EPLG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EPLG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.634.644

Publication

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.05.2013, NGL 19.06.2013 13196-0149-009
13/01/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12300359*

Neergelegd

11-01-2012

Griffie

Ondernemingsnr :

0842634644

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): EPLG

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8310 Brugge, André Van Wassenhovestraat 7

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Bij akte verleden voor notaris Wouter Bossuyt te Brugge op elf januari tweeduizend twaalf.

IS OPGERICHT DOOR:

De Heer GEERAERT Lieven, geboren te Brugge op vijf december duizend negenhonderdachtenzeventig, wonende te 8310 Brugge, André Van Wassenhovestraat 7.

* Een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die hij op heden heeft opgericht onder de naam "EPLG", met zetel te 8310 Brugge, André Van Wassenhovestraat 7.

* De vennootschap zal tot doel hebben in België en in het buitenland voor eigen rekening, als tussenpersoon, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- Consulting, opleiding, onderzoek, vervaardiging, de aan-en verkoop, de exploitatie, commercialisatie en marketing, de in- en uitvoer, het verhuren, leasen, installeren, onderhouden, bedienen en herstellen van electronicamaterieel, computers en standaardprogrammatuur, computermaterieel (hardware en software, randapparatuur).

- De creatie, ontwikkeling, verbetering, update, installatie, verkoop en/of aankoop, distributie, commercialisering, programmering en support/onderhoud van hardware en software, van eigen ontwikkeling of voor derden. - Het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public relations en communicatie. - Overige activiteiten in verband met administratie, enzovoort.

- Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijbehorende programmatuur (software): analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden.

- Overige activiteiten in verband met computers.

- De uitwerking en de realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit en elektronica, mijnbouw, chemie, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, enzovoort.

- Alle consultancy activiteiten.

- Tussenpersoon in de handel.

- Het waarnemen van alle bestuurders- en managementopdrachten of functies.

- Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuursfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

- het roerend en onroerend patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, deze oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, en binnen dit kader:

a) het aankopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen, renoveren, opschikken, uitrusten en ombouwen van onroerende goederen;

b) zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst;

c) alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van de eigen roerende en onroerende goederen.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Bovenstaande opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op enigerlei wijze kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan voorschriften moet voldaan

zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden indien de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal

zijn of aan de desbetreffende voorschriften zijn voldaan.

Zij mag tevens bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen zowel in België als in het buitenland oprichten.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

* De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

* Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR),

vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder

één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparant verklaart en erkent:

1) dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) volledig geplaatst is, zijnde deels door inbreng in natura ten belope van vijftienduizend euro (¬ 15.000,00) en deels via speciën ten belope van drieduizend zeshonderd euro (¬ 3.600,00); het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen met een fractiewaarde van elk één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal en aldus voor de huidige inschrijving neerkomt op honderd euro (¬ 100,00) per aandeel.

2) dat op ieder aandeel dat overeenstemt met inbreng in geld is tenminste één vijfde gestort.

3) dat het maatschappelijk kapitaal op heden door hem is volstort ten belope van vijftienduizend

zevenhonderdtwintig euro (¬ 15.720,00), namelijk deels in natura, deels in speciën, zoals hierna vermeld,

waarvoor hem honderdzesentachtig (186) aandelen toegekend worden.

INBRENG IN NATURA

De Heer Geeraert Lieven, voornoemd, verklaart in de vennootschap in te brengen:

Rollend materiaal, namelijk een personenwagen Opel Zafira Enjoy (eerste inschrijving vierentwintig februari

tweeduizend en tien).

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE INBRENG

1. De inbrenger verklaart dat de door hem ingebrachte rollend materieel vrij is van alle rechten en lasten, schulden en panden, welkdanige ook.

2. De vennootschap zal geacht worden de eigendom en het genot te hebben van het ingebrachte rollend materieel vanaf heden, op last er vanaf zelfde datum ook alle belastingen, taksen en andere genotslasten van te dragen.

3. De goederen worden ingebracht in de staat waarin ze zich bevinden, zonder waarborg wat betreft zichtbare of onzichtbare gebreken, slijtagefouten of constructiefouten.

4. Het rollend materieel wordt ingebracht op grond van de toestand afgesloten op één januari tweeduizend en twaalf.

Alle verrichtingen die sedertdien voor de gewone voortzetting van het bedrijf werden verricht, zijn voor rekening en risico van de hierbij opgerichte vennootschap, dit overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen.

5. De vennootschap is verplicht voor de nog te lopen tijd alle verzekeringscontracten en alle andere bestaande risico's met betrekking tot de ingebrachte goederen aan te houden en ervan de premies en retributies te betalen, vanaf heden.

Hypothecaire staat

De inbrenger verklaart dat de roerende goederen voor vrij en onbelast worden ingebracht.

VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR

BDO Bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, vertegenwoordigd door de Heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, aangewezen door de inbrenger, heeft het verslag opgesteld voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen.

De besluiten van dat verslag, opgemaakt te Roeselare op vier januari tweeduizend en twaalf luiden als volgt: "De inbreng in natura door de heer Lieven GEERAERT wonende te 8310 Assebroek, André Van Wassenhovestraat 7, tot oprichting van de BVBA EPLG met zetel te 8310 Assebroek, André Van Wassenhovestraat 7, bestaat uit de inbreng van een personenwagen Opel Zafira Enjoy, voor een inbrengwaarde van 15.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 150 aandelen van de BVBA EPLG, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA EPLG en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

VERSLAG VAN DE OPRICHTER

De oprichter overhandigt een bijzonder verslag omtrent de inbreng in natura zoals voorgeschreven door artikel 444 van het Wetboek van vennootschappen.

SCHATTING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De ingebrachte goederen worden door de inbrenger geschat op een netto-waarde van VIJFTIENDUIZEND EURO (¬ 15.000,00) hetwelk volledig in kapitaal ingebracht wordt.

VERGOEDING VOOR DE INBRENG IN NATURA

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan de comparant verklaart kennis te hebben, worden honderdvijftig (150) volstorte aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de vennootschap toegekend aan de Heer Geeraert Lieven, voornoemd, die aanvaardt.

INBRENG IN SPECIËN

De comparant verklaart en erkent dat door hem een bedrag van ZEVENHONDERDTWINTIG EURO (¬ 720,00) werd gestort op een bijzondere rekening. Voor de inbreng in speciën zoals voormeld worden zesendertig (36) aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de vennootschap toegekend aan de Heer Geeraert Lieven, voornoemd, die aanvaardt.

* De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering, die eveneens de duur van hun mandaat bepaalt.

De zaakvoerder(s) krijgt (krijgen) de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap te handelen en om alle daden van bestuur en beschikking te stellen die met het doel der vennootschap overeenkomen. Alle handelingen die niet uitdrukkelijk door de wet of door onderhavige statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering vallen onder zijn bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) het dagelijks bestuur aan één of meer personen, vennoten of niet, overdragen mits dit geschiedt bij specifieke en herroepelijke volmacht.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Aan ieder zaakvoerder of werkend vennoot kan als vergoeding voor zijn bedrijvigheid een vaste bezoldiging en/of een aandeel in de winsten toegekend worden.

* Overeenkomstig artikel 61, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, moet de zaakvoerder, wanneer de vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité in een andere rechtspersoon, onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

* De vennootschap is niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen, tenzij in de gevallen door de wet bepaald.

Wordt er geen commissaris benoemd, dan heeft de enige vennoot of indien er meerdere vennoten zijn ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, dit alles met inachtneming van de gestelde wettelijke bepalingen.

* Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de tweede zaterdag van de maand mei om achttien uur in de maatschappelijke zetel of op de plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

* Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

* Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris, evenals de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België. De zaakvoerders stellen jaarlijks een verslag op conform de desbetreffende wettelijke bepalingen. De zaakvoerders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen. * Het resultaat, na aftrek van alle bedrijfs-, financiële, uitzonderlijke en belastingkosten vormt het zuivere resultaat. Indien het resultaat batig is, wordt op deze winst vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve. De voorafnemingen voor de wettelijke reserve zullen niet meer moeten geschieden zodra deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

Het overige staat ter vrije beschikking van de jaarvergadering. De jaarvergadering heeft de mogelijkheid om te beslissen dat er een bepaalde vergoeding aan de belegde kapitalen zal uitgekeerd worden.

* Ingeval van ontbinding zal de vereffening geschieden in de tijd en op de manier vastgesteld door de Buitengewone Algemene Vergadering die tevens één of meer vereffenaars zal aanduiden, en die hun macht en bezoldiging zal vaststellen.

De benoeming van de vereffenaars moet worden bevestigd of gehomologeerd door de rechtbank van koophandel.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn van rechtswege vereffenaars.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Ingeval van vereffening zal de plaats van het bewaren der boekhouding en rekenplichtige bescheiden aangeduid worden en elke vennoot zal het recht hebben, zonder dat hij de boeken en documenten mag verplaatsen, op zijn kosten notities en zelfs volledig afschrift van alle inschrijvingen en bescheiden te nemen. VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID - VERBINTENISSEN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De vennootschap zal in toepassing van artikel twee paragraaf vier van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel achtenzestig van het Wetboek van vennootschappen.

De comparant verklaart dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting sedert één januari tweeduizend en twaalf onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

De ondergetekende notaris heeft erop gewezen dat voormelde verbintenissen door de vennootschap dienen bekrachtigd te worden binnen de twee maanden na de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

BENOEMING VAN DE EERSTE GEWONE ZAAKVOERDER

Vervolgens heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

De Heer GEERAERT Lieven, wonende te 8310 Brugge, André Van Wassenhovestraat 7;

voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden en verklaren dat hij niet getroffen is door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat.

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. OVERGANGSREGELING ZAAKVOERDER

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat hij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de oprichter en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet. EERSTE BOEKJAAR - EERSTE JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar loopt vanaf elf januari tweeduizend twaalf tot eenendertig december tweeduizend twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede zaterdag van de maand mei van het jaar tweeduizend en dertien om achttien uur.

BIJZONDERE VOLMACHT - ONDERNEMINGSLOKET EN BELASTING OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE

Door de oprichters wordt met eenparigheid van stemmen een bijzondere volmacht verleend met recht van indeplaatsstelling aan de Heer Yves Huysentruyt, boekhouder, te 8000 Brugge, Jan Lernoutstraat 10, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen ten einde alle nodige formaliteiten te vervullen, woonplaats te kiezen, in de plaats te stellen al te doen wat nodig of nuttig is voor : het bekomen van de inschrijving van deze vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, via een ondernemingsloket en het verkrijgen van een ondernemingsnummer als resultaat daarvan alsook voor het bekomen van een nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL.

Notaris Wouter BOSSUYT

Tegelijk hiermede neergelegd :

- Afschrift van de oprichtingsakte

- verslag van de revisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EPLG

Adresse
ANDRE VAN WASSENHOVESTRAAT 7 8310 BRUGGE

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande