ENTROPIA CRITICAL CONCEPTS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ENTROPIA CRITICAL CONCEPTS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 442.636.932

Publication

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.11.2013, NGL 20.12.2013 13696-0159-021
04/11/2013
ÿþ mod 11,1

F^`L" d4~ a~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der REOW DANK VAN KOOPHANDEL TE aRUGGE (Aftil}Iing Brume)

1;

2 3 OKT. 2013Ifs.

Voorbehouden' aan het Belgisch Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Onclememingsnr : 0442.636.932

Benaming (voluit) : ENTROPIA DIGITAL

(verkort} ;

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Koning Albert 1-laan 122

8200 Brugge (Sint-Michiels)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING AANDELENCATEGORIEËN - INTEGRALE STATUTENWIJZIGING - BENOEMINGEN

Uit de notulen van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Arnold Vermeersch te Oudenburg op zestien oktober tweeduizend dertien, blijkt dat met eenparigheid van stemmen volgende: besluiten genomen werden :

EERSTE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING IN GELD

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd vierennegentigduizend tweehonderd zevenentachtig euro negenendertig cent (¬ 194.287,39) om het kapitaal te brengen van één miljoen zevenhonderd vijftigduizend euro (¬ 1.750.000,00) op één miljoen negenhonderd vierenveertigduizend: tweehonderd zevenentachtig euro negenendertig cent (¬ 1.944.287,39) door inbreng in geld, mits creatie en uitgifte van negenhonderd eenenzeventig (971) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van één miljoen vijfhonderd zestigduizend euro (¬ 1.560.000,00),'. inbegrepen een uitgiftepremie van één miljoen driehonderd vijfenzestigduizend zevenhonderd en twaalf euro, eenenzestig cent (¬ 1.365.712,61) welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Aan deze negenhonderd eenenzeventig (971) nieuwe aandelen zullen de rechten toegekend worden zoals': bepaald in het tweede besluit hierna, houdende (her)Indeling van de bestaande en nieuw gecreëerde aandelen, in categorieën en bepaling van hun rechten.

Verzaking voorkeurrecht

Vervolgens verzaken aile aandeelhouders aan hun voorkeurrecht, voorzien door de statuten en het: Wetboek van vennootschappen en verklaren zich volledig akkoord met de hiernavolgende inschrijving op de: negenhonderd eenenzeventig (971) nieuwe aandelen:

inschrijving

Op de kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven in geld als volgt:

De naamloze vennootschap "BEHEERS- EN ADVIESKANTOOR VAN VAERENBERGH & C", met zetel te 2980 Zoersel, Zoerselhofdreef 40, B.T.W.-nummer BE-0428.267.569, RPR Antwerpen, vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder de Heer VAN VAERENBERGH Ivo Nestor Coleta (RR 46.04.28-60336), wonende te 2980 Zoersel, Zoerselhofdreef 10, alhier tussenkomend, schrijft in op de negenhonderd eenenzeventig (971) aandelen, welke zij volledig volstort door inbreng van een bedrag van één miljoen vijfhonderd zestigduizend euro (¬ 1.560.000,00).

Bewijs van deponering

Comparanten verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van één miljoen vijfhonderd zestigduizend euro (¬ 1.560.000,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening BE31 0882 6238 1355 op naam van de vennootschap bij BEL FIUS.

Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat, het bedrag van één miljoen vijfhonderd zestigduizend euro (¬ 1.560.000,00) bij storting of overschrijving; gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening. Ondergetekende notaris bevestigt dus de: deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van één miljoen vijfhonderd zestigduizend euro (¬ 1.560.000,00).

Vergoeding  aanvaarding

De aldus onderschreven negenhonderd eenenzeventig (971) aandelen worden, als volgestort, toegekend aan de naamloze vennootschap "BEHEERS- EN ADVIESKANTOOR VAN VAERENBERGH & C", voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, die aanvaardt.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso 1 Naam en handtekening

mad 11.1



TWEEDE BESLUIT  TWEEDE KAPITAALVÉRHOGING  INLIJVING UITGIFTEPRÈMIË

De vergadering besluit een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van één miljoen driehonderd vijfenzestigduizend zevenhonderd en twaalf euro eenenzestig cent (¬ 1.365.712,61) om het Kapitaal te brengen van één miljoen negenhonderd vierenveertigduizend tweehonderd zevenentachtig euro negenendertig cent (¬ 1.944.287,39) op drie miljoen driehonderd en tienduizend euro (¬ 3.310.000,00) door inlijving van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

DERDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het Kapitaal van de vennootschap thans drie miljoen driehonderd en tienduizend euro (¬ 3.310.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door negenduizend zevenhonderd zeventien (9.717) aandelen,

VIERDE BESLUIT  (HER)INDELING VAN DE BESTAANDE EN NIEUW GECREËERDE AANDELEN IN CATEGORIEËN EN BEPALING VAN HUN RECHTEN

De vergadering besluit, na kennisname van het vereiste verslag in toepassing van artikel 560 Wetboek van vennootschappen tot afschaffing van de huidige indeling van de bestaande aandelen in categorieën en tot herindeling van de bestaande en nieuw gecreëerde aandelen ingevolge de kapitaalverhoging hiervoor in categorieën, en dit als volgt :

- de tweehonderd drieënveertig (243) aandelen aangehouden door Mevrouw Ina Broodcooren vormen de aandelen categorie A.

- de drieduizend achthonderd (3.800) aandelen aangehouden door de Heer Philip Vercruysse en de vierduizend honderd tweeënvijftig (4.152) aandelen aangehouden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRAESIDIUM" vormen de aandelen categorie B.

- de vierhonderd en vijf (405) aandelen aangehouden door de Heer Rik Bailliu en de honderd zesenveertig (146) aandelen aangehouden door de Heer François van Laarhoven vormen de aandelen categorie C.

- de negenhonderd eenenzeventig aandelen aangehouden door de naamloze vennootschap "BEHEERSEN ADVIESKANTOOR VAN VAERENBERGH & C°" vormen de aandelen categorie D,

Aan de diverse categorieën aandelen worden bijzondere rechten toegekend zoals bepaald in het zevende besluit hierna.

VIJFDE BESLUIT  (HER]FORMULERING MODALITEITEN

De vergadering besluit tot afschaffing van de bestaande regeling inzake de overdracht van effecten en besluit de modaliteiten van uitoefening van voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld, aflossing van het Kapitaal, ondeelbaarheid, volstorting en uitgifte van effecten, bijeenkomst, samenstelling, bevoegdheid en werking van de raad van bestuur, bevoegdheid commissaris(sen), benoeming en bezoldiging van bestuurders en commissaris(sen), bijeenkomst, werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering, winstverdeling, ontbinding, vereffening en omzetting te (her)formuleren, alsook de externe vertegenwoordiging van de vennootschap te wijzigen waarbij thans twee bestuurders samen moeten optreden waarvan altijd een B- bestuurder en dit zoals bepaald in het zesde besluit hierna.

ZESDE BESLUIT AANNEMING NIEUWE STATUTEN

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering.

ZEVENDE BESLUIT VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

ACHTSTE BESLUIT  ONTSLAG  (HER)BENOEMINGEN

Aan de voltallige raad van bestuur wordt, ais gevolg van gewijzigde statuten, ontslag verleend, ingaande op heden.

Vervolgens besluit de vergadering over te gaan tot de benoeming van vier bestuurders, en (her)benoemt tot die functie, voor een termijn, ingaand op heden om te eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend en negentien

AI op voordracht van de houders van de aandelen categorie A:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EPIMETTHEUS", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger : Mevrouw lna Broodcooren, voornoemd.

BI op voordracht van de houders van de aandelen categorie B:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'PRAESIDIUM", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger : de Heer Philip Vercruysse, voornoemd.

CI op voordracht van de houders van de aandelen categorie C:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COMS", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger : de Meer Rik Bailliu, voornoemd.

DI op voordracht van de houders van de aandelen categorie D:

De naamloze vennootschap "BEHEERS- EN ADVIES-KANTOOR VAN VAERENBERGH & C°", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger : de Heer Ivo Van Vaerenbergh, voornoemd.

De bezoldiging van de bestuurders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

De aldus benoemde bestuurders, verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1



De bestuurders stellen vervolgens de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die' elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. woonstkeuze doen op het kantoor te 8000 Brugge, Blankenbergsesteenweg

de Heer Alois Monsieurs.

Mevrouw Eveline Christiaens.

Mevrouw Ann Hemeryck.

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De aldus (her)benoemde bestuurders, COMS bvba vertegenwoordigd door de heer Philip Vercruysse krachtens voormelde volmacht de dato zesentwintig september tweeduizend dertien, zijn in raad verenigd met de bedoeling de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerd bestuurder te (her)benoemen en zij (her)benoemen met eenparigheid van stemmen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "pRAESIDIUM", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger : de Heer Philip Vercruysse, voornoemd, tot voorzitter van de raad van bestuur en tot gedelegeerd bestuurder, die aanvaardt.

De vennootschap wordt aldus geldig vertegenwoordigd als volgt.

Algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid

In overeenstemming met de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door de meerderheid van de leden van de raad van bestuur, evenals door twee bestuurders, samen optredend, waarvan altijd een B-bestuurder.

Dagelijks bestuur

Voor daden van dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

De persoon of personen gelast met het dagelijks bestuur zullen in deze hoedanigheid beschikken over alle machten van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar banken en bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden behelst dit onder meer: het openen van alle rekeningen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen aile verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, zonder beperking van bedrag, de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, zonder beperking van bedrag.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris A. Vermeersch

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte:

- verslag raad van bestuur;

cheque : 13 4805

rekeningnummer : 384-0221825-70

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

23/10/2013
ÿþ11 III II1I 111111 I I01

" 13161095*

mod 11.1

i" IEEgGEt tes GR~ANDË~~

Feig

~o~l~i~riKvAfdP i 9 Bruar~r~j

BRUGGE ~

~OKTº%à ~ ,,

-"

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondememingsnr : 0442.636.932

Benaming (voluit) : ENTROPIA DIGITAL

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Koning Albert 1-laan 122

8200 Brugge (Sint-Michiels)

Onderwerp akte :DOELWIJZIGING

Uit de notulen van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Arnold

Vermeersch te Oudenburg op dertig september tweeduizend dertien, blijkt dat met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen werden :

EERSTE BESLUIT  DOELWIJZIGING

De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de raad van bestuur inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging en van de staat van activa en passiva die niet meer dan drie maand voordien werd opgemaakt.

De vergadering aanvaardt het verslag van de raad van bestuur en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

De vergadering besluit het doel van de vennootschap uit te breiden met volgende activiteiten : ~- Het opzetten, installeren, onderhouden, uitbaten van analoge en digitale vaste en mobiele Telecommunicatienetwerken in de breedste zin van het woord en zonder beperking.

- Het uitbaten en onderhouden van Telecomlicenties voor vaste en mobiele netwerken in de breedste zin van het woord en zonder beperking."

TWEEDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOLMACHT

De bestuurders stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. woonstkeuze doen op het kantoor te 8000 Brugge, Blankenbergsesteenweg

de Heer Alois Monsieurs.

- Mevrouw Eveline Christiaens.

Mevrouw Ann Hemeryck.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

,R Notaris A. Vermeersch







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van de akte;

- verslag raad van bestuur;

- gecoördineerde tekst der statuten;

cheque : 23 4771

rekeningnummer : 384-0221825-70

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

A ÿ

ii

mod 11.1

18/09/2013
ÿþ mod 11.1



-` l

~~ ~,~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

LEUR BEL(iiRGELEGD ter ORUUEIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL T

-09- 20 RU G eel erugae)



~{ STAATSBLAD "

Griffie

> geeer

MONT

i1

BELGiSC

*13142596+

Vc behc aar Belt Staat

Onderrtemingsnr : 0442.636.932

Benaming (voluit) : ENTROPIA DIGITAL

(verkort) :

Rechtsvoren : naamloze vennootschap

Zetel : Koning Albert 1-laan 122

8200 Brugge (Sint-Michiels)

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING

Uit de notulen van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Amold Vermeersch te

Oudenburg op dertig augustus tweeduizend dertien, blijkt dat met eenparigheid van stemmen volgende

besluiten genomen werden :

EERSTE BESLUIT

Het kapitaal wordt verminderd met een miljoen veertigduizend euro (¬ 1.040.000,00), om het te brengen

twee miljoen zevenhonderd negentigduizend euro (¬ 2.790.000,00) op een miljoen zevenhonderd vijftigduizend';.

euro (¬ 1.750.000,00) door uitbetaling van een som van een miljoen veertigduizend euro (¬ 1.040.000,00)`i

afkomstig van het werkelijk gestort kapitaal bij de oprichting van de vennootschap en bij de verschillende

kapitaalverhogingen.

TWEEDE BESLUIT

Artikel 5-eerste lid van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt een miljoen zevenhonderd vijftigduizend (1.750.000)."

DERDE BESLUIT

De raad van bestuur wordt gelast om, na het verstrijken van een termijn van twee maanden na de

bekendmaking van het besluit tot vermindering van het kapitaal in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, de

balans aan te passen aan de kapitaalvermindering en de aandeelhouders uit te betalen op basis van het

register van aandelen.

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering geeft opdracht aan notaris tot coördinatie van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris A. Vermeersch

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van de akte;

- volmachten;

gecoördineerde tekst der statuten;

cheque : 33 4569

rekeningnummer : 384-0221825-70

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 28.12.2012, NGL 25.01.2013 13018-0583-020
31/01/2013
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behoud aan he Belgisc Staatsbl i





1 01 258"



NEERG l~. " t~.~l t U ~~1

ter GRIÊ

1

RECHTee VAN KOOPHA

DL

BRUGGE ge egrail

Griffie

Ondernemingsnr : 0442.636.932

Benaming

(voluit) : ENTROPIA DIGITAL

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : KONING ALBERT I LAAN 122, 8200 BRUGGE (SINT-MICHIELS) (volledig adres)

Onderwerp akte : (HER)BENOEMING (GEDELEGEERD) BESTUURDER(S) - VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR - MACHTEN

Uit de notulen van de jaarvergadering en van de daaropvolgende raad van bestuur de dato 28 december 2012 blijkt:

I. de benoeming met ingang van 28 december 2012, eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018, van de BVBA Epimetheus, met zetel te 8020 Oostkamp, Loppemsestraat 8, vertegenwoordigd door haar vaste, vertegenwoordiger, mevrouw Ina Broodcooren, wonende te 8020 Oostkamp, Loppemsestraat B, als bestuurder,

Il. de herbenoeming met ingang van 28 december 2012, eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018, van:

- de BVBA Praesidium, met zetel te 8020 Oostkamp, Loppemsestraat 8, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Philip Vercruysse, wonende te 8020 Oostkamp, Loppemsestraat 8, als bestuurder, gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur;

- de BVBA Coms, met zetel te 8490 Jabbeke, Kapelrie 71, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Rik Bailliu, wonende te 8490 Jabbeke, Kapelrie 71, als bestuurder.

In deze hoedanigheid zal de gedelegeerd bestuurder de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen, zoals bepaald in artikel 17 van de statuten.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid eveneens beschikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag,

Naar bankinstellingen en bedrijven toe, die een openbare nutsvoorziening aanbieden, betekent dit ondermeer dat de gedelegeerd bestuurder alle rekeningen kan openen bij de banken of bij het bestuur der. postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innnen ongeacht het bedrag. Hij zal eveneens de vennootschap, vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, elektriciteit, water en andere.

De gedelegeerd bestuurder

Voor de BVBA Praesidium

Philip Vercruysse

zaakvoerder - vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz, van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/07/2012 : BG072866
28/03/2012 : BG072866
06/02/2012 : BG072866
01/08/2011 : BG072866
15/06/2010 : BG072866
31/05/2010 : BG072866
22/04/2010 : BG072866
25/01/2010 : BG072866
30/12/2009 : BG072866
02/03/2009 : BG072866
22/01/2009 : BG072866
07/08/2008 : BG072866
07/08/2008 : BG072866
31/07/2008 : BG072866
11/06/2008 : BG072866
11/06/2008 : BG072866
18/02/2008 : BG072866
15/02/2008 : BG072866
05/02/2008 : BG072866
06/11/2007 : BG072866
14/06/2007 : BG072866
02/02/2007 : BG072866
09/02/2006 : BG072866
03/02/2006 : BG072866
25/01/2006 : BG072866
17/07/2015
ÿþmod 11.1

lad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie v , n def a1FI ERGELEGD

Griffl_ ;

r~~

In de bijlagen bij het Belgi

t

IlIli111,uiiiii~i~i~18ij titi N B

enk Koophandel 0 2 JUL 2015

MONITEUF BE E

10 -07- 20fi

Ondememingsnr : 0442.636.932

Benaming (voluit) : ENTROPIA DIGITAL

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Koning Albert 1-laan 122

8200 Brugge (Sint-Michiels)

Onderwerp akte :WIJZIGING BOEKJAAR & DATUM JAARVERGADERING

Uit de notulen van buitengewone algemene 'vergadering, opgemaakt door notaris Arnold Vermeersch te

Oudenburg op negenentwintig juni tweeduizend vijftien, blijkt dat met eenparigheid van stemmen volgende

besluiten genomen werden :

(EERSTE BESLUIT,

Het begin en het einde van het boekjaar worden gewijzigd zodat het voortaan zal beginnen op één januari om te

eindigen op éénendertig december.

Artikel 23 zin van de statuten wordt vervangen door volgende tekst

'Artikel drieentwinfip -- Boeklaar

Het boekjaar begint ieder jaar op één januari en wordt op éénendertig december van het jaar afgesloten."

Bijgevolg wordt het lopende boekjaar dat aangevangen is op een juli tweeduizend veertien verlengd tot'

éénendertig december tweeduizend vijftien.

TWEEDE BESLUIT,

De jaarvergadering zal voortaan gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand mei op de zetel.

Artikel 18-eerste lid van de statuten wordt vervangen door volgende tekst

"De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de laatste zaterdag

" van de maand mei om tien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de

eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden."

De eerstvolgende jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend zestien.

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering geeft opdracht aan notaris tot coördinatie van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris A. Vermeersch

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van de akte;

- gecoördineerde tekst der statuten;

cheque : 53 5271

rekeningnummer : 384-0221825-70

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Gent Afdeling Brugge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2005 : BG072866
14/09/2004 : BG072866
17/08/2004 : BG072866
09/06/2004 : BG072866
18/12/2003 : BG072866
19/08/2015
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N LC

Griffie Rechtbank Koophandel 10 AUG 2015

Gent [A]]f~~fti~ltfff litg Brugge

Ondernemingsnr : 0442.636.932

Benaming

(voluit) : ENTROPIA DIGITAL

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 8200 Brugge (Sint-Michiels), Koning Albert I laan 122

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

Uit de notulen van de raad van bestuur de dato 1 augustus 2015 blijkt de verplaatsing van de zetel van de vennootschap van 8200 Brugge (Sint-Michiels), Koning Albert I laan 122 naar 8020 Oostkamp, Kanaalstraat lA met ingang van 1 augustus 2015.

de gedelegeerd bestuurder

Voor BVBA "PRAESIDIUM'

Philip VERCRUYSSE

zaakvoerder-vaste vertegenwoordiger

r

Fil

IIIIIIIRM11111111111

i

Op de laatste biz van Luik B vermeiden . Recto Vaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

03/07/2003 : BG072866
11/06/2003 : BG072866
14/12/2000 : BG072866
22/04/1998 : BG72866
23/07/1996 : BG72866
01/01/1993 : BG72866
01/01/1992 : BG72866
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 15.07.2016 16337-0494-018

Coordonnées
ENTROPIA CRITICAL CONCEPTS

Adresse
KANAALSTRAAT 1A 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande