ENSORIMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ENSORIMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.761.327

Publication

17/10/2014
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad beken&te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

01411.1E5

111

Griffie.

Ondernemingsnr : Benaming o5'3.3-2 7-

(voluit) : (verkort): ENSORIMMO

11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Zwaluwenstraat 110/1B 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte, verleden voor ons, Carl Polfiiet, notaris te Oostende op 7 oktober tweeduizend en veertien, te registreren, blijkt dat:

De heer DEWULF Mathias Jozef Alberic, geboren te Oostende op elf november negentienhonderd zesentachtig, rijksregisternummer 86.11.11 183-12, ongehuwd, wonende te 8400 Oostende, Zwaluwenstraat 110/bus 1B

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam ENS ORIMMO.

Het maatschappelijk kapitnql bedraagt ACHTTIENDUIZENDZESHONDERD. EURO (18.600,00 e) was bij de oprichting volledig geplaatst en is verdeeld in honderd aandelen met ieder een fractiewaarde van één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

De oprichter verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van twaalfduizendvierhonderd euro waarvoor hem honderd aandelen toegekend zijn. De oprichter heeft nog een volstortingsplicht van zesduizend tweehonderd euro.

Het kapitaal is volstort tot beloop van twaalfduizendvierhonderd euro, aldus zijn alle aandelen volstort ten belope van twee/derden.

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8400 Oostende, Zwaluwenstraat 110/1B.

Hij mag op elke andere plaats van het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad overgebracht worden door een in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekend te maken beslissing van de zaakvoerder(s).

" De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) administratieve of bedrijfszetels, filialen, depots, agentschappen, kantoren en vertegenwoordigen vestigen, zowel in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerend& goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan - en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreekst of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van de roerende goederen en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

Het oprichten, promoveren, valoriseren, inrichten, uitrusten, exploiteren en beheren van bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, met inbegrip van de handel onder al zijn vormen in onroerende goederen, het aankopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren van onroerende goederen, optreden als makelaar in onroerende goederen, coördinator en promotor;

Prospectie, dienstverlening en advies in de meeste ruime zin van het woord voor derden;

Het uitvoeren van schattingen en opmaken van schattingsverslagen; het opmaken van plaatsbeschrijvingen;

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke aard ook, van het Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

Het scheppen van materiële voorwaarden en middelen zoals investeringen en kosten teneinde de verloning aan de bestuurders zowel in natura als in geld te garanderen;

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag onder meer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan, of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijving, participaties, financiële tussenkomst of om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die liant bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, alsook commerciële samenwerkingsverbanden bevorderen of aangaan, zoals, maar niet beperkt tot, het aangaan en verlenen van franchiseovereenkomsten.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Het batig saldo van de balans vormt na aftrek van de door de zaakvoerder(s) nodig geachte voorzieningen en afschrijvingen, de nettowinst van de vennootschap.

De nettowinst van het boekjaar wordt als volgt verdeeld:

1. vijf ten honderd wordt bestemd tot het aanleggen van de wettelijke reserve tot op het ogenblik dat deze tien ten honderd van het kapitaal zal bedragen;

2. het overige wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in. rechte als eiser of verweerder.

Elk jaar, op vijfentwintig mei om tien uur komt de gewone algemene vergadering van rechtswege bijeen, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkaag plaats.

- - ---------- - -------  - -------- ---------- - ------ -------------- -

Het boekjaar begint elk jaar op één januari en eindigt op éénendertig december van

elk jaar.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot niet statutair zaakvoerder te benoemen en om in deze functie aan te duiden: de heer Dewulf Mathias Jozef Alberic, geboren te Oostende op 11 november 1986, rijksregistemumtner 86,11.11 183-12,ongehuwd, wonende te 8400 Oostende, Zwaluwenstraat 110/bus 1B, die verklaart te aanvaarden.

Ondergetekende notaris wijst er op dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging docir de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen bekrachtigt.

Er wordt geen commissaris aangesteld.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de vennootschap overgaat tot de overname van alle verrichtingen gesteld door de vennootschap iii oprichting sedert één augustus tweeduizend en veertien inzonderheid de overname van de eenmanszaak.

Het eerste boekjaar neemt bijgevolg een annvang vanaf datum oprichting om te eindigen op één en dertig december tweeduizend en vijftien.

De algemene vergadering beslist tevens dat de eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en zestien.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL, Notaris Carl Polfliet. Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte oprichtingsakte.

'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden; Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon Jen aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

05/02/2015
ÿþModWord¬ 7.¬

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

~ . .r

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophande

2 6 JAN 2015

MM!

Ondernemingsnr : 0563.761.327

Benaming :

(voluit) : Ensorimmo

(verkort) :

IAI

u

Rechtsvorm : BVBA

Zetel ; Zwaluwenstraat 110 1 B A 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : quasi-inbreng

Verslag van de bedrijfsrevisor en verslag van de zaakvoerder bij het verkrijgen door de vennootschap, na

haar oprichting, van belangrijke vermogensbestanddelen, toebehorend aan de oprichter.

(Art 220 Wetboek van vennootschappen)

Mathias Dewulf

zaakvoerder

`0-F deTaatste blz. van I Le B. vermelden Recto .. Naam En noadaia¬ cdraeid van de ¬ nsfrrrms;nterenda notaris, hetzu van de perso{n}nten) bevoegd de rechtspersoon ten ear>1¬ err van derden te vartegenkvourdigen

Verso : Naam en handtekening.

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.05.2016, NGL 16.06.2016 16182-0035-011

Coordonnées
ENSORIMMO

Adresse
ZWALUWENSTRAAT 110/1B 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande