EPIC RUSHES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EPIC RUSHES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 883.172.726

Publication

25/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 25.02.2014, NGL 19.03.2014 14068-0252-016
09/09/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I11



iII I



x1313792





Ondernemingsnr : 0883.172.726

Benaming (voluit) : EPIC RUSHES

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : ESSERSTRAAT 30

8550 Zwevegem

Onderwerp akte :VASTSTELLING ZETELVERPLAATSING - KAPITAALVERHOGING  STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Stéphane SAEY, geassocieerd notaris te Deerlijk, op 21 augustus 2013, neergelegd vóár registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EPIC RUSHES", onder meer volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat bij proces-verbaal van de zaakvoerder de dato 31 mei 2010, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 23 juni 2010, onder nummer 2010-06-23/0090942, de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst is naar 8550, Zwevegem, Esserstraat 30, met ingang van 15 juni 2010.

Eerste alinea van artikel 2 van de statuten wordt als volgt aangepast ;

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8550 Zwevegem, Esserstraat 30." TWEEDE BESLUIT

VERSLAGEN

Met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng van schuldvordering in rekening-courant werd overeenkomstig artikel 313 W.Venn, een verslag opgemaakt:

- door de zaakvoerder daterend van 6 juni 2013, waarin wordt uiteengezet waarom zowel de inbreng als de kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap.

door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Piet Dujardin", met maatschappelijke zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dujardin & Co, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Piet Dujardin, daterend van 5 juli 2013, waarin verslag uitgebracht wordt over de hierna vermelde inbreng in natura, over de toegepaste schattingswijzen en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt;

"Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren bij de kapitaalverhoging bij de BVBA EPIC RUSHES door inbreng in natura van een vordering op de vennootschap, kan ik besluiten dat:

1. de kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura. De zaakvoerder van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de': ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

NEERGELEGD

~9. 08, 2013

',SEC #3.efrie0 P -i-IAN DEL

-~---

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

2. de beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt met de fractiewaarde en het aantal van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De inbrengwaarde is slechts gerechtvaardigd voor zover de vordering op datum van de akte niet is gedaald beneden de inbrengwaarde, zijnde 249.984, 00 EUR;

Voort

behouder

aanliet

Belgisch

Staatsblad

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

ik dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens de bodemgesteldheid van het onroerend dat in eigendom toebehoort aan de vennootschap, bij gebrek aan gegevens hieromtrent.

lk dien tevens een principieel voorbehoud te formuleren nopens enerzijds de waarde van de voorraad aangezien ik mijn opdracht pas verkreeg na balansdatum en anderzijds nopens financiële gevolgen naar aanleiding van eventuele fiscale controles.

4. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 1.344 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA EPIC RUSHES, welke aandelen zullen worden toegekend aan de inbrenger, de heer Kristof SAEY, met een fractiewaarde van 186,00 EUR per aandeel.

lk wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak

te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Wevelgem, 5 juli 2013

BVBA Bedri fsrevisorenkantoor Dujardin

vertegenwoordigd door BVBA Piet Dujardin

vertegenwoordigd door Dhr, Piet Dujardin (ondertekend)"

Beide verslagen worden hier voorgelegd.

De vennoot verklaart een exemplaar van de verslagen ontvangen te hebben en zij ontslaan de voorzitter er hier voorlezing van te geven. Beide verslagen worden goedgekeurd.

Het origineel van deze verslagen zal samen met een expeditie van deze akte worden', neergelegd op de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk.

KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweehonderdnegenenveertigduizend negenhonderdvierentachtig euro (¬ 249.984,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op tweehonderdachtenzestigduizend vijfhonderdvierentachtig euro (¬ 268.584,00), door inbreng in natura van schuldvordering in rekening-courant lastens de heer Kristof Saey, voornoemd, voor een totaal bedrag van tweehonderdnegenenveertigduizend negenhonderdvierentachtig euro (¬ 249.984,00), waarvoor duizend driehonderdvierenveertig (1.344) aandelen zonder nominale waarde worden gecreëerd in alles gelijk aan de bestaande aandelen.

Deze nieuwe aandelen zullen delen in de uitkering van dividenden vanaf de kapitaalverhoging.

DERDE BESLUIT

VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is en dat het kapitaal van de vennootschap hierdoor gebracht werd op tweehonderdachtenzestigduizend vijfhonderdvierentachtig euro (¬ 268.584,00), vertegenwoordigd duizend vierhonderdvierenveertig (1.444) aandelen met een gelijke fractiewaarde.

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de gestemde kapitaalverhoging. Artikel vijf.wordt-door_volgende tekst vervangen_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

m°d 11.1



"Het kapitaal bedraagt tweehonderdachtenzestigduizend vijfhonderdvierentachtig euro (¬ 268.584,00), vertegenwoordigd door duizend vierhonderdvierenveertig (1.444) aandelen, zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit artikelen zesentwintig en zevenentwintig van de statuten aan te passen inzake ontbinding en vereffening naar aanleiding van de wet van 19 maart 2012 met betrekking tot ontbinding en vereffening in één akte.

Artikel zesentwintiq wordt door de volgende tekst vervangen:

"Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd. Artikel zevenentwintig wordt door de volgende tekst vervangen:

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke-delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de aandeelhouders zelf."

VIJFDE BESLUIT

De vergadering verleent aan de zaakvoerder alle machten om de genomen besluiten ten uitvoer te leggen, en aan de notaris om het nodige te doen voor de coördinatie van de statuten.

Voor analytisch uittreksel

Stéphane SAEY

Geassocieerd notaris

Hiermee tegelijk neergelegd, voor registratie overeenkomstig artikel 173 W.Reg.

Afschrift van de akte

Verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 313 W.

Venn.

Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

4. oorbehouders@ aan liet Belgisch Staatsblad

09/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 12.03.2013, NGL 03.04.2013 13081-0448-016
28/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 28.02.2012, NGL 22.03.2012 12069-0107-016
17/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 22.02.2011, NGL 10.03.2011 11056-0417-013
28/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 23.03.2010, NGL 21.04.2010 10096-0306-011
26/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 24.02.2009, NGL 23.03.2009 09084-0256-011
08/05/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 31.03.2008, NGL 30.04.2008 08127-0315-012
25/04/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 21.03.2017, NGL 18.04.2017 17096-0029-018

Coordonnées
EPIC RUSHES

Adresse
ESSERSTRAAT 30 8550 ZWEVEGEM

Code postal : 8550
Localité : ZWEVEGEM
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande