ENXCON

Société en commandite simple


Dénomination : ENXCON
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 840.763.138

Publication

17/04/2014
ÿþl

Vo or-behouden aan het Belgisch Staatsblec

111111 onIllit! I II



mad Word 11.1

NEERGELEGD >4...k

-a 04. 2014

ACHTBANK KOOPHANDEL

4lORT. RLjfij



"----j.4\---

I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,... _.. __ .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0840.763.138

Benaming

(voluit) : ENXCON

(verkort) :

Rechtsvorm: GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel: OUDENAARDSESTEENVVEG 318 A - 8581 WAARMAARDE (volledig adres)

Onderwerp akte: ONTBINDING EN VEREFFENING







Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering van 25 maart 2014 gehouden op de maatschappelijke zetel werd beslist hetgeen volgt:

De aandeelhouders beslissen over te gaan tot vroegtijdige ontbinding en vereffening op datum van heden 25 maart 2014

Alle aandeelhouders zijn aanwezig en bevestigen dal de vennootschap op heden, 26 maart 2014 geen activiteiten meer heeft

De bijzondere algemene vergadering beslist over te gaan tot de voltooiing van de vereffening en de definitieve sluiting van de vereffening

De aandeelhouders bevestigen dat de staat van activa en passive op datum van heden 25 maart 2014 op nul komt te staan en dat er dus geen vereffenaar wordt aangesteld.

De aandeelhouders bevestigen dat ze samen zullen instaan voor alle schulden die zich na de voltooiing van de vereffening nog zouden voordoen in hoofde van de afgesloten vennootschap en dat zij samen kunnen genieten van aile vorderingen op de vennootschap, die na het voltooien van de vereffening nog zouden ontstaan.

Er zullen dus geen sommen gestort worden in de depositokas omdat elle activa gerealiseerd zijn en alle passive aangezuiverd zijn.

Bij deze wordt beslist dat de vennootschap hierdoor op heden vereffend is en met ingang van 25 maart 2014 ontbonden wordt en definitief is afgesloten.

De algemene vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijke termijnen zullen bewaard worden op het adres van Mevrouw Lezy Daisy, heden wonende te 8681 VVaarmaarde, Oudenaardsesteenweg 318a.





:

Deze beslissingen werden aangenomen met eenparigheid van stemmen

Daisy Lezy

Beherend Vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

14/11/2011
ÿþOndememingsnr : Benaming

(vafuit} :

Mal 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

n MONITEUR

L7~REC ' r--

=1-GISC

BF

STAATSt'tr_Rr~ Sr---~'~

24, 10, 2011

RECHiBeXiffiepCPrl.AKiDE-,

i~ , 9 /''+ t_ ~ .~ 7

i~(~L~i~a

8~0 9-63 43er

EnxCon

*11171392*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : OUDENAARDSESTEENWEG 318A - 8581 WAARMAARDE

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tussen de beherende vennoot:

Mevrouw Lezy Daisy, geboren te Kortrijk op 06 november 1974, wonende te 8581 Waarmaarde, Oudenaardsesteenweg 318a, met rijksregisternummcr 74.11.06-124-66 ;

en een stille vennoot

wordt een "Gewone Commanditaire Vennootschap" opgericht onder de benaming "EnxCon", met volgende statuten:

TITEL 1 : KAPITAAL

Het minimum kapitaal is vastgelegd op 5.000,00 (vijfduizend) Euro.

Het maximale kapitaal is onbeperkt en wordt gevormd door de totale waarde van alle door de vennoten onderschreven aandelen.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt bij oprichting 5.000,00 (vijfduizend) Euro en wordt vertegenwoordigd door 500 (vijfhonderd) aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/500ste (één/vijfhonderste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd cie rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op deze aandelen wordt als volgt ingeschreven:

1.door de beherende vennoot, zijnde Mevrouw Lezy Daisy, voornoemd, bij wijze van storting ten belope van 2.500,00 (tweeduizend vijfhonderd) Euro in ruil voor 250 (tweehonderdvijftig) aandelen.

2.door de stille vennoot, bij wijze van storting ten belope van 2.500,00 (tweeduizend vijfhonderd) Euro in ruil voor 250 (tweehonderdvijftig) aandelen.

TITEL 2 : NAAM  RECHTSVORM - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL  DOEL - DUUR

Artikel 1: Naam

Er wordt een vennootschap opgericht onder de benaming " EnxCon ".

Artikel 2 : Rechtsvorm

De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een "Gewone Commanditaire Vennootschap". Aile facturen, briefwisseling en andere opgestelde documenten moeten naast de naam van de vennootschap de vermelding "Gewone Commanditaire vennootschap", of afgekort "Com m. V"dragen.

Artikel 3 : Maatschappelijke Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8581 Waarmaarde, Oudenaardsesteenweg 318a.

De maatschappelijke zetel kan worden gevestigd of verplaatst zonder statutenwijziging in België bij besluit van het bestuursorgaan of de Algemene Vergadering van de vennootschap, rekening houdend met de taalwetgeving. De vennootschap kan bij besluit van het bestuursorgaan of de Algemene Vergadering kantoren en administratieve zetels oprichten in België en in het buitenland.

Tij Artikel 4 : Doel

e De vennootschap heeft hoofdzakelijk tot doel:

01 I .Het verlenen van advies betreffende strategie, innovatie, technologie, bedrijfsbeheer en organisatie

e 2.Onderzoek, ontwikkeling, ontwerp en vervaardigen van apparatuur, producten en materialen

3.Organiseren en geven van opleidingen in de domeinen beschreven in punten I en 2

4.Het opmaken van deskundige verslagen

5.De aan  en verkoop van apparatuur, producten en materialen, voor strategische, innovatieve, technologische en organisatorische toepassingen

6.1-let verlenen van volledige oplossingen naar klanten, gaande van concept tot volledige uitwerking voor de

N domeinen aangehaald in punten 1 en 2

rl

rl

De vennootschap zal bovendien alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van die aard zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, fusie, splitsing of partiële splitsing, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te

d1D richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van die aard zijn om de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap mag daarnaast alle verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van haar roerend en onroerend patrimonium. Zij mag ondermeer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten herstellen en renoveren, laten uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer en verhuur ervan, alsook met het oog op verkoop of wederverkoop, zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, en onroerende waarden; zonder dat deze verrichtingen echter een activiteit als vastgoedmakelaar kunnen uitmaken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen van derden, borg stellen, onder meer haar goederen in hypotheek of in pand geven, inclusief de eigen handelszaak behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Deze opsomming is niet beperkend. Aansluitend kan de vennootschap alle handelingen stellen, waarvan ze denkt dat die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van een beter resultaat.

Artikel 5 : Duur

De vennootschap begint op heden en is opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL 3 : OVERDRACHT VAN AANDELEN

Artikel 6: Overdracht van aandelen

Voor iedere overdracht tussen vennoten is steeds de voorafgaande toestemming van de meerderheid van de vennoten vereist.

Buiten de toestemming van de meerderheid der vennoten kunnen de vennoten hun aandelen in de vennootschap niet overdragen aan niet-vennoten.

Inzake aandelenoverdracht onder levenden mag een vennoot zich niet laten vertegenwoordigen door een derde.

Het overlijden van een vennoot heeft de ontbinding van de vennootschap niet tot gevolg. Bij overlijden van één van de vennoten kunnen de overblijvende vennoten, indien zij dit wensen, de aandelen van de erfgenamen overnemen tegen de waarde per aandeel vastgesteld in de notulen van de laatste vergadering der vennoten, voorafgaand aan het overlijden.

Zo er na het overlijden van een vennoot nog slechts één vennoot overblijft, staat het deze vrij de vennootschap te ontbinden dan wel een derde partij de aandelen van de erfgenamen te laten overnemen tegen de waarde per aandeel vastgesteld zoals supra vermeld.

De vennoten of hun rechtverkrijgenden kunnen in geen geval de verzegeling vorderen van de voorwerpen die tot het vermogen van de vennootschap behoren, noch een inventaris doen opmaken, noch om het even welke maatregel vorderen die de normale werking van de vennootschap kan verhinderen.

TITEL 4 : BESTUUR ALGEMENE VERGADERING

Artikel 7 : Bestuur

Het bestuur wordt gevormd door de beherende zaakvoerders, die worden benoemd door de Algemene Vergadering der Vennoten.

In principe is het mandaat van de vennoten en de zaakvoerders onbezoldigd. De Algemene Vergadering kan echter beslissen hun een bezoldiging toe te kennen indien zij in naam en voor rekening van de vennootschap activiteiten en handelingen hebben verricht binnen het kader van het statutair doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders kunnen worden ontslagen door een beslissing van de vennoten bij gewone meerderheid. Een zaakvoerder kan vrijwillig ontslag nemen door opzegging aan alle vennoten. Voor de uitwerking van dit ontslag is geen statutenwijziging vereist.

Artikel S : Algemene Vergadering

De vennoten komen bijeen in een Algemene Vergadering om te beraadslagen over al de zaken die de vennootschap aanbelangen. De Algemene Vergadering wordt jaarlijks gehouden op de derde zaterdag van de maand maart om 10u00.

Elke vennoot kan de Algemene Vergadering bijeenroepen telkens de maatschappelijke belangen van de vennootschap dit vereisen.

ledere Algemene Vergadering zal gehouden worden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die de vennoten daartoe geschikt achten..

Behalve de uitzonderingen voorzien door onderhavige statuten worden de besluiten van de Algemene Vergadering genomen bij meerderheid van stemmen.

ln geval van staking van stemmen; wordt een voorstel geacht te zijn verworpen in de gevallen waar een meerderheid van stemmen nodig is. Wijziging van de statuten moet geschieden bij unanimiteit van alle vennoten.

Artikel 9: Stemrecht

leder aandeel geeft recht op één stem. Bij splitsing van een aandeel in blote eigendom en vruchtgebruik is het de vruchtgebruiker die het stemrecht heeft. De vennoten mogen zich op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot.

TITEL 5 : BOEKJAAR  BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

Artikel 10 : Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Artikel 11 : Bestemming van het resultaat

Bij het sluiten van elk boekjaar wordt een balans en een resultatenrekening opgemaakt.

Het saldo dat blijkt uit de resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, afschrijvingen, en nodige provisies, maakt het resultaat van de vennootschap uit. De Algemene Vergadering besluit éénparig over de bestemming van dit resultaat. Bij gebrek aan éénparigheid over de bestemming zal dit saldo, na het toepassen van de wettelijke bepalingen, verdeeld worden als vergoeding van het kapitaal à rato van het aandeel van de vennoten in het maatschappelijk kapitaal.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de winsten, tenzij de Algemene Vergadering anders beslist.

TITEL 6 : ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 12 : Ontbinding



" Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





De vennootschap kan op elk ogenblik worden ontbonden door beslissing van de Algemene Vergadering. Deze beslissing moet worden genomen bij unanimiteit van stemmen.

Artikel 13 : Vereffening

Ingeval van vereffening en ontbinding van de vennootschap, voor om het even welke reden, worden de op dat ogenblik in functie zijnde zaakvoerders aangesteld als vereffenaar.

In geval van ontbinding van de vennootschap wordt het maatschappelijk vermogen verdeeld à rato van het aandeel van de vennoten in het maatschappelijk kapitaal.

TITEL 7 : OVERGANGSBEPALINGEN :

1.Het eerste boekjaar begint vanaf heden en zal afgesloten worden op dertig september van het jaar tweeduizend en twaalf.

2.De eerste Algemene Vergadering vindt plaats in 2013

3.Alle handelingen gesteld door de vennootschap in oprichting, verricht vanaf

01 oktober 2011 worden geacht gebeurd te zijn in naam en voor rekening van de vennootschap.

Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders

De vennoten komen onmiddellijk na oprichting in Bijzondere Algemene Vergadering bijeen en benoemen met unanimiteit van stemmen Mevrouw Lezy Daisy, oprichter en vennoot, tot zaakvoerder. De vennoten bekrachtigen expliciet punt 2 van de overgangsbepalingen waarbij alle handelingen gesteld door de vennootschap in oprichting, verricht vanaf 01 oktober 2011 in naam en voor rekening van de vennootschap geacht te zijn gebeurd.

De vergadering verleent bij deze bijzondere volmacht aan de heer Eddy Delys, Boekhouder-fiscalist, kantoorhoudende te 8530 Harelbeke-Stasegem, Speltstraat 1, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de Federale Overheidsdienst Financiën, inzonderheid de administratie van Directe Belastingen en de administratie van de Btw, alsmede met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling aan een ondernemingsloket om inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank voor Ondernemingen alsmede de verplichtingen inzake de aansluiting bij een Sociaal Verzekeringsfonds voor zowel de vennootschap als beherende vennoten.

Gedaan te Waarmaarde 01 oktober 2011

Lezy Daisy Stille vennoot

Oprichter en beherende vennoot

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de inslrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ENXCON

Adresse
OUDENAARDSESTEENWEG 318A 8581 WAARMAARDE

Code postal : 8581
Localité : Waarmaarde
Commune : AVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande