpassing in het productieapparaat.

FI Het aanwenden van geothermische energie in een open systeem  koude-warmteopslag.

Eveneens gecombineerd met alle activiteiten inzake bronkoppen, bronpompen, bronsysteem (boorwerkzaamheden), filter(s), geisoleerd verdeelnet, pompkamer, putbehuizing, warmtewisselaar tussen bodem- en gebouwcircuit, inpassing in het productieapparaat.

G! Productie van energie (WKK/elektriciteit) op basis van de verbranding van biomassá.

Eveneens gecombineerd met alle activiteiten inzake elektrotechnische uitrusting voor aansluiting op interne en/of externe elektriciteitsnetten; installatie van krachtwerktuigen (turbines, diesel- of Stirling- of stoom- of gasmotoren of ORC), installatie voor afhandeling van reststoffen; meet- en regelapparatuur; schoorstenen en apparatuur om rookgas/stookgas te reinigen, met inbegrip van apparatuur voor injectie van additieven en apparatuur voor afvoer en opslag van vliegassen; verbrandingsapparatuur en aangepaste branders of vuurhaarden, voorzien van luchtvoorverwarmers en rookgasrecirculatie; civiele werken en gebouwen; installatie voor thermisch oliecircuit (circuit voor thermische olie, warmtewisselaar); installaties voor water-!stoomcircuit; ketels; leidingen; montage; uitrusting binnen de inrichting voor ontvangst, opslaan en bewerken van de biomassa, warmtewisselaar.

HI Productie van warmte op basis van de verbanding van biomassa (inclusief houtpelletkachels)

Eveneens gecombineerd met alle activiteiten inzake installatie voor afhandeling van reststoffen; ketels; meetsen regelapparatuur; schoorstenen, en apparatuur om rookgas/stookgas te reinigen, met inbegrip van apparatuur voor injectie van additieven en apparatuur voor afvoer en opslag van vliegassen; verbrandingsapparatuur en aangepaste branders of vuurhaarden, voorzien van .luchtvoorverwarmers en rookgasrecirculatie; civiele werken en gebouwen; inpassen in het productieapparaat; installaties voor water-/stoomcircuit; leidingen; montage; uitrusting binnen de inrichting voor ontvangst, opslaan en bewerken van de biomassa, warmtewisselaar.

II Alle sectorverwante activiteiten inzake energie.

J/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

K! Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

L! Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van

opdrachten en functies. " . .

Il. Beheer van een eigen, roerend en onroerend vermogen.

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen 'en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel. in verband staan en, die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onrderende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties; kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Ill. Bijzondere bepalingen.,

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op i welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

" De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten l

en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalinge voldoet.

ARTIKEL VIER  DUUR









































Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

"

Voor-

behpuden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt;

iverkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel.

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd;

:door driehonderd aandelen (300) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel

in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Er werd een bedrag van zesduizend tweehonderd euro volstort.

ARTIKEL TWAALF - BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd. door één af meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten. .

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontstaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en 1 voor eigen rekening zou vervullen.

Niet statutaire zaakvoerder(s)

De benoeming van (een) niet-statutaire zaakvoerder(s) geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte. stem men..

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met

een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen. "

ARTIKEL DERTIEN -BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDERS

Bestuursbevoegdheid "

Zo er meerdere zaakvoerders benoemd werden, dienen zij intern steeds gezamenlijk alle

bestuursbevoegdheden uit te oefenen.

Alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, en in het algemeen alle handelingen

te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap, moeten steeds door alle

zaakvoerders samen verricht worden.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Zo er meerder zaakvoerders benoemd werden, dienen zij extern steeds gezamenlijk op te treden.

Enkel door het gezamenlijk optreden van alle zaakvoerders samen kan de vennootschap extern rechtgeldigl

vertegenwoordigd.worden, en jegens derden en in rechte als eiser en verweerder optreden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van

de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd

door de aanduiding'van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

ARTIKEL VEERTIEN - VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, " al dan niet vennoten, van wie " dé

volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Aan deze volmachtdragers kunnen Vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend .worden op.

de algemene kosten.

i ARTIKEL ZEVENTIEN - BIJEENKOMST - BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de tweede

zaterdag van de maand mei "om elf uur ; indien.deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de

eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen warden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende

bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel

hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

ARTIKEL ACHTTIEN  STEMRECHT  VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van

stemrecht.

ARTIKEL EENENTWINTIG  BOEKJAAR

Het boekjaar begint ieder jaar op één december en loopt tot en met dertig november van daaropvolgend

kalenderjaar.

ARTIKEL TWEEENTWINTIG - INVENTARIS -JAARREKENING

Op het einde van elk boekjaar zat het bestuursorgaan een inventaris alsmede een jaarrekening opmaken,

overeenkomstig de wet.

ARTIKEL DRIEENWINTIG - WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend niet

inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de

vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

' .. ^" 11'

Luik B - Vervolg

| Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoacti " !zoals dat blijkt uit do jaarrekening, is gedaald o/ ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van ~ !het go~odooCindien dit hoger |o~ van het opgevraagde kaphno|.vermeerderd met alle naxomeodie volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

! Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa Zoals dat blijkt uit de bolons. verminderd met de voorzieningen en schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2.behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, .

: het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzbek en ontwikkeling. ART|KELV|ERENllN|NT|~ ONTB|ND|NG VEREFFEN|NG VERDEL|N8i|DU|DAT|E8ALDO

! Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen 'van de in functie zijnde zaakvoerders, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

! De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming doordo bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehoniologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van nVomnion.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dohknn, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het iiquidatiesald9 wordtin gelijke delen verdeeld ondér al de aandelen.

Indien dé netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug ia heta|en, beta|en" da vereffenaars bij !vnnnong de aandelen uit die in meerdere mate zijn vo|Qastmrttotdot.zo op gelijke voet staan met de aandelen : die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van !stbrUngon.

4.2. EERSTE BOEKJAAR EN JAARVERGADERING

i Het eerste boekjaar vangt aan op hoden, om te eindigen op dertig november tweeduizend en twaalf. De

commerciële activiteit van de vennootschap start pas in 2011.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend en|n~on.

4~3~ OVERNAME VERBINTENISSEN

-

De verschijners verklaren dat alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane

.verbintenissen, inclusief deze opgenomen in onderhavige akte en hierna vanne|d, worden overgenomen en

|bokmchUgd door de vennootschap van zodra deze rechtspersoonlijkheid heeft bekomen als gevolg van de

" neerlegging van het uittreksel uit onderhavige ophchtinOnukhgop de griffie van de 'bevoegde rechtbank van

koophandel.

De verbintenissen uangeguuntu000n de -oprichting en de neerlegging van het- uittreksel dienen ovonaanS.

eens dë vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te wrdèn bekrachtigd.

5.1. NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

"

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de verschijners mU, notoho. v000chrlesNæren'

dat benoëmd worden tot niet-statutaire -zaakvoerder: '

1/ Heer Rik DEGEZELLE, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden: "

` voornoemd,2/Mevnom~PaooseDES[NET.dieverklaart v~adnonuao te aanvaarden;

De aldus be d zaakvoerders verklaren het hen toegekende mmodoa\tuoonvpondan en

niet getroffen te zijn doOr.enige verbodsbepaling voor het ùitoefenen van hun mandaat.

Zoals hierboven statutair bepaalt dienen de zaakvoerders-zowel intern als extern steeds gezamenlijk te

handelen.

5.2. 2 BEZOLDIGING ZAAKVOERDERS.

.; Het.mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd

5.3. OVERGANGSREGELING ZAAKVOERDERS

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf hedan, me/ dien vare|onde, dat hij vanaf heden tot op de datum van . do neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de hevoegde rechtbank van ! honuhande|, zal optreden als volmachidragers van de gezamenlijke vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van

neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en E de wet.

! 5.4. COMMISSARIS

Er word voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake. VOLMACHT Volmacht wordt verleend aan BVBA LUM|DAD' Hoge Voetweg 14 te 8560 Gu|~gom. '| ' Ondernemingsnummer 0822.321.062. vertegenwoordigd door Mevrouw Sabine Ho|vuu, evenals haar' ! modowerkers, aangestelden en |uuthabbbern' um, met mogelijkheid tot |ndep|uutssn||iog, alle nuttige o[/ noodzakelijke formaliteiten te vervullen aangaande deze vennootschap met betrekking tot RBO, administratie der belastingen, vergunningen en andere overheidsdiensten. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris ThérèseDohaox.

voor

betruden

° "~. het Belgisch Staatsblad

Clà

Clà

e

Clà Clà

mm

e "

CLJ

Clà

:~

Tegelijk hiermee neergelegd:

C

4

Voor- " behouden aan het ,Belesch Staatsbiad

- uitgifte akte oprichting d.d. 29/12/2010.

_ .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/03/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

r

1111juimju~~~m1IiunM



NEERGELEGD

- 6 MMJff 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL

%eff~a d. KORTRIJK



Ondernemingsnr : OS32.545.753

Benaming

(voluit) : ENERG1C HOLE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwstraat 71, 8792 Desselgem (Waregem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN SLUITING VAN DE VEREFFENING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door meester RONNY VAN EECKHOUT, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nathalie Desimpel-Elisabeth Desimpel-Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen", met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71 in datum van zesentwintig februari tweeduizend en vijftien, dat de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ENERG1C HOLE, met zetel te 8792 Waregem (Desselgem), Nieuwstraat 71, Opgenomen in het rechtspersonenregister onder het nummer 0832.545.753 in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en dat de vergadering met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT : VERSLAGEN OVER HET VOORSTEL TOT ONTBINDING

De vergadering stelt de voorzitter vrij van voorlezing van het verslag van de zaakvoerders de dato 4 februari 2015 over het voorstel tot ontbinding opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen. Bij dat verslag werd een staat van activa en passiva gevoegd die op 30 november 2014 werd vastgesteld.

De vergadering stelt de voorzitter eveneens vrij van de lezing van het verslag van de bedrijfsrevisor, de Burgerlijke Vennootschap die de rechtsvorm van een CVBA heeft aangenomen, MOORE STEPHENS AUDIT, met zetel te 1020 Brussel, Esplanade I bus 96, Buro & Design Center, kantoorhoudend te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 114, (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest, opgesteld op 23 februari 2015 overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag van de revisor brengt verslag uit over de staat van activa en passiva opgesteld op 30 november 2014 die er aangehecht is,

Voormeld verslag van de revisor besluit met de volgende termen:

"8. CONCLUSIES

Ondergetekende, Moore Stephens Audit BV CVBA, kantoorhoudend te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 114 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor, aangesteld op 5 februari 2015 door de zaakvoerders van de BVBA Energis Hole, met maatschappelijke zetel te 8792 Waregem, Nieuwstraat 71, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0832.545.753, gekend op de Rechtbank te Kortrijk, verklaart dat in het kader van de procedure van ontbinding voorzien in artikel 181 §1 W. Venn., de zaakvoerders van de BVBA Energic Hole, onder hun verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat per 30 november 2014 opgesteld hebben, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 12.075,74 en een nettoactief van ¬ 5.731,35.

De boekhoudkundige staat per 30 november 2014 werd, gelet op het voorstel tot ontbinding en de stopzetting van de activiteiten, opgesteld met inachtname van artikel 28§2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding, en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd iri toepàssing van de bèroep§normen van het IBR hebben wij 'vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-9

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Wij ontvingen het verdeelplan dd. 23 februari 2015. Er is geen roerende voorheffing op de liquidatieboni verschuldigd.

De te verstrekken stukken en informatie werden ons niet tenminste één maand voor de buitengewone algemene vergadering overhandigd, zodat wij niet in de mogelijkheid waren het verslag over te maken aan de vennootschap 15 dagen vóár de buitengewone algemene vergadering. Deze laattijdigheid heeft evenwel geen wezenlijke invloed op onze controle uitgeoefend.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 181 §1 W. Venn. Het doel van de opdracht is na te gaan of de boekhoudkundige staat de vennoten een inzicht verschaft in de werkelijkheid van het nettoactief en dit in principe in het perspectief van realisatie. Dit verslag mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Drongen, 23 februari 2015

Moore Stephens Audit Burg. CVBA

Vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest, Bedrijfsrevisor:'

De vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn van deze verslagen en er reeds een kopie van te hebben ontvangen. De vergadering maakt geen enkele opmerking over deze verslagen en verklaart er zonder voorbehoud mee akkoord te gaan,

Een exemplaar van het verslag van de zaakvoerders met de staat van activa en passiva en van de revisor, zullen samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

TWEEDE BESLUIT r VERVROEGDE ONTBINDING EN INVEREFFEN1NGSTELLING

De vergadering besluit de vennootschap vervroegd te ontbinden en spreekt haar invereffeningstelling uit vanaf heden.

DERDE BESLUIT : VASTSTELLING DAT DE VENNOOTSCHAP GEEN SCHULDEN MEER HEEFT.

De vergadering verwijst uitdrukkelijk naar artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen, te weten: "Art 184, § 5. Onverminderd artikel 181, zijn een ontbinding en vereffening in één akte slechts mogelijk mits

naleving van de volgende voorwaarden:

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

3° alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

Indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, bedrijfsrevisor of externe accountant overeenkomstig artikel 181, §1, derde lid, maakt het verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf."

De vennoten zijn aanwezig of geldig vertegenwoordigd op deze vergadering. Na kennisname van voornoemde documenten en de uiteenzetting van de zaakvoerders stelt de vergadering vast dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of dat de nodige gelden werden geconsigneerd om die te voldoen,

De vergadering beslist dat er geen maatregelen moeten genomen worden voor consignatie van waarden en gelden omdat de vennoten alle aan de schuldeisers toekomende waarden en gelden hebben kunnen afgeven,

Bij terugname is tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd op het netto-actief dat meer bedraagt dan het werkelijk gestort kapitaal, doch gezien in casu het eigen vermogen kleiner is dan het werkelijk gestort kapitaal, is er geen roerende voorheffing verschuldigd.

De vergadering besluit aldus om geen vereffenaar aan te duiden en om over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap.

En terstonds heeft ondergetekende Notaris de aandacht van de zaakvoerders gevestigd op de toepassing van het artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen dat voorziet dat bij afwezigheid van de benoeming van een vereffenaar, elke zaakvoerder tegenover derden zal beschouwd worden als vereffenaar.

VIERDE BESLUIT GOEDKEURING JAARREKENiNG

De vergadering besluit de jaarrekening per 26 februari 2015 goed te keuren.

VIJFDE BESLUIT : KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDERS

Er wordt verzaakt aan de termijn en de formaliteiten van artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en de comparanten verklaren voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de ontbinding-vereffening.

De zaakvoerders brengen verslag uit over het beheer en gebruik van de maatschappelijke activa. De vennoten verklaren kennis te hebben van zijn individueel onderzoeksrecht zoals bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en dit te hebben uitgeoefend.

De vergadering geeft volledige kwijting aan de zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat.

ZESDE BESLUIT: SLUITING VAN DE VEREFFENING  TOEBEDELING VAN DE GOEDEREN

De vergadering beslist om over te gaan tot de sluiting van de vereffening en stelt vast dat de vennootschap definitief is opgehouden te bestaan.

De vergadering stelt vast dat de vennoten gemachtigd zijn het gehele vermogen van de vennootschap, zowel actief en passief, te ontvangen, wat hij uitdrukkelijk aanvaardt.

De zaakvoerders bevestigen dat de vennootschap geen eigenaar is van enig onroerend goed, noch houder van een zakelijk of persdonlijkrecht'op onroerende goederen.

ZEVENDE BESLUIT: BEWARING VAN DE DOCUMENTEN

De vergadering beslist dat de boeken en de sociale documenten van de vennootschap gedurende vijf jaar bewaard zullen worden te 8792 Desselgem, Nieuwstraat 71.

r 4,

i

À-- " Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

ACHTSTE BESLUIT: VOLMACHT AAN DE ZAAKVOERDERS

De vergadering verleent alhier volmacht aan de zaakvoerders om alle formaliteiten te doen, documenten te ontvangen en te tekenen die rechtstreeeks of onrechtstreeks betrekking hebben op onderhavige ontbinding en vereffening van de vennootschap.

Te dien einde, zullen de zaakvoerders, in naam van de vennootschap, aile akten en documenten mogen ondertekenen, aile verklaringen mogen afleggen, indeplaatsstellen, en in het algemeen, al het nodige doen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Ronny Van Eeckhout.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte akte buitengewone algemene vergadering d.d. 2610212015.

- verslag van de zaakvoerders d.d. 04/02/2015

verslag van de bedrijfrevisor d.d. 23/02/2015

- coördinatie van de statuten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ENERGIC HOLE

Adresse
NIEUWSTRAAT 71 8792 DESSELGEM

Code postal : 8792
Localité : Desselgem
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande