ENERGY ADVICE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ENERGY ADVICE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 811.149.632

Publication

15/05/2012
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

~

Ondernerningsnr : 0811.149.631

Benaming

(voluit) : ENERGY ADVICE

Rechtsvorm : Vennooschap Onder Firma Zetel : Epsomlaan 39, 8400 Oostende

Onderwerp akte : Wijzing vennoten- ontslag en benoeming zaakvoerder Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 23 december 2011:

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 23 december 2011 blijkt dat volgende beslissingen genomen werden.

Er wordt door de algemene vergadering beslist om heden de vennoten van de vennooschap, zijnde een VOF te wijzigen. De vennoot Mevr. Scheidweiler wenst heden uit de vennootschap te treden en hierbij biedt zij haar aandelen aan aan de andere vennoten.

De andere vennoot Dhr. Deschuyter Eric wenst de aandelen voor de helft over te nemen van Mevr, Scheidweiler Stéphanie. De andere helft van de aandelen wordt door Dhr. Deschuyter Dirk overgenomen.

Mevrouw Scheidweiler Stephanie aanvaardt hierbij dit voorstel. Bijgevolg zal Mevr. Scheidweiler geen aandelen meer bezitten in de vennootschap. De heer Deschuyter Eric zal vanaf heden 75 aandelen (vijfenzeventig aandelen) bezitten en De heer Deschuyter Dirk 25 aandelen (vijfentwintig aandelen) van de vennootschap bezitten. Alle partijen aanvaarden dit voorstel.

Onmiddellijk wordt ook beslist om Mevr. Soheidweiler Stephanie te ontslaan als zaakvoerder van de vennootschap, Zij aanvaardt haar ontslag met onmiddelijke ingang. De algemene vergadering, heden geldig samengesteld, beslist met unanimeit van stemmen om aan Mevr. Scheidweiler kwijting te verlenen over het door haar uitgeoefende mandaat tot op heden. Zij aanvaard haar ontslag met onmiddellijke ingang.

De algemene vergadering beslist met unanimiteit van stemmen dat Dhr. Deschuyter Dirk benoemd wordt tot tweede zaakvoerder van de vennootschap en dit met onmiddellijke ingang. Zijn mandaat als zaakvoerder is onbezoldigd.

Getekend door De Heer Deschuyter Eric,

Zaakvoerder

Vot behot

aan

Belg! Staat,

III

II





*12089632"

Neaergetegd ter griffie von géu reciitbanfc vsn koophendel

Brugge  a ., .. g

cip 03M~

Griffie De greffe,

24/02/2015
ÿþMal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE

I'6 -02- 2015

BELGISCH STAATSE

NEERGELEGD

Griffie Rechtbankhq Koophandel

,Co Aloi/..eo4Y

AD Griffie

Gent Afdeling t`ingtende

Ondernemingsnr : 0811.149.632 De griffier

Benaming

(voluit) : Energy Advice

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Epsomlaan 39, 8400 Oostende

Onderwerp akte : ONTBINDING - AANSTELLING VEREFFENAAR

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van 8 AUGUSTUS 2014 blijkt dat de vergadering met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen heeft:

1. De vergadering heeft kennis genomen van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 31/07/2014. Na kennisname van deze staat heeft de buitengewone algemene vergadering besloten de vennootschap te ontbinden en dit vanaf 8 AUGUSTUS 2014.

2. De vergadering heeft bij unanimiteit besloten om Dhr. Deschuyter Eric, wonende te 8400 Oostende, Epsomlaan 39 als vereffenaar van de vennootschap aan te stellen en dit onder de opschortende voorwaarde van de homologatie van de benoeming door de Rechtbank van Koophandel Gent - afdeling Oostende. Aan de vereffenaar wordt de volledige individuele bevoegdheid verleend om alleen handelend names de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. Aan de vereffenaar zijn derhalve alle bevoegdheden toegekend omschreven in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring van de algemene vergadering behoeft. Dhr. Deschuyter Eric aanvaardt zijn benoeming.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming vereffenaar

Deschuyter Eric

Vereffenaar

Op de laatste blz. van luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

15/06/2015
ÿþ , Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



na neerlegging ter griffie vante akte NEERGELEGD





Urne Rechtbank Koophandel

04 JUN 2015

ent Afdeling Oostend

reiffitffier



Ondernemingsnr : 0811.149.632 Benaming

(voluit) : Energy Advice Rechtsvorm : VOF

Zetel : Epsomlaan 39, 8400 Oostende

Onderwerp akte : SLUITING VAN VEREFFENING

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van 4 mei 2015 blijkt dat de vergadering met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen heeft:

1. ingevolge de goedkeuring door de Rechtbank van Koophandel van het verdeelplan inzake de vereffening, heeft de vereffenaar de verdeling uitgevoerd.

Er wordt tevens beslist dat de vereffenaar alle boekhoudkundige documenten voor een termijn van zeven jaar zal bijhouder op zijn adres.

2. Er wordt décharge verleend aan de vereffenaar voor het door hem uitgeoefende mandaat.

tegelijk hiermee neergelegd :

afschrift van de beschikking van de Rechtbank van Koophandel

- afschrift van de buitengewone algemene vergadering tot sluiting van vereffening

Deschuyter Eric

Vereffenaar

*150692

eiui

il!

iu

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ENERGY ADVICE

Adresse
EPSOMLAAN 39 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande