ENERGY KIOSKS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ENERGY KIOSKS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.631.318

Publication

23/07/2013
ÿþm od i i.i

0536 631 318

Benaming (voluit) : Energy kiosks

(verkort)

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Het Brembos 2

8200 Brugge (Sint-Michiels)

Onderwerp akte :CVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden voor Notaris Dirk Hendrickx te Brugge op twee juli tweeduizend en dertien, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel vôór registratie, dat een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de naam "Energy Kiosks", waarvan de zetel gevestigd is te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Het Brembos 2, waarvan het vast gedeelte van het kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (e 18.600,00) bedraagt, opgesplitst in driehonderd tweeënzeventig (372) gelijke aandelen categorie A zonder nominale waarde, en waarvan het variabel gedeelte van het kapitaal bij deze oprichting zesduizend vierhonderd euro (¬ 6.400,00) bedraagt, opgesplitst in honderd achtentwintig (128) gelijke aandelen categorie B zonder nominale waarde.

Kapitaal

Het kapitaal werd onderschreven als volgt:

1} De heer Mintouw, Paul Francis Marie Louise Emmanuët, geboren te Torhout op negentien augustus negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), De Heide 23, schreef in op de A aandelen nummer 1 tot en met 93, en op de B aandelen nummer 1 tot en met 32.

2) De vereniging zonder winstoogmerk `Vereniging ter bevordering van de interculturele samenwerking met het Zuiden", met zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Alfons Wybolaan 13, ondernemingsnummer 0890.240.759, schreef in op de A aandelen nummer 94 tot en met 185, en op de B aandelen nummer 33 tot en met 64.

3) De heer Bernolet, Bert Lucas Koen Marie, ongehuwd, geboren te Brugge op eenendertig juli negentienhonderd eenentachtig, wonende te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Het Brembos 2, schreef in op het A aandeel met nummer 186,

4) De heer Van Damme, Jurgen Karel Lucienne, geboren te Aalst op vijfentwintig december negentienhonderd eenenzeventig, wonende te 8400 Oostende, Vlierstraat 3, schreef in op de A aandelen nummer 187 tot en met 233, en op de B aandelen nummer 65 tot en met 80.

5) Mevrouw Revnaert, Line Esther André, geboren te Brugge op dertig juni negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 9000 Gent, Rijsenbergstraat 97, schrijft in op de A aandelen nummer 234 tot en met 279, en op de B aandelen nummer 81 tot en met 96.

6) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ECHOS', met zetel te 2820 Bonheiden, Bleukstraat 8, BTW BE 0463.070.575, RPR Mechelen, schreef in op de A aandelen 280 tot en met 372, en op de B aandelen nummer 97 tot en met 128.

De gemelde bedragen werden gestort op een speciale bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij BNP Panbas Fortis.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of In deelneming met derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, hetzij middels inschakeling van onderaannemers:

Op de laatste blz. van j_uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

IIN V~~IYIII~II II IIII IWIV BEL

*13ll4669*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR $ELCE Nt;ERGELEGD

ter GRIFFIE des

16 -07- 2013 RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdejing Brugge)

1SCH STAATSBLAD°p' 013 JUL! ZO

untwirae

Griffie

Ondernemingsnr

~ F mad 11.1



voor-bchouden aan het Belgisch Staatsblad

a.het verzamelen van financiële middelen voor investeringen in alternatieve, duurzame en

hernieuwbare energieproductie;

b.de productie van alternatieve, duurzame en hernieuwbare energie;

c. de aankoop, verkoop, installatie, uitbating en het onderhoud van elektriciteitsproductiemiddelen ten behoeve van de sub b) genoemde productie;

d. het beleggen en investeren in, en aan- en verkopen van, deelnemingen in binnen- en buitenland in ondernemingen, hoofdzakelijk actief in de productie en verkoop van alternatieve, duurzame en hernieuwbare energie.

e. kennisoverdracht in ontwikkelingslanden

f. duurzame en sociaal verantwoorde tewerkstelling in ontwikkelingslanden

g, aanbieden van duurzame oplossingen voor basis elektriciteit en toebehoren aan de laagste economische klasse in ontwikkelingslanden

h. aanbieden van duurzame en ecologische lichtoplossingen in ontwikkelingslanden

De vennootschap heeft eveneens als doel alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot éénendertig december van ieder Jaar; het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot éénendertig december tweeduizend en dertien.

Jaarvergadering

Jaarlijks wordt een gewone algemene vergadering gehouden op de laatste vrijdag van april om 18 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaats hebben op de eerstvolgende werkdag.

Een algemene vergadering wordt tevens iedere keer gehouden indien ze daartoe geldig wordt bijeengeroepen.

De zittingen vinden plaats op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België aangeduid door de raad van bestuur

Bijeenroepingen

De bijeenroeping geschiedt door de raad van bestuur. Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt minstens eenentwintig dagen voor de algemene vergadering bij aangetekende brief, ondertekend door de bestuurders. De commissarissen, zo die er zijn, worden mede opgeroepen tot het bijwonen van de algemene vergadering. Voor de gewone jaarlijkse algemene vergadering bedoeld in artikel 30, eerste lid, volstaat een oproeping bij gewone brief of email.

Oproepingen zijn niet nodig wanneer al de vennoten overeenkomen een vergadering te houden en alle vennoten aanwezig of regelmatig vertegenwoordigd zijn.

De regelmatigheid van de bijeenroeping kan niet worden betwist indien alle vennoten aanwezig of regelmatig vertegenwoordigd zijn.

Stemrecht

Bij het begin van elke algemene vergadering moeten de vennoten of hun volmachtdragers een aanwezigheidslijst ondertekenen. Deze lijst vermeldt de identiteit, die op vraag van de voorzitter moet gejustifieerd worden, van de vennoten en de volmachtdragers, alsook het aantal aandelen voor dewelke zij aan de stemming deelnemen.

De aandelen A geven gezamenlijk recht op 10.000 stemmen, waarbij elk aandeel A zoveel stemmen geeft als het totaal aantal stemmen (10.000), gedeeld door het aantal aandelen A. Bekomt men op die manier geen geheel getal, dan worden de stemrechten afgerond naar het onderliggende geheel getal. Slechts de stemmen van de ter vergadering aanwezige of rechtsgeldig vertegenwoordigde Vennoten A worden in aanmerking genomen.

De aandelen B geven gezamenlijk recht op 10.000 stemmen, waarbij elk aandeel B zoveel stemmen geeft als het totaal aantal stemmen (10.000), gedeeld door het aantal aandelen B. Bekomt men op die manier geen geheel getal, dan worden de stemrechten afgerond naar het onderliggende geheel getal. Slechts de stemmen van de ter vergadering aanwezige of rechtsgeldig vertegenwoordigde Vennoten B worden in aanmerking genomen.

De stemming gebeurt bij naamafroeping, behalve wanneer de vergadering er anders over beslist. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit minstens drie bestuurders, handelend als collegiaal orgaan. Minstens één bestuurder wordt aangeduid door een beslissing van de algemene vergadering, op voordracht van de Vennoten B (de B-bestuurder) en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

f

mod 11.1

minstens twee bestuurders worden aangeduid door een beslissing van de algemene vergadering, op voordracht van de Vennoten A (de A-bestuurders).

De "Vereniging ter bevordering van de interculturele samenwerking met het Zuiden", afgekort BISZ, met zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Alfons Wybolaan 13, ondernemingsnummer 0890.240.759, wordt als statutair bestuurder aangeduid (op voordracht van de Vennoten A), De overige bestuurders hebben niet de hoedanigheid van statutair bestuurder.

Vennoten die uitgesloten zijn geworden op grond van artikel 18 van onderhavige statuten zijn uitgesloten van de uitoefening van een mandaat als bestuurder. Indien een zittend bestuurder zich bevindt in één van de gevallen, bedoeld in onderhavige paragraaf, neemt zijn bestuurdersmandaat van rechtswege een einde.

In geval een statutair bestuurder, Vennoot A, het geheel van zijn Aandelen A overdraagt, verliest deze bestuurder zijn hoedanigheid van statutaire bestuurder, maar blijft deze bestuurder in functie als gewoon bestuurder op voorwaarde dat deze nog aandelen B heeft. Zoniet wordt deze beschouwd ais ontslagnemend en dient een statutenwijziging doorgevoerd te worden, teneinde dit authentiek vast te leggen.

De bestuurders van de vennootschap, met uitzondering van de statutaire bestuurder(s), kunnen te allen tijde worden ontslagen.

De duur van een opdracht als statutair bestuurder is onbeperkt; de duur van het mandaat van gewoon bestuurder is beperkt tot een periode van zes jaar te rekenen vanaf zijn benoeming. Zolang de algemene vergadering evenwel om welke reden ook niet in de vacature voorziet, blijven de bestuurders waarvan de opdracht is verstreken in functie, Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

In geval van voortijdige vacature in de raad van bestuur hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst. De aldus benoemde bestuurder zal geen statutair bestuurder, maar een gewoon bestuurder zijn. Elke op deze wijze door de algemene vergadering benoemde bestuurder neemt zijn mandaat als bestuurder op tot beëindiging van de opdracht van de bestuurder die hij vervangt. Winstverdeling

De gewone algemene vergadering hoort het jaarverslag en desgevallend het verslag van de commissaris(sen) en beslist over de goedkeuring van de jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de gewone algemene vergadering zich uit, bij afzonderlijke stemming, over de kwijting aan de bestuurders en, desgevallend de commissaris(sen), Deze kwijting is slechts geldig indien de balans noch weglatingen, noch valse vermeldingen bevat die de werkelijke toestand van de vennootschap verbergen, en, wat betreft handelingen strijdig met de statuten, slechts wanneer deze speciaal in de oproeping werden aangeduid.

Van het batig saldo der balansrekening wordt jaarlijks vijf procent voor het wettelijk reservefonds afgenomen, tot dat één tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal wordt bereikt. De algemene vergadering beslist over de uitkering en de verdeling van het saldo.

Geen uitkering mag geschieden indien het eigen vermogen is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het statutair bepaald vast kapitaal vermeerderd met alle reserves en subsidies die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. De betaling van de dividenden zal jaarlijks geschieden op de tijdstippen en plaatsen bepaald door de algemene vergadering, of bij gebreke aan beslissingen dienaangaande van de algemene vergadering, door de raad van bestuur. Deze betaling kan slechts geschieden onder aftrek van alle sommen welke de vennoten, ten welke titel het ook zij, zouden verschuldigd zijn aan de vennootschap.

Onder de voorwaarden bepaald in artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen kan de raad van bestuur besluiten tot uitkering van een interim-dividend.

Verdeling van het saldo na vereffening

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het kapitaal en de uitgiftepremies terug te betalen. indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang aandelen uit die in meerdere mate voldaan hebben aan hun volstortingsplicht totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate voldaan hebben aan hun volstortingsplicht of doen ze ten laste van deze laatste een aanvulIende oproeping van kapitaal,

l-Iet eventueel liquidatie-overschot wordt verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Benoemingen

De oprichters beslissen volgende niet-statutaire bestuurders van de vennootschap aan te stellen en benoemen tot die functie voor de duur van de vennootschap:

Als bestuurders voor de categorie A aandelen:

- De heer Paul Miniauw, voornoemd.

_ _7 De heer Jurgen Van Damme,.voomoemd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij-het Belgisch Staatsblad = 23f07f2013 _ Annexes dir ioniteurbetge

Voorbehouden

sera het Belgisch Staatsblad

j

Le ~ 3

Vaar-h.Chouc rs aan het Beigíûch Staatsblad

Bijlagen- bij-het Belgisch Staatsbiad 23107f2013 _ Anirexes -clu- Moniteur belge

mod 11.1

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Echos, voornoemd.

- De heer Bert Bernolet, voornoemd.

Als bestuurder voor de categorie B aandelen:

- Mevrouw Line Reynaert, voornoemd.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, tenzij een algemene vergadering daar anders zou over

beslissen.

De personen die in enfof buiten de statuten benoemd werden tot bestuurder verklaarden dit mandaat

te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling.

Tussenkomst vaste vertegenwoordigers:

De vzw BISZ zal in de toekomst vertegenwoordigd worden door de heer Bert Bernolet, voornoemd.

De vzw Echos zal in de toekomst vertegenwoordigd worden door mevrouw Katrien Van Rompay,

voornoemd.

Volmacht werd door de bestuurders verleend aan de heer Pieter Meersman van het Brugs Boekhoudkantoor, 8000 Brugge, Kardinaal Mercierstraat 17 bus 6, om in hun naam alle nodige formaliteiten te vervullen voor het bekomen van de inschrijving van deze vennootschap in het rechtspersonenregister en latere eventuele wijzigingen en doorhalingen;

evenals voor het bekomen van een B.T.W.-nummer en andere licenties en vergunningen,

daartoe alle stukken en akten te tekenen, woonplaats te kiezen, indeplaats te stellen en al te doen wat nodig of nuttig is voor het bekomen van het hierboven gemeld doel.

Raad van Bestuur

Onmiddellijk hierna komen alle bestuurders bijeen in Raad van Bestuur, en met eenparigheid van stemmen wordt beslist om de heer Paul Minjauw, voornoemd, te benoemen tot Voorzitter van de Raad van Bestuur, en de heer Bert Bernolet, voornoemd, tot gedelegeerd bestuurder, telkens voor de duur van hun mandaat als bestuurder.

Tegelijk hiermee neergelegd

" afschrift oprichtingsakte

Dirk Hendrickx, Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.05.2015, NGL 27.05.2015 15143-0453-012

Coordonnées
ENERGY KIOSKS

Adresse
HET BREMBOS 2 8200 SINT-MICHIELS

Code postal : 8200
Localité : Sint-Michiels
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande