ERANIC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ERANIC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 414.127.048

Publication

04/10/2012
ÿþVol behol

aan

Belg Staat;

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

luit I lii (IIi Qiti III 1(1 t iii 11111 (1

"12164442*

Ondernemingsnr : 0414.127,048

Benaming : ERANIC

(voluit):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8800 Roeselare, Noordlaan 25

Onderwerp akte : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING 

GERUISLOZE FUSIE - FUSIEAKTE

'MONITEUR BELC7

z 7 -02- 2012

BELGISCH ST A T SSLAD

NEERGELEGD

u

04/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tekst

Uit een akte verleden voor notaris Jan LAMBRECHT te Lummen op 24 augustus 2012, geregistreerd te Hasselt op 29 augustus 2012, boek 795, blad 24, vak 19, ontvangen: E 25,00, de ontvanger K. Blondeel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ERANtC" het volgende besloten heeft:

§1 Onderzoek van documenten en verslagen

1. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de aandeelhouders voormeld, verklaren dat het sedert meer dan één maand op de maatschappelijke zetel ter beschikking is en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden verkrijgen, Het fusievoorstel werd opgemaakt door de bestuursorganen van de naamloze vennootschap "GROUP SCHREURS", de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOOTEE" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ERAMIC" op 5 juni 2012.

Het fusievoorstel werd op de griffie van de rechtbank van koophandel van de zetel van de fuserende vennootschappen neergelegd op 8 juni 2012 voor de naamloze vennootschap "GROUP SCHREURS" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ERANIC" en op 11 juni 2012 voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOOTEE".

De neerlegging van het fusievoorstel werd per mededeling bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad:

- van 19 juni 2012 onder nummer 0108367 voor wat betreft de naamloze vennootschap "GROUP SCHREURS";

- van 20 juni 2012 onder nummer 0109310 voor wat betreft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOOTEE";

- van 19 juni 2012 onder nummer 0108390 voor wat betreft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ERANIC".

Il. De aandeelhouders bevestigen in hun hoedanigheid van houders van aandelen op naam, uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek Vennootschappen.

De aandeelhouders erkennen tevens dat zij de mogelijkheid hebben gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek Vennootschappen, te weten: 1° de fusievoorstellen;

2° de jaarrekening over de raatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is;

3° de jaarverslagen en de verslagen van de revisoren over de laatste drie boekjaren.

III. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaan de voorzitter van de voorlezing ervan.

§2 Besluit tot fusie

I. De vergaderingen keuren de aangekondigde fusievoorstellen gced. Zij besluiten aldus dat het

ehele vermogen van de besloten vennootschap met be!erkte aansprakelijkheid "BOOTEE" en de

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

N)

Luik B - vervolg

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ERANIC", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de naamloze vennootschap

"GROUP SCHREURS" die houdster is van alle aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOOTEE" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ERANIC". Il. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOOTEE" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ERANIC" boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende naamloze vennootschap "GROUP SCHREURS", wordt bepaald op 1 januari 2012.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOOTEE" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ERANIC" gedaan, komen voor rekening van de overnemende naamloze vennootschap "GROUP SCHREURS", en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

III. Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

IV. Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de bedrijfsrevisor van de betrokken vennootschappen.

V. Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende vennootschappen.

VI. De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de ovememende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en loga's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriele bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten «ut singuli» enz.). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te warden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

-- alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

alle intellectuele rechten omvattende onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang ander algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenomen vennootschap geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van eniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

0/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 0

Luik B - vervolg

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap.

VII. De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschappen, overeenkomstig het beokhoudkundig continuïteitsbeginsel, geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

VIII. Ten gevolge van deze fusie houden de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOOTEE" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ERANIC" vanaf heden op te bestaan.

§ 3 Ontslag - benoeming

De vergaderingen aanvaarden het ontslag van de naamloze vennootschap "GROUP SCHREURS", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer SCHREURS Willy, beiden voornoemd, ais zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOOTEE" en verlenen haar kwijting over het door haar gevoerde beleid.

De vergaderingen aanvaarden het ontslag van de heer SCHREURS Willy, voornoemd, als zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ERANIC" en verlenen hem kwijting over het door hem gevoerde beleid.

De heer SCHREURS Willy, SCHREURS Luc en SCHREURS Philip, allen voornoemd, worden bevestigd door de vergaderingen in hun hoedanigheid van bestuurders van de naamloze vennootschap "GROUP SCHREURS".

§6. Bijzondere machtiging

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren. Tevens verleent de vergadering bijzondere volmacht aan Kantoor WILLEMS BVBA, vertegenwoordigd door de heer Danny WILLEMS, Binnenhof 39/302, 3980 TESSENDERLO, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen of elders en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Vermits alle aandelen op naam zijn, worden aile machten verleend aan de bestuurders van de overnemende vennootschap om het aandelenregister van de overgenomen vennootschappen te vernietigen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL, neergelegd: uitgifte akte

Meester Jan LAMSRECHT, notaris.

02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 30.07.2012 12361-0106-012
19/06/2012
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

-8. 06. 2012

RECHTBeLSOOPHANDEL

º%R9R~iJK

~

1111111M11111,11111F111

Vf

behr

aar

Bey Staa

Bljlagêrillif éfBë1gielï St tslilâa - 3SWÜ6T2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr. : 0414.127.048

Benaming

(voluit) : ERANIC

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Noordlaan 25, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie

FUSIEVOORSTEL opgesteld door de bestuursorganen

van de NV "GROUP SCHREURS", GOUVERNEUR VERWILGHENSINGEL 38, 3500 HASSELT,

van de BVBA "BOOTEE', DR. VAN DEPERRESTRAAT 109, 2440 GEEL en

van de BVBA "ERANIC", NOORDLAAN 25, 8800 ROESELARE

in het kader van de geplande fusie door overneming

door de NV "GROUP SCHREURS"

(overnemende vennootschap)

van de BVBA "BOOTEE"

(over te nemen vennootschap)

en van de BVBA "ERANIC"

(over te nemen vennootschap)

LRechtsvorm  Naam - Zetel  Duur  Doel -- Kapitaal  Aandelen  Boekjaar  Algemene vergadering  Bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

A. De NV "GROUP SCHREURS"

De vennootschap werd opgericht op 29 april 1971 onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij authentieke akte verleden voor Meester Jos JANSEN, Notaris te KERMT, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad dd. 27 mei 1971 onder het nummer 1480-1. Haar benaming luidde bij oprichting "SCHREURS COSMETICS".

De maatschappelijke zetel werd bij oprichting gevestigd te 3500 HASSELT, Luikersteenweg 4, doch later ingevolge beslissing van het bestuursorgaan overgebracht naar 3500 HASSELT, Industriepark zin, thans Gouverneur Verwilghensingel 38.

Zij werd opgericht voor onbepaalde duur.

Het kapitaal werd bij prichting vastgesteld op tweehonderd vijftigduizend (250.000,-) Belgische frank vertegenwoordigd door vijftig (50) deelbewijzen met een nominale waarde van vijfduizend (5.000,-) Belgische frank elk.

Het maatschappelijk boekjaar vangt jaarlijks aan op 01 januari om te eindigen op 31 decem-ber van elk jaar. Bij wijze van uitzondering liep het eerste boekjaar van 29 april 1971 tot 31 december 1971.

Jaarlijks wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de tweede zaterdag van de maand april en dit voor het eerst in 1972.

Het doel luidde bij oprichting als volgt:

"De aankoop en verkoop alsmede de conditionering en de transformatie op industrieel enfof op commercieel vlak van alle produkten van parfumerie, cosmetica, apparaten en meubelen voor inrichting van kapperssalons en parfumerie- of drogeriewinkels.

Zij mag alle bewerkingen van commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende aard uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

, s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag deelnemen door aile middelen, in alle zaken, ondernemingen, of vennootschappen die hetzelfde, soortgelijk of samenhangend doel hebben, of die van aard zijn om de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar pro-dukten te vergemakkelijken."

Blijkens statutenwijziging verleden dd. 30 augustus 1974 voor Meester Jos JANSEN, Notaris te KERMT gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 september 1974 onder nummer 3648-7 werd onder meer besloten om de vennootschap om te zetten van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar een Naamloze Vennootschap.

Blijkens statutenwijziging verleden dd. 19 november 1974 voor Meester Jos JANSEN, Notaris te KERMT gepubliceerd in de Bijiagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 november 1974 onder nummer 4485-2 werd onder meer besloten om het kapitaal te verhogen van tweehonderd vijftigduizend (250.000,-) Belgische frank tot vijftien miljoen tweehonderd vijftigduizend (15.250.000,-) Belgische frank via een inbreng in geldspeciën ten bedrage van vijftien miljoen (15.000.000,-) Belgische frank, met uitgifte van drieduizend (3.000) nieuwe aandelen zonder nominale waarde.

Aansluitend werd het maatschappelijk kapitaal nogmaals verhoogd van vijftien miljoen tweehonderd vijftigduizend (15.250.000,-) Belgische frank tot dertig miljoen tweehonderd vijftigduizend (30.250.000,-) Belgische frank via een inbreng in geldspeciën ten bedrage van vijftien miljoen (15.000.000,-) Belgische frank met uitgifte van drieduizend (3.000) nieuwe aandelen zonder nominale waarde.

Blijkens statutenwijziging verleden dd. 13 juni 1980 voor Meester Jos JANSEN, Notaris te KERMT gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 03 juli 1980 onder num-mer 1300-5 werd de maatschappelijke benaming gewijzigd van "SCHREURS COSMETICS" in "GROUP SCHREURS".

Blijkens statutenwijziging verleden dd. 29 december 1983 voor Meester Jos JANSEN, Notaris te KERMT gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 01 januari 1984 onder nummer 699-5 werd het maatschappelijk kapitaal verhoogd met vier miljoen honderd zevenennegentigduizend (4.197.000,-) Belgische frank om het te brengen van dertig miljoen tweehonderd vijftigduizend (30.250.000,-) Belgische frank tot vierendertig miljoen vierhonderd zevenenveertigduizend (34.447.000,-) Belgische frank met uitgifte van negenhonderd zestig (960) nieuwe aandelen zonder nominale waarde.

Aansluitend werd het maatschappelijk kapitaal nogmaals verhoogd met één miljoen vijfhonderd drieënvijftigduizend (1.553.000,-) Belgische frank, met uitgifte van driehonderd vijfenvijftig (355) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, om het te brengen van vierendertig miljoen vierhonderd zevenenveertigduizend (34.447.000,-) Belgische frank op zesendertig miljoen (36.000.000,-) Belgische frank, vertegenwoordigd door zevenduizend driehonderd vijfenzestig (7.365) aandelen zonder nominale waarde.

Blijkens statutenwijziging verleden dd. 15 april 1992 voor Meester Jos JANSEN, Notaris te KERMT gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 06 mei 1992 onder num-mer 1992-05-06 1 345 werd het maatschappelijk kapitaal verminderd met zestien miljoen (16.000.000,-) Belgische frank tot twintig miljoen (20.000.000,-) Belgische frank door gedeeltelijke aanzuivering van geleden verliezen met behoud van het aantal aandelen.

Aansluitend werd het maatschappelijk kapitaal verhoogd met vijf miljoen (5.000.000,-) Belgische frank via een inbreng in geldspeciën, met uitgifte van duizend achthonderd veertig (1.840) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, om het te brengen van twintig miljoen (20.000.000,-) Belgische frank op vijfentwintig miljoen (25.000.000,-) Belgische frank, vertegenwoordigd door negenduizend tweehonderd en vijf (9.205) aandelen zonder nominale waarde.

Blijkens publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 mei 1999 onder nummer 1999-05-12/ 481, werd het fusievoorstel neergelegd houdende de overname van de NV "IMMOSOR" met zetel te 3500 HASSELT, Gouverneur Verwilghensingel 38 door de NV "GROUP SCHREURS".

Blijkens proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden dd. 08 juli 1999 voor Meester Marc JANSSEN, Notaris te HASSELT, gepubliceerd in de Bijiagen tot liet Belgisch Staatsblad van 25 augustus daarna onder nummer 1999-08-25 1 109, werd:

-het fusievoorstel goedgekeurd en de fusie door overneming ais vervuld beschouwd;

-als gevolg van de fusie door overneming van de NV "1MMOSOR" het maatschappelijk kapitaal verhoogd met vijf miljoen (5.000.000,-) Belgische frank om het te brengen van vijfentwintig miljoen (25.000.000,-) Belgische frank op dertig miljoen (30.000.000,-) Belgische franken werden drieduizend vierhonderd tweeënnegentig (3.492) nieuwe aandelen uitgegeven, zonder nominale waarde;

-het maatschappelijk doel gewijzigd, uitgebreid en aangevuld met de activiteiten van de overgenomen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap.

Blijkens akte verleden dd. 22 december 2011 voor Meester Jan LAMBRECHT, Notaris te LUMMEN, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 31 januari 2012 onder nummer 2012-01-31 / 0027127 werden de bestaande aandelen omgezet van aandelen aan toonder in aandelen op naam.

Het doel van de vennootschap luidt krachtens de statuten als volgt :

"De vennootschap stelt zich tot doel:

1) De aankoop en verkoop alsmede de conditionering en de transformatie op industrieel en/of op commercieel vlak van alle producten van parfumerie, cosmetica, apparaten en meubelen voor inrichting van kapperssalons en parfumerie- of drogeriewinkels.;

2) Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing.;

3) Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en vermogens.;

4) De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.;

5) Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving, of inpandgeving van onroerende goederen.;

6) De verwerving en de uitbating van brevetten en licenties.;

7) Tussenpersoon ln de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en ais commissionair.;

8) De agentuur bij het afsluiten van verzekeringen, hypotheken, financieringen en projectontwikkeling.;

9) De verhuring van installaties, uitrusting en materieel.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening ais voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks en onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

De twaalfduizend zeshonderd zevenennegentig (12.697) aandelen op naam zijn als volgt verdeeld:

-De heer SCHREURS Willy Theodore Jacques, geboren te Hasselt op 09 oktober 1936, wonende te 3560

Lummen, Reigerstraat 3, eigenaar van zesduizend zeshonderd en drie (6.603) aandelen;

-De heer SCHREURS Luc Jean Denis, geboren te Hasselt op 30 oktober 1964, wonende te 3500 Hasselt,

Gouverneur Verwilghensingel 38, eigenaar van drieduizend zevenenveertig (3.047) aandelen;

-De heer SCHREURS Philip Maria René, geboren te Hasselt op 13 mei 1961, wonende te 3721 Kortessem

(Vliermaalroot), Eeuwfeeststraat 15, eigenaar van drieduizend zevenenveertig (3.047) aandelen.

De Raad van Bestuur van de NV "GROEP SCHREURS " is als volgt samengesteld:

-De heer SCHREURS Willy, wonende te 3560 Lummen, Reigerstraat 3, gedelegeerd bestuurder;

-De heer SCHREURS Lue, wonende te 3500 Hasselt, Gouverneur Verwilghensingel 38, bestuurder;

-De heer SCHREURS Philip, wonende te 3721 Kortessem (Vliermaalroot), Eeuwfeeststraat 15, bestuurder.

De vennootschap is ingeschreven in het Handelsregister te HASSELT en heeft als ondernemingsnummer BE 0408.267.555.

B. BVBA "BOOTEE"

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid bij authentieke akte verleden dd. 29 maart 1988 voor Meester Luc WEYTS, Notaris te MECHELEN, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 april daarna onder nummer 1988-04-29 / 328.

Haar benaming luidt "BOOTEE".

De maatschappelijke zetel werd bij oprichting gevestigd te 2440 GEEL, Dokter Vandeperrestraat 105. Zij werd opgericht voor een onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal werd bij oprichting vastgesteld op zevenhonderd vijftigduizend (750.000,-) Belgische frank, vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen met een nominale waarde van duizend (1.000,-) Belgische frank ieder.

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op 1 januari om te eindigen op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar ving bij wijze van uitzondering aan op 29 maart 1988 om te eindigen op 31 december 1988. Jaarlijks wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerste maandag van juni om 17.00 uur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

en dit voor het eerst in 1989.

Blijkens beslissing van de buitengewone algemene vergadering dd. 01 oktober 2003 gehouden voor Meester Katrien EERENS, Notaris te GEEL gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 november daarna onder nummer 2003-11-1010118047 werd:

-de nominale waarde van de aandelen afgeschaft;

-het maatschappelijk verhoogd met zeven Euro negenennegentig Eurocent (7,99) om het te brengen van achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig Euro één Eurocent (18.592,01) op achttien duizend zeshonderd (18.600,00) Euro, via incorporatie van reserves, zonder uitgifte van nieuwe aandelen; -de maatschappelijke zetel verplaatst naar 2440 GEEL, Dokter Vandeperrestraat 109.

De omzetting van het maatschappelijk kapitaal in Euro werd niet gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

Het doel van de vennootschap luidt krachtens de statuten als volgt

"De vennootschap heeft tot doel: De aankoop en verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, fabricatie van alle materialen, producten en inrichtingen van kapsalons, schoonheidsinstituten en handelszaken. Elke vorm van handel en fabricatie van aile artikelen in verband met parfumerie, bijouterie, modeartikelen en fantasiejuwelen.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen, die een gelijkwaardig doel nastreven, ook aanverwant,of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap aile daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel."

De zevenhonderd vijftig (750) aandelen zijn als volgt verdeeld:

-De Naamloze Vennootschap "GROUP SCHREURS", met zetel te 3500 Hasselt, Gouverneur Verwilghensingel 38, ondernemingsnummer BE 0408.267.55, eigenares van zevenhonderd vijftig (750) aandelen.

Het bestuursorgaan van de BVBA "BOOTEE " is samengesteld ais volgt:

-De Naamloze Vennootschap "GROUP SCHREURS", met zetel te 3500 Hasselt, Gouverneur Verwilghensingel 38, ondernemingsnummer BE 0408.267.555, vertegenwoordigd door de heer SCHREURS Willy, statutair zaakvoerder.

De BVBA "BOOTEE" is ingeschreven in het rechtspersonenregister te TURNHOUT en heeft ais ondememingsnummer BE 0433.802.212.

C. BVBA "ERAN1C"

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een Personenvennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid bij authentieke akte verleden dd. 17 april 1974 voor Meester Marc WAUTERS, Notaris te LICHTERVELDE, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Haar benaming luidt "ERANIC".

De maatschappelijke zetel werd bij oprichting gevestigd te 8800 ROESELARE, Wallenstraat 3.

Zij werd opgericht voor een periode van dertig (30) jaar.

Het maatschappelijk kapitaal werd bij oprichting vastgesteld op tweehonderd vijftigduizend (250.000,-) Belgische frank, vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen met een nominale waarde van duizend (1.000,-) Belgische frank ieder.

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op 1 januari om te eindigen op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar ving bij wijze van uitzondering aan op 17 april 1974 om te eindigen op 31 december 1974. Jaarlijks wordt de gewone algemene vergadering gehouden op derde zaterdag van mei om 14.00 uur en dit voor het eerst in 1975.

Blijkens beslissing van de buitengewone algemene vergadering dd.14 augustus 1990 gehouden voor Meester Joseph THIERY-VANDER HEYDE, Notaris te RUMBEKE, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 augustus daarna onder nummer 1990-08-291182 werd:

-de vennootschapsvorm gewijzigd in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid; -de duur van de vennootschap gewijzigd naar onbepaalde duur;

-het maatschappelijk kapitaal verhoogd met vijfhonderdduizend (500.000,-) Belgische frank, om het te brengen van tweehonderd vijftigduizend (250.000,-) Belgische frank, cp zevenhonderd vijftigduizend (750.000,-) Belgische frank, door incorporatie van beschikbare reserves, zonder uitgifte van nieuwe

4 11 .1t

ü

A aandelen;

' ' -de nominale waarde per aandeel verhoogd tot drieduizend (3.000,-) Belgische frank per aandeel.

Blijkens beslissing van de zaakvoerder dd. 03 april 2006, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 31 mei daarna onder nummer 2006-05-31 10090117, werd de maatschappelijke zetel verplaatst naar 8800 ROESELARE, Noordlaan 25.

De omzetting van het maatschappelijk kapitaal in Euro werd niet gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

Het doel van de vennootschap luidt krachtens de statuten als volgt :

"De vennootschap heeft tot doel:

De aankoop, verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, commissiehandel in; schoonheidsartikelen en toiletartikelen, drogisterijartikelen en onderhoudsproducten, marokijnwaren en reisartikelen, fantasiejuwelen en juwelen, uurwerken, Mercerie artikelen, uitzet voor heren en jongens, voor dames en meisjes, en snijgereedschap.

Dit doel mag verwezenlijkt worden, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, bij middel van versmelting, afstand, deelneming of financiële tussenkomst in andere soortgelijke ondernemingen of op gelijk welke andere wijze."

De tweehonderd vijftig (250) aandelen zijn als volgt verdeeld:

-De Naamloze Vennootschap "GROUP SCHREURS", met zetel te 3500 HASSELT, Gouverneur Verwilghensingel 38, ondememingsnummer BE 0408.267.555, eigenares van tweehonderd vijftig (250) aandelen.

Het bestuursorgaan van de BVBA "ERANIC " is samengesteld ais volgt:

-De heer SCHREURS Willy, wonende te 3560 LUMMEN, Reigerstraat 3, zaakvoerder.

De BVBA "ERANIC' is ingeschreven in het rechtspersonenregister te KORTRIJK en heeft als ondememingsnummer BE 0414.127.048.

ll.Ruilverhouding van de aandelen

Berekening van het aantal als tegenprestatie te verstrekken aandelen

De Bestuursorganen van de NV "GROUP SCHREURS", de BVBA 'BOOTEE" en van de BVBA "ERANIC" stellen aan de respectievelijke algemene vergaderingen, de overneming door de NV "GROUP SCHREURS" van de BVBA "BOOTEE" en van de BVBA "ERANIC" voor.

Aangezien de NV "GROUP SCHREURS" alle aandelen van de BVBA "BOOTEE" en van de BVBA "ERANIC" bezit zal de geplande fusie geruisloos gebeuren zodat geen nieuwe aandelen van de NV "GROUP SCHREURS' zullen worden uitgegeven. Bijgevolg dient geen ruilvoet te worden vastgesteld op basis van de waarde van aile bij de fusie betrokken vennootschappen.

In de volgende tabellen geven wij een overzicht van de fusiebalans.

III. De handelingen van de overgenomen vennootschappen, met name de BVBA

"BOOTEE' en de BVBA "ERANIC", worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, de NV "GROUP SCHREURS", vanaf 1 januari 2012.

1V.Geen bijzondere rechten zullen worden toegekend door de overnemende vennootschap aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap.

V.Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

VI.De bestuursorganen van de vennootschappen hebben beslist dit fusievoorstel opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan zijn buitengewone algemene vergaderingen en dit overeenkomstig de bepalingen van artikel 719 t.e.m. 727 van het Wetboek van Vennootschappen. De bestuursorganen van vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 682 van het Wetboek van Vennootschappen. Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie, onder de in het voorstel geformuleerde voorwaarden, en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen.

VII.De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen als volgt:

-ln de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

1."

Biltagef bij lialléigiscli Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

'behouden

aan het

Belgisch

'6taatsblad

 _---i r

" .0' V

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

verbonden kosten worden gedragen door de overgenomen vennootschappen.

-In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voortspruitend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

Vtll.De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van vennootschappen. De ondergetekenden eveneens de vennoten zullen onderling elle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. IX.Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na publicatie in het Belgisch Staatsblad, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

X.Huidige fusie beoogt de formele samenvoeging van beide rechtspersonen om na de activiteiten ook de in de overgenomen vennootschap resterende activa en passiva formeel onder te brengen in de overnemende vennootschap.

Onderhavige tekst werd opgesteld te HASSELT op 05 juni 2012.

Voor de NV "GROUP SCHREURS` Voor de BVBA "BOOTEE"

De heer SCHREURS Willy Gedelegeerd bestuurder De NV "GROUP SCHREURS"

Voor de BVBA "ERANIC" vertegenwoordigd door

De heer SCHREURS Willy Zaakvoerder De heer SCHREURS Willy

Statutair zaakvoerder

06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 01.07.2011 11247-0247-012
23/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 16.08.2010 10416-0392-012
08/09/2009 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.06.2009, NGL 26.08.2009 09734-0003-012
27/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.06.2009, NGL 17.07.2009 09454-0220-012
19/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.06.2008, NGL 07.08.2008 08562-0202-011
03/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 27.07.2007 07505-0328-011
03/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 24.06.2006, NGL 28.06.2006 06367-3349-014
31/05/2006 : KO088724
04/07/2005 : KO088724
14/06/2004 : KO088724
02/07/2003 : KO088724
08/05/2003 : KO088724
12/07/2001 : KO088724
19/07/2000 : KO088724
29/08/1990 : KO88724
01/01/1989 : KO88724

Coordonnées
ERANIC

Adresse
NOORDLAAN 25 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande